Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soma mikor kalapálhatlak el? 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Mert szerintem ez lenne a legjobb, hogy kizárjuk.
Tudom hogy a gólarány számít de az is jobb most mint Hamarynak + Egymáselleni eredmény is.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
theo ötletét támogatom.. oziris nem juthat tovább,arminhonak is vajmi kevés esélye lenne.. én megelõlegezem 1. helyet theonak 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Capello: Arminho megint eltûnt... Szerintem kikéne húzni a csoportból és akkor le lehetne zárni szinte mindent.
És a keret:
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
(Nem azért mert "ironikusnak" tartom h a Lazioval kezdjek😊
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
nekem most real 74M euro cé ronaldoért.
Még a mai nap felteszem a kieséses szakaszra vonatkozó szabályokat, és amint meglesz minden meccs, elkészítem a negyeddöntõ sorsolását.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nené
Balitsch
Jean Carlos:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
és a Lazio 2002-ben nyert nekünk egy bajnoki címet😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ez mikor változott meg?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.