Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kamuuuuu!!!!2008-ba sose éred ezt el max csak 10 évvel késöbb!

ARSENAL&POKER

zorrobomber
Kiss Zoli mondjuk nálam jól nyomta most nálam az angol 3adosztályban is :D

zorrobomber
hmhm

Nah ezt ki hiszi el?:)
NEM az ENYÉM!!!!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
grat mindenkinek

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

az új igazolásokat, nekem így kicsit átláthatóbb a keret... meg könnyebb õket szemmel tartani
Fabio Capello
Fenenagy grat mindenkinek :)

FA kupa elõdöntõ: Bendtnert a hosszabításra küldtem be.

A bajnoki cím sorsát pedig ezzel a meccsel már gyakorlatilag eldöntöttem:

2-0 Bolton ellen otthon, 2-2 Newcastle ellen idegenben. Ezután pedig 3-1, 1-1 összesítésben búcsuztam a Barcelona ellen a BL-ben, közben West Ham-et vertem 3-1-re otthon.
Maradék meccsek: Aston Villa idegen 3-1, Portsmouth idegen 2-0, Chelsea otthon 1-0, Reading otthon 1-0 így lettem:

Nagyon sima volt.

Ez is.

Ligakupa döntõ:

Ezután idegenben Crystal Palace 2-0, otthon Middlesbrough 5-0. Majd jöhetett idei második rangadóm a Manchester ellen idegenben az FA kupában.
Adebayor pwnage, 2-0-ás hátrányból.
Idegenben a Tottenhamot 2-0ra aláztam, otthon a Liverpool lehozta 0-0val:( Ezután BL negyeddöntõn megismétlõdött az elözõ évi döntõben elért eredmény az Inter ellen.

A Chelsea után a Portot 3-0ra vertem, így már tovább jutottam a csoportkörbõl. Majd a Manchester következett otthon.

Ezután Everton idegenben az Everton-t 3-1re, Boltont idegenben 1-0ra vertem. A Zaragozát viszont szimuláltam így az 5-2 lett nekem. Otthon a Newcastlet 2-0ra, majd otthon a Fiorentinat 1-0-ra vertem(szintén szimulált). Idegenben a West Ham ellen búcsuztam Europától, egy 2-1es gyõzelemmel.
A Világkupa unalmas volt, 4 U18ast játszottam kezdõben, de így is a New Yorkot 3-0-ra, a Saitama UTD-t 1-0-ra vertem.
Liga kupa negyeddöntõ Blackburn idegenben 5-2 lett ide. A karácsonyi ámokfutást a Reading ellen kezdtem idegenben 1-0-ra nyertem. Majd Portsmouth, Everton otthon 2-0, 2-0. FA kupa kezdés laza 7-0 a Peterborough ellen, majd ligakupa 1-1 a Manchester City vert majdnem szét(végig emberhátrányban voltunk).
Idegenben WBA 2-0, otthon Fulham 4-0, aztán a Manchester City a bajnokságban simán vert 2-1re idegenben, elsõ vereség a szezonban.
A Liga kupa visszavágó viszont remekül sikerült, hiszen most én nyertem 2-1-re a City ellen. Így a döntõ: Chelsea-Arsenal
FA kupában a Derby County-t 5-0-ra aláztam. Majd Charlton ellen idegenben kamutizenegyessel nyertem 1-0ra. Otthon Blackburn 3-0, Sunderland 2-1, Manc. City 2-1. FA kupában megint sima meccsen a Sheffield Wednesday-t vertem 4-1-re.
Bajnokok Ligája elsõ kiesési kör, egy olyan meccs volt ami akár szoros is lehetett volna.
Nem lett.

CS gyõzelem a Manchester ellen sikerült, ahol az elsõ félidõben tudtam forditani Bendtner remek teljesitményének köszönhetõen. Így lett 2-1. Képet nem tudok rakni mert az FM már kitörölte a memoriából:(
A Szuperkupa a Bayern ellen sikerült egy laza meccsen 1-0 lett.
A szezonbeli rajt nagyon jól sikerült: Fulham idegen 2-0, Blackburn idegen 2-1, Charlton otthon 3-0, Sunderland idegen 4-0, 1-0 Crystal Palace otthon, így 5 gyõzelemmel vártam a Liverpool elleni rangadót idegenben, sajnos viszont a Liverpool visszavágni készült az elözõ szezonban otthoni 6-1es gyõzelmünkért. Így ennek megfelelõen 1-0ra vezettek és 90. percben Bendtner fejesének köszönhetem az 1-1et, bár végig mi nyomtunk.
Bajnokságban lévõ menetelésemmel egyidõben a Zaragozat otthon 5-0ra, Fio-t idegenben 2-0ra vertem a BL-ben. A ligakupában a Burnley ellen játszottam 5-3at.
A Middlesbrough következett idegenbe, õket 3-1es gyõzelemmel hagytam otthon. Két nagyon sima meccs jött ezután WBA otthon 4-0, Tottenham otthon 5-0. Õk ezidõtájban nagyon rossz formában voltak, ennek is köszönhetõ remek gyõzelmem:

Megbotlottam a BL-ben, a Porto ellen játszottam 1-1et, ezt viszont az Aston Villa ellen otthon egy 1-0val próbáltuk javítani. A liga kupa második fordulójában a Reading ellen idegenben 4-2re nyertem. Majd jött a csúcsrangadó a Chelsea ellen. Kétszer szereztem vezetést, de ez is kevésnek bizonyult hiszen 3-2 lett a 88. percben. A 90. percben viszont Cech elhibázott kirúgása után Van Persie 50 méterrõl egyenlített! További eseményekre nem emlékszem mert körbeugráltam a szobám háromszor minimum.

