104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#12312 fmportált kell figyelni, és ott lesznek az infók
-
#12311 Meccsenként valamivel több, mint 2 gólt kapsz átlagban? -
#12310 Mikor derül ki a következő megmérettetés időpontja?:) már ezen uis részt vettem volna de későn jöttem:( -
#12309 Símán továbbmész innen is. -
#12308 Capellot ruhában látni:D
ha részt veszek csakis a deporral, az pedig mint tudjuk ölég gyatra csapatka:)
ami pedig azt illeti, ugy gondolom hogy nem hőzöngtem mikor Mike simán rommá alázott a mostani kupában, jobb volt, és én ezt el tudom fogadni -
#12307 mondjegyújcéltkérlek :S -
#12306 :DDDDD -
#12305 :DDDD akkor elkezdheted keresni milyen kifogást találsz ki arra ha hamar kiesel ^^ -
#12304 lehet, de:
"A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT."
-
#12303 nem lesz -.- -
#12302 Azért hihetetlen hogy tud egy teljesen sima, végig uralt meccsből egy közeli döntetlenszagú meccset csinálni a gép.
-
#12301 legalább esz egy fikarcnyi esélyem:D -
#12300 sima -
#12299 Portugálokkal továbbjutottam és az EB-n ebbe a csoportba kerültem:
Románia,Görög,Svéd....Nem lesz egyszerű azért:S -
#12298 előre szólok mkinek h a következő kupán capello, kraawz és én már eleve NEM INDULUNK [hogy esélyt adjunk másoknak is :D (pojjén)] -
vortob #12297 Gratulálok krwaawz, Reinanak minimum kb. 10 bravurja volt, elképesztő miket fogott, ilyet még nem láttam. Mike94 letámados taktikája nekem nem tetszet, máshogy csináltam volna. Grat azért neked is Mike.
A következő kupában már én is indulok:) Remélem a Dortmunddal. -
#12296 túlélem :)
de azér én nagyon nem én voltam a favorit már meccs előtt sem :) -
#12295 Gratulálok mindkettőtöknek.
Kraawz: Gratulálok a kupagyőzelemhez.
Mike: Én rád tippeltem, de a második hely is nagyon szép. Fel a fejjel. -
#12294 Nem érzem szükségesnek, hogy VIP legyek, ezért a nyereményem szíves engedelmetekkel felajánlom Mike számára -
#12293 Hatalmas grat mindkettőtöknek!
Tisztelt Managerek!
Ezennel kijelentem, hogy az I. SG.hu FM Kupa első helyezettje kraawz, és nagyon kevesen múlott, az, hogy ne a második helyezett, Mike nyerje a döntőt!
Hatalmas gratulációm mindkettőtöknek és nagyon szépen köszönöm a részvételt!
(A döntő cikkét a helyosztó lejátszása után olvashatjátok az FMPortálon) -
#12292 grat
azért a keserűség itt is elfogott, de számítottam a vereségre, legrosszabb az h 2-0ról kaptam ki :)
nah meg a védelmem Reina kivételével brillírozott
[ajánlja megnézni a meccset] -
#12291 Gratulálok Kraawz, minden elismerésem :) -
A mérkőzés -
Taibi #12289 Értem, köszi.
Holnapig délutánig eldöntöm, hogy melyik csapat legyen, aztán kezdek egyet. -
#12288 Grat! -
#12287 Idióta bíró 8 percet hosszabított.Ja, és az persze alap h a nyolcvannemtomhanyadik percben egyenlítenek, mi meg kihagyunk közben 3-4 egy-az-egy ellenit...miért is ne!
-
#12286 melegítek kicsit esti meccsre mike ellen,vmi werderes mentést előszedtem addig.
-
#12285 Köszi:)
QPR-el 8.0.2-es peccsel nagyon jó:) sok sok pénzt adnak nekem tetszett:P aztán feljutottam bent maradtam...Azért hagytam abba mert béna voltam velük nem tudtam ütőssé tenni a csapatot(vagyis nem hagytam abba mert valamikor még folytatom sztem...) -
Taibi #12284 Helló.
Én voltam már válogatottnál (párhuzamosan klub csapat mellett), és szerintem teljesen felesleges meccseket nézned a játékos szempontjából.
Akkor nézzél meccset, ha csak a játékosok tulajdonságai nem tudsz dönteni arról hogy ki játsszon. De szerintem tök felesleges.
Más:
Eléggé beleuntam abba, hogy a Barcával már csak az a legnagyobb tét, hogy megdöntöm-e a 4/38-as kapott gól átlagot vagy sem..., így kezdeni fogok egy újat valamikor.
A QPR is a jelöltek között van. Te miért hagytad abba velük? Valami nem okés? -
#12283 Valaki aki válogatottal nyomja vagy nyomta már a 08-ban: Számít az hogy nézek-e meccseket hogy milyen formában vannak az adot klubban lévő válogatott játékosok? Mert annyira nincs kedvem mindig meccset nézni de ha számít valamit akkor akkor csinálom... -
#12282 A kapusod milyen?
Ha nincs 7-es átlaga akkor lehet, hogy miatta kapsz sok gólt.
Sok sikert a Portugálokkal. -
#12281 hanyagolom a QPR-t a 3. szezonomban....nagyon nem akar menni, rakat pénzt vágok ki az ablakon védőkre...a legjobbakra akik eljönnek hozzám erre talán még roszabbul játszunk mint tavaly...Ezért tehát belekezdek első fm08-as válogatottas mentésembe. A szerencsés nemzet pedig Portugália:D -
#12280 Seyfo Soley-vel, Addrian Pettigrew-el és Lowy Shane-vel nagyot fogtál.
Ha a védőid benne vannak az év csapatában akkor a kapusod lehet az oka a sok gólnak.
Előre az újabb osztályváltásért.
Hajrá. -
#12279 hátakkor kivársz a következő szezonig. Egy képet küldj légyszives a pénzügyeidről, úgy jobban tudok segíteni. -
gabofej #12278 ok köszi az 1.t vágom de gondolom szezon közbe nem lehet pénzt szerezni csak játékos eladásbol én meg azt nem nagyon akarok -
#12277 1. katt a fiatal játékosra, játékos ráhatás, és ott úgy véled sokat tanulhatna XY-tól
2. Adj el játékosokat. -
#12276 Hoztam az uj szezonra az igazolásaimat! első mecsen a Yeolil 5:3 vertük Szilágyi 5góljával!:P:D
-
gabofej #12275 Hello
h lehet olyat h egy játékos tanítson egy fiatalabb játékost?
elköltöttem minden pénzem lehet ezen segíteni vhogy?
Köszi előre is -
#12274 Grat csak így tovább. -
#12273 Amíg nyersz és vezeted a tabellát addig nem lényeges.
csak akkor lesz lényeges, ha sokszor kikapsz vagy sok pontot vesztessz miatta.