Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ha az adatbázisod nagy akkor a mentésed mérete (byteba) nagy és ezért nem jó a scout... :(
FAIL
:Asdasdasd
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
4-2nél 81.percbe rúg egyet meg 90. percbe egy megpattanó 30s "bombával" egyenlít, hát a kurva anyját

túl nagy a mentésed :ASDasdsd
thx
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
tömörített mentést meg nem olvassa be
nemértem, hogy miért is lenne nagy a mentésem, mert most kezdtem el az új játékot :)
tul nagy a mentézsed... noob
FM Genie Scout:
Error Loading Entity Number: 44436
File Position: 68436985
Database Version: 1143
Data file seems to be corrupt. Wanted to read 52564994 bytes, could only read 42558983 bytes.
Szerk.: egyébként ez a Cicero félelmetes.Szerintem még nem kapott az évben 6-os osztályzatot!

Szerk.: Rossi és Nihat ?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
csak ha kiöregszik akkor menjen addig míg kapok érte pénzt :) addigra már saivet is lesz elég jó legalább egy cserepadra :)
Barcát Spurst és Fradit verni tilos ! :D
#12969: Ha sok pénzem van akkor néha én is szoktam "adakozni" a fradinak :D
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
voltam én is leverkusen-nel, valszeg Nihat helyét majd õ fogja átvenni pár év múlva mer Nihat 29-30 éves korába menni fog, ha jön megfelelõ ajánlat hamarabb akkor is mehet :)
Persze vannak olyanok is akik maradnak egy kicsit, de a tendencia általában ez.
Ti szoktatok hasonlót?
egyébként üdv, mingyá töltöm Nürnberget, és elverem jól a Barcát :DDD
Népszerû témák
1. Football Manager
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. AIRSOFT
4. Modellautók
5. Test Drive Unlimited
6. PlayStation3
7. Milyen gépet vegyek MOST?
8. XBOX360
9. Counter-Strike:Source
10. Humoros és aranyos képek, videók
sevilla ellen vhogy nagyon eltaláltam a védelmet, összvissz 2x találtak kaput, meccs elõtt meg egy x-el elégedett lettem volna :)
huhh, jó régen írtam már én is beszámolót :D
Csak így tovább.
pár érdekesebb meccs:
Valladolid - Villarreal
Villarreal - Zaragoza
Villarreal - Sevilla <érdekesség h egész szezonba tétmeccsen ez volt az elsõ alakalom h nem kaptam gólt :D vmint Kießling eddig 2x kapott egy félidõt csereként, mind2x 6st kapott, most megéreztem h kezdõbe kell raknom Nihat helyett, bejött :) >érdekesség h egész szezonba tétmeccsen ez volt az elsõ alakalom h nem kaptam gólt :D vmint Kießling eddig 2x kapott egy félidõt csereként, mind2x 6st kapott, most megéreztem h kezdõbe kell raknom Nihat helyett, bejött :) >
ez volt a tegnap estém, ma folytatom a valencia ellen :)
egyébként uefába twente-t ütöttem ki 5-3al (3-2; 2-1) csoportom: zenit, blackburn, braga, göteborg
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC