Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94
Némethre ránézhetsz

GTheo
Mravac a tarcsiban fejlõdik, 110/160as jelenleg, télen lehet felhozom.Mardarere ránézek.
Vitolo jó hogy érkezett, augusztusban vettem észre hogy ingyen elhozható és 144/155ös kurvajó értékekkel. Egy igazi csatár kéne, Simoes azért PLben nem vitézkedik már annyira.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
Mardare, Mravac, védelembe kellenének, rájuk néznék lehet megtudnád venni õket

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
A keretem [ szerintem PLbe gyenge még ]

És a tabella:

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

bubu13
Kezdtem eggyet a Newcastle-vel mert elveszett a Citys mentésem.Hozok majd képeket az igazolásokról
Gtheo nem tennél egy képet a táblázatról+keretrõl?

EEE 1899

Ars3nal
hali&grat all
töltöm rostockot

GTheo
Swansea - Derby 1-0
10 meccs 2 gyõzelem 1 döntetlen 7 vereség 6-21 gólarány 7pont
A Portsmouth
H Aston Villa
A Sunderland

Mike94
jah, tudom melózol, de msnre feljöhetsz ha van rá alkalmad és segíthetsz :)

Mike94
köszi :)
offba folytathatod a sort ha gondolod :D de más is, nagyon kérek mkit :)
olyan 30-35t kell összegyûjteni - . - 20ra 2st kapok - . -

GTheo
Hát ja, csak más ellen is kéne pontot szerezni, most kaptam az Arsenaltól egy 4est, bele kéne húznom hogy bentmaradjak :O

soma22
nomeg mu meccs:)

magyar termék:khell-food szendók, budaörsön készülnek, délhús felvágottak, asszem baján, pick szalámi-szeged, gyõri édes-gyõr,

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mike94
grat, jó az egy pont a szpörsz ellen :)
én ma nem töltö a borot sztem, holnapra csomó föcit kell írni :S

GTheo
'Pool - Swansea 6-0
Swansea - Spurs 1-1

GTheo
És igen, megvan az elsõ gyõzelem :) 1 pontra vagyok a bentmaradó helytõl jelenleg.

Köv 3 forduló:
A Pool
H Spurs
A Arsenal
Ha már egy pontot szereznék kurvára örülnék.

kraawz
köszönjük,kellett nagyon

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

BUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
/lol

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

5w0rdf15h
thx nemkicsit durva meccs volt :D:D:D már 4-1 is volt nekem...aztán bemákolt a gép a végén szokás szerint...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gratula :)

bár nemkicsit szar hogy ilyen Pique,Vidic, O'Shea lövik a mencseszternél a büntetõket :O

5w0rdf15h
<#wow2><#wow2><#vigyor>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Háát majd az csudajó ötös eldönti:)

suzal hajrá

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

fsgh
Capello nevében nem beszélhetek de mivel az a csoport még el se kezdte a meccseket szal ha valaki lesz még melléd sztem simán beugorhattok Soma-Darkon duó helyére...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GTheo
Bentmaradást. Meg is lesz remélem... Derby, Bolton, Blackburn, Sunderland, Fulham, Reading, Wigan verhetõ..

zorrobomber
visszaléép? én nem vagyok megsértõdve és késõn jelentkeztem

fsgh
Hát ez fasza...a 'B' csoport fele visszalép:/ Szoba jöhetne pl Mcfrost de most biztos meg van sértve...szal ki is jönne a helyükre? Vagy csak simán aki maradt abban a csoportban már tovább is jutott?:D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bubu13
Vezetõség elvárása mi és te mit ajánlottál fel?

EEE 1899

GTheo
Swansea - Chelsea 0-1
50 percet emberhátrányban játszottam, most már kéne szereznem pár pontot, köv fordulóban megyek a Fulhamhez...

zorrobomber
elmélkedés ON>Asszem ma este erõt veszek magamon és visszatérek. Nemtom szakadjak e el Angliától, vissza NB1be, vagy vmi más? hmm<elmélkedés OFF

GTheo
Fasza a sorsolásom mondhatom...
Wigan - Swansea 1-0
Newcastle - Swansea 5-2
Swansea - MU 0-1
Swansea - Chelsea

Augusztus végén tolok képet az igazolásokról.

Mike94
mallorca, racing, getafe, osasuna

napoli, genoa, sampdoria, udinese

bubu13
Spanyolban vagy olaszban?

EEE 1899

Mike94
everton, blackburn, fulham

bubu13
Elveszett a Citys mentésem.Ajánlanátok pár jó középcsapatot ahol van egy kis pénz?

EEE 1899

Darthmushroom
grat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

GTheo
És igen!!! Sikerült, jövõre PL :)

Annyit hozzáteszek hogy Samardzic, Pintér, Robinson és Leto nem kezdõk ha mindenki épp.. :) Joe Allen elsõ meccsét játszotta, 18 éves, 106/155, 1 gólpasszal debütált :)

És az istenem, év elején még Filomeno volt a kezdõ, de Simoes simán kiszorította, és csereként is mindig rúgott gólt :D

zyndar
Új csapattal így állok a bajnokság elején (Leicester kicsit pihen csak)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Gratula Darkon! :)
Csak megérte az a sok átjátszott éjszaka:P

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zyndar
NAGYGRAT ! <#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

jó estét!
liverpoolal nyomom és kérdeztétek hogy hol a védelem. óriási pénzekért megvettem brenot, így 8 meccsen 5 gólt kaptam eddig. legkevesebbet a szezonban, jelenleg másodikok vagyunk. zaráte és torres elvetemülten gyártanak. hamsik és lucas filtereznek. bouzanis klínshítel.
Darkon
Nos sajnos nekem is vissza kell mondanom a nevezesem. Nalam technikai akadalyok lepnek fel megpedig a net lassusaga miatt 3ora lejatszani egy meccset es ez igy a 2. kupan mar kicsit idegesito. Capellot kerem majd vegye le a nevem es adja at valaki masnak a csapatot.

Born to win

Darthmushroom
gondoltam h Cappelotol megvárjuk az infot nem azért irtam!

Ars3nal
majdnem sikerült a csoda, Rostock-Bayern 4-5(2-2)
elõször 0-1,1-1,1-2,2-2,3-2,4-2,4-3,4-4,4-5 azért jó kis meccs volt...

sztem meg megkéne várni míg minden le lesz tisztázva aztán elkezdni a 2. fordulót, lehet hogy most ez nem tetszik, de így lesz míg nem kapunk más infót

Darthmushroom
akkor viszont kezdõdhetne a 2.fordulo!

Darthmushroom
hmm de kár!

soma22
munkaügyi okok miatt sajnos kiszállok a kupábol. a további lebonyolitást majd capello mestertõl megtudjátok.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
akkor majd egy képet a keretükröl lécci dobj már :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
Tenyleg 4-el az a szemet Bueno-Aaron paros

Born to win

Darkon
Nincs mar kit.

Born to win

Mor3llo
<#puszis>:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
jo, attolmég szokatlan<#idiota> megén drukkolok kedves Leder barátomnak :DDd