Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
amugy. fulhames mentés jó csak picit uncsie, dunaujvarosom immaron 2x lett szar, salzburggal néha jáccogatok
NEMTUDOM KIVEL KEZDJEK KOLLEKTIV ÖTLETEKET VÁROK KÖSZIE 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
jóhhlenne javítani-<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
De hatalmas grat!
Ja és Cesar és Barnett a két középhátvédem és rohadt gólerõsek 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Jó, így is nevezhetjük..., csak messze áll a valóságtól a meccsenkénti szöglet-gól. 😊 De végülis igaz, mindenki döntse el maga, hogy alkalmazza-e vagy sem.
egyébként sok sikert 😉
(A városról annyit érdemes tudni, hogy Katalónia 4. legnépesebb városa, Barcelonától 25 km-re fekszik.)
Az alapkeret elég normális a harmadosztályhoz képest, csak 2-3 hiányposzt van igazából, amit sikerült betölteni ingyenes igazolásokkal és kölcsönjátékosokkal (átigazolási pénzt nem kaptam).
A vezetõség 2 éven belül feljutást vár, a média az ötödik helyre rangsorolt, én még az elsõ szezonban fel akarok jutni, ami szerintem sikerülni is fog, ha folytatódik az elsõ 10 fordulóban mutatott jó forma.
Fiókcsapat/anyaegyesület nincs.
Ha érdekel valakit, akkor majd folytatom a beszámolót a késõbbiekben.
Ja, és még annyit (remélem nem sértek meg senkit), hogy ez a szöglet-bug kb akkor csalás, mintha lenne egy "eredmény-editor", és minden meccs 1-0-ás elõnnyel indulna. De ez csak az én véleményem...
http://www.fmscout.com/
Born to win
Born to win

Born to win
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Horvátország gyilkos, de télleg. Üres kapura 5 méterrõl kapufára lõni na az fájdalmas. Arról nem is beszélve hogy kevés csapat, gyakorlatilag egy pont az 3 helybe is kerülhet... Ráadásul még logok sincsenek hozzá 😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...