Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
németh..1 hónap.. felépül.. aznap megint 1 hónap..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
tudtam h ez lesz felkészülési meccseken 7-eseket rugok(pl-Celtának)elsõ tét meccen akkora lesgólt ad meg nekik a 93.percben h felháborít!vita....elküldöm az anyjába a bírot,erre..............gratulálok és köszönöm
Amúgy most 17 éves.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Born to win
casillas mellett 2. lett év szavazásán.. vmi 140 CAs volt pedig csak.

Ha igen mi a tapasztalata vele?
Azért kérdem, mert jönne ingyen az Oggerheim-be.
zuiverloon
musacchio
matias cahais
mamadou sakho
tippeket várnék balbekk(legjobb ha vbk)jobbekk(legjobb ha vjk) posztra, lehetõleg emberi áron. leginkább erõs kieg emberekre kellenek, de lehessen rájuk bátran számitani.2010ben járok, szal leginkább fiatalok.
az ötleteket elõre is köszönöm!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
fõleg 2015-ben 😄
Gratulálok mindenkinek, töltöm Nürnberget, lassan kezdõdik a véghajrá, oda kell figyelnem!
szilágyi lesérült 1-2honapra!:S
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Sok sikert a magasabb osztályban.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
zsilike: attól függ, hogy mindenki megerõsíti e a nevezését, ha nem akkor talán szabadul fel hely.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Az fontos netes játéknál hogy ha hamachival játtszunk hogy a két hamachi verziója egyezzen pl 1.0.2.1-es nem teljesen jó 1.0.2.4-eshez?Van közük hozzá?
Mert hamachival játtszunk de igyis kilépeget párszor és a havernak valamikor lassú, tudom a net is számit nagyon is hogy milyen de mindkettõnknek gyors nete van és ritkán szakad mert más nem szakad csak a játék ez szerintem hamachi probléma!
Ötletek?
Bocs mindenkitõl akit idegesit!
Sziasztok!
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.