Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valamit nagyon elbaltáztak akkor a szerkesztõk, mert utánpótlás korban még a magyarok ott vannak az élmezõny közelében. Nem tudom mennyi EB-n, VB-n voltak kint és nem szerepeltek le pl U20-as VB bronz...Sajnos mentalitásban szarok a fiatalok és ez szerintem a közeg miatt van.
Lazán kéne olyan értéknek lennie mint egy Szerb,Olasz,Dán, stb nemzetnek..
Darthmushroom
fm 12be a 442 sõt még a tavalyiba is talán a leghatékonyabb taktika volt akár milyen formába, akár nagy akár is kis csapatnál, oda elég volt egy két húzó ember, fõleg a 12be. Viszont ideibe nekem még 1 normális 442t se sikerült össze tákolni és ahogy nézegetem fórumokat másnak se nagyon. Ideibe a játék sokkal összetettebb pl. kezdetben szinte muszáj 3 taktikát használnom, egy hazai egy vendég (ugyanaz más mentálissal) h be legyen gyakorolva meg egy vendég nagy csapat ellen.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

A Kolozsvárba pedig nem fért be.Három év alatt 3 meccsen játszott,lapátra is tették. Közben volt egy évet kölcsönben a Mjallby-nél,de ott sem váltotta meg a világot.Ez egy jó NB1-es focista,semmi több.Nálam viszont rendesen kilóg a keretbõl.Nagy is volt a pofája,csak úgy írt alá,ha feljutás esetén 50%-al emelem a fizetését.Meg 30k bónusz,ha bekerül az év csapatába.Megkapja,csak legyen is motivált.
Nálam három év alatt kikoptak a magyarok a fradis 12-ben, egyedül a Szekeres Adrián maradt bent +1 évet, meg poénból õ volt a kapusom: http://www.hlsz.hu/index.php?tid=7&Jatekos=hPLf_201ccb6
Elvitte a Lech 1M-ért 😄D

