Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Just B
Syasztok! Mától átállok FM 08-ra. Még nem tudom melyk csapattal leszek, majd megálmodom<#idiota> Viszont 1 kérdés: Mit ronthattam el? A BL neve és más kupa neve német maradt pedig mindent odamásoltam ahova kellett.

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Darkon
Hehe, szep! Thiago-nak labat tortek 5honap<#csodalk>

Born to win

Gunnersboy
bár nekem menne igy az Udinesevel :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
Palacio 6 meccs 5 gól 2 assist 2 MOM 7.67

kapott is érte 2 hónapot

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
tudom. nálam is arsenal leigazolja mindig ien 20-30 millió fontokért
palacio gólt vág evertonnak.. gravesen 1 perc múlva le is rúgja :D

fsgh
pedig jól játszik:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
lol inter és milan kiesõ helyen :D

kraawz
(Y)
eszembe nem jutna mutut igazolni :D

fsgh
Közben én meg játszogatom az Arsenalall(mint korábban már írtam) Chelseat lehetetlen megelõzni:S Meg szarul is játszunk néha de ez a meccs jól sikerült:DD 0-2-rõl...:P

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ehhh :S

Darkon
Olaszorszagban is zajlanak az esemenyek.

Born to win

kraawz
<#worship>

Fabio Capello
Estét all és grat

am FSGH 07 azurion skin asszem

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

:D:D:D

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

megint butavagy, de most ezért nõd arcára verem

Darkon
Zarate mostanaban orosz kapusokat eszik reggelire. Nagyon szereti 2meccs 9gol.

Born to win

5w0rdf15h
eeeee rossz válasz :SSS lehet nem a sarkit k..át kellett volna kérdezni....07

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kraawz
fm 05 06 .. ink 06 szerintem
mekkérdem már oly nõjét minnyá' .. asztmontya hullahat

fsgh
ez CM vagy fm valami fura skinnel?

persze hogy pangás van, mertha véletlenul vki postol (pl. én) akkor is csak 1 ember reagál...

igy hogy postolgasson az ember...

Mike94
iszonyat milyen pangás van - . -

kraawz
take control at man city :)

fsgh
Hali és grat all:)

szerk: Pöttyös labdát akarok!!!xddd

GTheo
Hali :)
Leírnád az éveket h melyikben évben melyik osztályban hogy teljesítettél ? Hányban jársz most ?
Én is alsóbb osztályban kezdtem, de azért jóval feljebb mint te, én a League One-ban kezdtem, most a 2dik évemben vok a PLben a Swanseaval, 12 forduló után 6dik vagyok jelenleg. Amúgy nekem a jobbhátvédem és a balközéppályásom kezdetektõl fogva nálam van és kezdõ, meg egy középhátvédem is, de õ kiszorult most.
Egy hét a gameben és kész a stadionfejlesztés, 30 ezres stadionom lesz :P

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

csáoo :)

képeket is szívesen vesszük ám :)

Sziasztok!
Újoncként én is hozzászólnék :) soksoksok "munkaórával" felhoztam a Staffordot a Blue Squad Premierbõl a Championshipig, most probálok elcsípni egy osztályzós helyet (mármint felfelé, nem lefelé;]), érdkesség, hogy sok játékosom már a kezdetek óta velem vannak, sikerült együtt tartani a gárdát:))

at tudom én ám:)

csak a másik kettõ...
de akkor se menti meg semmi az elbocsájtástól:S

Mike94
wigan az nem birminghami :P

és kitõl kapta be a mocsadékja????

Háát WIGAN, WEST BROM, ASTON VILLA... a birmingham mániás szemetet...

Gunnersboy
hallod ezt a szégyent :ssss

:DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jelentem Akinfeevet hamarosan kirugom... 3 gól... Ment is a tarcsiba.

zorrobomber
lehet tésztát ettek

Fabio Capello
<#eljen>grat

Mike94
nem tom mi szívtak meccs elõtt.... de hatott :D

myl0
Asesino

zorrobomber
jó lesz

zorrobomber
ilyen nincs:

zorrobomber
jó kis sorozat

Megvette a Milan 17 millió fontért.

Just B
Kérhetnék 1 skin nevet?

Just B
Jó estét all ! Az osztrák 2.osztályhoz kellene nekem 1 mez csomag ( SS'08-as). Ha vki talál az linkelje már be lécci. Elõre is köszi

Fabio Capello
A lényeg a feljutás. Nagy grat :)<#worship>

zyndar
Az EGY aki mindent visz

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Estét Urak! Véget ért az elsõ szezon a Nimes kispadján, az alábbi eredménnyel,a bajnokság végére teljesen kipurcantunk

A szögleteket nagyon szerettem :)

És egy ifjú tehetség, 5 ezer euróért vettem:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

myl0
Átigazolások:
Lucas-t és Marcelo-t eladta a drága elnök úr. Kétség kivül a legnagyobb igazolás agüero.

Darthmushroom
grat mindenkinek végre is ismét itt!!!:d

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

te, mi történt edison cavanival?
Darkon
Vegyel egy jo kapust

Born to win

Tudom erõsiccsem meg a védelmet<#idiota><#vigyor3>