Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem jó, elnézést...
keretet tettél már fel? keresgéljek v. feldobsz egyet a kedvemért 😉
Olasz kupa elõdöntõben az Inter odavissza vert, UEFAban Stuttgart az elsõ kiesési körben ütött.
Ezek az eddigi nyári igazolások, az pontosan látszodik rajta hogy a City kiesett a PL-bõl😄 Szeretném még ha jönne Crespo(ingyen) , illetve Farfán, vagy Affelay. kettõ CSKA-s igazolásom eltünt, mert nem tudtam hogy csak 1 EU-n kivülit lehet igazolni, D.Carvalho, Vagner Love mindkettõ ingyen jött volna.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
faszom az ilyen csiterekbe ahol a reyesek agüerrok 4esével basszák a gólokat, bárki van hátul és a kapuban...
Born to win
én csak 2-6ra nyertem valami orosz csapat ellen, de ez nagyon kemény😄
Born to win
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Born to win
vita lezárva😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
amugy nekem buenorol mindig a kinder bueno jut eszembe😄DDdd
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
egyébként õ alberto bueno a relabol😄
a legjobb példa arra amit mondtam, hogy hiába nagyobb pa-s, sõt nagyobb a ca-ja is a scout szerint, mégsincs közel sem olyan szinten, mint bueno, aki minden értékében a scout szerint szarabb.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Born to win
elsõ kép:162/170
második kép:152/164
a sima scoutot már csak arra hogy a saját csapatom játékosainak az értékét megnézzem
Born to win
ebben a gammában valahogy máshogy van ez is mint sokminden más. a 2006-ban 7ben scoutbol összetoltál egy 19-20 éves fradit, és röhögve körbebasztad a 2. évben egy jo taktikkal a világot.
ebben meg te is látod mi van
Vegyünk egy példát:
Ittvan Kiss Béla, a Mucsaröcsöge sztárcsatárja. Besasolok a minibe, kidob nekem 198 PA-t, na ez kurvajó pléja, vegyük meg. DE! Amit a szkáut nem mond meg neked, és amit az ingame igen, az az, hogy milyen a stílusa a játékosnak. Mert megveheted azt a pléját, aki 19-20-as statokkal fog bírni, de ha gólképtelen, vagy bizonytalan (márpedig ezt az ingame scout megmondja!) akkor egy cefet rongyot nem fog neked érni, hiába vannak kurvajó statjai, ha falába van a szerencsétlennek. Szóval egyik sem biztos az ajánlott pléjákban. Igazából a kettõ tudását kéne összegyúrni és abból kijönne egy jó szkáut.
Ugye, mondanom se kell, megvalaszoltad.
Gyakorlatilag ugyanaz az picit sarkos. Ez a program algoritmusbol kiszedi az erteket. A jatekban levo scout meg lehet jobb, rosszabb beloheti szarul meg jol is kepzettsegetol fuggoen. Tehat az elethuseg szempontjabol kozelebb all a valosaghoz.
Born to win
pl thiago. scout szerint közepesnél picivel jobb pleja, gammában viszont meghatározo, kihagyhatatlan, és csodagyerek.
inkább összehasonlitásra jo, a fiataljaid megnézegetésére, de nem szentirás már.(régen szinte az volt, de ebben már nem az)
be is töltöm
második: pont azért nem teszik bele, mert ott vannak a hivatásos scoutok. Azért az SI sem akarja túl könnyûvé tenni neked a játékot 😛
Csak kolto kerdeseket teszek fel akkor:
Ha meg lehet nezni hogy kibol milyen jatekos lesz majd a jovoben az nem csalas?
A keszitok miert nem tettek bele az fm-be, holott mar nemtudom miota letezik es miert vannak hivatasos scoutok a jatekba?
Ezek csak ugy furtak az oldalamat nem flamekeltes.
Born to win
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Észrevettétek hogy a ratingok nõttek a tavalyi gamehez képest? Tavaly egy 80% feletti játékos kb világ 5 legjobbjában tuti benne volt, de a mostani gameben Terry 87,3-as, Messi 87,1es...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN