104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    am McEachran virágboltival játszol? mert ha igen sok értelme nincs h letöltesz kis millió 14.3s taktikát, mert teljesen más a meccs motor.
  • korbin555
    Azt írtam,hogy egyesek simán el tudnak bukni pl. az MU-val.Nem az olyan natural born talentumokra gondoltam,mint mi.
  • Darthmushroom
    én már múltkor is linkeltem az egyik taktikámat a taktika teszt rovatból, sokan dicsérik h jól sikerült, csak egy két dolgot kell mindig a keretre alakítani.
  • Pettersson
    de ez csalóka ám! Spursnél mondjuk elköltöd a keretet és nyomsz egy kérést a boardhoz, hogy eszeveszett erősítésbe fogtak a többiek, vagy épp van még pár poszt, ahova kellene a mélység, akkor rögtön nyom még további 24 milliót...

OM-nél elején 0, ha okos kérést intézel hozzájuk, akkor nyomnak a számlára talán valami 23 millió € körüli összeget.. de mondjuk még az augsburgi elnökből is kilehet venni 6 milliót.. ;) :)
  • McEachran3
    Hát akkor valaki elárulhatna egy ilyen taktikát mert én képtelen vagyok rátalálni. Tartós eredményt eddig még egy taktikával sem tudtam elérni, pedig már 25 idegen, és 15 saját taktikát használtam. Hiába vagyok a Chelsea-vel, nem tudok eredményt elérni. Két taktikára lenne szükségem, egy a kis csapatok ellen, egy pedig a nagy csapatok ellen.
  • Darthmushroom
    szerintem főleg így közel 1 évvel a megjelenés után nem lehet bukni egy MU szintű csapattal ahol pénz is van igazolásokra, sokan még a veretlen szezont is bemákkolják már, mert ennyi idő alatt ki lehetett ismerni a meccs motort egy jó taktikára..
  • LasDen #97178
    Mik vannak...
  • korbin555
    Nem meglepő ez a lista.De ezeknél a kluboknál óriásiak az elvárások is.Ha csak a 20M felettieket nézem,talán mindegyiknél repül a T. menedzser,ha nem hozza az elvárásokat.Itt olyan nincs,hogy a 8.helyre várnak,aztán behozom őket a a 12.helyre,mégis minden oké.Nem azt mondom,hogy bármelyik is nagyon nehéz feladat lenne,de azért néhány klubnál fel kell kötni a gatyát.Az MU-val például jó nagyot lehet bukni.Első helyre várják,de a keret erőssége alapján talán az 5. a PL-ben.Simán benne lehet,hogy valaki már novemberben lapátra kerül,mert 8. a tabellán.
    Ezeknél a nagy kluboknál a kezdő pénz különben sem létkérdés.Pofonegyszerű pénzt csinálni,ha eladok 3-4 embert.A keret attól még erős marad,mégis rögtön lesz 60-80M cash.
  • LasDen #97176
    pont leszarom a buzi ultrákat :D
  • Darthmushroom
    WTF? ASR Merda Lazioból megkeres? kb. meg is ölnének :D
  • LasDen #97174
    Megnyertem az Olasz Kupát és sorban áll értem a fél világ. :D
    Még a képen láthatók előtt is volt vagy 5 felkérés...
  • Darthmushroom
    Barbara Berlusconinak is megvannak a játékba a kapcsolatai az ilyenekre :D
  • LasDen #97172
    Berlusconi egy kis nyaggatásra megnyitja a maffiapénz csapot? :D
  • Darthmushroom
    jó lista csak egy baj van vele, h nincs bekalkulálva a felénél ha kérsz akkor kb. megduplázzák a keretet :D pl. milánnál nem adnak alapból lószart se de kérsz akkor 30m+ :D
  • Gerdzso
    Köszi! Ez kellett nekem! :P
  • LasDen #97169
    105 klub a legtöbb pézzel
    válogass :D
  • Gerdzso
    Melyik klubnál kapok legtöbb pénzt kezdőévben? :) Bajnokság mind1, csak minél több pénzt kapjak.
  • korbin555
    Benne van ez a 14-ben is,külön ezért ne vegyél atomerőművet.Ritkán ugyan,de azért előfordul.Ésszerű magyarázat nem nagyon van rá,ahogy mondod.Még télen olvastam,hogy Di María-t valaki nem tudta eladni 8M-ért sem.De ez is elég érdekes:"I'm United at the moment and don't receive any offers for Young,Fletcher or Nani not even with asking price as 2mil."

Hagyd listán,játszasd,és előbb-utóbb úgyis elviszi valaki.Hacsak nem aludtál el,és olyan embert akarsz eladni,akinek szezon végén lejár a szerződése.Az ilyen műveleteket én mindig akkor indítom,amikor kihirdetik a büdzséket az új szezonra.Az átigazolási időszak kezdetét nem várom meg,mert arra már sokan elszórják a pénzüket.Ha semmiképp nem megy el a delikvens,akkor leküldöm a tartalékba,és felkerül az unwanted list-re.Valaki úgyis ráharap.
    De ilyen filléres összegekkel nem idegesíteném magam egy olyan klubnál,ahol csillagászati bevételek vannak.Ennek ellenére megértelek,mert ezek nem normális dolgok.Ahogy az sem,hogy egy BL győztes csapat meghatározó játékosa csak 1M-t érjen.
  • kosheen
    ráadásul a poén az, hgoy nem a fizetési igényén problémáznak a klubok, hanem az árán. Mert valóban, egy kisebb klubnak lehet hogy sok mondjuk egy heti 30-40 ezres fizetésű játékos de egy friss bl győztes alapemberéért azért 250 ezerért illene bejelentkeznie néhány klubnak. (25 éves, legjobb korban van, 38 meccset lenyomott előző szezonban 7 fölötti átlaggal)
    Nem tudom hogy az újabb szériákban is megvan-e ez a hiba, de ha rászánom végre magam és veszek új gépet akkor valószínűleg átváltok egy újabb szériájára a játéknak mert ez piszok idegesítő.
  • korbin555
    Nem akartam mondani neki,hogy tegnap már elolvastam(kétszer is,mert jó cikk).
  • LasDen #97164
  • contraste
    FM adatbázisát használják a való életben
  • Sysfox
    Ezt én sem értettem az FM szériákban, hogy miért lehetetlen eladni egy játékost. Ilyen 3-4 millió értékűeket is ingyen ajánlgattam már, de úgysem kellettek senkinek sem.

