Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
don't give a fuck
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
don't give a fuck
szerintem jó, csak 3 szezon sok szvsz. és amúgy sztem minnél gyorsabban el kéne kezdeni, mert most még szünet van sokaknak és tudnának kezdeni...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Amúgy meg mindenki szíve joga, de lehetetlen úgy kupát indítani, hogy minden érdeklõdõ benn legyen, egyrészrõl rengeteg munka, energia, másrészrõl nem lenne tisztességes korlátozásokat tenni, hogy fú te nem írsz a fórumba, tûnjel innét... Szóval momentán ezt látom megoldásnak, innentõl ki hogy gondolja, igyekszem ezt úgy megkomponálni, hogy a lehetõ legtisztább legyen a játék...
Kattintsatok ide a megtekintéshez!
Fabio Capello
don't give a fuck
Born to win
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Azért nem a képeket választottam, mert az fmhungarys bajnoksággal ellentétben itt az elért eredményeket pontozom (pl. bajnoki cím 10 pont, gólkirály 5, stbstb.), és ennyi screenshotot lehetetlen bekérni+így elkerülhetõ hogy egyes pénzügyi zsenik csalással szerezzenek elõnyt maguknak, ha indulnak (plusz így szûrhetõ hogy nem lett e belepiszkálva miniscout attributes-írójával, egy másik csapat irányítása, stb)
minisevel simán lehet modositgatni sajnos.
meglátjuk mi lesz
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Egy azaz egy darab kép a statisztikákról.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
vagy Lita 10M €ért? Lita tavaly 17 meccs 0 gól...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
volt már ilyen offline bajnokság fmhungary párszor 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az SG Kupa döntõje tizenegyesekkel fog eldõlni, csak hogy tudjátok 😊
Vége van az elsõ PL szezonnak a Leicester kispadján, pont közepes a teljesítményem sztem, de ezt is ígértem szezon elején:
másik kérdésre: aki elöl áll, teház nálatok te játszol otthon
kieg: a barátságos meccs lekötése: hosszabbítás+tizenegyes, döntetlen esetére 😊
egyébként Stevi elintézte a következõ meccset is 😄

Elég lassan játszok... Online kupa jobb lenne 😊
FIGYELEM!: EBBEN A SZAKASZBAN CSAK EGY MECCS KERÜL LEJÁTSZÁSRA MINDKÉT PÁROSÍTÁSON!!!
Ki játsszon otthon ha csak 1 meccset tolunk ?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A következõ kupasorozat valójában egy úgynevezett Offline Contest lesz, ami annyiból áll, hogy lesz egy mentett játék, és abból kell a maximumot kihozni három szezon alatt, megadott idõn belül, és a mentés alapján fogtok pontot kapni, megszabott kritériumok alapján, így alakul ki majd a végeredmény. A csapat egyenlõre maradjon meglepetés, a sorozat pedig nemsoká indul, a többi részletet akkor tudjátok meg 😊
A következõ kupa lebonyolitását nem kezded (kezditek, kezdjük) el kidolgozni OFF-topicba?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
I. SG FM Kupa DÖNTÕ:
kraawz - Mike94
I. SG FM Kupa HELYOSZTÓ
GTheo - Lederhose
A meccsek lejátszásának határideje: 2008.03.28 (péntek) 20:00
Sok sikert mindenkinek,
Fabio Capello
viszont most hogy voltam kint meccsen, már láttam, hogy ki milyen poszton játszik... 😄
az elsõ bajnokin 4:0-ra nyertünk, a másodikon pedig Stevi rúgott egy hármast: