Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Haverommal feltettük a hamachit ugyis kiprobáltuk tegnap még jo volt ma meg megint ugyanazokat csinálta hogy meccskor kilépett pedig 8.0.2.-es patch fennvan minden dukál!
Mi lehet a baj mégis?
Bocs az ujboli kérdésért de zavaró!
Hello!
Man CIty- Man utd 2-2 Reading-Man City 2-3 Man City sunderland 3-0
Middlesborugh-M. City 2-2, Man C-Aston Villa 2-1
Jelenleg 4. helyen állok
Bajnokságot
Liga-Kupt
Fa-Kupát
BL-t
....
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Jött:
Drenthe(kölcsönbe megy is 90%), Greene(õ Neville-t helyettesíti míg sérült), Legear(C.Ronaldo cseréje), Bodmer(szigorúan Scholes helyettese), Leandro Lima( brazil fiatal csatár).
Park Ji elment a Bayernbe. Richardson meg a WHU-ba kölcsön.
Benn van az FA-Kupa döntõben
BL döntõt fog játszani a Chelsea ellen
<#idiota>#idiota>
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
most vertük épp az afc wimbledont 3-1re otthon😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
de legalább a mentés megmaradt
2. Modellautók
3. GeForce 9 series
4. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
5. Ismerd fel a képrõl az autót
6. Mi az élet értelme
7. Photoshop Munkák
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Test Drive Unlimited
😊))
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
gondoltam töredezettségmentesítek egyet, erre a winfos, mivel már régi telepitésû a gamma, igy azt hitte az nekem nem kell, így törölte...még jó hogy a mentésem megmaradt...telepithetem ujra.
1. A szintek nem azt jelentik ki mennyit pattoghat, ahogy valaki megfogalmazta, közösségkovácsoló célja van, valamint ezzel szeretnék mindenkit motiválni a fórumbéli aktivitásra. Itt senki nem kiskirálykodik, egyszerûen kijelöltem a fórum azon tagjait, akik valamit tettek a fórumért, õsidõk óta résztvevõk, illetve kiemelkedõ a teljesítményük (értsd: sokat ír, régi tag és nem balhézik), hogy legyenek segítségemre, nehogy az legyen hogy én döntök kényem kedvem szerint. Pontosan ezért van öt tag, a heti megbeszélésen mindenki megajánl egy szintet a fórumozónak, a többség véleménye lesz elfogadott.
2. Aki nem kapott most labdát, gumicukrot, molekulát, nevezzük bárhogyis 😄, az ne csüggedjen, megfelelõ fórumbeli aktivitással nagyon hamar elérheti hogy kapjon.
3. Amennyiben sikeresen lezárul a jelenlegi kupa (momentán ezt egy olyan három hét múlvára tenném), azesetben egy kis szünet után természetesen lesz új kupa, kidolgozás alatt az új szabályrendszer, egyenlõre annyit tudok biztosan mondani, hogy 16 vagy 32 fõ indul jelentkezõktõl függõen, elõnyben részesített az aki az elsõ kupán nem tudott résztvenni, valamint az aktuális címvédõ.
4. A kupával kapcsolatosan: ha végetért a jelenlegi fordulóbeli meccsetek, lejátszhatjátok az utolsó fordulót is, és a jövõ héten akkor már a negyeddöntõt tarthatjuk 😊
5. A hét menedzserének megválasztása: jó meccsek, képek, sikeresség, aktivitás és békés fórumozás. Ezt az öt kritériumot vesszük figyelembe a megválasztáskor 😊
6. A kupameccsekrõl: Soma, elõbb lejátszom én Utleyval a meccsemet, legyünk túl rajta, aztán átadom a terepet, Utley keress msnen (vszeg este leszek), a tabellákat nemsokára felfrissítem és természetesen kijelölöm a továbbjutókat is (a továbbjutók csillagot kapnak a fejlécükbe - elsõ helyen való továbbjutásért vörös csillag, második helyért bronz).
7. Természetesen gratulációm mindenkinek, aki szenved, annak kitartást 😊
egyetlen nevesebb igazolásom volt, õ Dudás Ádám, a többi játékos ingyen jött
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nem valami fényes, de mondhatni ennél csak jobb lehet😊
Oly:
aztán nem ám szégyent hozni rájuk😊
Vill-ATM 1-4
ATM-Vill 4-2
Born to win
Darkon kivel tolod?
Amugy csuwwinak van igaza ez a gumicukor nagyonronda😊
Pepe33 ha meg vagy ma lenyomhatjuk a meccset kb 2-3ig vagyok(es kerem az ejjelibaglyomat😛)
Born to win