Lényeg hogy korbinnak teljesen igaza van, lehetsz akármekkora taktikus, ha 11-bõl 9 magyarod van a kezdõben akkor esélytelen, max ha visszatöltögeted és egy óra után generál valami hülyeséget a meccsmotor. Nekem mindig úgy tûnt hogy nem a taktikai beállításokon meg a match prep-en múlik a siker, hanem elsõsorban a játékosok minõségén.
Az angol karrierben, 4-4-2 standarden csináltam meg három osztálylépést zsinórban, mert az évente hozott játékosállomány mindig jobb volt mint a többi csapatnál. Azt is olvastam hogy játékosok nagyrésze mentálisan fejletlen alacsony osztályban, ezért nem is játszanak olyan hatékonyan különbözõ taktikákat, bár ez lehet csak legenda javítsatok ki ha tévedek.
Pethy23
EZ a Kivuvu egész jó, beférne egy angol másodosztályú csapatba is.
Vége az átigazolási szezonnak.A kapott 200k-t azonnal átcsoportosítottam a bérekre,így lett kb.20k elérhetõ fizetési keret.A következõ emberek érkeztek, természetesen mind ingyen:
Ovchynnikov.
Rajic.
Akhalaia.
Music.
Stepinski.
Kivuvu.
Ez utóbbi a legnagyobb fogás,meg is izzasztott a tárgyalásoknál.Végül nagy nehezen megegyeztünk.Ezzel máris van egy válogatott játékosom.
És ez lesz a taktika,a begykorlás most olyan 80% körül lehet.Ha nem lesz komoly sérülés,a képen látható 11 játssza le a szezont(télig biztosan).A többiek csak epizódszerepet fognak kapni.Hogy végül mi sül ki ebbõl,fogalmam sincs.A szezon elõtti médiajóslatokról csak annyit,hogy a toronymagas favorit ZTE már az elsõ fordulóban kikapott 4-0-ra Dunaújvárosban.
Az edzés persze még marad a régiben,nem hozhatok senkit.Az nagyon fáj,hogy nincs erõnléti edzõm.Két scout viszont érkezett,egy ukrán,és egy horvát.Persze egyik sem nagy szám.Egyenlõre ennyire futotta,be is telt a létszám.A téli szünetben majd jelentkezem.
Zenszkij
Editorban hol lehet a liga prize moneyt beállítani? Nem találom.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Akkor elmondom,én mit gondolok errõl.A 68-as youth rating miatt lehetetlen megcsinálni,hogy valaki is összeállítson egy BL gyõzelemre képes magyar csapatot. Egyszerûen nem engedi a gép.A magyar fiatalok szintje az egyik legalacsonyabb Európában,alig magasabb,mint Luxemburgé például.Erre nincs megoldás,mert a csili-vili háttér itt nem segít.Ez az én véleményem.És ezért nem akarok szélmalomharcot folytatni,mert nincs értelme.Inkább a lehetõ leghamarabb összeszedek 20 scoutot,aztán futószalagon hozom a fiatal srácokat.Annyi elégtételem marad,hogy ha nem is magyarok,de 3 év múlva saját nevelések lesznek.És 20 saját neveléssel BL-t nyerni is elég jól hangzik.
Én nem tudom megcsinálni, de szerintem te képes lennél rá. Nekem a legnagyobb sikerem régen a Cook-szigetekkel Óceán kupát nyertem...Én BL-t még egy csapatommal se nyertem. Nem baszogatásból mondom, de lestem a beszámolókat amit fírkáltál és ebbõl gondolom, hogy Neked az lenne a feladat 😊
Volcanor
Az lemaradt, idén már a negyeddöntõben kiestünk a PSG ellen 3-3 után, idegenbeli gólok miatt. Elõtte a City-t ejtettük ki az elsõ körben.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Szép volt.És hol a BL?
Mutasd meg,hogyan kell.Mert kezdem úgy érezni,hogy szórakozol velem.Ha egy 22-es keretben 17-18 magyar van,azzal a saját csapatomat gyengítem.Láttam,hogyan nézett ki 2026-ban a magyar válogatott.Azoknál a 18 éves tartalékjaim is klasszisokkal jobbak voltak.Ha ûrszintre fejlesztek mindent,akkor talán 5 évenként kijön egy Dzsudzsák szintû ember.A 13-ban,a 25 éves karrieremben két magyar volt összesen, aki elért nálam egy rotációs szintet.Az ideiben a 68-ról 95-re állított youth rating miatt megcsináltam,hogy 16 magyar volt egy BL gyõztes keretben.De az is több mint egy évtizedig tartott.
Úgyhogy csináld meg magad,én maradok az idegenlégiónál.
Volcanor

2026/2027

Szezon elején úgy terveztem, hogy ez lesz az utolsó évem itt, de a szezon végén meggondoltam magam, és maradok mégis. A bajnokságot nagyrészt az asszisztensre bíztam(következõ szezonban már nem fogom), a BL-ben és a Kupában irányítottam én a csapatot szinte.

Klubrekordért (34 millió €😉, elhoztam a Real Madridból a holland válogatott kezdõ csatárát: Kuijpers.
Rajta kívül még egy holland CM jött cserének, 8.5-ért. A bevétel 56 millió volt, fõleg cseréket adtam el, akiket megint sajét nevelésûekkel pótoltam.

Eredevise.
Holland Szuperkupa.
Klub-VB.
Sorozatban a második gyõzelmünk.
Kupa.
A döntõben 3 pirosat is kaptunk, a vezetõ gólunkat kettõs emberhátrányban lõttük. A végén még tõlük is kiszórtak valakit.
Az Európai Szuperkupát 11-esekkel vesztettük el a Pool ellen.
Statok.

A klubegyenleg az új szezon elején már 233 millió, ebbõl mindet el is költhetném. Az elsõ keretben 15 holland van, ennek nagy része az akadémiáról jött fel.

ui: Gratula mindenkinek, és sok sikert az új kihívásokhoz. 😊

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

nem nem viccelek a keret 80% magyar legyen 😊
Na,a nehezén túl vagyok.Meccsek.Most már csak a bajnokságot kell lejátszanom.A két ingyenes,új szerzeményem hármat rúgott, Ferenczitõl meg közös megegyezéssel elbúcsúztam.
Rajic.
Ovchynnikov.
Pethy23
Itt még tündököltek 😄 0-6 elõtt volt egy 5 meccses kapott gól nélküli meccsem, hát erre meg jött ez a büdös nagy pofon.
Darthmushroom
nálam a QPR már a profi ligákból is kiesett 😄

