Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. ha új mentéssel, akkor tömörítve mentetted el
3. ha egyikse akkor nemtom
😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
am Lulinha, meg Pato tudom h nem fix de azért ilyen alacsonyat mégn álam sose kaptak :S
pato+ lulinha pont nemazok, mert nálam pato 184 lulinha meg 187 elsõ betöltésnek, de volt már lulinha 197 is😄
kár hogy dzsudzsák nem lett PA 180 kb😄
én azt is észrevettem h nem igazán jönnek el azok a játékosok akik eddig mindig jöttek
pl: nem akart se Gourcuff, se Hamsik, se Bojan kölcsönbe jönni, eddig mindig jöttek, klubjaik el is fogadták az ajánlatot, ill. fernando arce-t se tudtam megvenni
de van pozitívum is
pl: nem csal már annyit a gép (<#worship>#worship>), mert azért bármennyire védtük h csak mi vagyunk balszerencsések, azért tény h "KICSIT" irreális dolgokat mûvelt
továbbá:
sok játékosnak kisebb a PAja mint volt
pl: Pato nálam 160/171, Lulinha nálam 155 PA-t kapott, szóval megváltoztak, viszont Németh K. 152-t kapott 😮
remélem nem voltam "túl" hosszú 😄
Szerintem gyorsabb lett a játék
megváltoztak jó sok játékosnál a tulajdonságok (leginkább csökkentek)
Sokkal jobb a helyzetkihasználása egy 18-as befejezéssel rendelkezõ játékosnak, mint egy 12-es befejezéssel rendelkezõ játékosnak.
A helyzetek sokkal változatosabbak. A taktikai utasítások megérzõdnek a csapaton. Tényleg azt pórbálják tenni, amit mond nekik az ember.
Szóval összességében egyelõre jobbnak tûnik a játék. Jah és a kis csapatok, nem vernek halomra téged úgy, hogy szinte nincs helyzetük.
Ezeket eddig a barátságos meccsekbõl szûrtem le.
Majd késõbb bõvebben, ha elõrébb haladok a szezonban. Jah és a Juventus nem kapott több pénzt sajnos igazolásokra 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ha jól selytem a posztok a sérülés típusa és a városnevek lettek németek meg a kupa bajnokság nevek, ugye?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Patch 8.0.2
ui: Akkor kezdek egy újat a Chievoval ha már éppen kijött a peccs szeretném most nem el szúrni
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ha netántán valaki ismeri személyesen stoner27 nevû fórumozónk valódi nevét,ne kíméljen.. hátha ismerem <#vigyor1>#vigyor1><#lama>#lama>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!