Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
grat :)

zyndar
Ja és az Arsenal 35 meccse veretlen...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Na egy kis pihi után az elsõ bajnoki <#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fabio Capello
Grat mindenkinek! :)

Darthmushroom
grat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

GTheo
Egy kis helyzetjelentés, nem állunk rosszul, a Southenddel eddig csak a kupában játszottam, el is vertem õket 1-0ra :)

Aaritalo 8 meccse folyamatosan lõ gólt :)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ngeri
nem igy gondoltam<#mf1><#mf1><#mf2> de ha zsilike ad pénzügyi tanácsokat talán eljön hozzám gattuso:P

Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Tomas ogre Gravesen?
Rágajdultam az Milton Keynes Dons-ra gondoltam a kölcsön listákról hozok embereket...3 arcot sikerült leigazolnom de nem pitiáner neveket...Ebanks-Blake,Matty Fryatt,Izale Mcleod nem gyenge csatársorom lesz asszem :D
kraawz

leálltam,sorry :D

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

fsgh
áhh ilyen nincs...úgy kezdtem bele a meccsbe ha kikapok nem gáz mert nagy csapat...de ilyet....nézétek meg a statisztikát!!és már a kiállítás elõtt se volt momentumuk:P

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gunnersboy
erõnléti játékos wtf?:DD

Gattuso :ADS:DA

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
ahogy egy 5ös szintû fórumozótól illik,építem a topik színvonalát :D:D:D

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ngeri
valaki tud játékosokat ajánlani skóciába? fõleg erõnléti legyen:P

Ngeri
hi ól!xD
betölti a rangerst és reszkess skócia!!!!!!!!!:P

fsgh
ebbõl feljutás lesz:) grat:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
kezdtem is egy jó ereményel:)

Darthmushroom
igazolások:

eddig:

fsgh
Végre itt vok:P

Izzítom a QPR-t:)

Darthmushroom
pill és mutatom az igazolásokat meg h állok most! amugy reménykedem h meglesz 7:4hez adták a feljuttásom! de a média a 20. helyre jelölt mind1 és felakarok jutni!:)

Gunnersboy
grat, szép eredmény:)
jövõre feljutni ám

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darthmushroom
hi all! végre vok!:) hoztam is millio képet!!!:D eslõnek is liga 2s szezonrol egy szoval jelemezve csodálatos volt! majdnem meg fogtuk az Mkdonst is! átlag nézzõ szám majdnem 4300 volt ami szintén szép 4500s stadionba!

uj szezonrol két jo mecs igazolások késõbb hozom!:)

na én meg most azt vettem észre, hogy az ifinek, akit felhoztam a nagycsapatba, megváltozott a haja.. :D nem is tudtam, hogy ezek járnak fodrászhoz is<#fejvakaras>
Gunnersboy
hát 5 forduló van hátra, addig csak nem unják meg :D

általában nekem is, de ha mindig ugyanazt mondom, akkor már a végén nincs is hatással rájuk :D
Gunnersboy
és ezek a meccs elõtti + félidei beszédek hihetetlenül hasznosak nekem, volt olyan hogy 2-0ról forditottunk, vagy 0-1rõl lett 5-1 :)

vagy csak nekem ilyen látható a hatása?:D

Gunnersboy
nekem meg végre sikerült átvennem az elsõ helyet, 1 ponttal megyek Pápa elõtt :)
+ Debrecen lett az anyaegyesületem, csakhát ha feljutok nemtudom milesz:D

izgalmas meccs lett a végére :D
majdnem kikaptunk, aztán a két csere berámolt 1-1 gólt
soma22
zsir

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
Azhát. Helyette viszont jön Jovánczai (ZTE) és Lisztes (Loki)

soma22
milyen pofátlan a kis dög

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
Bázz elutasított a kismocsok mondván hogy egy magyar klubba való igazolás nem lenne méltó hozzá. ÁRULÓÓÓÓ!!! :ASDAFD

Gunnersboy
gera zolival mivan:DD

majd fog még õ sírva könyörögni nálad <#ravasz1><#idiota>
Fabio Capello
Meg kellett próbálni... :D <#idiota>

zyndar

Nem nagyon játszik nálam :S Valamelyik csapatodban gólvágó?

Fabio Capello
grat :)

idegenben leikszeltünk a fradival...
5w0rdf15h
jólvan hajrá :)

szivesen segítek ha kell a szervezésben, van már tapasztalatom az ilyen mentéses versenyekben

ha adhatok egy tippet akkor inkább 2. osztályú csapat legyen a kiválasztott :D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mike94
Ashley Chambers-rõl egy képet plíz :)

zyndar
Jött Hoyte meg Riggot és a többiek:

Gunnersboy
:)

Magic Boy
Grat!<#eljen>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Vaughan nagy játékos lesz (mindenki dícséri aki megvette), de miért nem védõt igazolsz?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zyndar
Lita ne akar nálam játszani, Doyle-ért már 30 misit kérnek, jött õ

Gunnersboy

Fabio Capello
neménmûvem :D

shad0w
most nézem, football managerrel foglalkozó oldal, a banner meg fifa manageres :)

don't give a fuck

zyndar
Elsõ edzõmeccs <#wow1>

Nyíregyházáról van kölcsönben (a valóságban is jól nyomja itt Barcikán<#eljen>)