Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94
igen tudjuk, te egy f*szkalap tesztelõ vagy<#mf1><#mf2>

gilgames00
én meg evvel játszogatom most...

fsgh
Én meg közben Portugália mellé szerettem volna egy klub csapatot tehát jelentkeztem egy angol klubbhoz...kiesõhelyen áll 2.osztályban és nem fogadták el a jelentkezésem:/

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
grat😊 bár 2005-el tolni...én nem bírnám😄 nem vagyok ilyen visszanyúlós típus...😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darkon
Kis nosztalgia en meg asszem ezzel kezdtem(es meg most is milyen jol nez ki)

Ismeri valaki?

Mellesleg toltom a game-t.

Born to win

Kikaptam a Juvetõl 3-2-re de ezt is úgy hogy 2-1-re vezetek és mégis kikapok... de sebaj legalább az Interrel döntetleneztem 1-1re a Rómával pedig 3-3-ra 😄

5w0rdf15h
2005

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
05

akkoriban szokása volt az hogy meccsenként 1-2 játékost iszonyatosan lehúzott, a mai napig nem jöttem rá miért (Barkasszal Deco 2-3 ratingot kapott mindig :S)

Clichy 3 Touré 4? Ez hányas verziójú FM?

Fabio Capello
Elsõ bajnoki

Hali!
Most jövök egy Milán-Chievo meccsrõl ahol 6-3-ra végeztünk 6-ot lõtt az a kis **** Pato <#falbav> szörnyû a védelem pocsék a kapuban a Rómától ingyen jött Curci áll... nyáron uj hálóõr után kell néznem 😞

5w0rdf15h
Gratula Soma, csak így tovább...
jó kis biznisz....nem vált be és majdnem dupla áron adtam el mind ahogy vettem....plusz most jimenez is elment 9 mihályért, õ sem vált be és így jön agüero

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
megvettem kemény 70ezer ojroért javi florest a cordobátol, 2 meccs alatt 3 golpassz és egy gol.
132/159ca/pa

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
<#worship>

soma22
2. meccs depor-atlético m.:4-2

utolso meccsünkön 6-1re vertek tavaly.

Fabio Capello
A barátságosokon jól bekezdtünk:

Henrynek nagyon jól megy, 5 meccs 11 gól, remélem bajnokságban is tartja a formáját.

soma22
ajánlom hogy jo idény legyen.

sok sikert!

Fabio Capello
grat, biztos adott a morálnak a rivális leverése 😊

Kezdtem egyet az Arsenallal FM05-ben, majd lesznek képek is 😊

soma22
depor-valencia:2-0
szezon elsõ meccse.

soma22
gratula, de tolj képeket is!😊

Fabio Capello
grat 😊

Ars3nal
Svéd-Magyar 0-1 g😛riskin
Magyar-Svéd 2-1 g:Huszti(2)

csoport Ghána,Hollandia,Paraguay

fsgh
áhh visszamentem a QPR-es mentésemhez aztán mit kapok a pofámba? az Aston Villa elver 4-5-re:@@@ ez már lassan poén😄

félidõben 1-3-nál átáltam egy 3-2-2-1-2-re (3védõ 2vkp 2szélsõ 1tkp és 2 csatár)így sikerült ez a nagyszerû eredmény😊

már 4 oldalas mert a válogatottul felvettek a kiesõjelölt Borohoz😞)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

soma22
😄

látod soma ezért csinálom azt az exceles hülyeséget:p

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Ars3nal
Liechtensteint 4-0ra Svájcot 4-3ra vertük hazai pályán, Svédország ellen lesz a playoff hogy ki jut ki a VBre addig védekezéssel valamit ki kellene találnom:c

A Celta jó választás, jó kis csapat ráadásul van pár olyan játékos is a keretben akikre az elsõ osztályban is lehet számítani bátran(pl Oubina, Canobbio, Lequi...) . Meg látom megvetted Traorét is. 😊
Ha nem jön közbe valami kegyetlen sérüléshullám, akkor jövõre már primera division lesz ebbõl szerintem. 😊

Végül én is a QPR-el kezdtem egyet, miután felhagytam a Barcával.
Csábító volt ez a sok pénz amit kezdésnél a számlámra tesznek, de egyelõre nem igazán tudok mit kezdeni a sok millió euróval, mert egy értelmes játékos se akar jönni a QPR-be (kicsi a népszerûsége, média is csak 18.helyre várja).
Többek között Traoré is visszautasított. 😊
Majd ha vége lesz az átigazolási szezonnak, teszek be képet, hogy kiket sikerült elcsábítani. Remélem azért lesz 1-2 nagyobb fogásom, mert az elsõ szezonban mindenképpen szeretnék feljutni.

fsgh
ja..olyankor írok ide meg olvasom az ag-t😛

Ráadásul én válogatottal vagyok úgy mégnagyobb a holtidõ😛(elmegyek ált szabadságra és akkor nem kell nyomogatni a space-t)

soma22
de utálom a holtidõt, mikor csak tölt a gamma...

Ars3nal
Magyarország-Belgium 1-1

Ars3nal
most három sorsdöntõ meccs jön, Belga (I) Liechtenstein (I) Svájc (I)

kraawz
a fiorentina után még mindig keresem a csapatom,most hátha :S
további szép napot mindenkinek,este remélem leszünk sokan 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mor3llo
Neked pedig gratula!Amúgy a játékosok hogy viselik h ennyire óriási a játékosmozgás ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

myl0
ezzel pont ugyanígy vok én is😊 (az elsõ felével)

Mor3llo
Köszönöm, de szerintem GTheo is megérdemel egy gratulációt 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Én is sajnáltam eladni, de végülis kaptam érte egy zhirkovot, bodmert, és 5 milliót. Elvileg az orosz sokkal jobb játékos, és egyenlõre nagyon jól is játszik. Az elõrelépéshez muszáj volt eladni.
ahogy látom az "én" csoportomból került ki a 2. és 3. helyezett, ezért nem is bánkódom még annyira sem, hogy a kis Portsmouth-al csak 3. lettem a csoportban 😊

nekem nem veszi ki a bugot :S

fsgh
már jelentkeztem is😛

soma22
navazzeg, olyan történt ami még soha:crash dump hiba, kilépett...

Fabio Capello
Szép reggelt mindenkinek!

A regisztráció a következõ kupára most megkezdõdött, a portálon olvasható kritériumoknak megfelelõen. A jelentkezést PM-ben várom, a csapat nevével, és a kupa során kívánt nickkel.

kraawz
Aki 2. vagy 3. szezonjában jár,megdobhatna egy képpel:

Ikechuwu Kalu - ról. Sampdoria reserves.

Ngeri
most kezdõdik a rájátszás

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

kraawz
<#worship><#worship>

myl0
Szép reggelt!
Grat mindenkinek, fõként a KUPA elsõ 3 helyezettjének...

soma22
sosem értem meg hogy egy nagy elleni 2-0-ás gyõzelem után mért aláz a porba a csontkiesõ 3-0al...ugyanazt a csapatot

soma22
kecseg keciek, remélem ezen uszik el a bajnoki esélyük😊
3 év alatt elõször vertük meg õket.

soma22
hazaértem gyúrásbol, idegelem kicsit magam efemmel😄

mizu soma,😄