Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képek
az igazolások:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080408123352atigazolasok.JPG
Liverpool verés:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/liverpoolveres.JPG
bajnokság állása:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/allas.JPG
EEE 1899
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
nah de én is lépek csak én nem pókerezni, hanem aludni, holnap school és mostanába non fáradt vok :S
cscs jó8
😄
mára léptem majd holnap folytatom az igazolásokat! sok sikert mindenkinek!
jo8t
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ha nem jutsz fel akkor kibasznak 😄
neked meg eszeveszett nagy grat darth, kibaszott jó vagy! <#worship>#worship>
preimer liga:arsenal
bl:Lyon
uefa:Real
Liga kupa:arsenal
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
5:1 ide
golok:
Szilágyi 1,Sheringham 3, Jacobsen 1
döntöben a Leeds vár rám! remélem sikerül feljutni!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
2:1 ide szilágyi dupla!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
de már csak 3 páros és lehet menni tovább😊
Lederhose - Balázs17
Elsõ meccs:
Második meccs...a félidõben 2-1 volt nekem, félbeszakadt.Balázs17 azt mondta, hogy maradjon ez az eredmény.Sajna képem nincs, mert valószínûleg nálam fagyott ki.
A gólszerzõk: Craig Bellamy illetve Vincent Kompany, és Piotr Trochowski.
A Bajnokságban 3dik vagyok, messze az elsõ 2tõl, és nem olyan messze a 4diktõl, még 7 forduló van vissza. Majd hozok képeket 😊
[ Soma majd írj amikor tudunk játszani, én holnap 6 után és szerdán szintén 6 után ráérek, majd írj h mikor játsszunk 😊 ]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Jövõre valószínûleg kölcsönadom majd valahova a srácot, bár az assistant managerem nem jósol neki nagy jövõt (meg a scout se 😄D )
A végére elég nagy elõnyt szedtem össze, de a látszat ellenére nem volt ennyire könnyû az év, a szezon egyes idõszakaiban szoros volt a tabella, de az én fiaim pont akkor lendültek formába, mikor az üldözõk sorra botladoztak.
A ligakupában és az FA kupában is a negyeddöntõig mentem, de igazából mindkét sorozatban könnyû sorsolásom volt, és az elsõ komolyabb ellenfélnél padlótfogtam.
A szezon során összesen 9 új játékost igazoltam, plusz már le van fixálva 4 játékossal hogy júl.1-én csatlakoznak hozzám. Ennek ellenére további erõsítések kellenek mindenképpen, kívácsian várom, hogy mennyi pénzzel fognak megdobni a vezetõk.
A köv. szezonra minimális célkitûzés a magabiztos bentmaradás, de pontosabban csak az átigazolási szezon után tudok majd célokat meghatározni. Jó lenne odaérni valamelyik nemzetközi kupaszereplést érõ helyre, de majd meglátjuk hogyan alakul a dolgok...
Végül pár kép:
Tabella:
Két húzóemberem:
És egy érdekesség az ifikeretembõl:
(úgy terveztem, hogy szezon végén megadom neki a lehetõséget az elsõcsapatnál, de a szerencsétlen pont lesérült addigra...)
U.i.: Nem látom azt a lelkesedést az FM-kupán, mint ami az elsõ szériában megfigyeltem! Szedjétek össze magatokat, és nyomjátok le a meccseiteket! 😊
még meglehet a továbbjutás
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.