Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
pl ma este?😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Na 1napi kutató munka után végre elkezdhettem a szezont a St. Helens Town-al...kemény 47 nézõ vásárolt éves bérletet a 19100-as stadionomba<#smile> Igazoltam 2 óriást középre,hát remélem a levegõbe nem lesz gondunk.Elõre 1 gyors csatárt próbálok beépíteni,hátha elszalad párszor <#smile>3.évre megcélzom a Playoffot.Hajrá
Soma mikor kalapálhatlak el? 😄
GTheo
Jó, ráérünk 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
pfff... igazából nehéz helyzetbe hoztatok, mert ugybár fenn virít az idõpont, hogy mi a határidõ, ha addig kizárom, akkor az ismételten igazságtalan döntés. Amennyiben a határidõig nem játssza le, akkor természetesen mivel már mindegy, minden marad úgy ahogy van, csak meglesz a nyolc meccs, a kihagyott meccsekért nulla ponttal. Egyenlõre ezt látom a legjobb megoldásnak, egyenlõre köti õt a határidõ, hátha...

GTheo
És akkor mi lesz?
Mert szerintem ez lenne a legjobb, hogy kizárjuk.
Tudom hogy a gólarány számít de az is jobb most mint Hamarynak + Egymáselleni eredmény is.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
ha arminho nyolc góllal veri theot akkor továbbjutott 😄

kraawz
hogy juthatnál tovább,ha 2 embernek is már több pontja van,mint neked ? 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

vagy vonjuk le a pontokat a játékosoktól, amit játszottak vele.

Fabio Capello
Ha nem befolyásolna a továbbjutókon, akkor azt mondanám, legyen, de ha most megadom a gyõzelemért a hat-hat pontot, akkor az befolyásolná a továbbjutok sorrendjét, ami nem lenne tisztességes.

amúgy grat

de az eredmények alakulása miatt, én továbbjuthatnék 😛

kraawz
szépestét
theo ötletét támogatom.. oziris nem juthat tovább,arminhonak is vajmi kevés esélye lenne.. én megelõlegezem 1. helyet theonak 😊

Gunnersboy
grat, szép eredmények

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
Nálam anno Silva ment az Arsenalba 76 milla euroért...

Capello: Arminho megint eltûnt... Szerintem kikéne húzni a csoportból és akkor le lehetne zárni szinte mindent.

zyndar
Estét urak! Elõször is grat mindenkinek, aki megérdemli, fõleg a Blackburn menetelése nagy eredmény sztem. Csendes figyelõ státuszommal kicsit felhagyva mutatok pár képet az elsõ szezon végén a Leicester kispadján. A feljutás mellett a legkevesebb kapott gólt tartom a legnagyobb eredménynek:

És a keret:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

5w0rdf15h
épp most készül a milan 56 mihályt kiadni Silváért de messze nem ez a rekord....meg 07-be volt vmi 100 misi körül c.roni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
ötven valamennyi, mutuért sztem

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

myl0
Nos végülis ugy döntöttem teszek még egy próbát a Juvéval.
(Nem azért mert "ironikusnak" tartom h a Lazioval kezdjek😊

ja meg még a 2006-ban volt asszem mikor Ronaldoért a Valencia adott 92 milla ojrót
BBeno2
én ajánlottam már 100 milliót. 😄 de azt sem fogadták el.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

myl0
53M Font Kaká (Milan to Barcelona)

lerakom asztalra a játékot, s nem enged vissza -.-'... na, majd holnap folytatom...

a Real felajánlot 100 milka eurót Fabregasért... de nem fogadtam el... pedig kifizették volna
kraawz
kinek mi a rekord,amit eddig kifizettek játékban
nekem most real 74M euro cé ronaldoért.

a keret:

átigazolási próbálkozásim:

pénzügyi tevékenységem:

szenvedésem a bajnokságba:

és a csoda a BL-be:
Fabio Capello
Közérdekû: a D csoportban a dalackraul-Lacky meccs a csoportelsõségrõl dönt, ott kiemeltem a továbbjutókat és a kiesetteket.

Még a mai nap felteszem a kieséses szakaszra vonatkozó szabályokat, és amint meglesz minden meccs, elkészítem a negyeddöntõ sorsolását.

GTheo
Nocomment, a Mu meccs óta nem nyertem, az az 5 meccse 4 vereség 1 x....

Mor3llo
Közük nem volt a meccshez, ráadásul kiállítás utáni gól a 93.percben...francba!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Preston ellen nyertem az FA Kupába erre kilép.... Ez nem is lenne baj , ha a kupameccsek után nem töltene fél órát.

GTheo
Ááá nem megy a játék, a MU meccs óta 3 vereség 1 x a bajnokságban, Uefában pedig mindent nyerek...

Mor3llo
Nos, erre az évre lezártnak tekintem a játékos mozgást😊

Nené

Balitsch

Jean Carlos:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BBeno2
Lazio a Roma val nagy ellenfelek. riválisok.

BBeno2
én nem is fogok sose barcával menni. REALos létemre.

9csöves9
a Juve és a Lazio nem riválisok,az ultrák kifejezetten jóban vannak

és a Lazio 2002-ben nyert nekünk egy bajnoki címet😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

soma22
elég régen

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
Mindig 800 alá kellett.
Ez mikor változott meg?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

16 leszek egyébként. miért érdekel?

GTheo
Én még nem toltam Reallal Barcás létemre 😛

meg 😊

Fabio Capello
énis toltam a milannal juvés létemre 😄

Mor3llo
Énis a Nürnberggel vagyok Bayernes létemre 😊

eladtam Bianchit a Pompeynek... nem gyõzött meg a játéka, egy gólt nem lõtt a szezonban ( igaz, fõként csereként lépett pályára )

drucker
Hamary megkérdezhetem hány éves vagy? 😛

kraawz
juve fan létedre lazioval? lehet csak én érzek iróniát..

Fabio Capello
üdv mester 😊

myl0
A gépem egyik percrõl a másikra megadta magát. Most raktam újra. Ezzel elszállt a Wellinges, a West Hames, és a Palermo-s mentésem is<#falbav><#falbav><#falbav> Sztem miután felraktam mindent kezdek a Lazioval.

igazad van, sry, én voltam figyelmetlen.

holla a népnek! hosszú idõ után újra visszatértem az fm-hez 😄 végre jut a játékra egy kis idõm(betegen vagyok) folytattam az arsenalos mentésem, hihetetlen hullámvölgybe került a csapat, évvégén hoztuk a harmadik helyet de nem hosszabbítottak velem szerzõdést, úgyhogy elszegõdtem 2 év londoni lébecolás után a deporhoz majd mutatok képeket, ha érdekel valakit
mért lennék elszállva? meg mit osztasz? elmondtam véleményem arról a kibaxxott képrõl, és ezmár nem az elsõ ilyen ennyi, nem kérdeztem a véleményed
Gunnersboy
legközelebb használd a képfeltöltõt, vagy 750px alá méretezzed képeidet, köszönjük

grat 😊