Darthmushroom
az is a cél a 10 év, mert am már csak poén karrier lenne. am vicces ma vettem észre h fedett stadionunk van 😄 eddig fel se tûnt. Nem is tudom van e ilyen angliába egyáltalán. de ennyire zavaró h tengerparti város vagyunk h fedett kellet? 😄

Pethy23
Azért nem hittem volna hogy otthoni 0-6 után nyerek két nehéz meccset idegenben link 😊
Ez már igen.Lassan közelítesz a 10 éves jubileumhoz is.
Darthmushroom

AFCB 9. szezon

Ismét sikerült túl szárnyalni az eddigi teljesítményünket, bár a pont a rekord amit felállítottunk nem lett meg, de rúgott gólok számába nagy ugrás következett be. Az év csapatába nem kevesebb mint 8 játékost adtunk közte a komplett védelem kapussal együtt. Kupák: sikeresen behúztuk a második ligakupánkat egy tükör sima 6:0 gyõzelemmel. Sajnos az FA-be idén nem jött össze a címvédés, viszont a BL-t megint sikerült megnyerni bár voltak nehéz meccseink, kikaptunk az egyenes kiesés szakaszban idegenbe a Bayern és a Chelsea ellen is, de otthon hengereltünk AFCB 5:1 Bayern, AFCB 4:1 Chelsea vagy a AFCB 5:0 Celtic is bizonyítja, itt 9 játékost adtunk az év csapatába. Medinskyi,de Oca,Hamilton 3s valami eszméletlen szezont futott, csak õk rúgtak 110+ gólt. A háttér is alakul már, most lett kész a stadion bõvítés. Ja és persze a keret.

Remélem csak viccelsz.Magyarokkal nyerhetek itthon amit csak akarok,de ha kiteszem a lábam,már végem is lesz.Mihez kezdjek egy rakás szerencsétlenséggel majd a BL-ben?
Köszi mindenkinek.

Gondoltam, lejátszok ma pár meccset, ez az elsõ: köcsög csaló szar játék
Talán lenyomok még egy meccset, aztán megint pár nap pihi lesz.
Darthmushroom
nem mellékesen a logóba két karrier képen is van. Valamiért a készítõje nagyon kedvel 😄

Darthmushroom
Offline Challenge Ha valakit érdekelne, ez még csak 1 kör lesz úgy hogy még lemaradás sincs.

Remélem ezt a 10 kicsi négert elfelejted... Inkább MAGYAR vakokkal érj el eredményt !!!! Ahhoz sok sikert 😊
Gratula a Millwall csapat szerepléshez és sok sikert az Aachen csapatának is!!!
Valami olyasmi volt,hogy hajlandó egyezkedni.De nem elõször láttam ilyet.Az lepett meg,hogy ennyire hamar történt.Azt is benyögte,hogy hozza a Telek Mancit a helyemre, de persze nem lett belõle semmi.Mondjuk jókor jött,mert így lett +20k fizetési keretem. Ami még érdekes,hogy az elsõ felkészülési meccset a Metallist ellen játszottuk(0-3),és az ürge pont onnan jött ide.Most megpróbálok gyorsan hozni pár ukrán free playert,mert eddig nem tudunk nyerni,és a három felkészülési meccsen egyetlen gólt sem rúgtunk.
Köszönöm,és én is gratulálok.
Darthmushroom
Gratu!!

Sziasztok!

