Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem hamsik vált be nagyon
kraawz
Az év ifije: Michael Johson
2. lettem az év menedzsere szavazáson
miranda az álomcsapatban
ismét 83 pontot sikerült gyûjtenem,idéna 3. helyre elég volt

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
<#mf2><#mf2>

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
Sziasztok!

a téli igazolásom egy emberbõl fog állni:
jön shultz levi vissza a fradiba😊

ingyen irt alá a budafoktol, és az öregedõ, ámbár kitünö formában játzo vincze ottó helyére igazoltam.

Mor3llo
BUT THE TÉK IS MINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AGAIN !!!!!
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
sorry srácok, csalni fogok

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Alou Diarra, nagyon megbízható vkp.

GTheo
Saivet, Aarón, Berbatov, Robbie Keane, õk személyes tapasztalat alapján istenek 😊

Ránéztem Gignacra, 44 millió fontért adná el a Marseille, Augusto 15 lenne, megvárom míg lejjebb megy, most egy vkpra vadászok, télen kéne jönni vkinek, Alou Diarra és Ayila Yussuf van szóban, Diarra mellett a tapasztalat szól és jobb is jelenleg mint Yussuf, de Yussuf 4 évvel fiatalabb és fejlõdõképes, vkinek vmeikõjükrõl tapaszlat?

#14996: Elbújok mindjárt itt a Swanseammel melletted :|

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darthmushroom
eddig:

ligakupa döntöbe bent vagyunk😛

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

gondolom a reading ellen épp pihent a kezdõ a galata elleni meccsre <#beka2>
Mike94
nah távozik Guilherme 25m fontért egybe mu-hoz (ebbõl csak 17,5m lesz az enyém) és 25,5m fontért egybe a tottenham-hez Afonso Alves szal 28 góltól elbúcsúzhatok 😞 (elnök mindkettõt elfogadta, de engem is megkísértett volna sztem)
várom tippeket 😊 (tavaly 9. lettem pl-be, middlesbrough-val vagyok, nem indultam nemzetközi kupába)
kraawz a tieidet kössz 😊

johnson is kulcsember volt, ochoa is, skjelb kezdõcsapat, dehát vmibõl kell sikkasztania
kraawz
akit meg akarsz tartani,pipáld be,h indespensable 4 the club v importants 1st team player.. akk nem fogja eladni 😊

hallod énis a cityvel nyomom, és velem szépen kiszúrt a naygfõnök

2.évben eladta
johnostn 20milla font+ x%-ért internek
elanot 25ért barcának

3.év elején jelenleg eladta
iszákszont 8,75milláé
ochoat 11milláé
skjelbredet 24milláé
😞😞😞 rohadjon meg
kraawz
City : Portsmouth 5:0
City : Barcelona 3:1 ( kurva idegenben lõtt gól :S .. ha nincs az a 95. perces szar )

fsgh
4.szezonom az Arsenalnál. idei szezon eddigi tétmeccsei:

Eto'o,Adebayor és Kaká nagyon jól nyomják:o Mutu pl csak csere ember lett 31évesen😄 de PSG ellen beraktam(tétnélküli volt már továbbjutottam a bl-ben) és vágott 1 mesterhármast😄 ugyanezen a meccsen Elano is vágott még 2-t...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kraawz
Barcelona: CIty 2:0

Eto'o beköszön a 10. percben
30. perctõl 10 emberrel játszok...
+4 perc.. 94.56kor szögletbõl rúg még egyet a gép

Darkon
Ocampo is szepen fejlodik.

Born to win

Darkon
Azota megint lott kettot igy nez ki most. Ben Arfa szintu vagy talan jobb.

Born to win

Darkon
Nagyonszep<#eljen>. Jo konnyu csoportot kaptal udinese egyedul nemetek meg benak.

Born to win

Amúgy meg helló BL:

És a szerencse is mellém állt most, úgyhogy cél a továbbjutás:

Darkon
Renato Augsto-t(Brazil) ajanlom AMR de nalam most vezeti 10gollal a bajnoksagot Aaron elott es wingert jatszik tavaly ugyanigy teljesitett.

Born to win

kraawz
olcpájz

köszi megsasolom,most már van mibõl választani.
Gignac Eduardo Obinna Eduardo Chakamkh.. és ebbõl majd 1.. 😄

Kedves Kraawz!

Szeretném figyelmedbe ajánlani az alábbi játékost:

Bizonyíték, nem ígéret.

