104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#11752 Stevica-t honnan szedted? -
#11751 Erre esetleg én is neveznék, ha lehet. -
#11750 értem, én mindenesetre érdeklődve várom, h mi sül ki ebből. sok sikert és kitartást hozzá! -
#11749 Megértelek, ugyanakkor te is értsd meg hogy baromi nagy szervezés kell mindenhez, ez is kidolgozás alatt áll még, plusz kapcsolatba léptem az fmhungaryval, hogy ők hogy oldják meg mindezeket a kérdéseket, és persze én is próbálom kihasználni a játék adta lehetőségeket, de persze mindig lesz olyan trükk, amit én nem látok át, ez kivédhetetlen. Maradjunk annyiban hogy próbálok minden lehetséges infót begyűjteni a trükkökről és a kivédésükről, többek közt ezért kérem a teljes mentést, abból több információt ki lehet nyerni, mint a képekből :) -
#11748 aki alapból ugy áll neki az ijen játéknak hogy csal az csak saját játékát bassza el, attolmég hogy ő blt nyer 2.évre az academica coimbra csapatával, kurvára nemfogja élvezni a játékot, + aki indul a többséget úgysem az eredmény fogja érdekelni, mint ahogy engem sem -
#11747 félre ne értsetek, nekem alapvetően tetszik az ötlet, valószínűleg még én is tennék egy próbát pedig nem vagyok túl nagy játékos. csak sajnos elég sok vitát fog ez még okozni sztem. nyilván ha valaki mondjuk 3 évad alatt blt nyer a cisco romaval az baromi gyanús, de módosítgatni lehet úgy is, h ne legyen túl feltűnő. azt senki nem fogja tudni megmondani utólag h egy nem túl erős csatár azért lett gólkirály év végén mert végig baromi jó formában volt és rá lett kihegyezve a taktika, vagy azért mert valaki belenyúlkált. vagy éppen vehetjük a generált játékosokat is. utólag ki mondja meg egy játékosról, h azt a gép generálta, vagy át lettek írkálva az értékei. 3 évad alatt azért bőven volt már rá példa h brutális játékosokat generált a gép. vagy akár a játékosokat csak a pot abilitiig feljavítani. nem lehet bebizonyítani h egy baromi jó edzés vagy ismét csak editorozás eredménye... és még sorolhatnám nagyon sokáig. -
#11746 nem akartam példát felhozni, de te megtetted helyettem :) -
pinnacle #11745 hááát aki ennyit gecizik vele, hogy ő legyen a király annak bizonys a kurvaanyját:)
szerintem jó, csak 3 szezon sok szvsz. és amúgy sztem minnél gyorsabban el kéne kezdeni, mert most még szünet van sokaknak és tudnának kezdeni... -
#11744 Akiben van egy kis önérzet és tisztesség az nem csal, akiről pedig köztudott hogy csal, helyből nem is fog indulni.
Amúgy meg mindenki szíve joga, de lehetetlen úgy kupát indítani, hogy minden érdeklődő benn legyen, egyrészről rengeteg munka, energia, másrészről nem lenne tisztességes korlátozásokat tenni, hogy fú te nem írsz a fórumba, tűnjel innét... Szóval momentán ezt látom megoldásnak, innentől ki hogy gondolja, igyekszem ezt úgy megkomponálni, hogy a lehető legtisztább legyen a játék... -
#11743 Nos hát azt hiszem elérkezett a pillanat, amire itt pár ember már olyan régóta várt. Somával egy közös projekt keretében létrehoztunk egy vadonatúj FM Fansite-ot, ezúttal FMPortál néven. A portál sok témát felölel, letöltések, galériák és változatos hírek több témában (kupa, FM, sport) várják az érdeklődőket, a fórumokról nem is beszélve, sőt még ti magatok is küldhettek be cikkeket és linkeket ha szeretnétek :) Az oldal belső részének (fórum, hírbeküldés, letöltések) megtekintéséhez regisztráció szükséges!
Kattintsatok ide a megtekintéshez!
Fabio Capello -
#11742 na jó, de azt ki és hogyan fogja szűrni, h mondjuk játék elején átírom a játékosok értékeit, lenyomom úgy a 3 évadot, majd mielőtt beadom szépen visszaállítom az eredeti értékeket. ezen kívül is még többféle módon lehet csalni úgy, h ez utólag ne nagyon derülhessen ki. -
#11741 3szezon . Idomilliardosok kupaja:(((( Sajnos erre en nemnevezek. Plusz felmerul egy csomo kerdes, scout hasznalata, csalas stbstb. En inkabb ujabb kupat javasolnek. -
#11740 mivel mindenki ugyanazzal a mentéssel, dbvel fog kezdeni, igy lesz összehasonlitási alap. -
#11739 bele lehet nyúlni úgy h észre sem veszed -
#11738 próba cseresznye, az ftp túlterhelés kikerülhető dolog, és a tatár sem hajt a feldolgozást illetően :)
Azért nem a képeket választottam, mert az fmhungarys bajnoksággal ellentétben itt az elért eredményeket pontozom (pl. bajnoki cím 10 pont, gólkirály 5, stbstb.), és ennyi screenshotot lehetetlen bekérni+így elkerülhető hogy egyes pénzügyi zsenik csalással szerezzenek előnyt maguknak, ha indulnak (plusz így szűrhető hogy nem lett e belepiszkálva miniscout attributes-írójával, egy másik csapat irányítása, stb) -
#11737 csakhogy bennevan a csalás lehetősége.
