Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közérdekû: mivel jópáran vacilláltak, meg nem kaptam pár embertõl csapatnevet, ezért kérnék mindenkit, hogy megerõsítse a nevezését, holnap 18:00-ig küldjön nekem pm-et a csapata nevével. Aki nem erõsítí meg a nevezését, sajnos nem indulhat. A csoportok sorsolását a megerõsítõ pm-ek után, 20:00kor tartom.
mások:
fsgh: majd ha jó kisfiú leszel xd
zsilike: nem kérünk flémkeltést, értsd a poént.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Kicsit szoros volt a verseny a gólkirályi címért:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szerk: mikor kapok pöttyös labdát?😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
najó,leálltam 😄DDDDDDDdd
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
éljen lesz zsé valami fiatalabb középpályásra, körbe is szaglászok
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
az egyenlegem szép vörös.. sebaj
lulinha 8.5M
carizzo 8.5M
lita 2.8M
aquino 4M
meg 4M értékben jött vagy 20 ifi 😊
végleg félretettem a dongguan-os mentésem, most liverpool 2009 aug.
majd mindjárt dobok fel képeket, hátha bárkit is érdekel
legalább lesz honnan olcsóé igazolj ha kiesnek -.-
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Bár elõtte a védõsor.. Mátéval.. hát 😄😄
Hajrá.<#eljen>#eljen>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Werder elleni meccs.Komolyan sajnálom õket, megérdemelnék hogy benntmaradjanak, jól játszottak pedig..:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
keretem keményen 15 fõ, átlagéletkor nagyon fiatal. hoztam pár ember kölcsönbe,mint németh,guarin,gavilán. Összeszedtem vagy 20Mt igazolni,de a számlám így is -3Mban van,szal inkább ifiket igazoltam, kapus posztra próbálok meg egy jó nevet hozni. Aztán ha kölcsönben valakibeválik,lesz pénzem megvenni.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
gondoltam visszatérek az alapokhoz Németországba😄 ha sikerülne az mint Karlsruhéval bronzszobrot csináltatok magamnak😄
Gratula!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú