104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    Nocsak, ismét a Salzburg? :)
  • pinnacle
    szegényt miért kellett leidiótázni:C
  • Csesza
    :ASDDASdsds idióta :DDDdddd
  • Gunnersboy
    napot :)
    [tölti Salzburgot :]
  • pinnacle
    nem horkol:)
    csak kipróbálom, hogyha orbaverem felébred-e:)
  • karajjj
    Na uraim, asszem a Lyonomat most elküldöm pihenni és előveszem a Barcikás mentésemet, amivel eddig már egy szezont letoltam...

ma voltam kint a Honvéd elleni meccsen és a felállásból meg a taktikából sok érdekes dologot észrevettem :D
  • Forza Italia
    :DDD. Ezt nem hiszem el. Orbaverik azt nem ébred fel. ez vicc:D
  • Csesza
    :SDAsadasdasd horkol? :DDDdd már régen rossz :ASDasd
  • hamary
    Na Lyont választottam
  • pinnacle
    Kikaptunk Donyeckbe, így villantani kell a nagyok(Arsenal, Roma) ellen vmit, hogy meglegyen UEFA:S
  • pinnacle
    ma kipróbálom a barátnőmön
  • Csesza
    hát ezaz :DDdd
  • pinnacle
    hogy a faszba nem lehet fölébredni arra, hogy eltörik az orromat?
  • Darthmushroom
    amugy az h lehet h az én mecseimet közvetiti néha a tv más osztályom belit meg nem? mondjuk több pénz:P
  • hamary
    Lehet kezdek egyet a Fradival Najó, pojén volt... Sevilla, Lyon, Fehérvár, s kisebb csapatokon gondolkodok.
  • Csesza
    :DDDddddd
  • Darkon
    David Luiz eltorte a labat 4 honap

Amugy hullamvolgy nekem mindig az elejen van, kijelenthetem hagyomanyosan rosszul rajtolo a csapatom de a vegen mindig bravuroznak.
  • Magic Boy
    Előre a feljutásért és a kupa címvédésért.
  • Csesza
    :SSSSS
  • hamary
    megint kidob crash dumppal.... nem vagyok hajlandó mégegyszer végig idegeskedni a mecsett, majd az asszisztens kikap, míg én hawaiion nyaralaok.
  • hamary
    hát ez elég nagy hullámvölgy... S az élmezőny lehetetlen szinte... 6 pont kb a különbség :( De kösz
  • Darthmushroom
    hát remélem, bár ujoncs létemre nagy meglepetés lenne!:)
  • Fabio Capello
    Grat Darkon, hamary ne add fel, menni fog ez, mindig becsúszik egy hullámvölgy, énis szentségeltem már eleget :)

Darth: tessék feljutni :)
  • Darthmushroom
    grat mindenkinek! én igy állok eddig remélem feljuttás lesz! csak a védelemmel kell kezdeni valamit!:)
  • hamary
    Na, te jó ég:

• Mor3llo
    azt ne, inkább add nekem :DDD
  • Darkon

Koszi
  • hamary
    jah majd elfelejtettem:

• hamary
    Grat, Darkon
  • hamary
    elegem van!!! de folytatom.. de ha kirúgnak, kettétöröm a cd-t...
  • Darkon
    Ez lemaradt, a tabella:
  • Darkon
    Az igert elozo szezonom:
    Nagyonnagy hajra volt a vegen 3-7hely kozott, szerencsere utolsoelotti meccsen A.Madrid-ot 1-4re alaztuk idegenben.
    BL-ben csoportkor utan 7-2-es osszesitesben vertuk a Milant azutan a Valencia kiejtett.
    Penz tovabbra sincs, 800E(!) euros atigazolasi keretet uj szezonban meg megfejeltek egy ropke 16M euros fizetesikeret kurtitassal. Olyan szupersztarokat kellett eladnom mint M.Torres, Gonzalo Rodrigez igy most sikerult atcsoportositani a fizetesi keretre jopar milliot megelozven hogy tovabbi starok menjenek el.
    Ennek ellenere a tavalyi ev ingyenes igazolasai kiemelkedoek:

Valamint Saivet akiert 10M-t adtunk
  • hamary
    úgy döntöttem mégis folytatom a Cityt.... Nincs most energiám újat kezdeni...
  • hamary
    hát igen, elégunalmas... :S
  • hamary
    másod vagy harmad osztályú csapattal fogok kezdeni, esetleg magyar első osztály... Csak az a fránya Liga Kupa...
  • soma22
    én sokszor ezért szenvedek annyit egy kiscsapattal, mert rühellek ujat kezdeni(edzők, edzésterv, erősités, stb...)
  • hamary
    csak ilyenkor meg az idegsít, hogy a sok felfedezettemet elveszítem....árrggh :(
  • soma22
    mocskos csaló ráadásul:D

eddig jutottam a visszaolvasásban, ha valamiről lemaradtam tessék értesíteni:)
  • hamary
    döntöttem kezdek egs totál újat, csak azt nem tudom, hol és kivel.
  • hamary
    ennyire még nem örültem leállásnak... de így meg ideges leszek, hogy visszatért... Tottenham 2 helyzettel fordított... Nem is tudom visszaakarom-e tölteni ezt köcsög mentést... ahogy azt se tudom, miért lett ilyen csaló.