104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary

Grat :D Felkelltem, foltyatom... Magic Boy, nem tudom milyen észrevételekre gondolsz :)
  • pinnacle
    Szépítésüknél átálltam erre a tacticra:)
  • pinnacle
    Minek töltenéd be komoylan nem értem... Nincs végdátuma a játéknak, akkor nem tök mind1 mikor lesz kész a csapatod...?

Ne csináld már, elkezded kipróbálod aztán második vagy harmadik szezonba menni fog... minek sietsz?
  • Magic Boy
    Szerintetek az csalásnak minősülne, ha csak azért betölteném Braziliát, hogy 2006 decemberében kezdjek és legyen időm csapatot építeni?
  • Magic Boy
    Oké.
    Akkor az OFF-ban várom hamary észrevételeit.
  • Fabio Capello
    Sorry, én viszont úgy érzem, hogy bár nem off, de a lényegi információk elvesznek a topikban, és széthúzza, úgyhogy megkérnélek, hogy az offtopikba beszéld meg az emberekkel a taktika-ügyet, énis oda fogok írni neked ha leteszteltem a téli szünetben :) Köszönöm!
  • neB
    5-1 lett 5-öt kaptunk az első félidőben aztán kapuscsere és a 2. kapusom 8-ast kapott a végére...
  • neB
    Valami nálam sincs rendben mert jön A zinter és érezem megfognak alázni :S
  • Magic Boy
    Értem.
    Azért elmondod a tapasztalatidat bővebben(lehet privátban is, ha úgy érzed, hogy itt off)?
  • hamary
    azért nem használom, mert túl védekező. Most a 4-3-3 normált próbálom... Ha az se jó semmire, itt mentális gondok vannak.
  • Magic Boy
    Adhatnál neki többet is (ahogy az eredményeidet írod szerintem megkaphatná az esélyt, hogy, ha megszokja a csapatod akkor hátha jobb lesz vele), de nem eröltetem.
    Köszönöm, hogy kipróbáltad, de az észrevételeidet kifejthetnéd bővebben is, ha nem gond.
  • hamary
    2-t.. egy döntetlen, egy vereség.. viszont szögletgól az volt :)
  • Darthmushroom
    grat all! óra után jövök!:) tegnap mégse volt sok időm!:(
  • pinnacle
    háát mert, a BL mezőny túl erős a csapatnak, viszont az UEFA-ba jó sorsolással bravúrt is elérhetünk.
    BL-be viszont nem tudunk jó sorsolást kapni:)
  • Magic Boy
    Az általam küldött taktikának hány meccset adtál és mik a tapasztalataid vele?
  • hamary
    wtf?
  • pinnacle
    BL csoport:

Arsenal
    As Roma
    Bordeaux
    Sahtar

UEFA a cél és ha kell kikapok, hogy ott folytassam:)
  • hamary
    Man City - Sunderland 2-2

Kétszer egyenlítettek, egyszer büntetőből... Mi lesz így velem...? Na, jön az UEFa
  • hamary
    na itt vagyok... :S LEhangoltam izzítom a játékot, mert valami nincs rrendben :(
  • pinnacle
    puffantsad fől a koronádat az ánuszodba kocsog-.-
  • Fabio Capello
    akkoris elégtelen :D és tessék lépésben haladni, előbb játssz a sima focilabdával, aztán ha azzal már jól megy, kaphatsz szép adidast is ;) :P
  • Darkon
    Majd hozok kepeket, most elpalyzom.
  • pinnacle
    szerinthed kihagytam?:o

Direkt átléptem:)
  • Fabio Capello
    kihagytad a sima focilabdát (3as szint, az adidas a négyes), elégtelen, marad a kitty
  • pinnacle
    mááá nem is emléxem:)
  • pinnacle
    Mester!
    Ha Darkon pöttyöslabdát lefokozzuk, én mint Pinnacle kittygeci szivesen tovább játszom a pöttyöslabdájával, de akár az Adidas labdával is eljátszok:P
  • Fabio Capello
    megadom :D Beszélj pinnacle fiam
  • Darkon
    Kurvaanyazas mikor volt?! Ramegyek a bulvar reszere(eredmenyeket ugyis latom fenn)
  • pinnacle
    [Jelentkezik mint az őrült és szót kér]
  • Darkon
    Technikai akadalyoknak es a netszolgaltatomnak hala meglehet kitty vegre:)
  • Fabio Capello
    :DDDDD zsilike ámokfutása - ez tetszik :D

Darkon: üdv, tán nem kéne ennyit kihagyni, még a végén kénytelenek leszünk hellokittyre lefokozni :D

juteszembe, sikerült REAC-al tőkét csinálni, 178 PA-s pléjámat elvitték 300k-ért (elnök a székbe élvezett), plusz kempf lelépett 50k-ért külföldre, úgyhogy pozitívba fordult a mérleg. Most akkor csaló vagyok? :D
  • pinnacle
    hali!
    sokról nem maradtál le:)
    egypár kurvaanyázás, zsilike ámokfutása, amúgy semmi extra:)
  • Darkon
    1057uj uzenet pfff , mire utolerem magam este lesz. Joreggelt
  • pinnacle
    Háát az alap az volt, hogy az oktatóm azt mondta, hogy a hegyvidéki utat nem csináljuk, mert általában nem kérik. Erre azt húztam, szóval alapból ismeretlen helyen vizsgáztam. Aztán elnéztem egy jobbkezet, ami takarásba volt és egy ilyen kis rakodó sikátor volt...
  • Csesza
    mit kúrtál el? :D
  • SuLtAN17
    Én is megnéztem a videot és szvsz se epilepsziás roham, se fejberugás nem valószínű. Ha megnézed a video elejét sokszor lassítva láthatod hogy legrosszabb esetben is csak mellberugták a faszit, legfeljebb mikor bukfencezett esés után akkor lehetséges hogy valami elment de nem hiszem. Epilepsziás roham meg azért nem mert sajnos én már láttam olyat és akkor az ember csak a földön remeg estleg habzik a szája de mozogni nem tud. Mindenesetre baromi érdekes és rémítő is olyan mintha valami idegmérget kapott volna
  • pinnacle
    Úgy látom ,ma semmi se jön össze:S
    93. percben egyenlitenek, büntetőből...
  • hamary
    hali... Úgy döntöttem majd folytatom a mentést, de nem számítok sok jóra.
  • Fabio Capello
    reggelt.

Ébredés után a természetvédelembe ölöm magam... Holnap ZH 22 tételből
  • pinnacle
    Üdv mindekinek!
    Forgalmi vizsga bukás után, a játékba ölöm a bánatom:)