Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
ha ezeket nem tudod elfogadni akkor nem kell ilyen kiscsapattal kezdeni.
ha meg mégis akkor nem kell csalni, mert pl olyan szitut hozol létre mintha egy ples élcsapatot visszatennél a bajnokságba, és utána annak örülnél, hogy csint nélkül feljutottál.

mindegy, mindenkinek a saját dolga, de pl tudom, hogy a rep-nek mennyi jelentõsége van, ugyanis én az editorban csak kicseréltem a két csapatot, viszont a klubnak olyan repje volt, hogy senki nem akart idejönni. mostanra,(3. idény) jutott el olyan szintre a rep(megbecsülés, hirnév), hogy az eredeti osztálybol szürke, közepes plejákat tudok hozni.

ennyit arrol, hogy az amit te csináltál mennyire befolyásolja a végkimenetelt.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Szerintem az,hogy 30 feletti freen lévõ emberkékkel erõsítettem...Nem tudom,de pl egy megye 2-be lévõ csapat sose tudná leigazolni olyan embereket mint pl:Holló,Plókai,Rob,Horváth Péter-t a Fadiból...és még sorolhatnám...Persze csalás ezt aláírom.Vagy Pl:Garforth Town leigazolta annó Socrates-t,és most Romariót akarják.Szerinted valóságalapja lehetne az Fm-be,mert szerintem nem..
Hali!

Szerintetek eldjam Torjét az Aston Villának 11 millió-ért + 30%-ért? 😄

soma22
ugyanugy él mint eddig, csak nem irnak bele.

sosem értettem az ilyen jellegû fellángolásokat

Idegenben? Az szép, grat 😄

Amúgy: FMBloggal mi van ? 😛

myl0
Vaalmit vissza adott a progi a cselzi elleni vezeségbõl
Fordítás a Pool ellen😊 Jah cserélni tudni kell😛 És bemutatkozott az új igazolásom: Pocognoli (U21es Belga válogatott)

soma22
ez azért még joindulattal is erõs csalás.

Köszi. Amúgy Hartnak sokat köszönhetek 😊

myl0
grat <#eljen>

myl0
gyûlölöm a cslezit ebben a játékban. Végig támadom a meccset, jobb a labdabirtoklásom, több a helyzetem, de semmi. Erre õk támadnak 3szor és abból születik egy teljesen lúzer gól.
pfff

Fúú gyerekek, a meccs lefújásakor kisebb orgazmusom volt 😄. Arsenal vezeti a bajnokságot, és én szakítottam meg a veretlenségét... Na, ezt nem gondoltam volna... 😊 AQUINO!

Na rátaláltam álmaim csapatára...St. Helens Town<#smile> West Ham-et elhagyó Izlandi Magnusson lett a csapat elnöke editoron keresztül<#vigyor> Tudom nem szép dolog,de az elnök úrral jöttek páran,mert a zacsi tele volt,hogy a kutyát nem tudtam igazolni...Igy pár öreg meg 1-2 kiégett focista csatlakozott a csapatomhoz...Szerintem pénz nélkül igy is elég nagy kihívás lesz felmenni a Premierig...
Darthmushroom
tess:
A lényeg, h az 5-sre menjenek a szögletek mindkét oldalról. A 2 legjobban fejelõ játékosodat- általában a 2 közéspõ védõ - a kapushoz állísd ( chall. GK ) ill. a hosszú oldalon ( attack far post ) robbanjon be. A 3. legjobban fejelõ a rövidre érkezzen ( attak near post ). A bal hátvéd a mélyebbrõl támadja (attack ball from deep ) a labdát. Short option ( kisszöglet ) általában olyan játékos van ott aki jól ad be. Ha kifejelik vagy kisszögletet végeznek el. Nekem általában az egyik szélsõ. A jobb hátvéd és a védekezõbb MC visszaáll. A másik MC ( outside area ) a 16-oson kívül helyezkedik el, ha középre fejelnék ki a labdát. Az egy szem csatár a hosszú kapufánál ( stand on far post ) van. Az irányító pedig adja be a szögleteket. Igazából a játékosokat változtathatod - csapat függvénye - csak arra figyelj, h amint leírtam mindenhova állíts egy player-t. Az elején én is türelmetlen voltam, de megpróbáltam olyan játéksokat rakni a 2 középsõ védõ pozícióba akik jól fejelnek ( 18+ ) és ugranak ( 18+ ) és persze azt sem egy utolsó szempont, hogy jól jöjjenek be a szögletek ( 18+ ).

