104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#11912 3X szereztünk vezetést a qrva hartlepool ellen a liga kupában naná h 3X egyenlítettek és naná h 112 percben megnyerték a qrva meccset... áááh -
#11911 Grat, de csinálj valamit a védelmeddel, mert magasabb osztályban megesznek reggelire. -
#11910 kraawz,dudusrac,GTheo grat.....
-
#11909 Látom a védelmed sokat javult.
hajrá meg lessz az. -
#11908 nemtudom, utolso meccsen kikaptam majnem elment rajta az NB2-s feljutásom, akkor persze halgattak az esetről, szoval tökmindegy mitmondasz vagymegbüntetnek vagy kussolnak:D -
#11907 Egy rövidke helyzet jelentés:
Kihasználva a Man Cityvel való kapcsolatomat el is hoztam 3 játékost kölcsön (közülük Chad Evans a legkiemelkedőbb ca:118, az átlag játékos nálam olyan 80 körül van, be is rámolt 3mat az első bajnokin:P), érkezett még Adair Junior ingyen ca:110 és csatár a klub jelenlegi legjobbja:)
Hartlepool ellen debütált a csapat ez a találkozó 4:3 lett idegenben a javunkra. -
#11906 Én a két kiesőnél szét szoktam nézni.
A védelmeddel csinálj valamit és feljutsz.
Amúgy grat. -
#11905 fm08-ban is él a szabály hogy nyilatkozatoknál mindig a legfelső a jó válasz?:D -
#11904 üdv!húsvét utáni eme-ama után visszatértem.Gratulálok mindenkinek :)
egyszer és mindenkorra, jegyezzék meg az illetékesek :
egyenlőre --> az egyenletet egyeNlőre hoztam
egyelőre --> egyelőre még nincsen gól
Értitek ? :D -
#11903 Reggelt mindenkinek, 13 perc alatt kivégeztük a Nottinghamet :)
-
#11902 Magyar kupában továbbjutottunk. De milyen mecc volt te jó ég. Izgultam mint állat. Idegenbeni 2-1 után azt hittem könnyebb lesz.
-
#11901 Hát.. Sok esélyük volt.. kapuralövés..szögletek..labdabirtkolás.. crossing :P
-
#11900 Reggelt all:) töltöm a QPR-t:) -
#11899 Benyújtottam az igényemet anyaegyesületre: a man city, a Wigan és Derby County közül választhattam. Végül a man cityre lett a nyerő:) -
#11898 egyenlőre semmi újdonság, épp tehetségvadászaton vagyok... :D -
#11897 reggeltet innen a szigetországból :D -
#11896 reggelt :) -
#11895 mi a helyzet a tengerentulon?:P:D -
#11894 Reggeltet mindenkinek :) -
#11893 az uefában megvan a továbbjutás a werder ellen:otthon 3-0ra nyertem,idegenben viszont 2-0 ra kikaptam,de igy is továbbmegyek...cska moskva lesz az ellenfél -
#11892 hello!grat a szép eredményeért,csak igy tovább...(töltöm a palermo-t) -
#11891 A választásom az angol 3ad osztálybeli Port Vale-re esett...
kaptam kemény 50e fontot igazolni...
Nem számítok feljutásra az első évben... -
#11890 Voltam már a qpr-rel, a sheffieldel, wba-val, watforddal, plymouthal szal a 2od osztályt kissé meguntam. Viszont a nothinghames mentést élveztem, addig amig el nem szállt... :) -
#11889 mylo vagy??kezdj sztem angol másodosztályban az igazán hajtós.. -
#11888 Szép reggelt!
Tölti a Rangerst -
#11887 Szép reggelt!
Tölti a Realt:)
Grat mindenkinek!
Nagyon gondolkodom egy nothingham v egy leedses játékon... -
karajjj #11886 én még igazolok egy csatárt :D
most büszke vagyok magamra, hoztam egy 18 éves szerb gyereket, ami azért nagy szó, mert külföldről eddig még sosem tudtam igazolni barcikára :D külföldim volt már, de azok mind magyar csapattól éa még U19-es vállogatott is most lesz :OOOO -
#11885 hát, nemsokára kiderül :)
nadeénmost megyek, jó8 mindenki :) -
karajjj #11884 8.0.2-ben kezdéskor ingyen tudod elhozni a PSG-től -
#11883 traoré tökéletes mellé -
#11882 ő tényleg naon jó játékos! megéri megvenni! -
#11881 lecsekkoltam:D jólesz azis -
karajjj #11880 Sakho gyereket hozd el baloldalra... -
#11879 baloldalra keveslem Clichy-t, végül Atouba jött :) -
#11878 hmm ez nekem válasz??? nem naon értem:) -
#11877 minek? :D védelem úgy jó ahogy van....legalábbis én nem vettem senkit 2. nyáron se
egyedül középpályára jött D'Alessandro és Modric akik jók, most meg Jimenez és Adriano -
karajjj #11876 na, akkor jól gondoltam :D
van egy ifim, aki saját nevelés és jelenleg 16 évesen 43/139-es de van egy olyan érzésem, hogy 100 körül se nagyon lesz ilyen edzések mellett -
#11875 a ca az a jelenlegi, a pa pedig az a kimaxolt érték igen -
karajjj #11874 na akkor most pontosan mi a ca és a pa? :D mert ha jól selytem a ca az a jelenlegi "tudásának" az értéke, a pa meg a ca-nak maximális érteke
de nem pontosan vágom, ez csak az én agyam szüleménye :D -
#11873 no érkezett még Palacio is,
+ még jön Chiellini vagy Atouba ki mennyibe kerül meglátom még, és utána max ificsapatba igazolok