104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#12352 bázeg.. skype :D
-
#12351 szóváltás, nem vita, vagy anyázás:) -
#12350 Máté Peti jön is valószínűleg.
Ez a játék wháááá, kinéztem egy csatárt magamnak 131/145ös Paraguayi, megkapja a szerződést tőlem, erre aláír egy Dél-Amerikai nevesincs csapatba... Most Lucio Filomenora hajtok, 128/145 28 éves csatár, 350 ezer font lenne... Szerintem megint szerb,szlovén,norvég, finn,stb nemzetektől hozok játékosokat, ők legalább aláírnak hozzám :D -
#12349 Németh kölcsön jó sztem előre
védelem meg máté peti -
#12348 Thx, de be kell erősítenem a másodosztályra, mondjuk játékosok közül a jobbak nem nagyon jönnek, néha néha eltudok hozni 1 jobbat, a védelmem kompletten megfelel a másodosztályra, Supple kapuba jólesz, most 120/157es, középpályán és csatársorban kéne főleg erősítenem.
McFrost ha benézel akkor pls válaszolj arra a kérdésemre hogy a másodosztályból egyből feljutottál? -
#12347 balfasz :DAS:D:AS.as -
#12346 nagygrat -
#12345 TÉK -
#12344 Akkor egy szezonjelentés, megnyertem a harmadosztály, elég simán, a végén már elég lazán vettem, 7 pontra olvadt az előnyöm, íme egy tabella:
És egy keret :) [ Andy Robinson egy állat, ő nyerte meg kb szezonomat, na meg Samardzic a fejeseivel :DD ]
-
#12343 Offtopikban lehet folytatni. -
pinnacle #12342 mamodnak szoltam, hogy siessen haza, mert a fia hiányolja... -
pinnacle #12341
© pinnacle
ma 21:38 | Egyes szintű fórumtag | privát | válasz erre | #12317
"Amúgy szerintem rossz a csapatelosztás!
szzóval nem vmi Fm Scout szerinti %ot kéne nézni, hanem a józan ész szerint összeválogatni. szvsz."
de most ne haragudj:
pl.
milyen szóváltás?
-
#12340 IQ szerint szűrni a jelentkezőket?? :DD szegény pinnacle elsőnek esne ki akkor :(( ne legyetek rasszisták :DDDASDADdsad -
#12339 most egy ilyen szováltás után, te ebből mit hoznál ki? -
pinnacle #12338 közelse azt mondtam, hogy fixen azt tudják, csak ne legyen akkora kül. mint szvsz ismétlem SZVSZ sőt ismét SZVSZ a Fulham és a Fener között -
pinnacle #12337 látod, most se fogod fel, hogy mit irtam...
"pl. kraawz szerintem egy fosszar csapattal is megtudna verni sokmindenkit, mert van hozzá tudása ilyen téren..."
ebbe hol van az, hogy neki sokadligás szarral kell tolnia??? vagy hogy bárkinek hátrányból kéne indulnia?
ne forgasd már ki a szavaimat légyszi -
#12336 lehetetlen ugy kiválasztani 16 csapatot, hogy fixen ugyanazt tudják., viszont most pattant az ötlet a fejembe, amit ha hazaértem melobol capelloékkal megdumálok. -
#12335 én tökéletesen megértelek, de lásd be tökéletesen nem lehet csapatokat megadni, mindig lesz egy erősebb. -
#12334 Hol és mikor lehet lefoglalni csapatokat?:))
hülye vok ott van hogy később...oké:D -
pinnacle #12333 Neeem, jelentkezek mindenképpen, nem arról van szó...
Csak egyszerűen még mielőtt elkezdtük volna, szóvá tettem az észrevételeimet. Bár látom szavakat kitépni mindenki tud... -
#12332 tényleg
aki így elfogadja a szabályokat,az nevez.. aki nem,az nem -
#12331 és az baj?az már az ő öröme, hoyg ért hozzá. emiatt kelljen neki 3. ligás csapattal játszania? -
#12330 igaza van somának,hülyeségeket beszélsz. össze szedhetem a legjobb taktikom,barca ellen egy default balanced taktikkal röhögve megversz.
és nem,nem csak a taktika a fontos.
keret + taktika + szerencse -
#12329 Mondjuk abban van valami, hogy a Fener jó csapat, hiszena a nemzetközi porondon is jól szerepel, míg pl a Fulham sehol sincs. -
pinnacle #12328 hamár a taktikáról van szó, akkor nem a szögletszart kell kiemelni...
pl. kraawz szerintem egy fosszar csapattal is megtudna verni sokmindenkit, mert van hozzá tudása ilyen téren...
hiába scout szerint gyengébb csapattal tolja
-
#12327 ép ember támad 6 csatárral?
hagyjuk abba itt. ha nem tudod elfogadni a szabályokat és a lehetőségeket akkor nem nevezel.senkinek sem kötelező, biztos vagyok abban, hogy igy is tuljelentkezés lesz -
pinnacle #12326 Háát de a taktikai tényező az nem az egyik legfontosabb?
Felállhatok én a Barcával is 6 csatárral, mégis scout szerint nekem kéne vinni mindent. -
#12325 egy szögletszarral nem nyersz meccset, ha nem tudsz eljutni addig, hogy kirugjáék szögletre...
neharagudj, de hülyeségeket beszélsz. -
pinnacle #12324 de miért kéne?
egy ember megkap egy ligát. Abból is cska kb. 3-4 csapat játszik. Azokat összehasonlitani, max 1 óra.
Mindenki beirja offba vagy bárhova és megbeszélitek, hogy ez és ez miért nem jó. Max. egy hétvége.
-
#12323 ránázásre sincs akkora diferencia a csapatoknál mint az előző kupában, aminek a döntőjét szvsz a két legerősebb csapat vivott.
azt pedig tudod te is, hogy 2 meccs van, ami alatt az alapkereten nem változtathatsz, igy max a taktikai része az emberi tényező, igy a scout által adott adatokkal lehet leginkább egyenrangu ellenfeleket kiválogatni. remélem kielégitő volt a válasz -
pinnacle #12322 de most ne haragudj:
mivan akkor ha én mondjuk a Barcával vagyok, te meg teszem azt a Bruges-el(most mondtam vmit, lényeg az erőkülönbség).
Neked van annyi tapasztalatod ilyen egy kupákba, hogy valószinűleg meg tudnál verni. Sőt...
Szóval itt hiába gyengébb papiron a Bruges, akkor is sokat nyom a latba, hogy te tudsz egy taktikát, egy felállást, egy szögletszart akármit...
-
#12321 akkkor körülbelül május elején el is kezdhetnénk. Lehet akárhány ember, lehetetlen ennyi csapatot átböngészni úgy, hogy a jelentkezőknek fenntarthassuk a szabad választás lehetőségét (ergo legyen miből válogatni). Aki a következő kupán részt vesz, az tudomásul veszi ezt a döntést, és elfogadja a scout (és kraawz) által felállított besorolást. Nincs kedvem a legutóbbi babrát megint eljátszani, hogy kizárom X csapatot, de akkor zárjam ki Y-t is, mert Z számú válogatott játszik benne. Azt se mondhatom hogy akkor legyen a Kelet-Gaboni profi liga csapatai, mert ott is vannak erőviszonyok. Itt is vannak, de itt legalább minimalizálva. -
#12320 én benne vagyok ellened egy fener fulhamben,kiv vok én arra az 1000x erősebb keretre. -
pinnacle #12319 de ha már 2 ember játszik egymás ellen és nem gép vs. ember, akkor azért bele kéne rakni az emberi tényezőt is eléggé és nem cska a scout-ot.
Szóval kicsit össze kéne ülni és tényleg a kereteket átnyálazva csapatokat kiválasztani, hamár ilyen fajta a csapatválasztás. -
#12318 nem tudsz igy válogatni, és a gép is scout szerint játszik sajnos és nem a jozan ész szerint -
pinnacle #12317 Amúgy szerintem rossz a csapatelosztás!
Milyen elmélet szerint lett ez kiválasztva?
Egy Fener 1000x erősebb egy Fulhamnél.
szzóval nem vmi Fm Scout szerinti %ot kéne nézni, hanem a józan ész szerint összeválogatni. szvsz. -
#12316 dinamo és hannover túl gyengének találtatott.
galata ratingje pedig 70 alatti volt már talán.
de hangsúlyozom,ez még csak EGY TERV AZ ÉN FEJEMBŐL. -
#12315 tudom:) -
pinnacle #12314 hannover mé lett kizárva? sőt a Galat se értem! Kijevet fosom le:) -
#12313 ha lesz is kupa,darkon és az én elméletem szerint összeraktunk egy igazságos elosztást,íme (portot utólag kizártuk) ((capellonak tetszik))