Gunnersboy
nos, sikerült letöltenem az fmet, most probálgatom hogy megy e minden mint eddig, pénteken letudnám játszani az elmaradt meccset is ha megfelel valamelyik 5ös szintû tagnak, elõbb sajnos nemlenne rá idõm (suli, edzés, utazás, tanulás)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Legend Killer
Jóvanna 😊, akkor nem szólom le.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Darkon
Huh nemgondoltam volna hogy ezzel fel lehet valakit idegesiteni mert elottem mar 200irtak kb ami nem mentseg, sorry en legyek a legutolso aki itt feszultseget szit. Megegyszer bocs nem volt benne rosszindulat.

Born to win

Atesz89
Ne szóld le a Luganot õk a lekjobbak 😛 (Svájcban)

Am grat mindenkinek!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Darthmushroom
eddig:

elég soros 1-2sorozatos vereségel naon hátra lehet esni

Legend Killer
Ja, okés.... kösz... furcsa is volt eléggé. Amúgy Milannal kezdtem és elõkészítõn kikaptunk egy piti csapattól 1-0-ra, vmi Lugano, a másikkal meg döntetlen játszottunk... há mondom, lol.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Darthmushroom
szerintem ez a fifa manager 08 csak el van irva! de nem biztos

soma22
nem vagy láma, csak ebben a cikkben nem a valos nevét irták le a játéknak, ugyanis az a fifa manager 2008.nem ugyanaz a 2 játék.

Legend Killer
Néztem az sg cikket és tuti kiröhögtök a kérdésért, de itt az egyik képen, ahol a meccs zajlik, nemtom hogyan tom én is ilyen nézetbe nézni a mérkõzéseket.... láma vagyok tudom, lol, de hát még új keletû nekem ez a géjm...

soma22
megöléséhez?mit öltem meg rajta?
fejtsd ki kérlek.
vagy tudod mit igazad van. befogom a pofám és abba is hagyhatjuk a topik szemetelését.

bizony, rendbehoztátok a topikot, maradt is vagy 6!!! ember aki egymással remekül elkommunikál, kommentelget egymásnak. A többiek le vannak fossva.

Többször kipróbált dolog ez, szóval az "ez nem igy van" duma nem jó...

Légy büszke, hogy te hozzátettél eme remek topik újjáélesztéséhez és természetesen megöléséhez (Y)(Y)
remek...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

soma22
nekem egyszerûen elviselhetetlen a stilusa, a nem megfelelõen megfogalmazott hozzászólása, és az állandó feszültségkeltése.

28 évesen(ez megint új) nem tud fogalmazni.

mindesetere lehet Neked va igazad ó nagy Oly, és kussba maradok.

u.i:
voltak, vannak páran akik tettek azért hogy a topikot ujra látogassa a normális nép. te vajon közéjük tartozol?

rohadt nagy gecik vagytok, mert már jóideje tényleg csak és kizárólag normális képeket rak be a topikba, az offba is segitoen szolt hozza a témahoz...
kurvaunalmas, hogy ugyanazt mondjátok mindig...

de lehet nektek ez szórakozás, mert TI Különlegesen jók vagytok!!!!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

soma22
szerintem egészen idáig egész szépen türtük az ilyen semmirekellõket

fejezzétek már be, állitólag ti vagytok a topik "krémje" a Top 5 tagjai....

kicsit unalmas már, tényleg. intelligencia = 0 ???

Darthmushroom
megy az osztás!!😄

soma22
te meg egy pöcs.

lejárt lemez,nem szimpatikus a kis megjegyzésed,és rosszaindulatú vagy
Darkon
Kicsit fenyezem en is magam es zsilike dijra torok:

Bevetlek jatekoseladasbol(397.25M euro):

Kiadas jatekosvetelbol(162.83M euro):

Egyenleg: +234.43M euro
Sikerult ennyi penzbol felhuzniuk fullra a letesitmenyeket es kb 7000ferohelyel boviteni a stadiont.
Az atlagber 800-900E euron van.
Ezen a ponton gondolkodik el az ember hogy talan javitani kene, vagy pontositani a jatek penzugyi reszen, mert azert szeretnem tudni hova tunt el kozel 250M eurom, amit osszeuzleteltem nekik.

Born to win

Darkon
Ez a gol !
91. percben 1-1nel persze 4perces hosszabbitasnal 93:43kor jott az egyenlites -.-

Born to win

Darkon
Ez szep.<#eljen>

Born to win

Darkon
Ugyerzem a hajnali szekciot megint egyedul nyomom majd

Born to win

soma22
csak elvétve teszek be majd, azt hiszem hogy a fradival nb2-t nyerni alap dolog, akármennyire nincs pénz és szar a játékoskeret.

kraawz
köszönöm,jóéjt 😊

a te képeidet is várjuk,bár tudom,hogy még nagyon az elején jársz

soma22
kraawz:nem gyengén tolod a cityvel, gratula hozzá!

Mor3llo
Nem éppen a megérdemelt gyõzelmek közül...de végülis 3 pont..