Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Unalmas nekem picit a másodosztály, jelenleg nincs hozzá kedvem. a Tottenhammel meg imádok játszani, már a 3dik játékomat kezdem a Spurssel a folyamatos patchek miatt..
De szerintem párhuzamosan fogom vinni majd a Fradit is, megelõzlek a BL gyõzelemben 😛 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

😄

Majd rakok akkor azt is 😛

soma22
capello az illetékes

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
Értékelem és szerintem nagyon találó is.
Olyat nem kepok, hogy hanyas szintü fórumozó vagyok, vagy valami hasonlót?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

5w0rdf15h
kurvaszád :ASDadsadsa adok én neked kittyt

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
képek miért nincsenek?😊

így nem tudunk majd réd szavazni a hét menedzsere szavazáson😄

ManC - Arsenal 1-1. ( nem a döntõ )

soma22
leginkább az én ötletem volt, remélem értékeled a poént😊

soma22
sima a feljutás abból a "szennybõl" egy ilyen kerettel. utána pedig ha ügyesen igazolsz akkor el lehet indulni felfele.

jelenlegi taktikámmal újra belevágnék a fradiba, de megint sokan tolják, így egyenlõre nem állok be a sorba, remélem nem nyer elõttem senki blt velük😊

Gunnersboy
másodosztály, rajtad múlik meddig.... én szinte igazolások nélkül jutottam fel simán....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Magic Boy
Mi a baj a másodosztállyal? <#ravasz1>

Magic Boy
Ja és kösz a jutalmat. <#kacsint>

😄DDDDDdddd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Magic Boy
Ti aztán pörögtök.<#vigyor0>
Grat mindenkinek!<#eljen>

soma22
sokáig tartott...

Van der vaart szezonjának vége... :/

Arsenal ellen lesz a döntõ. Duplázhatnak.

GTheo
Nem bejövõs ez a másodosztály, jószokásomhoz híven 802vel kezdek a Tottenhammel 😄 megpróbálom a lehetetlent, bajnok akarok lenni 😊
[ 8.0.0-val sikerült 😛 ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Manchester City - Bolton 2-0

A City bennt van az idei FA DÖNTÕBEN!!! Megvan az UEFA-Kupa 😄

GTheo
Na srácok megjöttem a bírói vizsgáról, az írásbeli 96%-os lett, 1 hiba, de az is azért mert elírtam és kijavítottam, azt meg nem lehet.

Én is kezdtem egyet a fradival, 08ban még nem játszottam velük 😊

megjöttem a meccsrõl, ami egy adag kaki volt. Most töltöm az FM-et, jön a Bolton elleni FA Kupa eéõdöntõ :|

demér?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mike94
éppen pangás

namivanM?

myl0
Megszületett az elsõ gyõzelem Welling - Grays: 3 - 1 (1 - 1)

myl0
a lejobb 72, az átlag 50 és 60 között van...
de kezdem azt hinni h a taktikom a rossz 😛

soma22
egyéblént wales és irek

soma22
az ott kiemelkedõen jo ne viccelj.
nekem az átlag 80 PA

myl0
Van valakinek valamilyen ötelete h mely ország játékosai jönnének egy fél profi 5öd osztályú csapatba, akik érnek is valamit? legjobb pléjám 72es CA-s...

myl0
Kidderminster - Welling: 1 - 1
A hazai csapat ráült a vezetés után az eredményre, és a csereként beállt Gergõ Gábornak sikerült egyenlitenie.

nég régen láttam a TV-be, mutatta az igazolványát meg minden!😄

soma22
nem

Értem!

Azt tudtad, hogy van egy csávó Manchesterben aki megváltoztatta a nevét Manchester United-re?

soma22
Fc United of Manchester😊

editorral tettem be õket angol legalsoba, és biza elég nehéz volt az eredeti (fos) kerettel bennmaradni de meglett, azóta már feljutottunk egy osztályt.

egyébként ez az a csapat amit a Mu szurkolok alapitottak 2005ben

most kivel vagy?

Oziris666
Egyetértek,fõleg az új peccsel...
Nincs egy taktika ami mindent visz😄

Darthmushroom
grat mindenkinek! én is tolom tovább a blackburn-t nemsoká vége a 3.szezonnak és még vezetem a tabelát! remélem hétvégén befejezem! vasárnap este hozzok képeket addig sajnos nem sokat leszek net közelbe! hajrá mindenkinek!!😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

myl0
Grat mindenkinek, aki ugyérzi, aki meg nem annak kitartást
return to welling...
Eddig a srácok még nem igazán nõttek fel az angol 5öd osztályhoz
2 döntetlen 5 vereség 7 meccs után 8 lõtt 17 kapott gól mellett a 24 helyen áll a csapat. Term bennmaradást igértem.

Mor3llo
Lassan töltöm nürnberget...elég hajtós hetem volt, nem naon értem rá sajna fm-ezni :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
micsoda nagy pangás van ma.

én meg alig várom hogy tolhassam kicsit a gammát.

ha esetleg utley itt vagy letolhatjuk este a meccsünket.

soma22
jo majd otthonrol

köszi szépen, nemtudom, hogy leszek-e még ma de ha leszek akkor csak 1 kicsit 11után

tehát ha megy privátban akkor megköszönném 😊

remélem jó lesz

soma22
szerintem nem, mert melozom ma is😊

ha 10 után hazaértem elküldöm.

pl a 2007ben nekem nem vált be az 1 csatáros védekezésre épitett taktika, itt meg a gammában is és a kupában is aratok vele amiota azt használom.
4-1-4-1 a kiindulo alap

ha tényleg azt mondod, hogy a régi dolgok nem felhasználhatók a 2008as taktika készítésben akkor köszönöm, kíváncsi vagyok, hogy milyen taktikát lehet összeállítani 😊

eltudod sztem küldeni privátban 😊

soma22
ha esetleg kell probaképp megkaphatod a taktikámat😊

nem fogom feladni 😊

soma22
én is igy voltam vele. ami nekem bejött:

a védelem és leginkább a középpálya a fontos, és az eddig bevált dolgok közül szinte semmi sem használható

szerinted én miért 07 zek?

Soma: :Asdasdasd pedig mondtam, hogy sok lesz az a gyúródeszka:S

😄Dasdkurvaszádasdasdasds

nemtalálom a megfelelõ taktikot, számomra ez az fm08 eddig nagyonnehéz :C