Elõször is grat mindenkinek, jól nyomjátok, Korbinnak meg kitartást, remélem sokáig eljutsz a Vasassal.
Most pedig következzen a 2. szezonom összefoglalója a Millwall-al.
A sikeres feljutás után hirtelen azt se tudtam, hogy mihez fogjak a klubnál. Túl sok mindenhez nem is tudtam hirtelen, mert sikerült 6 milliós minuszban zárni az évet. Ennek ellenére kaptam 15 milliót igazolni, ezt annak tudtam be, hogy kb. 60 milliót kaszírozunk a tv-s jogdíjakból, így a számításaim szerint a 2. szezont kb. 30-40 milliós pluszban fogjuk zárni. (Ez így is lett).
Az elvárások sem nekem, sem a vezetõségnek nem voltak túl magasak, benn kell maradni bármi áron. Úgy gondoltam, hogy egy komplett csapatot össze fogok vásárolni, mert a játékosaim az elsõ osztályhoz borzasztó gyengék voltak.
Ez nyilván nem sikerült, de azért sikerült pár jól csengõ nevû játékost leigazolni. Nézzük egyenként õket.
Annan jól bevált, sokat szerelt és darált a középpályán.
Fabianski nagy igazolás volt, remekül védett, az egyik legjobb játékosom lett.
Forren a védelembe jött, a klubikon Robinson mellé, õ is remek vétel volt.
Ince sajnos nem váltotta meg a világot, kevés jó meccse volt, és sokat is volt sérült.
Rossi volt a mélységi irányítom, jól mozgatta a csapatot, õ is a erõsségek közé tartozott.
Pepe cserének jött és annak be is vált, Rosicky nagy csalódás volt, folyamatos sérülések, ráadásul
Woolford ki is szorította, a legjobbak között is nagyszerû teljesítményt nyújtott.
Eboue csak fél évet volt nálam, de õ is remek igazolás volt.
És végül Cahill, õ nálunk kezdte a karrierjét gyakorlatilag, a szurkolók még mindig imádják, fontos gólokat
szerzett, és mintha elfelejtett volna öregedni.
A szezont két vereséggel kezdtük, ezután visszaálltam az alap taktikámra, támadás mindenki ellen,
egy mélységi irányítóval és egy box-to-box-al, a ball winning és kevésbé támadó taktika nem mûködött. Meg is táltosodtunk rendesen, folyamatosan a 10. hely környékén tudtunk maradni. A szezon elején azt gondoltam, hogy a kiesés elkerüléséért fogunk harcolni, de szerencsére nem így lett, már jóval a bajnokság vége elõtt bebiztosítottuk a bennmaradásunkat, így az utolsó 12 meccsre sikerült is teljesen leereszteni.
Azonban így is a 12. helyet tudtuk megszerezni, ami majdnem a klub történetének a legjobb helyezése.
A vezetõség elfogadta a fejlesztési terveket is, év végére sikerült 30 milliós pluszba kerülnünk, mindenki boldog és nagy az öröm, úgy néz ki, hogy sikerült egy stabil középcsapattá válnunk. Ez mondjuk a következõ szezonban fog eldõlni inkább.
Ami nem lesz könnyebb, mint az elõzõ mert rengetek játékosomnak le fog járni a szerzõdése, és nem
újítom meg szinte senkinek, mert nagyon sok fizetést kérnek, fõleg ahhoz képest, hogy mit tudnak.
A 3. szezonra szeretnék megint a középmezõnyben végezni, ennyi az elvárás is.
Ami még érdekes, hogy a nagycsapatok ellen (Man U, Pool, ARsenal, Chelsea, City) oda-vissza kikaptunk, esélyem se volt ellenük. Végül pár kép a végére.

Átigazolások
Csapatstat1
Csapatstat 2
Meccsek 1
Meccsek 2
Tabella
Darthmushroom
hát ha alapból az volt a vezetõség státusza h várja az ajánlatokat vagy örül h maradhat akkor gyorsan megtörténhet. utóbbinál persze nehezebben de hát ha ilyen gazdag ajánlat érkezik azt nevetve elfogadja.

Ilyet még nem pipáltam.Egy hónapja vagyok itt,de már át is vette a klubot valami ukrán uráncsempész.Azonnal fejleszti a Youth Facilities-t,meg pluszban adott 2,4M-t a klub kasszájába.Ami nekem 220k átigazolási keretet jelent.Ezt majd átcsoportosítom a fizetésekre,aztán hozok három-négy ukrán free playert.
Clubs Finances.
Grat, bátor próbálkozás, de nem bátrabb az enyémtõl. Mert amilyen elvetemült vagyok, tegnap leültem az Aachen kispadjára. 😊 Bár német liga, meg minden, de ez a csapatra nem vonatkozik, mert kb. Vasas szintûek a körülmények: nulla pénz, fizetési keret is nullszinten volt, így most sikeresen mínuszban vagyok itt, mert egy csomó játékosomnak meg kellett újítani a szerzõdését. 14-ben mindenkinek lejár (csodálatos), de 6-7 fõ kivételével tudtam újítani. Az utánpótlásom azért elég jó, csak sajnos az U19-ben még generált játékosaim sincsenek. (csak olyanok, mint pl. amikor lesérül az összes kapusod, és a gép bedob egy kapust a semmibõl. ilyenekre gondolok.)

