Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. lettem az év menedzsere szavazáson
miranda az álomcsapatban
ismét 83 pontot sikerült gyûjtenem,idéna 3. helyre elég volt

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
a téli igazolásom egy emberbõl fog állni:
jön shultz levi vissza a fradiba😊
ingyen irt alá a budafoktol, és az öregedõ, ámbár kitünö formában játzo vincze ottó helyére igazoltam.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
AGAIN !!!!!
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ránéztem Gignacra, 44 millió fontért adná el a Marseille, Augusto 15 lenne, megvárom míg lejjebb megy, most egy vkpra vadászok, télen kéne jönni vkinek, Alou Diarra és Ayila Yussuf van szóban, Diarra mellett a tapasztalat szól és jobb is jelenleg mint Yussuf, de Yussuf 4 évvel fiatalabb és fejlõdõképes, vkinek vmeikõjükrõl tapaszlat?
#14996: Elbújok mindjárt itt a Swanseammel melletted :|
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
várom tippeket 😊 (tavaly 9. lettem pl-be, middlesbrough-val vagyok, nem indultam nemzetközi kupába)
kraawz a tieidet kössz 😊
2.évben eladta
johnostn 20milla font+ x%-ért internek
elanot 25ért barcának
3.év elején jelenleg eladta
iszákszont 8,75milláé
ochoat 11milláé
skjelbredet 24milláé
😞😞😞 rohadjon meg
City : Barcelona 3:1 ( kurva idegenben lõtt gól :S .. ha nincs az a 95. perces szar )
Eto'o,Adebayor és Kaká nagyon jól nyomják:o Mutu pl csak csere ember lett 31évesen😄 de PSG ellen beraktam(tétnélküli volt már továbbjutottam a bl-ben) és vágott 1 mesterhármast😄 ugyanezen a meccsen Elano is vágott még 2-t...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Eto'o beköszön a 10. percben
30. perctõl 10 emberrel játszok...
+4 perc.. 94.56kor szögletbõl rúg még egyet a gép
Born to win
És a szerencse is mellém állt most, úgyhogy cél a továbbjutás:

Born to win
köszi megsasolom,most már van mibõl választani.
Gignac Eduardo Obinna Eduardo Chakamkh.. és ebbõl majd 1.. 😄
Szeretném figyelmedbe ajánlani az alábbi játékost:
Bizonyíték, nem ígéret.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Born to win
Am grat mindenkinek!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
fejtsd ki kérlek.
vagy tudod mit igazad van. befogom a pofám és abba is hagyhatjuk a topik szemetelését.
Többször kipróbált dolog ez, szóval az "ez nem igy van" duma nem jó...
Légy büszke, hogy te hozzátettél eme remek topik újjáélesztéséhez és természetesen megöléséhez (Y)(Y)
remek...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
28 évesen(ez megint új) nem tud fogalmazni.
mindesetere lehet Neked va igazad ó nagy Oly, és kussba maradok.
u.i:
voltak, vannak páran akik tettek azért hogy a topikot ujra látogassa a normális nép. te vajon közéjük tartozol?
kurvaunalmas, hogy ugyanazt mondjátok mindig...
de lehet nektek ez szórakozás, mert TI Különlegesen jók vagytok!!!!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
kicsit unalmas már, tényleg. intelligencia = 0 ???
Bevetlek jatekoseladasbol(397.25M euro):
Kiadas jatekosvetelbol(162.83M euro):
Egyenleg: +234.43M euro
Sikerult ennyi penzbol felhuzniuk fullra a letesitmenyeket es kb 7000ferohelyel boviteni a stadiont.
Az atlagber 800-900E euron van.
Ezen a ponton gondolkodik el az ember hogy talan javitani kene, vagy pontositani a jatek penzugyi reszen, mert azert szeretnem tudni hova tunt el kozel 250M eurom, amit osszeuzleteltem nekik.
Born to win
91. percben 1-1nel persze 4perces hosszabbitasnal 93:43kor jott az egyenlites -.-
Born to win
a te képeidet is várjuk,bár tudom,hogy még nagyon az elején jársz