Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ha újat kezdtél nemtom mivan. Akkor csak azt tom mondani, nem nyerhetsz meg minden meccset :/ :S

jah jah az elõzõt jól elszúrtam de még mindig nem sikerül keresem a jó taktikát már letöltöttet is próbáétam sajátot is...

új játékot kezdtél miután feltetted a patchet?

Chievoval a 8. helyen vettem át a csapatot csináltam belõle 2 hónap alatt egy 7.-ket úgy hogy feljutóhelytól 10 pontra voltam és még volt hátra úgy nyolc meccs itt vesztettem 2-õt aztán se puszi se pá

kösz, akor mindegy :S 😊

:| kivel voltál ?

1. ha régi mentéssel nyomod akkor nemlesz jó
2. ha új mentéssel, akkor tömörítve mentetted el
3. ha egyikse akkor nemtom
😊
Ráadásul utilapot kötöttek a talpamra mert egymás után 2 (!) meccset vesztettem :@ :@

Aha az ellenfélnek 4 lövés ment kapura 4 gól nekem 11 és 1 gól szart se javít ez a patch

THe file doesn't seem to be a vaild FM saved game < - ezt írja ki :/

és, hogy mûködik :| FM Genie Scout 2008

kösz, utána nézek

soma22
sima genie scout peccskompatibilis.
mini scout nem megy

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

én a scoutra gondoltam, tegnap már leszedtem a Pactht 😛

toysoldier
banner

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Ngeri
hamary ettõl a pecstõl megváltozik az életed😄 nem leszel idegbeteg ajánlom neked😛😄

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

soma22
én azt vettem észre eddig 4 edzõmeccs alatt, hogy amelyik lövés kapura megy az gól. egyenlõre más nem nagyon jött le

kapahatnék egy linket? 😛<#worship>

Mike94
8.0.2, nem kell krekk és nem tesz kárt mentésbe

pontosan melyik verziót használjátok? és, hogy mûködik? nem tesz kárt a mentésbe? 😛

Mike94
jaja, lehet volna Dzsudzsi több is 😛
am Lulinha, meg Pato tudom h nem fix de azért ilyen alacsonyat mégn álam sose kaptak :S

vannak fix játékosok pl. németh, õ vszeg nemlesz se kevesebb se több akárhányszor töltesz egy újat

pato+ lulinha pont nemazok, mert nálam pato 184 lulinha meg 187 elsõ betöltésnek, de volt már lulinha 197 is😄

kár hogy dzsudzsák nem lett PA 180 kb😄
Mike94
én már letoltam pár meccset szezonba is, term a readinggel vagyok
én azt is észrevettem h nem igazán jönnek el azok a játékosok akik eddig mindig jöttek
pl: nem akart se Gourcuff, se Hamsik, se Bojan kölcsönbe jönni, eddig mindig jöttek, klubjaik el is fogadták az ajánlatot, ill. fernando arce-t se tudtam megvenni
de van pozitívum is
pl: nem csal már annyit a gép (<#worship>), mert azért bármennyire védtük h csak mi vagyunk balszerencsések, azért tény h "KICSIT" irreális dolgokat mûvelt
továbbá:
sok játékosnak kisebb a PAja mint volt
pl: Pato nálam 160/171, Lulinha nálam 155 PA-t kapott, szóval megváltoztak, viszont Németh K. 152-t kapott 😮
remélem nem voltam "túl" hosszú 😄

Csacsi
Eddigi tapasztalatok az új patchel kapcsoaltosan.

Szerintem gyorsabb lett a játék
megváltoztak jó sok játékosnál a tulajdonságok (leginkább csökkentek)
Sokkal jobb a helyzetkihasználása egy 18-as befejezéssel rendelkezõ játékosnak, mint egy 12-es befejezéssel rendelkezõ játékosnak.

A helyzetek sokkal változatosabbak. A taktikai utasítások megérzõdnek a csapaton. Tényleg azt pórbálják tenni, amit mond nekik az ember.

Szóval összességében egyelõre jobbnak tûnik a játék. Jah és a kis csapatok, nem vernek halomra téged úgy, hogy szinte nincs helyzetük.

Ezeket eddig a barátságos meccsekbõl szûrtem le.

Majd késõbb bõvebben, ha elõrébb haladok a szezonban. Jah és a Juventus nem kapott több pénzt sajnos igazolásokra 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

myl0
sejtem=selytem

myl0
én felül irtam nekem jó...
(nem nagyon szeretem a cváncigolást😛)

myl0
szal data\updates\update-802\db\802
ha jól selytem a posztok a sérülés típusa és a városnevek lettek németek meg a kupa bajnokság nevek, ugye?

Csacsi
Hát ezaz, hogy nem akarom felülírni, bár abban elméletileg nincs semmi olyan, ami a játékmenetre hatna, de ki tudja 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

myl0
a 8.0.2 patchhez mikor lesz mûködõ mini scout? tudja vki?

myl0
az update mappábanvan egy lang.db azt irdfelül...

Csacsi
Meg remélem lesz mielõbbi magyarítás, ami kompatibilis ehhez a verzióhoz, mert pár dolog nekem német nyelvû lett, ami eléggé zavar. Nem merem felülírni a lang.db file-t, mert abba is belejavított a patch.

szépen lehúztak egy-két embert a peccsel😄
Csacsi
csak enekm csinálja, illetve, csak nekem tûnt fel az új patchnél, hogy meccs közben, nem a játékosok mezszámát mutatja, hanem 1-tõl 11-ig írja ki a számokat? Engem ez eléggé zavar.

Ez a mentést gyorsan elszállt :@ :@ :@ Mostmár tényleg elkell egy WinReinstall.... :@ Még jó, hogy csak egy edzõmeccs ment le. Kezdek mégegyet, nemtom megint, hogy kivel..

Huntelaar, Mtaias, Van der Vaart már a horgomon 😊

Innen lelehet tölteni max sebességel hozta nekem a Patch 8.0.2 - PC melletti nyílra kell kattintani

Patch 8.0.2

ui: Akkor kezdek egy újat a Chievoval ha már éppen kijött a peccs szeretném most nem el szúrni

Én is rengeteget kaptam a MAnchester Cityvel 😄 Csak senki nem akar egyelõre idejönni :/ De miért? 😞

Nincs? Nálam bajnoki címet ígérve 10 millió font.
Mike94
de a QPRnek még mindig nincs pénze

Vannak kis pénzügyi változások...nemzetközi kupaszereplést érõ helyet ígérve MCity: 56 mió font, míg a Newcatle: 43 milla...
Mor3llo
gyanús egy holnapi nyú gém...vááááá visszatérek 😄d csak még nemtom kivel :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Anyuci :| Az értékek nagyon lementek :| ( végül a Manchester City lett, mivel túl sok a Liga Kupa a magyarba... :/ )

Na, a Fehérvárt választottam 😛

nemtom jó-e..próba, szerencse
patch

Fabio Capello
köszönöm, az üzeneteit mindjárt törlöm

soma22
köszöntük szépen!

SHADOWEYES7
Eltakarítottam.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

soma22
leájkídózod nekünk?😄SASDASDSA

kraawz
á,látom nyíregyházi vagy

ha netántán valaki ismeri személyesen stoner27 nevû fórumozónk valódi nevét,ne kíméljen.. hátha ismerem <#vigyor1><#lama>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Akkor kezdek egy kissebb csapattal 😊