minisevel simán lehet modositgatni sajnos.
meglátjuk mi lesz -
#11736 De, ez 8.0.2. Na meglátjuk ki mennyit akar keresni :P -
#11735 bátor dolog mindenesetre....elég nagy kavarodás lesz belőle hiddel, fmhungaryn is így kezdődött aztán egyrészt elfogyott a tárhely kapacitása, annyian küldték be, másrészt meg nem volt senkinek se annyi ideje hogy végighámozza mindet és összekeveredtek a dolgok....ezután jött a képes dolog, minden szezon végén egy összesített képernyő az elért eredményekről.
Egy azaz egy darab kép a statisztikákról. -
#11734 nekem egyik se jött be... de ha ez nem 8.0.2 akkor litát hozd el de gyorsan -
#11733 lita -
#11732 én bezony a mentéseket fogom kérni, egy külön ftp lesz létrehozva erre a célra. -
#11731 Doyle 17M ێrt
vagy Lita 10M €ért? Lita tavaly 17 meccs 0 gól...
-
#11730 csak képeket kell küldeni a szezonvégi eredményekről nem a mentéseket :DD
volt már ilyen offline bajnokság fmhungary párszor :) -
#11729 jó nagyok lesznek azok a 3 szezonos mentések...hogy gyűjti be őket a zsűri? -
#11728 első szezonnak jó ez :) -
#11727 á nemláttam Capello hszét, nemirtamsemmitsenem akkor vegyétek úgy:D -
#11726 Üdv Urak, grat a bajnokoknak, a feljutóknak és a pénzügyi zseniknek.
Az SG Kupa döntője tizenegyesekkel fog eldőlni, csak hogy tudjátok :)
Vége van az első PL szezonnak a Leicester kispadján, pont közepes a teljesítményem sztem, de ezt is ígértem szezon elején:
-
#11725 pl belehetne szervezni egy 3. embert aki szerveza saját pályályán egy minikupát, és ez a 2 csapat játszana egymással az egyik ágon v nemtom :DDD -
#11724 kell a változatosság, lesz rá durván egy hónap szerintem. Azért nem kupa, mert volt egy olyan észrevétel, hogy nem aktívak ne indulhassanak, én ezt diszkriminációnak tartottam, ezért lett ez most, mert itt nincs határidő, csak a végső, és végülis bárki részt vehet rajta aki akar.
másik kérdésre: aki elöl áll, teház nálatok te játszol otthon
kieg: a barátságos meccs lekötése: hosszabbítás+tizenegyes, döntetlen esetére :) -
karajjj #11723 zsííír, offline bajnokság
egyébként Stevi elintézte a következő meccset is :D
-
#11722 kb nekem is :D
Elég lassan játszok... Online kupa jobb lenne :)
FIGYELEM!: EBBEN A SZAKASZBAN CSAK EGY MECCS KERÜL LEJÁTSZÁSRA MINDKÉT PÁROSÍTÁSON!!!
Ki játsszon otthon ha csak 1 meccset tolunk ? -
#11721 három szezon nekem kb 3 hét aktív fmezésnek számít:DDDDd -
#11720 De hamár ennyien érdeklődnek, felfedem az nagy titkot.
A következő kupasorozat valójában egy úgynevezett Offline Contest lesz, ami annyiból áll, hogy lesz egy mentett játék, és abból kell a maximumot kihozni három szezon alatt, megadott időn belül, és a mentés alapján fogtok pontot kapni, megszabott kritériumok alapján, így alakul ki majd a végeredmény. A csapat egyenlőre maradjon meglepetés, a sorozat pedig nemsoká indul, a többi részletet akkor tudjátok meg :) -
#11719 nem, annyian jönnek amennyien akarnak. És hiába nyalsz, nem lesz tied az Arsenal :D -
#11718 de valószinüleg azis marad ugyanannyi fős mint ez volt?:)
[benyal hogyaztán megkapja az Arsenalt:D] -
#11717 még nem. -
karajjj #11716 hát nemigazán, de a lényeg, hogy megfordítottuk :D -
pinnacle #11715 cAPELLO!
A következő kupa lebonyolitását nem kezded (kezditek, kezdjük) el kidolgozni OFF-topicba?
-
#11714 Nos igen hölgyek és urak, eljött a pillanat amire mindenki várt, a héten lezárul az első SG-s online kupasorozat, és kiderül, hogy ki birtokolja határozatlan ideig az SG-kupát. Itt már nincs szükség sorsolásra, mindenki tudja, kik a döntő résztvevői, de azért a formalitás kedvéért lássuk:
I. SG FM Kupa DÖNTŐ:
kraawz - Mike94
I. SG FM Kupa HELYOSZTÓ
GTheo - Lederhose
A meccsek lejátszásának határideje: 2008.03.28 (péntek) 20:00
Sok sikert mindenkinek,
Fabio Capello -
#11713 nemlehet... :D