Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jóreggelt uraim! :D izzítom a lyon-mentést, a fejleményekrõl majd beszámolok
myl0
rövid távú: A szurkolók és vezetõség egyaránt elvárja a feljutást, én pedig meg szeretném nyerni a kiírást (feljutást igértem). Majd a Bundesliga I-ben tisztes helyezést elérni (10-12 hely kb)
Hosszútávú:4-5 éven belül európai kupa indulás a tervem... (Ebbõl nem tudom mi lesz:)
ui.: A 18 fordulóban az elsõ helyezettnek 32pontja van a 10-nek pedig 29 LoL

Magic Boy
Grat csak így tovább.
Mik az elvárások(Vezetõség, szurkolók, saját)?
Mit ígértél?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fabio Capello
Reggelt mindenkinek! Átrágtam magam 114 üzeneten, hálistennek nem nagyon kell reagálnom, max mikenak:

Nem korizni voltam, ennél ezúttal sajnos sokkal bonyolultabb a probléma, amit nem részleteznék, maradjunk annyiba hogy családi gondok :(

myl0
Féltávnál: Elég szoros az élmezõny (a 2. forduló óta veztettem, de az utolsó meccsen a 10. perctõl emberhátrányban kellett játszani , így 2-1re kikaptam)

myl0
A Koblenz ellen lesérült Zickler 2-3 hónapra csépõsérülés miatt ráadásul a meccs is csak 1-1 lett teljesen f_sza!!! áááh

myl0
Megmutattuk ki az úr a háznál!
Kellett ez a gyõzelem nagyon:Aachen elleni 2-2, Mainz elleni 0-0 és a freiburg elleni 1-4 után!
Agódtam rendesen mivel az Osnabrück kiesõ helyen áll(t) és azok szeretnek "megviccelni":

GTheo
Hát azért a megérdemelt az enyhén túlzás, a Spursnek sokkal több helyzete volt.
ON

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

myl0
Szép reggelt és grat mindenkinek (Zakinak a BLér+Bajnokságér)!
Töltöm a M'gladbach-ot...

zaki
Na, én mára ezzel búcsuzom, jó 8.

Sevilla vitszes, hogy majdnem kiesett xD
Bilbao meg kiesett, nem semmi.

zaki
Muhaha, 10 emberrel, mákkal :D

nálam a brazilokat elintézte 5:0-ra
zaki
Arohatt :o

HUNLonsdale
Na ez kemény. Egyenlõre bomba igazolás.

zaki
:DDDDD

óóó igen, ájlávdiszgém szekönd

zaki

Ájlávdiszgém <#buck>

lenyomtam elsõ három bajnokim a Lyonnal 3 gyõzelem, 12 rúgott, 0 kapott gól <#hehe>

Igazolásaim: két srác az ificsapatba, meg Legro a juventusból(eddig három 8-as osztályzat, egy gól meg egyszer a meccs legjobbja) szerintem megért 12 misit :D
zaki
Bent hogy berúgta... :o

5w0rdf15h
pofonok csattannak mindjá ha beszólsz -.-

am grat mindenkinek aki megérdemli :D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
izlések és pofonok:)
mikor espanyollal toltam term akkor õk voltak a jobbak :DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
kamu -.- espanyol sokkal jobb ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
Gomes igennagy tizenegyes ölõ, csomo labdára odaért, csak hát azér olyan erõs labdát nemigen lehet kiütni :-c

de persze a jobb jutott tovább

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
massziv 11es párbaj után dzsudzsiék megérdemeltem továbbjutottak:D

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
Villarreal az ellenfél :o
(barcát ejtették ki, espanyol meg a realt)

zaki
Sok sikert, szép kezdés<#eljen>

Gunnersboy
2:2 idegenbeni meccs után:

Gunnersboy
off/ Dzsudzsák nevét énekelték PSV meccsen, mekkora élmény lehet ezis neki :}}}

300-ért felírom neked receptre<#hehe>
Gunnersboy
ilyen lónyugtatót irl hollehetne venni? :D hétvégén bajnokim lesz :D

akkor lehet adtak neki egy lónyugtatót, és mivel nem állították ki, villantott valamit talajon <#banplz>
myl0
grat mindenkinek!
én most a bundesliga 2ben szereplõ m'gladbach-al probálok a csucsra torni. 8 fordulo telt el a bajnokságból mégcsak:
Igazolások: Zickler jött ingyen, A Leverkusenbõl pedig kölcsönbe egy védõ (Calsen-Bracker). + eladtam 9 semmirekellõt az u23ból, hogy tudjam állni a fizetéseket. Hát nagyjából ennyi a történt eddig.

Gunnersboy
á akkor 2perc után kiálitották volna :D

birkózószart reggelizett? :OOOOOOOOOOO
Gunnersboy
hát, 4. vagyok 6 ponttal lemaradva a Valencia mögött, az 1-2. Real - Barca páros nagyon elhuzott, mögöttem meg kezd leszakadni a mezõny, szoval a 3-4. hely dõl el a továbbiakban, Valencia mostanában bukdácsol talán szerencsém lesz:)

plusz Spanyol kupában elõdöntõs vagyok, espanyolellen elsõ meccs idegenbe 2:2

kraawz
nagy csitcsapatot ejtettél ki,hajrá :)
remélem bajnokságban is dobogó simán meglesz.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
idegenbeli 1-1 után:

Gunnersboy
inkább azt nemlehet überelni hogy nemkapott piroslapot:D

zyndar
azta rézfánfütyülõs barackját <#wow1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz
emlékszem erre a bugra
amikor piros lapott kellett volna kapni v bírónak anyázott, ahelyett gólt írt.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Torghelle SANYIIIIIIIIII

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zaki
Bazzeg :DDDDD
Köszi.
Ezt úgyse tudjátok überelni:

:DDDDDD

soma22
ment reaksön:D

Gunnersboy
na amire tegnap a Benficaba nemvolt képes Zorro, Pepsi meg a sprinter, arra te igen :ddd grat

zaki
:DDDDD

blog?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ezserossz:PPP

soma22
zakinak:

egyébként grat a 8hoz

:oooooooo
<#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

soma22

asszem ebben az idényben valami 30 golt fejelt.