Mert az én sem gondolom, hogy a valóságban ez így működne és ezen jó lenne, ha változtatnának. Igaz, azt nem tudom, hogy a DOF bevezetése ezen változtatott-e, mert alig játszottam a FM13-mal és az FM14-gyel.
  • kosheen
    ez a játékos eladás kikészit...itt egy félig klasszis játékos, év végén lejár a szerződése, tök magas a fizuja
    szezon előtt és most se tudom elpasszolni, fél év múlva meg tuti aláir valahova
    1 millát ér, már 250k-ért ajánlgatom de akárhogy viszem le az árat irja hogy x csapatoknak magas az összeg. Könyörgöm, egy afrikai faluból 250-ért hozok egy "talán jó lesz valamire" gyereket, ez meg BL döntőt nyert és nem kell senkinek. Nem értem, egyszerűen nem értem. Most már ingyen is adnám + 50% (mert az meg tuti magas lesz, irtó jó értékei és statjai vannak
  • Pettersson
    Kevin Kuranyi:
    He was born in Rio de Janeiro, Brazil to a German-Hungarianfather and a Panamanian mother. He eventually opted to play for the German national football team after being also qualified to play for Brazil or Panama.
  • Lancelot1983
    Na ma úgy döntöttem lesz egy kis időm, így gyorsan befejeztem az első szezont a zebrákkal 10. helyre vezettem őket, utolsó fordulóban dőlt el, ha nyerünk asszem 6. vagy 7. hely, de ha kikapunk és a többi pályán rosszul alakulnak az eredmények, akkor 10. hely. 80. percben kikaptunk és a többi pályán is rosszul alakultak az eredmények. Szerencsére utolsó 2-3 forduló előtt ajánlottak szerződés hosszabbítást, gondolom főleg a kupában való vitézkedés miatt, mert annyira felhőtlenül boldog nem volt a vezetőség ettől a 10. helytől. Beszámoló majd valamikor jövőhét közepére várható.
  • LasDen #97158
    És igazad van (részben) :D Nem a Lazio volt szar, hanem az előző edző (egy bizonyos Cipész Bernárd) fogalma nem volt róla mit csináljon. Van három 17 milliós értékű játékos, meg a többiek. Sima liba volt a 12. helyre kormányozni a csapatot :D
  • Darthmushroom
    tuti h bug :D a Lazio nem lehet 19. helyen :D
  • LasDen #97156
    összetudsz rakni. hogy mit lehet, mit nem lehet velük nyerni, más kérdés....én a 12-ben többször megjártam a VB-t a válogatottal, olyan klafa játékosokat dobott minden területre...
  • kosheen
    de full magyar csapatot nem nagyon fogok összehozni ugye? :)
    lehet kezdek egy új karrirert majd, aztán a magyarokat kicsit felhúzom, az afrikaiakat meg le a p.csába, meg eu-n kivülinek rakom, mert rohadt idegesitő hogy az nb2 tök utolsójának kezdőjében is vagy 7 afrikai van
  • LasDen #97154
    trükkös jószág tud lenni a steam. megveszel valamit és 5 perc múlva 10€-val olcsóbb és hasonlók. Ha okosan játszik az ember, akkor jól jön ki a vásárlásból :D
  • korbin555
    Aki eddig nem vette meg,azt úgysem érdekli.
    A vicc az,hogy a Steam most megint 50€-ért árulja a 14-et,és éppen ennyi náluk a 15 is.
  • Taibi
    FM2014 Steam-kulcs - 3.200Ft
  • LasDen #97151
    ha világsztár nem is, de akkor még akadtak bőven jó játékosok később is....
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.16. 12:17:13
  • kosheen
    amennyiben a magyar youth ratinget nem húztam fel editorban a játék kezdete előtt akkor esélyem sincs hogy egyetlen egy árva világklasszist szüljenek a magyar anyák? Most már minden szezon előtt ránézek az adatbázisra genieben és még egy magyar srác se akadt aki mondjuk 165-ös potenciállal rendelkezett volna. (FM12))
  • LasDen #97149
    Egy játék, amire ráizgult a világ futballelitje
  • LasDen #97148
    A megmentő megérkezett :D
  • LasDen #97147
    meg szerb
  • geo91
    róla nem is beszélve: belga, koszovói, albán, angol, török
  • geo91
    az útleveleivel van gond?

nico yennarisnak az angol mellett ciprusi és kínai is van. a bayernél játszó alabáról aki osztrák válogatott, de nigériai és fülöp-szigeteki útlevele is van. nos? :D