Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igy aztan sok esély volt...:PPP
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
azér elég ciki lehet szegény Obinna-nak hogy mindenki rá gondol egyböl :D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ki az a játékos,aki a SERIE Aban 22 meccs alatt 17 gólt szerzett ..
Értékei:
Finishing 6
Dribbling 4
Off The Ball 6
Flair 6
First Touch 9
Technique 9
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
kezdek a fradival, úgy sincs normál mentésem
11-féléjfélig tolom aztán mek, mer azért még nekem suli van :S
Végre vége az átigazolásoknak a Leicesternél, sikerült eltapsolni 36M jurót, mondjuk Lucarellit nem tudom, megbánom-e :P
Angolt elvétve se nagyon lehet találni a keretben, de ez már a kezdésnél is igaz volt.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Nekem barcával 10 év alatt sikerült összeszednem a 07ben 1 milliárdot, mondjuk költöttem is rendesen...
Pl: Egy nagyon tehetséges spanyol srác elment tõlem ingyen, köv évben 76ért jött vissza.... :D
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
[am a nálad tavaly felfedezett 8 hónapos vírusos kidõlés nálam a leverkusenes mentésbe már jelentkezett itt a 08ba <#idiota>#idiota>]
De 07 már nehezebb, itt nem úszkálnék már a pénzben a Fradival, az tuti.
megvehettem volna az egész nb1et:)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
gondolkodom hogy kezdek velük egyet így a peccsel végre, de minden félbehagyott gammát kudarcnak veszek...

Lehet Swordbe léptél:)
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Újrajátszást elértem, hazai pályán gyõznöm kell :)
Remélem gratuláltál a kapusodnak. <#kacsint>#kacsint>
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.