Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heló szia remélem hogy vagy
Valaki megtenné nekem, hogy indít egy játékot magyar bajnoksággal és linkel egy képet a Gyirmótból, Kardos Norbertrõl !?
Heló szia remélem hogy vagy
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csoda nem volt, de újonc csapatként nem kell szégyenkeznünk, hiszen egész szép eredményt értünk el és a 7.helyre sikerült befutnunk.
Igaz ha azt nézem a bajnok 20 pontot vert rám, akkor kicsit csalódott vagyok.
Na de sebaj 2014/15-ben ki kell vívni a feljutást, mert anyagilag nem vagyunk a toppon és menekülni kell a gyõzelembe.
A legnagyobb nevem a pályaedzõm volt a 69 Cseh válogatott Tomas Galasek 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amit nem nagyon szeretek:
A Serie B-tõl lefelé egy rakás klubnak alig van saját játékosa.Vannak csapatok, ahol 15 kölcsönjátékos van a felnõtt keretben.
Sok helyen 3-4-5 csapatra való ifi van,akiktõl hosszú évekig tart megszabadulni.A Pavia-nak például 54 ifijátékosa van,de lehet,hogy ez még nem is rekord.Alacsony ligában,szerény költségvetéssel ez óriási teher,amit cipelni kell.
Az is furcsa,hogy némelyik klubnak 20 riválisa van(pl.Pescara),ennek a fele õsi ellenség.A szokottnál is jobban oda kell figyelni,hogy milyen dumával küldöm ki a játékosokat a pályára,mert majdnem minden meccs valamilyen derbinek számít.
És akkor ott van a közös tulajdonú játékosok kérdése is,ahol meg aztán nem árt nagyon észnél lenni.
Ami pozitívum számomra:
Már közepes háttérrel is jók az ifik.
A Serie-B-be is relatíve könnyû használható játékosokat hozni.
A Serie A-ban nagyon komoly TV-pénzeket osztogatnak.
Anyagi gond esetén az elnökök könnyedén veszik fel a bankkölcsönöket.
Rengeteg a kettõs állampolgárságú Argentin a játékban.
Pro és kontra,lehet hogy éppen ezek adják az érdekességet egy olasz karrierhez.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Kíváncsiságból megnéztem a Taranto keretét. (Talán az FM09-ben kerültem hozzájuk, amikor kirúgtak a Torinótól. 😄 A szemetek, pedig elõtte bajnok lettem a Toróval. 😄) A keret 90%-ban azonos, csak a téli vagy idõközben érkezõk (pl. ingyenes) igazolások nincsenek benne. Csak õket néztem meg, de gondolom a többieknél is stimmelhetnek ezek. Mondjuk ez jó dolog.
Szóba jöhet még a francia harmadosztály (Red Star, Paris FC, Strasbourg), esetleg a másodosztály (Metz, Auxerre, Caen), portugál 3.-ból Boavista?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Akkor valószínû, hogy felületesen néztem a Messina stadionját.
Nagy múltú csapatok szerepelnek ott és nem valószínû, hogy sétagalopp lesz 😊
Köszönöm! Sajnos kevés idõm van az FM-re, így sokáig tart egy szezon lejátszása. Pedig több idõt is szívesen eltöltenék elõtte. 😊
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
A szezon legnagyobb fordulata egyértelmûen a taktikai váltás volt, a 3-5-2-vel jóval stabilabbá váltunk. Míg a módosított 4-2-3-1-gyel: 15m, 7gy, 3d, 5v 24-24-es gólarány jött össze, addig a másik formációval már 21m, 12gy, 4d, 5v 37-18. Pozitívum még, hogy csupán négy mezõnyjátékos nem lõtt gólt, a negatívum, pedig az, hogy a házi gólkirályom termelése tavaszra nagyon visszaesett. Talán, ha 4 gólt lõtt csak.
Sajnos a pénzügyi egyenlegem mínuszban van, ahogy a fizetési keret is. Így néhányan távozni fognak, köztük alapemberek is. Igazolásra természetesen továbbra sincs pénz, ifikeret pedig szezon közben lett, de javarészt 14-16 évesek. Majd vegyítek belõlük lehet, meg a B csapatból is. 😊 A cél egy tisztes helyezés elérése, ezt fogalmazta meg a vezetõség.
És akkor végül képek:
Tabella
Keret
Meccsek1
Meccsek2
Az AFCB-s 4231?
2013-2014: Tabella
Liga Kupa
Nagyobb elvárásaim voltak de végülis nem volt rossz, a sorsolás elég brutális volt karácsonykor és év végén, sorra a nagyok ellen játszottam.
2014-2015: Errõl kicsit bõvebben.
Tabella Sajna nem lett meg a 4. hely, pedig tepertem érte. De!!!!
Tripláztam a kupákban.
Liga kupa
FA kupa
Európa Liga
Így végül nagyon elégedetten zártam. Jövõre elsõ a bajnokság.
Jöjjönek az igazolások: Összesített
Taktik Keret
Az igazság az, hogy van baj, nem kevés. Az NB2 nem egy szint a csapatunkkal. Vért izzadunk minden egyes megkaparintott pontért. Ûzzük, hajtjuk a labdát, habár a képességek rendkívül kevesek. Ráadásul felidegel, ez a libakupa is.
Engem nem érnek olyan meglepetések sajnos, mint Korbint. Semmilyen szponzor még csak a csapat közelébe se jön. Tulajdonosváltásról meg szó sincs. A team lehetõségeihez képest a legjobbakat igazoltam le, kipróbáltam vagy 20 játékost, sajnos ez van.
Ez mi? Egyszóval összefoglalva: katasztrófa!
A vicc az egészben, hogy megtaláltam a gyöngyözõ taktikát, uraljuk néha a meccseket már idegenben is, de rendre kimaradnak a ziccerek, és a végén érkezik a pofon. Sajnos az egyik kiesési rangadón a Putnokot a sárga földig lejátszottuk, de kikaptunk 1-0ra. Ez van. Megteszünk mindent a bentmaradásért. Most van 3 hónapom kitalálni valamit míg tart a téli szünet, majd jelentkezem! Addig is GO CSEPEL! <#smile>#smile>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Fa kupa elõdöntõ