Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
helyesirásra ne figyelj!xd

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Partizan belgrád,cska moskva vagy sofia,fenerbachce,fc brügge,basel,beitar jerusalem,sparta praga ezek nem nagy de nem is kiscsapatok nem nagy bajnokságbol!😊

Gunnersboy
köcsöggeci énis velük akartam kezdeni multheten 😄DD

amugy. fulhames mentés jó csak picit uncsie, dunaujvarosom immaron 2x lett szar, salzburggal néha jáccogatok

NEMTUDOM KIVEL KEZDJEK KOLLEKTIV ÖTLETEKET VÁROK KÖSZIE 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darthmushroom
grat mindenkinek! nekem elmarad a cimvédés az uefa kupába!😞 Legjobb 8közé jutáskor hazai 3:2s gyõzelem után idegenbeli 2:1 vereség igy a juventus jutott tovább! fa és ligakupába az arsenal vert ki igy marad a bajnokság ahol jelenleg 3. vok!

ezen a képen jól lehet látni, ami engem nagyon idegesÍteni szokott, amikor 5 meg 3perc alatt van 3-4gól, ezért szar mindig gólkülönbségem, mert iylen totál 0 emberek lövik gólokat, meg 0:25. másodpercben, 45. percben, meg 2.félidõ 1.percében. meg 90.percben😊)

jóhhlenne javítani-<#ravasz1><#hehe>
GTheo
Tényleg hülye vok, azthittem vmiért hogy 44 forduló.... 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Így a tabellát nézve még 9 forduló van hátra, mert 46 fordulós a Championship 😊

De hatalmas grat!
ok,de jó magyar szokás szerint!ha én azt mondom péntekig(until)akkor nálam az péntek,ja és ha nincs rá idõm akkor azt mondom h szombat...ilyen egyszerü,vagy nem mondok idõt csak kb!ez igy müködik-nem követelözök,csak az adott szót kérem számon!ennyi!az oldalt nézem amit adtál!kreativitás?én az vk,csak a munkám terén!nem is értem miért irsz kreativitásról ez hogy jön ide!önálló vk sztm,csak hátha van info amit nem tudok,ugyhogy nyugott vk amugy!ne vedd sértésnek de ha én vmt mondok az ugy is lesz,ezt mindenkitõl elvárom/lehet h ez több energia de megéri,ha tartod a szavad,ez nálam véresen komoly.--és akkor van vm scout féleség amivelmeg tudom tekinteni az értékeket802-patch mellett?de amugy várok jo gamet mindenkinek!vk tud vmt a new game vs old save dologról uj patch után?
GTheo
7 forduló van vissza és 9 ponttal vezetek, ez már úgyahogy tuti 😊
Ja és Cesar és Barnett a két középhátvédem és rohadt gólerõsek 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

a miniscoutot, ahogy nagyon sok mást mindent is, ingyen, bérmentve, munka és/vagy tanulás mellett fejlesztik/készítik. ilyen feltétlenek mellett meglehetõsen illetlen dolog követelõzni, pláne rajtunk keresztül, akik ugyanúgy csak használjuk a programot, és sem a készítéséhez, sem magához a készítõhöz nincs semmi közünk. még tegnap elküldtem neked egy linket priviben, arra az oldalra azonnal ki fogják rakni, ahogy megjelenik, de azon kívül mi nem tudunk segíteni. szóval relax, és légy kreatív. meg kicsit önálló. köszi.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Ugye, hogy ugye! 😊) Legendásak voltak a pontrúgások! 😊

www.smart-bus.hu

ja és miniscout?péntek van,sehol semmi!
felraktam a patchet 802,de akkor most ez azt jelenti h a rayo-s mentésemet hiába is folytatnám?akkor 4 év bukta?mit tegyek?new game v old save?hlp
GTheo
Sheffield kiütve, lövésük se volt 😊

Mike94
nem vagy egyedül, én is kibaszott sok szöglet gólt kapok (9 forduló, sztem már v 12t tuti kaptam) és esetek 90%ba 175centinél alacsonyabb játékosok fejelik a gólt a 190s pléjáim mellett (oké, valóságba is elõfordul de azér nem minden meccsen)

Tényleg. 😄 A 94'-es váci bajnokcsapat. Pedig nekem erre gondolnom kellett volna, még fociztam is a Vácban (bár pár évvel késõbb, és csak serdülõcsapatokban).

Fabio Capello
nekem is bennvan a taktikámban, de korántsem mondhatom hogy minden meccsen bejön és szórom a gólokat. Ez is olyan mint a sima góllövés - az ellenfél játékosain és a saját képességeinken múlik hogy bemegy e vagy sem. Ennyi erõvel minden jól bevált taktika ami valamilyen csapat gyengeségeit használja ki, cheat és bug.

Olyan nagyon nem áll messze a valóságtól! Emlékezz vissza a Csank féle Vácra! 😊

www.smart-bus.hu

Kössz szépen!

Jó, így is nevezhetjük..., csak messze áll a valóságtól a meccsenkénti szöglet-gól. 😊 De végülis igaz, mindenki döntse el maga, hogy alkalmazza-e vagy sem.

Fabio Capello
nincs szöglet bug. Amirõl annyit beszélnek, az egy kidolgozott szögletvariáció, ami meglepõen jól mûködik 😊

egyébként sok sikert 😉

Kezdtem egyet a spanyol harmadosztályú Terrassa csapatával.
(A városról annyit érdemes tudni, hogy Katalónia 4. legnépesebb városa, Barcelonától 25 km-re fekszik.)
Az alapkeret elég normális a harmadosztályhoz képest, csak 2-3 hiányposzt van igazából, amit sikerült betölteni ingyenes igazolásokkal és kölcsönjátékosokkal (átigazolási pénzt nem kaptam).
A vezetõség 2 éven belül feljutást vár, a média az ötödik helyre rangsorolt, én még az elsõ szezonban fel akarok jutni, ami szerintem sikerülni is fog, ha folytatódik az elsõ 10 fordulóban mutatott jó forma.
Fiókcsapat/anyaegyesület nincs.
Ha érdekel valakit, akkor majd folytatom a beszámolót a késõbbiekben.