Szóval, negyedik vonal, de idõvel célom a Bundesliga. 😄 Elsõ meccsem a Verl ellen 0-0 lett otthon, a felállásom egy 4-2DM-3-1, ahol a jobbszélsõ védekezõ és egy sorral hátrébb szerepel. A 2DM-ben az egyik pedig mélységi irányító, míg a másik labdaszerzõ. Nem tudom, hogy mûködnek majd együtt. Elõl a lesipuskás csatárom, mögötte a trequartistám, illetve egy balszélsõm.

A média szerint a 11. legjobb vagyok a - ha jól tudom - 19-es mezõnyben. Majd meglátjuk. 😊

"és az sem érdekel, ha majd 10 kicsi négerrel hozom rá a frászt a Tisztelt Futball Társadalomra"

Mészöly és Zombori ezt nem kedveli. 😄

Darthmushroom
haha 😄 hát sok szerencsét, merész próbálkozás 😄

Úgy gondoltam,elég volt a láblógatásból.Ideje újra belevágni valami értelmetlen, idõrabló,a családot bosszantó,és az idegeket próbára tévõ elfoglaltságba.Íme tehát a következõ feladat.A háttérrõl,és a keretrõl nem hiszem,hogy bármit kellene mondanom,de talán mégis érdemes bemutatni,mint elrettentõ példát.Gyenge idegzetûeknek a következõ képek nem ajánlottak:
Facilities.
A csodálatos keret.
És hárman a klub ikonikus figurái közül:
A fényes jövõ-Ferkó.
A megbízható jelen-Remili.
A dicsõ múlt-Ferenczi.(remélem ezt a szezont még kihúzza,és nem a pályán dobja fel a talpát.)
Az edzés a kis hazánkban már megszokott 1-1,5 csillagos,a személyzet mégis a kívánt létszám felett volt.Tehát már az elsõ nap ízelítõt kapott Angyalföld büszkesége egy kis simogató szellõ képében,a közelgõ tornádóból.A sajtótájékoztatóra már úgy érkeztem, hogy két staff,és hat,a futballistákra megtévesztésig hasonló embernek megköszöntem az eddigi odaadó,és felbecsülhetetlen munkáját.Menjenek inkább az önkormányzathoz segélyért,mert bármilyen hihetetlen,de itt ezentúl egy futballklub fog mûködni.Az áldozatok között volt bizonyos Görgényi,Matolcsi,Nagy Tamás,Menyhárt Attila nevû futball parodista is.Itt egyenlõre megálltam,mert valakiket azért pályára is kell majd küldenem.Úgy gondoltam,hogy a jelenlegi kerettel játszom,és ha rosszul alakulnak a dolgok,menet közben hozok egy-két free player-t.Bár ha jobban belegondolok,az nem fog menni,mert a fizetési keret elérte a térdmagasságú plafont.Akkor majd adok ifiszerzõdést néhány szürke srácnak.Ebben a ligában futballozni úgysem tud senki,jól ellesznek itt.A média a 10.helyre vár,de a vezetõség szerint boldogok lesznek,ha nem esünk ki.Annyira viszont már a ismerem a helyi viszonyokat,hogy innen kiesni elég nagy bravúr lenne.A liga favoritjai a ZTE és a Nyíregyháza,ezt majd még meglátjuk.
Mirõl is nem esett még szó?Ja igen,a pénzügyek.Erre kár a szót vesztegetni,mert ami nincs,arról értelmetlen beszélni.Azért van két szponzorunk,évi 306k értékben.Itt nem az lesz a kérdés,hogy mínuszban leszünk-e szezon végén,hanem hogy mennyivel.
Mivel most nem használok külsõ db-t,és nem barkácsoltam az editorral sem(A Libakupa eltüntetésén kívül),kicsit más lesz,mint a Haladás karrierem.Nem lesznek járókeret nélkül is sétálni tudó ifik,lesz viszont vastüdõ,és újraélesztõ felszerelés az orvosi szobában.Valamint az emelkedõ pénzdíjakat is hiányolni fogom.Nem is érdekel a saját utánpótlás.Teljes erõvel a scout rendszer kiépítésére koncentrálok,és az sem érdekel, ha majd 10 kicsi négerrel hozom rá a frászt a Tisztelt Futball Társadalomra.
Szóval még nem vagyok benne biztos,hogy most megõrültem,vagy ennyire unatkozom, de megkezdem itt a pályafutásomat.Azért ez mégiscsak egy hatszoros bajnok, négyszeres kupagyõztes klub,és egykor válogatott klasszisokat adtak az országnak. Megérdemlik,hogy a bajban segítse õket valaki.
A játék felfüggesztésének,tetszés szerinti idõben való befejezésének jogát fenntartom magamnak.(Ha esetleg holnap reggelre kigyógyulok pillanatnyi elmezavaromból.)
Darthmushroom
köszi. most vagy egy kis dolgom, de este befejezem az utolsó pár meccset és jön a beszámoló.

