104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#11952 grat! -
#11951 Gigget lerúgva könnyű.
Grat! -
#11950 képet hol töltöttél fel?mert nekem ami a faq ban van link,arról nem megy... -
#11949 óóó bakker....:S:Suefa kupa döntö elveszte a bayern ellen 2-0 pedig biztam h megnyerem
bajnokság már megvan,még remélem az olasz kupa is meglesz -
#11948 hoztam 2 képet :)
Palacio Show első meccsén :D
Meg MU verés:)
-
#11947 nah:bejutottam az uefa és olasz kupa döntöbe is...olasz kupában inter,az uefában pedig a bayern lesz az ellenfelem.
bayerntöl nem igazán félek,felkészülésen 2x is vertem öket,majd meglátjuk -
#11946 hi all tölti a skót "óriást" a rangerest.. -
#11945 és legalább jó is?:)))) -
#11944 mindenki ismeri. fillérekért elhozható a legelején:) -
#11943 nemtudom Sword tett be talán képet hogy munkavállalási engedélyre várt a játékos akit vett, nálam is előfordult, és az Arsenalnak van fiókcsapata spanyolországban, névszerint a Salamanca és a profiljánál betudod állítani hogy fiókcsapathoz küldeni -
#11942 ok,megnézem banega-t is....
gunnersboy:én is bodmer-t szeretném leginkább,csak hát jöjjön is el..
egyébként vki ismeri antunes-t?bal védö.. -
#11941 mondom hogy ne a nevét nézd először mert ugy könnyű -
#11940 mancityteam
kurvanehéz,mitnemondjak:D -
#11939 Ever Banega a játék elején még viszonylag olcson ellehet hozzni! ha legujabb patch van fent akkor valenciabol nállam blackburnbe bevállt és naon fiatal! scout szerint is mindig jó játékos!!!:) -
#11938 bodmer, egyértelmű -.- -
#11937 hát sajnos nemhiszek én abban ...:S
egyébként vkp-ra kit hozak sztetek?
loric cana-t ,miguel veloso-t és bodmert nézegetem.... -
#11936 grat! meglesz minden!:) -
#11935 folytatom a palermos mentésem.a bajnokságban 3 fordulóval a vége elött van 6 pont elönyöm a második interrel szemben-->ez csepett sem rossz,de volt 11 pont elöny is.a most kissben hullámvölgybe vok,sok az x,és az elsö vereség is becsuszott,pedig veretlen akartam volna maradni:S
az uefában az elödöntöben 1-0ra otthon vertem az atlético madridot,visszavágó nehéz lesz ,föleg h idegenben
olasz kupában a lazio-val jáccom az elödöntött,elsö meccs 0-0
ugy kezdem észrevenni,h a fiuk fáradtak,remélem azért sikerül vmit megnyernem -
Csesza #11934 jah monnyuk 1 dátumot én is megnéznék :D -
#11933 Habár fórumot olvasok most..... -
#11932 °¢·@&¢°²¢^^tok meg, hogy itt trécseltek meg fm-eztek otthon, én meg dolgozok!!
[nem gondolja komolyan] -
#11931 nincs képfeltöltés? pedig a joshstone kupa döntöbe jutottunk a plymouth elleni idengenbeli 3:1s sikerel!:) -
#11930 fumiez zsilike eladott még egypár pléját a fradibol? -
Csesza #11929 úgy hogy csak utólag olvastam el a kép nevét én előszőr a tottenham-re gondoltam :) -
#11928 fuhh kicsit vált a kerete!!:) -
#11927 próbáljátok ugy hogy nem olvassátok el a kép nevét hanem csak a playákból mert ugy könnyű -
#11926 a védelem már jó, vettem 7 védőt. viszont a kapusomnak nincs meg a 7-es átlaga, elküldenéd a taktikádad?:Ddd -
#11925 http://i71.photobucket.com/albums/i134/rctmaniac/mancityteamjan09.jpgkép -
#11924 -
#11923 nah találjátok ki hogy ez eredetileg melyik csapat..:Dneten találtam ...
csak egy valamiből tudtam kitalálni
-
#11922 mi?nemértettem! mégegyszer ! :DDDd -
#11921 chelszkii!!!! probálok de védőt naon nem tok igazolni! de tom h jövöre muszály lesz valamit csinalni a bent maradás miatt! -
#11920 csinálj vele valamit -
#11919 :DDDd -
Csesza #11918 védelemvédelemvédelemvédelemvédelemvédelemvédelemvédelemvédelemvédelem
védelemvédelemvédelemvédelemvédelemvédelemvédelemvédelemvédelemvédelem
-
#11917 Bocsi elég lett volna egy hozzászólásba beírni csak ahogy olvastam úgy reagáltam, de legközelebb egyben írom be. -
#11916 Egyetértek. -
#11915 Grat mindenkinek. -
#11914 Kinek vagy a fiókcsapata? -
#11913 herótot kapok bazmeg