Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fura, hogy elkövettek 26 szabálytalanságot meg volt 3 lesük és csak 27 szabadot lõttél:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mor3llo
Emléxem erre a videóra.Eddig még sosem fajultam el.Bevallom derekasan, néha-néha k'va ritkán elejtek itt a szobába 1-2 nyáladagot :D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Csodálom, hogy mindenki épen maradt.Olyan durvák voltak, hogy csak lestem.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
ismét vok! folytatom a játékot!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
Ezt Mike 94-rõl vették föl nem tudtad?<#wow2>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darkon

Born to win

te nyomi...:)
ha az adatbázisod nagy akkor a mentésed mérete (byteba) nagy és ezért nem jó a scout... :(
FAIL
:Asdasdasd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mike94
azt a narkós tetves kurva anyját bassza szájba ez a rohadt faszszopó gép azzal a lerohadt félcentis fogpiszkálóval bazmeg faszom kivan h nem unja a folyamatos csítelés :@@@@@@
4-2nél 81.percbe rúg egyet meg 90. percbe egy megpattanó 30s "bombával" egyenlít, hát a kurva anyját

Darkon
3. lehetoseg tisztan jatszol miniscout nelkul

Born to win

nah, ennyi, nyomikám :D

túl nagy a mentésed :ASDasdsd

bakker, a mini az nekem nemgyerebe de akkor marad az ha kell valami

thx

soma22
az adatbázisod nagyobb mint lehetne.sajna ez van, eléggé elhanyagolják a geniet, jobb ha megszokod a mini-t

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

olvastam

tömörített mentést meg nem olvassa be

nemértem, hogy miért is lenne nagy a mentésem, mert most kezdtem el az új játékot :)

soma22
30 körül a leggyilkosabb...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

olvazsni luxus?:asdasdasd
tul nagy a mentézsed... noob

kérdízs:

FM Genie Scout:

Error Loading Entity Number: 44436
File Position: 68436985
Database Version: 1143
Data file seems to be corrupt. Wanted to read 52564994 bytes, could only read 42558983 bytes.

Mor3llo
Feltéve akkor jövõre, ha új szerzõdést ajánlanak nekem :D

Mor3llo
Hát sajnos kijött a sebességbeli különbség.Mégsem haragszom a csapatra, amit tudtak, azt hozták.Majd jövõre, remélem sikerül valami könnyebb csapatot kifogni...:S

Szerk.: egyébként ez a Cicero félelmetes.Szerintem még nem kapott az évben 6-os osztályzatot!

Mike94
<#eljen>

Mike94
nincs bajuk, már most kezdenek az atlético ellen :)

Mor3llo
:)

Mor3llo
Gratula!
Szerk.: Rossi és Nihat ?

Mike94
rendben, valencia ellen csak kisiklás volt:

Magic Boy
Mekkora meccs lehetett. <#wow2>

McFrost
a Varázsosfijúnak megakadt a bakelit?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ez a meccs mekkora volt!!! 3 sérülés (még alatta van) 30 percig emberhátrányban játszottunk nekik 2 góljuk szabadból született és nekünk még a 90. percben volt még egy megnemadott gólunk (Obinna közepkezdésbõl sprintelt föl mint az állat megkapja kiviszi szélre berúgja erre les...) Sérülések:1-2 hét 2-3 hónap 1 hónap elmehet a 3,14csába :D

Mike94
valencia 2-1 Villarreal
egy szögletgól meg egy 30 méteres "bomba"
nálam gsz Kießling

Mor3llo
hát, ez amolyan kis ironikus megjegyzés volt :D nem hinném, hogy a Barca ellen esélyünk lenne, bár az utolsó 2 meccsen rohadt jól alakult.Ennek ellenére természetesen nem én vagyok a favorit, de remélem a legjobbakat :)

Mor3llo
Ja, utána meg már szaladtam is át a Fradiba :DDDDDDDDD

Mike94
ha mi kezdünk a fradival akkor a gép mér nem ilyen jószívû? :D

Mike94
tudom, eddig 10/9 :D
csak ha kiöregszik akkor menjen addig míg kapok érte pénzt :) addigra már saivet is lesz elég jó legalább egy cserepadra :)

Fabio Capello
tõkeinvesztálás? <#idiota>:D

GTheo
Vigyázzál miket mondasz :DD
Barcát Spurst és Fradit verni tilos ! :D

#12969: Ha sok pénzem van akkor néha én is szoktam "adakozni" a fradinak :D

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mor3llo
Pedig Nihat is gyilkos kis játékos!

Mor3llo
Olyan játékost meg nem veszek :) egyszer csináltam olyat, hogy Lyonnál elhoztam rohadt magas összegért Lipcseit a Fradiból.Így segítettem rajtuk ^^

Mike94
azért vettem :)
voltam én is leverkusen-nel, valszeg Nihat helyét majd õ fogja átvenni pár év múlva mer Nihat 29-30 éves korába menni fog, ha jön megfelelõ ajánlat hamarabb akkor is mehet :)

Magic Boy
Természetesen csak olyanokkal csinálom ezt aki nálam nem fér be a keretbe.

Mor3llo
Nem, mivel az én célom hogy a saját csapatom legyen sikeres, ne más. -.-'

Magic Boy
Reméljük hamarosan olvashatjuk az újabb beszámolódat.

Mor3llo
Kießling sztem nagyon jó, legalábbis Leverkusenben mindig állat volt!

Magic Boy
Én azt szoktam csinálni, hogy leigazolok minden tehetségesebb Magyar-t feljebb tornászom az értékét és eladom valamelyik külföldi csapatnak.
Persze vannak olyanok is akik maradnak egy kicsit, de a tendencia általában ez.

Ti szoktatok hasonlót?

Mike94
herr gastgeber, msnre fel :)

Mor3llo
:DDDD
egyébként üdv, mingyá töltöm Nürnberget, és elverem jól a Barcát :DDD

Mike94
ennek így kell lennie :)

Magic Boy
Helyreált a világ rendje.

Népszerû témák
1. Football Manager
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. AIRSOFT
4. Modellautók
5. Test Drive Unlimited
6. PlayStation3
7. Milyen gépet vegyek MOST?
8. XBOX360
9. Counter-Strike:Source
10. Humoros és aranyos képek, videók

Mike94
nekem se ütõs a védelmem finoman szólva<#idiota> de amíg több gólt lövök mint amennyit kapok addig jó :)
sevilla ellen vhogy nagyon eltaláltam a védelmet, összvissz 2x találtak kaput, meccs elõtt meg egy x-el elégedett lettem volna :)
huhh, jó régen írtam már én is beszámolót :D

Magic Boy
Grat.
Csak így tovább.

Fabio Capello
gratta

Mike94
elõször a szezon elõtti igazolások:

pár érdekesebb meccs:
Valladolid - Villarreal

Villarreal - Zaragoza

Villarreal - Sevilla <érdekesség h egész szezonba tétmeccsen ez volt az elsõ alakalom h nem kaptam gólt :D vmint Kießling eddig 2x kapott egy félidõt csereként, mind2x 6st kapott, most megéreztem h kezdõbe kell raknom Nihat helyett, bejött :) >

ez volt a tegnap estém, ma folytatom a valencia ellen :)
egyébként uefába twente-t ütöttem ki 5-3al (3-2; 2-1) csoportom: zenit, blackburn, braga, göteborg

Darthmushroom
na egyenlõre lépek pingpongolni majd jövök!!!:DDDDDD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC