Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na, én is játszok egyik haverommal egy online bajnokságot 😛 Arsennallal leszek.

Ngeri
barzagli, kompany, garay csak hogy párat említsek..😄 milyen dátumnál jársz?

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

én direkt csak középmezõnyt, mert tudtam, hogy nem fog elsõ évben sikerülni. Most védõ után vadászok.

soma22
a hiba a gépetekben vagy a netetekben keresendõ

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ngeri
Én bizom a negyedik helyben....nálam van der vaart nagyon durván nyomja...4meccs 5 gól😛 europai kupát igértem

sziasztok!
Haverommal feltettük a hamachit ugyis kiprobáltuk tegnap még jo volt ma meg megint ugyanazokat csinálta hogy meccskor kilépett pedig 8.0.2.-es patch fennvan minden dukál!
Mi lehet a baj mégis?
Bocs az ujboli kérdésért de zavaró!
Hello!
nekem valahogy nagycsapatok ellen nem megy :/

Ngeri
Én is a man citivel kezdtem: 5 meccs ment le: eredmények:
Man CIty- Man utd 2-2 Reading-Man City 2-3 Man City sunderland 3-0
Middlesborugh-M. City 2-2, Man C-Aston Villa 2-1
Jelenleg 4. helyen állok

Grat az ARSENALNAK! MINDENT ÕK NYERTEK.

Bajnokságot
Liga-Kupt
Fa-Kupát
BL-t

....

és mostmár az FM Genie scout se jó... fantasztikus.

+ egy szöglet... =( Félidõbe pedig kértem a harcosságot, taktikát változtattam. Lövünk is egy gólt. erre... áh, az ilyet utálom.

Mutu 3+ Diaby 1+ 2 Ade gól az egyenlõ 6 kapott gól?:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ezért játszok 07el😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mutu három pontrúgás gólját, Diaby pontrúgás gólját, s egy szögletgólt még nem is említettem

Mor3llo
nos igen, ez az FM 2008 nagy rejtélye...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

úgy kikaptam a Döntõn le se írom.. Nekem sose sikerül semmi, ezt elhiszem, de ha mondom, hogy fogják szorosan Adeayort, akkor mér vág 2 gólt...

soma22
én itt vagyok, de ugysem érdekel senkit a szenvedésem😊

az

látom megint punnyadás van.

Bolton ellen tartalékolok, idén 8. lettem... Jövõre ennél jobbat várok, de a védelem erõsítésre szorul.

soma22
majd ha én megkapom a 6ot akkor kapsz ajcsit😊

A 2.meccsrõl még nincs kép,majd este lesz remélem<#vigyor> Megvannak az elsõ pontjaink.Capello-tól elvettem 3 pontot,szóval Darkon,Soma várom az ajándékokat<#nyes> Eredmény 2-1 lett Koman gyõztes gól 83.perc körül<#nyes>
Nagyon rondán elkalapált a Man Utd. Látszik hiányzik Der vaart. Nyáron egy védõt mindenképp szeretnék igazolni. Meg Bodmert akarnám idehozni :o

Dr Capello ellen letoltuk a 2 derbit...Na errõl a meccsrõl nem akarok nagyon beszélni...Gratulálnom kellett a "dokinak"
Megvoltak az igazolások a Man. Utd.-al.
Jött:
Drenthe(kölcsönbe megy is 90%), Greene(õ Neville-t helyettesíti míg sérült), Legear(C.Ronaldo cseréje), Bodmer(szigorúan Scholes helyettese), Leandro Lima( brazil fiatal csatár).
Park Ji elment a Bayernbe. Richardson meg a WHU-ba kölcsön.

ez olyan lehet, mint a Benzemas ügy a valóságban 😊 70 milliót kérnek érte, s ha valakinek kell adjanak annyit 😊

az még kevés is szerintem😊

Arsenal: A bajnokságot több mint valószínû megnyerte
Benn van az FA-Kupa döntõben
BL döntõt fog játszani a Chelsea ellen

<#idiota>

soma22
mi az irreális ebben?
irl el sem adnák...

Help17
Fabregast 90 millió fontért adják el, ez kicsit irreális szerintem, nicns valami patch ehhez hogy az árak ne legyenek ennyire valótlanok?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Jó reggelt! Tegnap túl álmos voltam ahhoz, hogy befejezzem a szeznt, így erre ma kerül sor. Hátra van a MAnchester United elleni bajnoki, a Bolton elleni ugyancsak bajnoki, valamint az Arsenal elleni FA-Kupa döntõ. Igaz, hogy az UEFA indulás biztos, de mégis jólenne gyõzni 😊

soma22
jaja, és szerencsémre a reinstall után minden beállitás skin megmaradt és a modositott db miatt sem baszkodott, szal minden rendben

most vertük épp az afc wimbledont 3-1re otthon😊

:SSSSSS
de legalább a mentés megmaradt

Mor3llo
1. Football Manager
2. Modellautók
3. GeForce 9 series
4. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
5. Ismerd fel a képrõl az autót
6. Mi az élet értelme
7. Photoshop Munkák
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Test Drive Unlimited

😊))

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
hátbazz...

gondoltam töredezettségmentesítek egyet, erre a winfos, mivel már régi telepitésû a gamma, igy azt hitte az nekem nem kell, így törölte...még jó hogy a mentésem megmaradt...telepithetem ujra.

soma22
okké mester😊

😄DDDddddd

Fabio Capello
😄DD

Ha kérhetek egy pöttyös labdát Dr Capello már az oviba is az volt a jelem hátha szerencsét hozna<#vigyor>
Mor3llo
vörös csillag ? rohadt komcsi 😄

Fabio Capello
170 új üzenet, termeltetek rendesen 😊 Elnézést, egyéb elfoglaltságaim miatt csak most tudtam géphez jutni, de megpróbálok mindenre reagálni (sry mire a végére értem elfelejtetttem ki kérdezte a kérdést, úgyh. csak név nélkül 😊)

1. A szintek nem azt jelentik ki mennyit pattoghat, ahogy valaki megfogalmazta, közösségkovácsoló célja van, valamint ezzel szeretnék mindenkit motiválni a fórumbéli aktivitásra. Itt senki nem kiskirálykodik, egyszerûen kijelöltem a fórum azon tagjait, akik valamit tettek a fórumért, õsidõk óta résztvevõk, illetve kiemelkedõ a teljesítményük (értsd: sokat ír, régi tag és nem balhézik), hogy legyenek segítségemre, nehogy az legyen hogy én döntök kényem kedvem szerint. Pontosan ezért van öt tag, a heti megbeszélésen mindenki megajánl egy szintet a fórumozónak, a többség véleménye lesz elfogadott.

2. Aki nem kapott most labdát, gumicukrot, molekulát, nevezzük bárhogyis 😄, az ne csüggedjen, megfelelõ fórumbeli aktivitással nagyon hamar elérheti hogy kapjon.

3. Amennyiben sikeresen lezárul a jelenlegi kupa (momentán ezt egy olyan három hét múlvára tenném), azesetben egy kis szünet után természetesen lesz új kupa, kidolgozás alatt az új szabályrendszer, egyenlõre annyit tudok biztosan mondani, hogy 16 vagy 32 fõ indul jelentkezõktõl függõen, elõnyben részesített az aki az elsõ kupán nem tudott résztvenni, valamint az aktuális címvédõ.

4. A kupával kapcsolatosan: ha végetért a jelenlegi fordulóbeli meccsetek, lejátszhatjátok az utolsó fordulót is, és a jövõ héten akkor már a negyeddöntõt tarthatjuk 😊

5. A hét menedzserének megválasztása: jó meccsek, képek, sikeresség, aktivitás és békés fórumozás. Ezt az öt kritériumot vesszük figyelembe a megválasztáskor 😊

6. A kupameccsekrõl: Soma, elõbb lejátszom én Utleyval a meccsemet, legyünk túl rajta, aztán átadom a terepet, Utley keress msnen (vszeg este leszek), a tabellákat nemsokára felfrissítem és természetesen kijelölöm a továbbjutókat is (a továbbjutók csillagot kapnak a fejlécükbe - elsõ helyen való továbbjutásért vörös csillag, második helyért bronz).

7. Természetesen gratulációm mindenkinek, aki szenved, annak kitartást 😊

Gunnersboy
hát én nem igazoltam nagy neveket, elsõ évben egy elsõ 10be kerüléssel elégedett lennék, jelen pillanatban 3. vagyok

egyetlen nevesebb igazolásom volt, õ Dudás Ádám, a többi játékos ingyen jött

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
szezonkezdés: 3 m 0gy 2d 1v

nem valami fényes, de mondhatni ennél csak jobb lehet😊

soma22
részvétem a napodhoz!

Oly:
aztán nem ám szégyent hozni rájuk😊

Darkon
Hosszu es faraszto es elegge elcseszett napom volt ugyhogy rovid leszek. eloszoris nagygrat pepenek az elsohelyert es a meccsekert. masodsorban az eredmenyek

Vill-ATM 1-4
ATM-Vill 4-2

Born to win

Mivel itt most soma a FC Utd-al tolja, ezért gondoltam én meg elkezdem a nagy Utd-al. 😊

Darkon kivel tolod?

Darkon
Jaaaaj ez jo. Azert ilyen egetos skript nemkene szerintem.

Amugy csuwwinak van igaza ez a gumicukor nagyonronda😊

Pepe33 ha meg vagy ma lenyomhatjuk a meccset kb 2-3ig vagyok(es kerem az ejjelibaglyomat😛)

Born to win

én vok. négy meccs van a bajnokságból hátra, szvsz még lejátszom

van még vki?

soma22
nemfogsz😄