104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#11712 nehogy lazíCCS mán :D -
#11711 Üdv, és grat mindenkinek, mike neked főleg a döntőért, már megint adtál nekem munkát.... :D A döntőről és a helyosztóról kicsit később, még pótlom az elmaradásaim :) -
#11710 mondjuk te -
#11709 hi all
van valaki? -
#11708 gondolom azért 0-1nél nem örültél ennyire :)
grat -
karajjj #11707 tiszteletem, kezdtem egy újat a barcikával, mivel az előző mentésemet nemtudom betölteni :S
viszont most hogy voltam kint meccsen, már láttam, hogy ki milyen poszton játszik... :D
az első bajnokin 4:0-ra nyertünk, a másodikon pedig Stevi rúgott egy hármast:
-
#11706 hali ellen 2 meccs, 4 pont :)
-
#11705 ok, ugyis sztem mégegy meccs aztan megyek fekszem :) -
#11704 legközelebb úgy a tabellát h lássuk a pontokat is :) -
#11703 no nemtudom mivan a fiukkal, kijöttünk a gödörből, elkezdtek focizni végre :)
első Dunaújváros ellen idegenből hoztunk el egy pontot :) (2-2) -
#11702 -
#11701 nemhittem volna hogy féltávnál ilyen jó helyen leszünk, főleg nem hogy megverjük a Komlót egy Mosonmagyaróvári x után :o
-
#11700 köszönöm :D -
#11699 ha nekem grat akkor neked NAGY GRAT!
mindketten tudjuk h második meccsen mákom volt
igen második meccsen 2-0nál azt hittem kiugrok az ablakon, mindent egy lapra feltéve rohantam és bejött :)
kraawz, grat a kupa győzelemhez -
#11698 Lejátszottuk Mikeal az elődöntőt, jó kis meccsek voltak, főleg a 2dik, félidőben elcsesztem szerintem az utasításokat, meg is fordította mike a meccset... Grat!
[ Leder egy msnt :) ] -
zsilike #11697
Féltávnál igy állunk,"másodszorra csak meg lesz legalább a rájátszás. -
#11696 Na annyim nincs és a Némez harmadosztályba nem is hiszem, hogy eljönne, de ha kedden hazamegyek majd ránézek, mert nem ártana még egy jó védő. -
#11695 holnap azon leszek!:) sajnos most megint lépnem kell!:S majd holnap jelentkezek!:) sok sikert mindenkinek!:) -
#11694 Mariborban, én 95 ezer fontért hoztam el.
Mike írj meg az msnedet egy priviben ! -
#11693 hajrá-hajrá, képeket hozni :) -
#11692 grat all! nem jo ez a hétvége eddig nemsokat kerülök nethez de azért prob. közben a kiesést elkerültem a wimbeldonnal! amugy remélhetőleg holnap este már full leszek!!!:) -
#11691 Samardzic a játék elején hol játszik és mennyiéert lehet elhozni? -
#11690 Soley nálam ingyen igazolható, de már harmadjára kosaraz ki. -
#11689 grat,sztem jó igazolás lesz -
#11688 Megvan a nyari nagy igazolas MU-nal nemerzete jol magat.
-
#11687 gratta :) -
#11686 thx mindenkinek :P
itt a 2 további lényeges eredmény ^^
bajnokság végén kicsit leeresztettek a srácok, mert a bl fontosabb volt dehát nagy nehezen meglett....pedig volt már mikor 13 ponttal is vezettem...lényeg a vége:
fa kupa döntő meg....nocomment, az is ilyen vérnyomás túráztató meccs volt :|||
ligakupába meg fiatal csapat tolta, nem túl sok sikerrel :D -
#11685 sword: kisgrat
milan: nagygrat:) -
karajjj #11684 azigeeen :O
-
Csesza #11683 remélem hasonló eredménnyel fog zárulni ríílben is a mostani bl döntő :P
-
#11682 gratula mindenkinek! :)
édes jó istenem még egy ilyen bldöntőt
azt hittem beszarok már a végén....
-
jó kis meccs volt,szerencse is kellet:D:D
amaurinak a meccs elött mondtam,h hiszek benne,és lám-lám... -
#11680 folytatom a palermos mentésem: a bajnokságban elég jó vok:15 meccs :12 gy,3dönt.!gondolom tavasszal nem fogom tudni ezt az eredményt tartani,de remélem...
uefában továbjutottam a csoportból,ellenfelem a werder bremen lesz,ha pedig továbbjutok,akkor a a p.braga-CSKA moszkva párharc gyöztese lesz,reménykedem:D -
#11679 hello,grat minndenkinek,jók vagytok(Y) -
hamary #11678 Arsenal - Cheslea 1-2 :(
Most jön az Inter elleni BL Elődöntögető -
#11677 hogy tetszik az új lógóm? vélemények? -
#11676 ability, potability, scout rating. Az első a jelenlegi állapota, a második a kimaxolt, végső állapota amivé válik, az utolsó pedig hogy más csapatok mennyire érdeklődnek iránta. -
faláb #11675 Tudom hogy csít meg minden, de a genie scoutban mit kell nézni ha leakarok igazolni valakit?Mert van az ability,pot ability,meg az a két százalékos valami, nem nagyon tudok eligazodni rajta. -
hamary #11674 "én is" :P Holnapom, mám, holnaputánom a játéknak szentelem :P -
#11673 Grat all, visszatértem :)