104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#10872 Nocsak, ismét a Salzburg? :) -
pinnacle #10871 szegényt miért kellett leidiótázni:C -
Csesza #10870 :ASDDASdsds idióta :DDDdddd -
#10869 napot :)
[tölti Salzburgot :] -
pinnacle #10868 nem horkol:)
csak kipróbálom, hogyha orbaverem felébred-e:) -
karajjj #10867 Na uraim, asszem a Lyonomat most elküldöm pihenni és előveszem a Barcikás mentésemet, amivel eddig már egy szezont letoltam...
ma voltam kint a Honvéd elleni meccsen és a felállásból meg a taktikából sok érdekes dologot észrevettem :D -
#10866 :DDD. Ezt nem hiszem el. Orbaverik azt nem ébred fel. ez vicc:D -
Csesza #10865 :SDAsadasdasd horkol? :DDDdd már régen rossz :ASDasd -
hamary #10864 Na Lyont választottam -
pinnacle #10863 Kikaptunk Donyeckbe, így villantani kell a nagyok(Arsenal, Roma) ellen vmit, hogy meglegyen UEFA:S -
pinnacle #10862 ma kipróbálom a barátnőmön -
Csesza #10861 hát ezaz :DDdd -
pinnacle #10860 hogy a faszba nem lehet fölébredni arra, hogy eltörik az orromat? -
#10859 amugy az h lehet h az én mecseimet közvetiti néha a tv más osztályom belit meg nem? mondjuk több pénz:P -
hamary #10858 Lehet kezdek egyet a Fradival Najó, pojén volt... Sevilla, Lyon, Fehérvár, s kisebb csapatokon gondolkodok. -
Csesza #10857 :DDDddddd -
#10856 David Luiz eltorte a labat 4 honap
Amugy hullamvolgy nekem mindig az elejen van, kijelenthetem hagyomanyosan rosszul rajtolo a csapatom de a vegen mindig bravuroznak. -
#10855 Előre a feljutásért és a kupa címvédésért. -
Csesza #10854 :SSSSS -
hamary #10853 megint kidob crash dumppal.... nem vagyok hajlandó mégegyszer végig idegeskedni a mecsett, majd az asszisztens kikap, míg én hawaiion nyaralaok. -
hamary #10852 hát ez elég nagy hullámvölgy... S az élmezőny lehetetlen szinte... 6 pont kb a különbség :( De kösz -
#10851 hát remélem, bár ujoncs létemre nagy meglepetés lenne!:) -
#10850 Grat Darkon, hamary ne add fel, menni fog ez, mindig becsúszik egy hullámvölgy, énis szentségeltem már eleget :)
Darth: tessék feljutni :) -
#10849 grat mindenkinek! én igy állok eddig remélem feljuttás lesz! csak a védelemmel kell kezdeni valamit!:)
-
hamary #10848 Na, te jó ég:
-
#10847 azt ne, inkább add nekem :DDD -
Koszi -
hamary #10845 jah majd elfelejtettem:
-
hamary #10844 Grat, Darkon -
hamary #10843 elegem van!!! de folytatom.. de ha kirúgnak, kettétöröm a cd-t... -
#10842 Ez lemaradt, a tabella:
-
#10841 Az igert elozo szezonom:
Nagyonnagy hajra volt a vegen 3-7hely kozott, szerencsere utolsoelotti meccsen A.Madrid-ot 1-4re alaztuk idegenben.
BL-ben csoportkor utan 7-2-es osszesitesben vertuk a Milant azutan a Valencia kiejtett.
Penz tovabbra sincs, 800E(!) euros atigazolasi keretet uj szezonban meg megfejeltek egy ropke 16M euros fizetesikeret kurtitassal. Olyan szupersztarokat kellett eladnom mint M.Torres, Gonzalo Rodrigez igy most sikerult atcsoportositani a fizetesi keretre jopar milliot megelozven hogy tovabbi starok menjenek el.
Ennek ellenere a tavalyi ev ingyenes igazolasai kiemelkedoek:
Valamint Saivet akiert 10M-t adtunk
-
hamary #10840 úgy döntöttem mégis folytatom a Cityt.... Nincs most energiám újat kezdeni... -
hamary #10839 hát igen, elégunalmas... :S -
hamary #10838 másod vagy harmad osztályú csapattal fogok kezdeni, esetleg magyar első osztály... Csak az a fránya Liga Kupa... -
#10837 én sokszor ezért szenvedek annyit egy kiscsapattal, mert rühellek ujat kezdeni(edzők, edzésterv, erősités, stb...) -
hamary #10836 csak ilyenkor meg az idegsít, hogy a sok felfedezettemet elveszítem....árrggh :( -
#10835 mocskos csaló ráadásul:D
eddig jutottam a visszaolvasásban, ha valamiről lemaradtam tessék értesíteni:) -
hamary #10834 döntöttem kezdek egs totál újat, csak azt nem tudom, hol és kivel. -
hamary #10833 ennyire még nem örültem leállásnak... de így meg ideges leszek, hogy visszatért... Tottenham 2 helyzettel fordított... Nem is tudom visszaakarom-e tölteni ezt köcsög mentést... ahogy azt se tudom, miért lett ilyen csaló.