104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    inkább tudja mi az a php érték átadás
  • korbin555
    Ember,Te zseni vagy!
  • Fisicofan
    Rámész a második oldalra és átírod a link végén a page=2-t amelyik oldalt kb keresed, mondjuk 100-ra. Így gyorsabb :)
  • zaki
    Nagy rangadot jatszottunk Magyarorszag 2. legjobb csapata ellen. No comment.
  • korbin555
    A kereső nem megoldás.Össze-vissza dobálja a találatokat,amit kerestem,az meg sehol.
    Ha tegyük fel,vissza szeretnék menni a tavaly szeptemberi hozzászólásokhoz,akkor mi a leggyorsabb megoldás?Mert ahhoz jelen tudásom szerint több száz kattintás kell,negyed óra,ecetes borogatás az ujjamra,és új elem az egérbe.
  • korbin555
    Már nem emlékszem pontosan,talán 11-12 év körül.De olvastam több olyan karriert,hogy valaki német,angol 3-4.ligából felkerülve többszörös bajnok,és BL győztesként is az eredeti stadionban játszott,még 2027-ben is.Az ideiben ez a bug már nincs benne.Ha folyamatos a full house,és jól áll a klub anyagilag,akkor lesz új stadion.Hol előbb,hol később,de lesz.
  • Darthmushroom
    Így zárjuk a naptára évet, hát a Benfica egy másik bajnokságot játszik. Így is az egyik pont vesztésük ellenünk van. Hihetetlen számomra mivel egy frissebb db és ők sokat gyengültek a nyáron (Garay,Markovic stb..)

Mára ennyi, majd holnap vagy esetleg még este folytatom.
  • bexinho
    Akkor sajnos igaznak bizonyul sejtésem. A "vezetőségi fórumot" folyamatosan figyelemmel követem (utóbbi időben már csak 2-3 havonta - játékidő - tekintek rá), de sosem villant fel az a bizonyos kérés funkció. Kivárok, hátha.... Te hány szezont húztál le azzal a kis olasz csapattal?
  • 00mate
    Én ha valamit kerestem itt, akkor beírtam fent a keresőbe. Bár mondjuk nem mindig dobta ki azt, amit keresek...
  • korbin555
    Nincs lehetőség a topikban x oldalra ugrásra?Mert vagy megvakultam,vagy tényleg 100+-t kell kattintanom,ha egy régebbi hsz-t keresek.
  • Darthmushroom
    Sporting 4:0 Plzen, Arsenal 1:1 Schalke! csak tovább vergődtünk a csoportból :D
  • Darthmushroom
    derby győzelemmel kapaszkodunk a tabellán, bár a Benfica fényévekre a mezőnytől.
  • korbin555
    Ez egy bug,ami különösen jellemző volt a 13-ra.Az SI fórumon ment is a reklamálás,hogy többszörös BL győztes csapatoknak is falusi stadionjuk volt.Én is vittem fel kis csapatot pl. Olaszországban.4000-es stadionunk volt,kibővítették 7300-ig,és ennyi volt.Mindig telt ház előtt játszottunk.A BL meccseken pedig vendégek voltunk más pályákon,és hiába produkáltunk folyamatosan 30-40000-es nézőszámokat,mégsem lett új stadionunk.

Ha a Bootham Crescent a pályád,az tovább már nem is bővíthető.Folyamatosan próbálgasd a Board Request-et,hátha egyszer aktív lesz az új stadion opció.
  • Darthmushroom
    Visszavágtunk a hazai 2:6ért, és így még él a remény a továbbjutásra is. Utolsó fordulóban ők mennek az Arsenalhoz mi meg fogadjuk a Plzent. Arsenal 12pont, Schalke-Sporting 9-9pont.
  • korbin555
    Valószínűleg nem megfelelő oktatót választottál,ezért káros hatással van a fiatal személyiségére.Attól mert kapitány,még lehet teljesen alkalmatlan oktatónak.Ha pedig a determination csökken,akkor nagy valószínűséggel vele együtt csökken a srác ambition,és professionalism értéke is.

Az a jó,ha az oktató magasabb determination értékkel rendelkezik,mint a fiatal.Még fontosabb azonban az oktató személyisége.Egy jó tutor képes egy gyengébb jellem ambition és profess. tulajdonságait drasztikusan növelni.A tutor pedig NEM edző.Természetes,hogy a srác többi értékei (fizikai,technikai) tovább fejlődnek.Neki a fiatal személyiségére van nagy befolyása.Egy ambiciózus,és profi fiatal gyorsabban fejlődik,a magas determination miatt pedig jobban teljesít a pályán.De nem minden fiatalnak van szüksége oktatóra. Kimondottan akkor szükséges,ha a tehetség gyenge személyiség.Hiányzik belőle az ambíció,és nem profi beállítottságú.Ilyen esetben egy okosan megválasztott oktató szinte csodát képes tenni.Az asszisztens ajánlgatásait pedig az oktató ügyében mindig át kell gondolni.
    Egyébként a legjobb oktató model professional személyiség,de ilyen nem terem minden bokorban.Ha van ilyen ember a csapatban,az aranyat ér.5-6 értékkel simán növelheti egy srác determination értékét,vele együtt a rejtett ambíció,és profizmus értékeket is.

Ami nem tartozik szorosan ide,de szintén fontos,az a Squad Personality a csapat információs képernyőjén.Ha ez higly ambitious,highly professional,esetleg hungry for success,az azt jelenti,hogy tele a csapat ambiciózus,és profi játékosokkal.Ilyen közegben oktató nélkül is jó az esély,hogy a fiatal játékosok hamar átveszik a csapat személyiségét.A magas determination,és motivation tulajdonságú edzők pedig segítik őket.
  • bexinho
    2022/2023-as szezon, FM13. Kiegyeznék egy új stadionnal, de félek, hogy ez valami bug lehet. Mert az első 2-3 évben volt egy minimalista renoválás, azóta semmi. :( Pedig még vezetőváltás is volt pár éve, de őket sem érdekli a nagyobb jegybevétel. Végülis, az osztalék így is nagyon magas szezon zárásakor.
  • zaki
    Melyik evben jarsz? Stadion lesz elobb-utobb.
  • bexinho
    Megnyugtatna az a tudat, ha azt mondanám, hogy a York City-nél bl döntős csapatként, friss bajnokként még mindig 12ezres stadionom van? Bővítésre még csak lehetőségem sem adódott. Jah, és folyamatosan teltház van, valamint 705M font a klub értéke. A Unitedé 1000M font körüli (ők a legértékesebbek).
  • Darthmushroom
    eddig sokkal döcögősebb mint én azt vártam előzetesen, bár az igazsághoz hozzá tartozik h a kulcs embereim sorban bajlódnak sérülésekkel.
  • zaki
    Fradi, 20/21, 100%-os bajnoksag majdnem osszejott, talan jovore. Videotont itthon 6-0-ra, Debrecent idegenben 8-0-ra vertuk, ennyit a nagy rivalisokrol. 69 meccse vagyunk veretlenek jelenleg. 122M font van az egyenlegen. Lehet en is csapatot valtok, csak elobb meg akarom a BL-t nyerni.

• Darthmushroom
    Meccs előtt nem vártam túl sok mindent, mert a Braga is simán nyert az otthonunkba, de 2:0nál már bíztam benne h meglehet, de hát jött Cardozo szóval a végén még örülhettem is h nem kaptunk ki.
  • zyndar
    Vajon miért csökkent az egyik fiatal játékosom Determination értéke 18-ról 16-ra az elmúlt 5 hónapban?
    17 éves középső védő, mostanában rendszeresen játszik, az edzésközpont maxos és tanul a csapatkapitánytól is. Egyébként minden értéke fejlődik.
  • zaki
    Hat a nezok nalam se tolonganak... Videotonnak tobb a berletese, meg az atlagnezoszama, mint nekem. Eleinte minden bl meccsen telthaz volt, most meg messze nincs tele a stadion.
    Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.08.07. 00:16:18
  • LasDen #97038
    az ilyet szeretem ^_^
  • Pettersson
    Hop-hop, vigyázz! Zajlik az élet 2016 nyarán... De most ez egy ilyen játék.. :) Teszem hozzá a Genoának is egy g*cigazdag indiai a tulajdonosa.

