Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bubu13
Kezdtem eggyet a Manchester Cityvel.A média a 14. helyre várt ezt szeretném hogy elcsípjek egy Uefa kupás helyet.A bajnokságban egész jól megy kivéve idegenben.
képek
az igazolások:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080408123352atigazolasok.JPG
Liverpool verés:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/liverpoolveres.JPG
bajnokság állása:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/allas.JPG

EEE 1899

Darkon
Udv van meg valaki. Lenyomom a szezont.

Born to win

gratz!

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fabio Capello
jónyóc 😊

Mike94
ciki én már tegnap megcsináltam 😄
nah de én is lépek csak én nem pókerezni, hanem aludni, holnap school és mostanába non fáradt vok :S
cscs jó8

Fabio Capello
😄DDDDDD

Mike94
mit képzelsz?! pókerezel efem helyett?! mi ez a rendszer?! mindjár elvesszük a pöttyös labdádat:@
😄

Darthmushroom
thx!
mára léptem majd holnap folytatom az igazolásokat! sok sikert mindenkinek!
jo8t

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
Darth nagygrat!

Mike94
nemááááááár 😞

8.02 e javitottak

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mike94
kötve hiszem
ha nem jutsz fel akkor kibasznak 😄
neked meg eszeveszett nagy grat darth, kibaszott jó vagy! <#worship>

Darthmushroom
amugy fa kupa:west brom
preimer liga:arsenal
bl:Lyon
uefa:Real
Liga kupa:arsenal

Darthmushroom
megvan a feljuttás 2:1 re vertük a leedset sheringham duplával!
képek:

Darthmushroom
Sok sikert hozzá!
ezt a képet nem értem tudtommal szurkoloi klub vaunk de mind1:

fsgh
Én is probálkozom egy angol kisebb csapattal, Leeds. 15pont mínusz, ráadásul szar is vagyok😄Dd örülök ha a bentmaradás meg lesz...pedig jól igazoltam sztem...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darthmushroom
Visszavágo idegenbe:
5:1 ide
golok:
Szilágyi 1,Sheringham 3, Jacobsen 1
döntöben a Leeds vár rám! remélem sikerül feljutni!

fsgh
6-1-rõl?😮 Szép feltámadás😊 Kár hogy kikaptál:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
Gratall 😊

5w0rdf15h
Gratz.

Fa Cup 3rd Round 😮

Free Image Hosting

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darthmushroom
grat! sok sikert a rájácásban

Darthmushroom
Rájátcás elsõ mecse Leicester ellen idehaza:
2:1 ide szilágyi dupla!

GTheo
Így végzõdött a bajnokság, újoncként szerintem elég jól szerepeltem, az elsõ 2-t lehetetlen volt megfogni, fõleg h õk estek ki a PLbõl... Rájátszásban a Southamptonnal kezdek... 2 fordulóval ezelõtt 1-1et játszottam velük, de sok a sérültem :S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darthmushroom
ucso mecs:

bajnokság:

Mor3llo
Mi pedig pont fordítva.Az elsõ forduló után vegyesek az érzéseim.Látom, hogy a csatárjaimra számíthatok, mert írtó hidegvérrel oldják meg a helyzeteiket.Másrészt viszont a középpálya ma nem volt valami tökéletes.Igaz, a két védekezõ középpályásom(Balitsch,Engelhardt) sérült, így a 37 éves Galasek volt a kezdõ.Meg is látszott.Lassú volt a középpálya, szegény Galasek már mozdulni alig bír :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
<#szomoru1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kraawz
jól jácottunk

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mor3llo
jó meccsek lesznek 😉 😄

Darthmushroom
szoros lesz a rájátcásért:

én csak dalackraullal holnap tudom, szal relax

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
ok! akkor üzenem akik nem tolták le h siesenek!😄XD

nah az lehet jó is lenne, ha ott folyamatosan játszik 😊

fsgh
nekem is ég a kezem alatt az fm😛 folytatnám én is😄

de már csak 3 páros és lehet menni tovább😊

fsgh
megelõztél a tabellán😛 ellened akkor majd legalább 1x nyerni kéne😄

Fabio Capello
csak ha megvan minden eredmény.

