Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Tovább folytatva a Görög csapattal (is<#smile>#smile>) a vitézkedést:
Érdemes összehasonlítani a kezdõket.....
Azért 5-1-nél lefagyott az arcomról a fosoly....
Érdemes megnézni a statisztikát! Lövések, labdabirtoklás....Idegenben!!!
És hogy teljes legyen az öröm, a 86.percben, 5-4-nél:
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
igaz 3. körbe arsenalt kaptam, aztán az everton ütött ki megismételt meccsen, elsõ meccsen 94. percbe büntetõvel egyenlítettek
grat atesz, darthmushroom!
grat, de még mekkora! <#worship>#worship>
és Atesz neked is legalább ekkora! <#worship>#worship>
amugy gratt
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Már csak idegenben kéne alakítani 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Igen tudom hogy egy v betû csak így jobban néz ki😄
am grat!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Egy kis kihagyás után újból elkezdtem játszani az fm-mel és kezdtem egyett az Ewerton-nal.És láss csodát beton védelmemre alapozva 20 meccsbõl 18-at behúztam a premier ligában.(igaz a nagycsapatok ellen végig otthon játszottam)Ez a taktika nagyon áll az ewertonak.A szezon elsõ részében andy johson vágta a golokat most meg az utolsó 3 meccsen Yakubu 8-at lõtt bajnokin.De sajna a mu tapad így a rövid cseresorom miatt nem vagyok benne biztos hogy kitart-e a lendület a szezon végéig.
Most töltöm, jön a Middlesbrough.
Born to win
hát igen tavaly sok gólt kaptam.... beerõsítettem nem kicsit védelembe 😄
érkezett Joe Mattock, Felipe, David Luiz és Cristian Zapata 😊
Sosa-t megvettem végleg, Downing-t eladom és érkezik helyére D'Agostino 😊 így 4 pléja jön az udinésébõl mer David Luiz-t is onnan hoztam
nem lesz gyenge kezdõm:
Ustari
Zuiverloon Zapata David Luiz Mattock/A.Taylor
Cana
Sosa/O'Neil Dzsudzsák/D'Agostino(/Aquino)
Skjelbred
Guilherme Afonso Alves
BL meg kell h legyen 😊
én elteszem magam holnapra, elkezdem majd a szezont, most lépek jó8 all 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Born to win
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#wink>#wink>
Owen 😊
Taylor öngólját, Huntelaar és Barton hozta helyre.
Középpályám nem befosós:
Elano Diego Jimenez (támadó)
Javi Martinez Michael Johnson (alap)
Ha netántán védekezni kéne, Makoun is ott van.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ilyen mocsok rossz játékkal se nyertem még, az új igazolások eddig nem tündököltek, a visszatérõkkel ellentétben (Afrika-kupa <#boxer>#boxer>).
Már csak azért is praktikus hogy jött Necid, mert az egyébként harmatos csatársoromból a legtöbb gólt lövõ 4 hónapra kidõt. Bízok a taknyosban, mégha az elsõ 3 meccsén nem is mutatott sokat. Majd most. Horsfield is kap egy esélyt, ha most nem villant mehet nyugdíjba.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Aszongya 4 játékosom az év csapatában. A csapat üres és egyik sem az enyém <#vigyor>#vigyor>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi