Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ismeri valaki?
Mellesleg toltom a game-t.
Born to win
akkoriban szokása volt az hogy meccsenként 1-2 játékost iszonyatosan lehúzott, a mai napig nem jöttem rá miért (Barkasszal Deco 2-3 ratingot kapott mindig :S)
Most jövök egy Milán-Chievo meccsrõl ahol 6-3-ra végeztünk 6-ot lõtt az a kis **** Pato <#falbav>#falbav> szörnyû a védelem pocsék a kapuban a Rómától ingyen jött Curci áll... nyáron uj hálóõr után kell néznem 😞
jó kis biznisz....nem vált be és majdnem dupla áron adtam el mind ahogy vettem....plusz most jimenez is elment 9 mihályért, õ sem vált be és így jön agüero
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
132/159ca/pa
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
utolso meccsünkön 6-1re vertek tavaly.
Henrynek nagyon jól megy, 5 meccs 11 gól, remélem bajnokságban is tartja a formáját.
Kezdtem egyet az Arsenallal FM05-ben, majd lesznek képek is 😊
félidõben 1-3-nál átáltam egy 3-2-2-1-2-re (3védõ 2vkp 2szélsõ 1tkp és 2 csatár)így sikerült ez a nagyszerû eredmény😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ha nem jön közbe valami kegyetlen sérüléshullám, akkor jövõre már primera division lesz ebbõl szerintem. 😊
Végül én is a QPR-el kezdtem egyet, miután felhagytam a Barcával.
Csábító volt ez a sok pénz amit kezdésnél a számlámra tesznek, de egyelõre nem igazán tudok mit kezdeni a sok millió euróval, mert egy értelmes játékos se akar jönni a QPR-be (kicsi a népszerûsége, média is csak 18.helyre várja).
Többek között Traoré is visszautasított. 😊
Majd ha vége lesz az átigazolási szezonnak, teszek be képet, hogy kiket sikerült elcsábítani. Remélem azért lesz 1-2 nagyobb fogásom, mert az elsõ szezonban mindenképpen szeretnék feljutni.
Ráadásul én válogatottal vagyok úgy mégnagyobb a holtidõ😛(elmegyek ált szabadságra és akkor nem kell nyomogatni a space-t)
további szép napot mindenkinek,este remélem leszünk sokan 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A regisztráció a következõ kupára most megkezdõdött, a portálon olvasható kritériumoknak megfelelõen. A jelentkezést PM-ben várom, a csapat nevével, és a kupa során kívánt nickkel.
Ikechuwu Kalu - ról. Sampdoria reserves.