Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meg mégis akkor nem kell csalni, mert pl olyan szitut hozol létre mintha egy ples élcsapatot visszatennél a bajnokságba, és utána annak örülnél, hogy csint nélkül feljutottál.
mindegy, mindenkinek a saját dolga, de pl tudom, hogy a rep-nek mennyi jelentõsége van, ugyanis én az editorban csak kicseréltem a két csapatot, viszont a klubnak olyan repje volt, hogy senki nem akart idejönni. mostanra,(3. idény) jutott el olyan szintre a rep(megbecsülés, hirnév), hogy az eredeti osztálybol szürke, közepes plejákat tudok hozni.
ennyit arrol, hogy az amit te csináltál mennyire befolyásolja a végkimenetelt.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Szerintetek eldjam Torjét az Aston Villának 11 millió-ért + 30%-ért? 😄
sosem értettem az ilyen jellegû fellángolásokat
Amúgy: FMBloggal mi van ? 😛
pfff

A lényeg, h az 5-sre menjenek a szögletek mindkét oldalról. A 2 legjobban fejelõ játékosodat- általában a 2 közéspõ védõ - a kapushoz állísd ( chall. GK ) ill. a hosszú oldalon ( attack far post ) robbanjon be. A 3. legjobban fejelõ a rövidre érkezzen ( attak near post ). A bal hátvéd a mélyebbrõl támadja (attack ball from deep ) a labdát. Short option ( kisszöglet ) általában olyan játékos van ott aki jól ad be. Ha kifejelik vagy kisszögletet végeznek el. Nekem általában az egyik szélsõ. A jobb hátvéd és a védekezõbb MC visszaáll. A másik MC ( outside area ) a 16-oson kívül helyezkedik el, ha középre fejelnék ki a labdát. Az egy szem csatár a hosszú kapufánál ( stand on far post ) van. Az irányító pedig adja be a szögleteket. Igazából a játékosokat változtathatod - csapat függvénye - csak arra figyelj, h amint leírtam mindenhova állíts egy player-t. Az elején én is türelmetlen voltam, de megpróbáltam olyan játéksokat rakni a 2 középsõ védõ pozícióba akik jól fejelnek ( 18+ ) és ugranak ( 18+ ) és persze azt sem egy utolsó szempont, hogy jól jöjjenek be a szögletek ( 18+ ).
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
És ez mind letölthetõ a szokásos helyrõl, az FM magyarítások lapjáról.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
Van der Vaart helyet jó lesz, Õ most a Werderbe igazolt és drága lenne elhozni...
Jelenleg a 8dik fordulóban járok, 5 gyõzelemmel és 3 xel a 3dik helyen állok, 3 pontra a Pooltól, akit mellesleg megvertem 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Grat, majd jövõre triplázol 😉
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Luis Jimenez ekkora állat?
Látom(gondolom) Goianra volt állítva a szöglettaktika... 😊
még 1 kép a statokrol

grat a blekkbörnnek
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Látom megy a szekér Capello😄 ennek örömére megadhatnád a skinednek a nevét😛
Ja és valaki nem tud mezeket az nbII-höz?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
meglesz az 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...