Ja, és még annyit (remélem nem sértek meg senkit), hogy ez a szöglet-bug kb akkor csalás, mintha lenne egy "eredmény-editor", és minden meccs 1-0-ás elõnnyel indulna. De ez csak az én véleményem...

nagyon thx!
figyeld az fmscout oldalát, elvileg ma már tölthetõ lesz 😊

http://www.fmscout.com/
azt irták h mini scout 1.4 kijön péntekre!valaki tud vmt róla?vagy mivel helyettesíthetem?-genie scout béta vagy mi?802 patchez kéne!tudtok vmt?hol lesz fent a z uj mini?
Darkon
Nos miutan penzugyi csodat muveltem(koszonhetoen Rossi 50M-os MU-hoz igazolanak) ez eves bevetel csak a jatekoseladasokbol 75M euro lett, az evvegi felhalmozott 40M euros zsiros szamlmat, leredukaltak 0-ra(!!!!). Uj szezon atigazolasi keret 0.8M euro/egyenleg 0. Joejszakat/reggelt

Born to win

Fabio Capello
😄 Na most énis beszálltam 😛 De legalább a tv-ben menne vmi... 😄

Darkon
Soma kidoglott. Nagyobb forgalmat csinaltunk itt ejfel utan mint csucsidoszakban😊 Pedig a 24-3orasi szekcio altalban ketszereplos (Soma es szemelyem)

Born to win

Fabio Capello
😄DD Nemtom nem jön álom a szememre úh FM+folytatom a vista beszerzését természetesen abszolút legálisan 😉

Darkon
Pont most neveztem mielott irtal<#eplus2>

Born to win

Fabio Capello
mivan ma nemindulsz kivanfennlegtovább totyikban? 😄

Darkon
<#smile>

Born to win

Fabio Capello
A srác a szögletvariáció befejezõ embere (aki fejel)... De ezúttal nagyon eltévedt szegénykém... 😄DD

Fabio Capello
Kicsit eljátszadoztam riválisékkal 😊 Asszondod helyzetük nem volt? 😄DD Amúgy nemtom miütött beléjük, lement hét meccs, de szánalmas a teljesítményük, utolsó helyen állnak nyeretlenül (!! tájékoztatás: a Hajduk hétszeres bajnok, és ha nem lett bajnok, mindig második volt) - de ez nekem csak jó <#hehe>

Fabio Capello
azanemsemmi 😊 kapásból feljutás lesz? 😛 Amúgy a szöglettaktikod nagyon bejövõs, három meccs, 7 szögletgól 😊 Majd ha lesz vmi különösen kiemelkedõ szögletes eredmény, hozom a képet 😊

soma22
egyedüli veretlenként 5 meccs után. sosem gondoltam volna ilyen kezdést egy osztállyal feljebb:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
csak itt nálam pl védõ, Carlos Santos, Sammir (TKP), Gabriel (TKP), mind max 21 évesek és elég jó statokkal rendelkeznek egy kisebb élvonalbéli csapathoz 😊

Darkon
Egeszsegedre😊 Peldaul?

Born to win

Fabio Capello
Apropó brazilok.... itt Hrvatskiban rengeteg brazil tehetség van....

Darkon
Jo ez lehett volna jobb is a 4.hely volt a cel, vezetosegnek UEFA ez meglett nemvolt egy kiemelkedo szezon. Sokat varok a Delgado-Zarate-Saviola csatarsortol, akiket M.Fernandez/Riquelme fog tamogatni, Downing jon a bal oldalra egy nagy tehetseg Trecarichi melle, jobb oldalon Cazorla/Thiago(ujabb nagy tehetseg Braziliabol) hatul meg Miguel Torres-David(Brazil szupervedo mar 23M az ara meg anno a dzsungelebol hoztam)-Gonzalo Rodrigez bar a 6.68as statja elgondolkodtato, majd Josemi/Fabio(kivetelesen Brazil, csodagyerek)

Born to win

HUNLonsdale
vagyok én is tolom a boston utd -t. grat mindenkinek

Fabio Capello
hm, grat, gondolom lehetett volna jobb is, de majd jövõre 😊

soma22
<#eljen>

Darkon

Vege a szezonnak, nagy mozgasok lesznek alig varom.

Born to win

soma22
elsõ meccsen idegenben a bajnokságban 2-0ra nyertünk, jo kezdet

Fabio Capello
Na most nézem ha 2007ben játszottam volna a Zagrabbal, Eduardo nálam lenne 😄 Na akkor retteghetne mindenki 😄

Fabio Capello
😛

Horvátország gyilkos, de télleg. Üres kapura 5 méterrõl kapufára lõni na az fájdalmas. Arról nem is beszélve hogy kevés csapat, gyakorlatilag egy pont az 3 helybe is kerülhet... Ráadásul még logok sincsenek hozzá 😄

soma22
kár hogy elsõ évemben nem mentettem le 1-1 meccsemet. gecc sirvafakadnál olyan hibákat csinálnak😄

Fabio Capello
Ne tudd meg mit szentségelek a gép elõtt 😄

soma22
remek...:S

sok sikert európához😊

Fabio Capello
fosik a pofámra, nemérdekli az újszerzõdés. elérte a realmadridizmus a szerencsétlent... na majd egy uefa gyõzelem után 😄