Darthmushroom
Capello csak akkor kezdõdik a kupán a 2. fordulo ha mind lement??? mert mi csoportunkat lehetne folytatni ha megadod a sorsolást

Fabio Capello
jegyzem.

Coca-Cola League 2-ig van bejelölve, a CC League 1-ben van fiókcsapatom, az MK Dons, talán majd hozzájuk elküldöm egy évre.

Mor3llo
Lejátszottuk mi is a párosításunkat...illetve csak félig.
Lederhose - Balázs17
Elsõ meccs:

Második meccs...a félidõben 2-1 volt nekem, félbeszakadt.Balázs17 azt mondta, hogy maradjon ez az eredmény.Sajna képem nincs, mert valószínûleg nálam fagyott ki.
A gólszerzõk: Craig Bellamy illetve Vincent Kompany, és Piotr Trochowski.

jah de mindenképp valami legalacsonyabb osztályba add ahol tuti hogy játszik, nemtom neked milyen ligák vannak bejelölve meg hogy van e valami olyan fiókcsapatod aminek a bajnoksága bevan jelölve?!

facepackeket hova kell rakni?:o

GTheo
Nálam is elkezdett szivatni a gép, a 3 kezdõ támadóközéppályásomból 2 sérült, plusz az egyiknek a cseréje is, elõzõ meccsemen FA kupában 'Pool ellen 2-1re vezettem, 4 perc hosszabbítás, 95dik percben egyenlít a Pool...
A Bajnokságban 3dik vagyok, messze az elsõ 2tõl, és nem olyan messze a 4diktõl, még 7 forduló van vissza. Majd hozok képeket 😊
[ Soma majd írj amikor tudunk játszani, én holnap 6 után és szerdán szintén 6 után ráérek, majd írj h mikor játsszunk 😊 ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kössz!

Jövõre valószínûleg kölcsönadom majd valahova a srácot, bár az assistant managerem nem jósol neki nagy jövõt (meg a scout se 😄D )

Fabio Capello
grat <#worship>

ifis srác elég keményen tolja😄

Balanta nálam is nagy ász volt az ifi csapatban 😊

Véget ért az elsõ szezonom a QPR padján.
A végére elég nagy elõnyt szedtem össze, de a látszat ellenére nem volt ennyire könnyû az év, a szezon egyes idõszakaiban szoros volt a tabella, de az én fiaim pont akkor lendültek formába, mikor az üldözõk sorra botladoztak.
A ligakupában és az FA kupában is a negyeddöntõig mentem, de igazából mindkét sorozatban könnyû sorsolásom volt, és az elsõ komolyabb ellenfélnél padlótfogtam.
A szezon során összesen 9 új játékost igazoltam, plusz már le van fixálva 4 játékossal hogy júl.1-én csatlakoznak hozzám. Ennek ellenére további erõsítések kellenek mindenképpen, kívácsian várom, hogy mennyi pénzzel fognak megdobni a vezetõk.
A köv. szezonra minimális célkitûzés a magabiztos bentmaradás, de pontosabban csak az átigazolási szezon után tudok majd célokat meghatározni. Jó lenne odaérni valamelyik nemzetközi kupaszereplést érõ helyre, de majd meglátjuk hogyan alakul a dolgok...

Végül pár kép:

Tabella:

Két húzóemberem:

És egy érdekesség az ifikeretembõl:
(úgy terveztem, hogy szezon végén megadom neki a lehetõséget az elsõcsapatnál, de a szerencsétlen pont lesérült addigra...)

U.i.: Nem látom azt a lelkesedést az FM-kupán, mint ami az elsõ szériában megfigyeltem! Szedjétek össze magatokat, és nyomjátok le a meccseiteket! 😊

Fabio Capello
😊 Frissítettem a tabellát

Ngeri
elsõt jobban sajnálom ...utsó percekben megszereztem a vezetést és rögtön egyenlítés😄 na mind1
még meglehet a továbbjutás

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Fabio Capello
wow második meccsen meglepõ a stuttgart veresége...

Darthmushroom
hát számomra is szaratos mecsek voltak de szerencse velem volt meg a taktikom is! meg persze a Blackburn hatalma is!XD amugy köszi jo voltál!