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

myl0
szép napot és grat mindenkinek!
Borzalmas kezdés után, normalizálódni látszik a helyzet a csapatomnál, a West Ham United-nél.
Íme a tabella:

köszönjük 😊

soma22
<#eljen>

Magic Boy
MarcoVB elkészítette a 8.0.2 adatbázis új tételeinek a fordítását (ezúton is köszönet érte!), valamint a 8.0.2 új szövegeit is lefordította, javította a korábbiakat, és kiegészítette a meccs kommentárt is.

És ez mind letölthetõ a szokásos helyrõl, az FM magyarítások lapjáról.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Két meccs után így fest a tabella. De a neheze még hátra van:

Megvan... Aquinoból mekkora playa lesz, egy gyémánt 😄

GTheo
Robinsok szimplán csak 2 büntetõt fogott meg a meccsen... A bíró a 90dik percben egy teljesen szabályos gólt nem adott meg, elmehet a ...... Pedig ha nyertem volna akkor 1 ponttal ott vagyok az elsõ mögött :@

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mindjárt jön egy UEFA Kupa meccs. Nyerni kéne.

Csacsi
Valaki belinkelné ezt a szöglettaktikát nekem is? Vagy megmondaná melyik hozzászólásban találom meg? Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
ja jo olcson meglehet szerezni azért naon jó

üdv... tegnap mérges lettem a játékra, ma folytatom 😊

manager 😄

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

GTheo
Ment is az ajánlat, 2,8 millió fontért nyártól az enyém 😄
Van der Vaart helyet jó lesz, Õ most a Werderbe igazolt és drága lenne elhozni...
Jelenleg a 8dik fordulóban járok, 5 gyõzelemmel és 3 xel a 3dik helyen állok, 3 pontra a Pooltól, akit mellesleg megvertem 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darthmushroom
hát ez ilyen!!😊

Mor3llo
jó sok az angol<#zavart1>
Grat, majd jövõre triplázol 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
tess:

Darthmushroom
thx! ja jol veszed észre rá volt!😊 naon állat Jimenez! pill és rakok be rola képet!

GTheo
Grat a Bajnoksághoz és a Kupához <#eljen><#eljen><#eljen>
Luis Jimenez ekkora állat?
Látom(gondolom) Goianra volt állítva a szöglettaktika... 😊

Darthmushroom
hm most nézem Roque Santa Cruz lett az aranycipõs! tavaly mondjuk nállam õ lett a házi golkirály csak már nekem nem kellet! lol

Darthmushroom
thx mindenkinek, nektek is sok sikert!😊

Darthmushroom
nem sikerült a triplázás, természetesen érvényes golomat nem adták meg!!:S
még 1 kép a statokrol

soma22
lassan csak sikerül minden kupábol kiesünk, hogy végre csak a bajnokságra koncentrálhassunk, és meglehessen a rájátszás😊

grat a blekkbörnnek

Mor3llo
Gratula a duplázáshoz!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
duplázás

fsgh
sziasztok!

Látom megy a szekér Capello😄 ennek örömére megadhatnád a skinednek a nevét😛

Ja és valaki nem tud mezeket az nbII-höz?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darthmushroom
hoztam a tabelát meg a játékosokat a bajnokságba:

Darthmushroom
thx! kiváncsi vok lesz e triplázás bár kicsinek tartonom az esélyt!

Fabio Capello
krat 😊

Darthmushroom
1:0ra nyertünk bajnok a Blackburn!!😛

Darthmushroom
Real lesz az ellenfél! most meg birmingham ellen gyõzünk idegenbe bajnokok vagyunk, és ott az fa kupa is!😊

Gunnersboy
nekem Salzburggal 2.évben BLben, Inter ellen elsõ meccsen 2:1re kikaptam idegenbe, hazain nyertem 5:1re 😄AS:_ASD:AD (ebbe az évbe meg is nyertem a BL-t)

meglesz az 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darthmushroom
Továbbjutotunk 2:0 idehaza!! igy mi vagyunk ott a bl döntöbe!!!😛

Darthmushroom
amugy elsõ mecs Barca ellen idegenbe 2:1 oda! remény még él!😊

Darthmushroom
yehh Van der Vaart aláirt nyártol az enyém!!😛

Darthmushroom
jo volna!

Mike94
éppen ezért most te fogsz 2x nyerni 😉

Darthmushroom
ez az!!😊 az Arsenal ellen bejutotam a Fa kupa döntöbe, a Mu ellen a Bl legjobb 4közé! Barca lesz az ellenfél csoportba 2szer vert engem!:S