Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Luka Modricot vagy a fél világ el akarja vinni, de 6,5 misi fontnál többet senki nem ajánl érte... Így még meg tudom tartani, de félek ha vki bebikkant egy nyolc misit, az elnök a bõrülésébe élvez...
egyébként hihetetlen, hogy olyan parasztjaim vannak a csapatban akik értékeiket nézve még hétvégi focistáknak sem jók, és mégis azok verdesik a gólokat.
De így magunk közt, nem töröm össze magam azért a továbbjutásért, nem magamnak csináltam a kupát, hanem nektek 😊 Nekem amúgy is megvan a mindennapi programom, nem is tudom lenne e idõm mindig letolni a meccseket 😊
Capi: figyelunk am ilyen konnyen nemcsalod be magad a kovetkezo forduloba ezzel a csitercsapattal😄
Born to win
Amúgy szabad ám hozzám is benézni 😄
egyébként egy drom nevû helyen is jelen vagy ezzel a nickel?
Amugy a forumvezetotol helyreigazitast kernek M melle egy 6-ot irjon be maganak(!)<#ejnye1>#ejnye1>
Born to win
mondjuk kezdek besokallni, nem jo ez a betegség:S
szerintem csak +2
képeket majd tolok
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Soma, én épp ráérek ha gondolod, az msnem is megtalálod itt vhol 😊
Milan:Fiorentina 0:2
G: Adriano,Dainelli.. Adriano 8 meccsen 9 gólos, fél év pihenõ után megszokta a Fiot és itt is állat. Dainelli meg hozza a szokásost.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
a srác nem jelentkezik msn.en mikor õ csatizott rám akkor ledobta õt a játék mikor én rá akkor engem dobott le most meg nem ír msn-en. sry.