104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#10712 Nyertél? -
hamary #10711 bocs, csak zuhanyoztam :) Mindjárt dobok, UEFA meccs volt, sokat tölt... :) -
#10710 Akkor meg ne add fel meglessz az a BL helyezés.
Isaksson, hogy teljesít?
Dobsz róla egy képet? -
hamary #10709 huh... asszem 6 vagy 7 :) -
#10708 Hanyadik fordulóban vagy? -
hamary #10707 azt elhiszem :P Csakhogy itt elég gáz... :S Minuszba megyek tökön szúrom magam.. NYáron nuku játékos vétel.. -
#10706 De örülnék akár a tizedének is az Oggersheim-el. -
hamary #10705 Vészesen kevés a pénz. 5 milla font. -
#10704 Hogy ne csak a szám járjon.
Az igazolásaim:
Meccs a bajnokesélyes ellen:
-
hamary #10703 Man City - Middlesborugh 1-0
Petrov (büntető) -
#10702 Otthoni 0-0 után izgalmas visszavágó :)
Celticet kaptam a köv körben, majd utána a Real Madrid - Rennes győztesével játszhatok elődöntőt, azthiszem idén nem leszünk döntősök :\ -
#10701 Az Index-en mutattak róla pár képet külföldi nagy csapatban és ott is nagyon jó volt. -
hamary #10700 grat Capello
hát igen, magyar csapatokban elég jó.
-
#10699 Gosztonyi nagy játékos, ha tudod igazold le (eddig bárhól olvastam róla csak dícsérték).
Amúgy grat. -
#10698 Ennyi mákom nekem is lehet :)
-
hamary #10697 én se költöttem sokkal többet... Na minegy, a jö helyezéssel visszahozható a pénz.. csak, hogy az nem lesz meg... :P -
#10696 ahhoz mérten költekezz, hogy mennyi az egyenleg, ha én az egyenleghez közelítő értékű átig. pénzt kapok, akkor max a felét használom el, különben könnyen minuszba fordulhatok. -
#10695 akkor jól tettem hogy átig.listára tettem hátha pénzt tudok még kiszedni belőle. -
hamary #10694 Bolond vezetőség... Adott ugye nékem plusz moneyt igazolni, megvettem Eduardot, most meg rinyálnak, hogy kevés a pénz? miért ilyen hülyék? :( -
pinnacle #10693 Nah hali all!
grat Zaki!
Többieknek meg kitartás -
#10692 azt hogy nem szeretne nálad maradni, úgyhogy elmegy a csapattól, és szabadon igazolható lesz. -
#10691 Ja amúgy tölsd be az FM-et és megnyugszól (vagy nem). -
#10690 nálam a Werder nél Hugo Almeida a legtöbb gólját kb 20-22 ról szerzi mind nagyonnagy gól csak nézek mindig hogy mivan ??!! bennvan :D nagyon nagy a srác.
azmeg mitjelent Rosenbergnél hogy a Bosman-szabály értelmben az évvégén ingyen elmegy??? -
#10689 Ez a stílusom.
Mivel kis csapattal vagyok így nagy eredményt ne is várj, de képeket szoktam rakni (ma is fogok). -
#10688 könyörgöm bazmeg ne okoskodj ennyit, eddig semmi eredményt nem láttunk fél év alatt. bocsánat,de ez nem csak az én véleményem ..
(picit ideges ma) -
hamary #10687 Hát az... És végig támadtam, de hiába... Arrggh... Na majd Isa produkáálhat... -
#10686 :DDD dekiröhögöm :D
hmm.. ezzel már én is találkoztam párszor, elég szopacs fajta gól, de kb olyan mint a kapusgól, mákja van és becsúszik -
#10685 újra itt zsilike...reméljük most fair playben nyomod..nem akarlak cikizni ténleg...mindent bele -
#10684 Amúgy a 6.40-es átlag pofátlanul kevés.
A kapusnál nálam kötelező a 7-es átlag. -
#10683 Jó csapat.
A kapuuk rendben van, de a védelmet lehet erősíteni.
Remélük velük csalás nélkül fogsz játszani. -
hamary #10682 milyen letámadást javasolsz? :P Nálam egész pályás... Amúgy a harmadik gól így kaptuk ( Hart elnézte):
nem kiröhögni a rajzot :ASDSADA
-
zsilike #10681 psg-vel indultam! -
#10680 Ha ő és Isaksson a kapusod akkor nem a kapusaiddal van a baj.
Isaksson-ről dobsz azért egy képet?
Amúgy az, hogy mennyit fog nem csak rajta múlik.
Ha egy az egyben viszik rá vagy végigjátszák ziccerig akkor egy kapus már nem sokat tehet. -
karajjj #10679 szerintem Vercoutre nem olyan szar... nekem egész jól tolja... -
#10678 ezzel a kapussal semmi problem nincsen, kivéve talán az ösztönös mozgását, de az más tészta. szvsz itt a védelemmel lehet gond, letámadás/defmid használata, stb. -
#10677 lyonnal kiszemeltem pár játékost.. bevált pleják, franciák nagyrészt..
Kapuban Vercoutre lófasztseér,ezért 2 ifit néztem ki,idén egy jön, Riou vagy Lloris. Védelemben egyedül Squilacci,aki üti a szintet,ide Barzaglit és Kompanyt néztem ki. Bal oldalra Grosso pótlására majd Marcelo vagy Maxwell,job oldalt meglatom,hogy muzsikál. Samba fillérekért hozható,talán ő még. VKP veloso és lassane diarra van kinézve majd.. Szélsőknek Menez aki talán jöhet,Obertan, Issiar Dia meg Saivet még mind fiatalok.. Előre Briand,Chamakh vagy szinema jönne 3. csatárnak.. Ebből term ha 3-4 plejára futja majd :) -
#10676 nálam is volt ilyen, egy potenciális, 45k-t érő sztárjelöltemet elvitték 300k-ért, én azt mondtam haddmenjen, mire olyan szintre jutok, úgyis lesz másik potenciális sztárjelöltem :) -
hamary #10675 hát azért 4 kapuratartó lövésből csak egyet védeni elég gáz... Védelmemmel is lehet valami, de akkor a tamadóimmal? meg a gép is igen benne van. -
Csesza #10674 ilyen kapussal én nem sírnék :D
itt szvsz nem vele van a gond -
hamary #10673 Ő a kezdőm, de most Isat fogom berakni,próba cseresznye.. Mondjuk ezt a bajnokságot elcseztük,s ezért hihetetlenül szomorú vagyok. Lehet ki is fognak rúgni.