(az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Genoához és az Arsenalhoz is jelentkeztem...)
  • korbin555
  • bexinho
    Sziasztok!

Új meló miatt hosszabb időt kellett FM nélkül élnem, de apránként lezártam még egy szezont York City csapatával. Itt osztanám meg ennek az összegzését:

http://bit.ly/1oDzF7W
  • kosheen
    Ferencváros-Chelsea
    szkennermentes BL negyeddöntő és még most sincs teltház, hogy kapják be a kojak nyalókát...hát nem tom mikor lesz így stadion bővítés. A kihasználtság 95% körüli de be-befut egy mucsaröcsöge elleni kupameccs, és akkor csak 10 ezer néző van, és b.sznak bővíteni. Újat meg hát nem is tudom mikor csinálnak. Pedig jó lenne már lassan egy névre szóló saját stadion
  • bakkerman
    beállításokba megtalálod,beállíthatod napira,hetire,havira stb...
  • szolb
    Sziasztok!
    Csak gratulacio erhet mindenkit!:) Nagyok vagytok!
    Legjobban a Deltras F.C.-s karrier tetszett, ahhoz kulon is grat!:)
    Viszont szeretnek egy fontos dolgot kerdezni: mehetett a kukaba 2 honapos munkam. Nem tudja valaki, hogy van-e opcio autosave-re? Es ha van, akkor hol es milyen formaban? Vagy Ti, mint profik, hogy csinaljatok ezt? Igy tudnek en is beszamolokkal jonni!:)
    Elore is koszi, tovabbi sok sikert, es bocsi az ekezetek hianyaert!:)
  • bakkerman
    az miért van hogy egy 26 éves legjobb korban lévő játékosomért senki nem érdeklődik,hiába rakom listára? előző szezont végigjátszotta,7.11-es ratinggel,700 ezret ér,de még a felét se akarják megadni. Ugyanakkor meg van egy 18 éves fiatal srácom az ifiknél aki még be se mutatkozott a nagy csapatban,400 ezret ér,de már most 4 milliót adnának érte nyugati klubok. A Crvena Zvezda-val vagyok
  • zyndar
  • zaki
    Fasza, elbuktam a 2. bl elodontomet is, Bayern egy otthoni 1-1 utan idegenben megvert 4-3-ra, egyelore alom marad a BL (donto) :(
  • zaki

Eleg durvan kiemelkedik a Sporting-Porto-Benfica 3as abbol a mezonybol, egyszer-egyszer nyert a Boavista meg a Beleneses, aztan a tobbit meg az elobbi 3as, vilagon nincs ilyen szvsz :D
  • Darthmushroom
    a felsorolt játékosokból későbbiekben sok bevételt várok, de első évbe nem szeretném őket még eladni
  • korbin555
    Sok sikert.(26 évesen még be is állhatnál a csapatba.)
  • karajjj
    nöm, a sporting nem egyszerű, próbáltam már, a játékosok elég jók, de lé sosincs
  • Darthmushroom
    azért a Porto meg Benfica más szint a 30m+os átigazolási keretükkel :D
  • zyndar
    Úgyis megnyered, szóval nem kell a rizsa :D
  • Darthmushroom
    Úgy döntöttem nem várok a 15-ig, bele vágok a Sportingos kalandba. Keret elsőre nagyon bejön, főleg h Dier még nálam van, de am itt van még Rui Patricio, Rojo, William Carvalho, Andre Martins, Slavchev, Gauld és Freddy Montero is. Első évben célom a BL-ben a tisztes helytállás, és a bajnokságban is elérni a következő évi BL szereplést.