Megpróbáltam,de anomáliák voltak a db-vel,így nem forszíroztam.
Brutál jó csapatot építettél nagy gratula!
Egy apró kérdés mindenkihez. Valaki játszott már az angol 9. vagy lentebb lévõ ligával?
Darthmushroom
hatalmas "meglepetésre" a Stoke otthonába simán kikapunk.. nevetséges h tavalyi fm óta csak sz*pni járok ahhoz a csapathoz. Valakinek nagy kedvence a programozok között.

zyndar
Teljes mértékben igazad van. Egyébként az utóbbi részekben érvényesül egyre erõsebben az az elv, hogy a taktikát igazítsd a csapathoz.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
igen-igen igazad van. ezért is használom ezt a taktikát csak a tavalyi szezon óta. Elõtte 2 labdaszerzõ középpályással nyomtam, meg akkor szélsõ se volt hanem inkább shadow strikerek helyette, meg ott álladóan kontrára építettem idegenbe meg otthon is, de hát akkor még teljesen más keret volt, ott a támadó szekcióba nagyon jól ment Powell-Hughes-Medynskyi 3s ebbõl a Hughes irányított a másik kettõ meg szarta a gólokat, még többet is mint a csatár, az elõtt meg mikor Ince-Gauld fémjelezte csapat volt akkor volt hasonló taktikám de az inkább 41221 volt irányító nélkül.

Ilyesmire gondoltam,amikor azt mondtam,hogy másodlagos a taktika,ha már ennyire erõs egy csapat.Egyetlen védekezõ,vagy labdaszerzõ ember sincs a középpályán,és az eredmények bizonyítják,hogy nincs is rá szükség.Ha 11 zseni van a pályán,megoldják maguktól is.
De ugyanezzel a taktikával egy gyengécske csapat nem kis pofonokba futna bele. Ahányszor labdavesztés lenne a középpályán,annyiszor lenne baj belõle.A playmaker biztos nem szerezne vissza egy labdát sem.Az csak egy irányba lát szegény, elõre.
Darthmushroom
nezéz liga kupa döntõ volt 😄

zyndar
3 playmaker, az se rossz 😄

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
kis naivak azt hitték emberhátrányba könnyen adjuk magunkat..
Shity

Ezeken már fel sem húzom magam.Állandóan olyan magas osztályzatokat kapnak (CR7,Messi,Bale),hogy nem lehet eléjük kerülni.Érdekes módon,mikor mindhárom kihalt a játékból,akkor meg csak az én emberem nyert,vagy ötöt egymás után.Pedig szerintem még nálam sem õ volt a legjobb a csapatban.De legalább házon belül maradt.
Darthmushroom
Nevetséges h nem lehet megnyerni az aranylabdát... tyúkbél a negyed olyan teljesítményével simán megnyerni..

Ez a Real Madrid felállása is,csak más poszt utasításokkal.Egy ilyen erõs csapathoz remekül passzol.
Darthmushroom
ilyet használok, semmi különleges nincs benne, most már kb. idegenbe is simán control mentalitással kiállunk, max nagyobb csapat ellen counter de akkor is ez történik 😄 Féltávnál így állunk és ilyen a liga játékos statisztikája 😄

Darthmushroom
jó párszor akkor sérült meg pont mikor játszottak volna, meg az a válogatott alig játszik mert észak meg közép amerikai zónába alig van meccs.