Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig ez mind kigazdálkodással lett megcsinálva ha hiszed ha nem és ugorhatsz ki az ablakon meg eleve neten nyomom szerinted esélyes,egybõl lehurrogjátok az embert pedig csak egy kérdés volt!
Nem kell a segitség olyantól aki irigy a másikra hogy a pénzügyekben otthon van és jol eltudja adni a játékosokat te lehet a taktikába vagy otthon én a pénzügyekben!
Hello!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
most bosszúból felraktam a 8.0.2-t és kezdtem egyet a lyonnal
Egy ismerõssel toljuk az angol bajnokságba!
Én a newcastle csapatával vagyok-Fontosabb játékosok:kezdõ-(cserék)
Hugo Lloris(Given)-Onouha(Beye)-Taylor(Naldo)-Garay(Geremi)-Cristio(José Enrique)-M.Veloso(N.de Jong)-Menez(Alex Teixeira)-Milner(N.Zogia)-R.Van der Vaart(Bounanotte)-Owen(Stancu)-Agüero(Cavani)és emelett még itt van Lulinha és még pár fiatal tehetség!
Szerintetek milyen fellálás dukál ennek a csapatnak 4-1-?-? az eleje biztos a védelem a kapus és a védekezõ középpálya az jo mondhatni a két csatár is valószinü de a támadó középpályát valahogy jol kéne összerakni!
Valaki valami ötlet hogy jöjjenek az eredmények?
Elõre is köszi az ötleteket és aki volt már newcastle-vel az is irhat milyen tapasztalatai vannak!
Sziasztok!
Juventus - Lazio: 1 - 2 (1 - 0)
nem tudom mi lehet a baj, de a két belsõvédõm között kb 10-15méter a távolság és oda furakodik be az ellenfél támadója. (szûk, visszavont védõsor, kevés kreativ szab., nincs labdatartás)...
3p: Bresciano 3(!) védõ gyûrûjében 25rõl megereszt egy lõvést, amely a kapu bal alsó sarkában köt ki 1-0
6p: Bresciano 20ról lõ egy bomba gólt 2-0
28p: Miccoli hülyére veszi 4 védõmet majd a kapus mellett a kapuba passzol 3-0
44p: Palladino egy kiugratás után eredményes 3-1
a szünetben iaquinta helyett érkezik o.bravo
52p: Miccoli kihasználja J.Andrade borzalmas helyezkedését és 7méterrõl a kapuba bólint 4 - 1
56p:Omar bravo kihasználja 19es gyorsulását (19es gyorsasága mellett) lehaggya a védõjét és a kapuba helyezi a labdát 4-2
60p: Bresciano 30ról bomba gólt lõ 2 védõ gyötrésében 5-2
67p: 25méterrõl egy szabadrúgást értékesít 6-2
75p: Miccoli eredményes 20méterrõl 7-2
82p: A csereként beállt Cavani megadja a kegyelemdöfést a padlón fetrengõ Juvénak 8-2
Szégyen. Csinálhatok akármit, mélyen is volt a védõsor... nem volt ember fogás stb. 8 gólt kaptam a Palermo-tól mi lesz itt az Inter, Milan stb ellen Jézusom bele se merek gondolni...
Egyébként 2 játékos jött (Rinaudo (palermo 4.4M) és O.Bravo 2.5M meg majd nyáron Lulinha 5.75M)
És 2 távozott a csapatból (Daud (2õs játékjog a Livornoba 45e) és Legrotaglie 2,9M Palermo)
A csapat összességében jó. Nemzetkõzi kupát érõ helyet igértem.
Mindenkinek Gratulálok és sok sikert és kitartást kivánok (rám is rámfér messze van még 6 óra:S)
asszem elmegyek aludni, mielõtt elbaszom az egészet idegességemben.
jo éjt
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ha sokszor szolsz be nekik, akkor megjegyeznek maguknak több a befujt 11es, stb.
mivel nem gondoltam volna kiprobáltam, és amikor igazat adtam nekik, akkor inkább nekem fujtak.
most igyekszem jobban erõsíteni, mert elég 0 a keret

1 meccs és vége ennek a szar idénynek, és most emberesen meg kellene erõsíteni a csapatot
REAC-MTK 3:2
Soma meddig számíthatunk rád máma éjjel?
loál milan most ajánlott luis garciáért 28 mihályt :O elnök persze összefosta magát azt elfogadta...
Ugye Fabio:)))
gratulálok a továbbjutóknak!!!!
azér grat :)
énis mentem jó8
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
parázs meccsek voltak, csk kicsin múlott A:D_AS:d
igazábol ez a benfica, yo, kurvayo csak azabaj nemér semmit :D
Grat Leder, sok szerencset a tovabbiakban
Jelentem, a pályán volt Pepsi Laci,Zorro,MakuKULA, és végül Nuno 'Sprinter' Gomes is :DDDDD anyám :D
Grat Gunnersboy!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
de te is megkaptad sikerem kulcsát:D
Próbálok majd erõltetett kísérletet tenni a blog újjáélesztésére, megint bevetettem magam egy 03-04 játékba :)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]