v.Persierõl érdemes tudni hogy a BL döntõben duplázott, és az EB-n az õ remeklésének köszönhetõen lett Hollandia a gyõztes, 8 gólt szerzett. Idén pedig szintén remekül játszott. Így tehát az Aranylabda legfõbb várományosa volt.

trnokikoma
halihó managerek
itt állok a második szezonomban
elég sok gólt kapok és SGÍTSÉGET szeretnék kérni tõletek a védekezéssel kapcsolatban
nekem így néz ki a védekezésem adjatok tanácsot légyszives hogyan lehetne sztetek ezen finomítani

Na befejeztem második szezonom az Arsenallal eredmény: PL, FA, Liga kupa
most leírnám az egész szezont képekkel teletûzdelve, ilyet még úgy sem csináltam. De valaki csinált a Liverpoolról itt, és nagyon megtetszett.
Emlékeztetésül az elsõ szezonban PL, és BL gyõzelem sikerült, így a vezetõség elég nagy igazolási keretet adott, ebbõl ezt hoztam ki:.
Ez pedig a keret: .

zyndar
A csillagok mit jelölnek?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
playoff döntõ

Darthmushroom
na én léptem is mára! jo8t

zorrobomber
hiába nyertem 4-0ra:

zorrobomber
2. félidõ eleje, nemhogy egyenlít, de vezet a Walsall a Luton ellen!

zorrobomber
utolsó meccs, ha a Luton döntetlent játszik, én meg nyerek, jobb gólkülönbséggel enyém a feljutó második hely.

az utóbbi meccsekkel ellentétben, dominálok, mintegy fél óra alatt sima 2 gólos elõnyben vagyok, a Huddersfieldnek momentuma sincs, viszont a Luton is vezet 1-0ra..

zorrobomber
áh, pedig már készültem hogy nem fogok holnap semmi sportoldalt nézni holnap este megnézhessem...

Darthmushroom
hát nem semmi volt, de szerintem megérdemleten jutott tovább a mu annyit játcot mind2 mecsen amennyit kellet!

soma22
mekkora bombagóllal jutottunk tovább:)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darthmushroom
Grat mindenkinek!
Éljen a Manchester United bl döntös!!!:P

kettõs emberhátrányban egy félidõ alatt 3:0-ról megfordítottuk meccset... :D itt már én sem akartam hinni a szememnek... :DDDD
zorrobomber
csúnyán playoff lesz ebbõl :/

zorrobomber
nekem közel az évad vége, még 3 meccs van, remélem nem lesz több :)

kraawz
én ekkor abba is hagytam :)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zorrobomber
nyugi, engem is, nem álltam meg 3 vereségnél, úgy látszik ez ilyen nap, gondolom ezért nem is játszik senki más :)

kraawz
szopat ma

blackburn: city 1:1

85. perc.. büntetõ.. elano elkúrja
2 percre rá walcott fejel 1et
93. percben blackburne 1. lövése a meccsen,és 1:1

kraawz
ligakupa döntõ
arsenal:city 1:1

a 86. percben egyenlítettek
tizenegyesekkel 5:4 oda.. 9et rúgtunk.. 4et hibáztunk zsinórban , õk csak 3mat..

zorrobomber
hú bakker ma nem szabad többet játszanom, 3 meccs, 3 vereség. Horsfiled basszus 2 méterrõl nem bírja a kaput eltalálni!!!! <#falbav>
568 perce nem lõtt gólt. Mivel egy darab gólt nem lõtt eddig, ennyi a teljes játékidõ amit pályán volt. Ezalatt volt 14 lövése. Ebbõl 2 ment kapura!! <#falbav> Nembaj, fõ a bizalom.

zorrobomber

Atesz89
Asesino

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Matthew Prosac
ez milyen skin?

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atesz89
Köszi :)
Nagyon jók vagyunk az oroszlánbarlangunkban :D

miki36
bazmeg:D nagy grat!<#worship><#worship><#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Atesz89
Grat Matthew,Zorrobomber,Oly,Utley!

Júefá káp:

Meleg volt a pite :)

Jön a Fener...

Matthew Prosac
és még nem láttál semmit...

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

2 éven belül szeretnénk bekerülni a Playoffba.Leigazoltam Pekicet a ZTE-bõl,de amit produkált az kabaré volt,gyorsan el is adtam 500.000 fontba a Colchesternek.Az utolsó napon sikerült magunkhoz édesgetni Anichebe-t kölcsönbe,és máris megtette amit meg kellett tennie...
zorrobomber
ez már szinte rabszolgakereskedelem, pedig én se szoktam elaprózni a vásárolgatást <#lookaround>

zorrobomber
zsír :)
Na, én szinte az eredeti csapattal vágtam neki, kezdõjátékosom Flo, Prutton, Huntington, Ben Parker, Thompson, Constantine + Beckford, Douglas is játszik gyakran, lényegében kapust, Kiss Zolit, meg Peter Ndlovu-t hoztam csak akik húzóemberek.

Matthew Prosac
Összegyûjöttem azokat akiknek nálam bejött az élet és PS-el elrendezgettem az átláthatóság kedvéért. Értelemszerûen találhatók olyanok akik még nálam játszanak, azoknál a jelenlegi értéküket tüntettem fel (ami érdekes ahhoz képest h mennyiért vettem õket).
Emberkereskedelmem:
.:transfers:.

Amúgy (bizonyos) szlovén utánpótlásjátékosokhoz olcsón hozzá lehet jutni és legalább 2-3-4-5x áron túl lehet adni rajtuk, akár azon nyomban. Ez az észrevételem.

Darthmushroom
házi feladatnak késziteni kellet egy honlapot ugy nagyábbol kész
mufan.cwi.hu
véleményeket várok!

Darthmushroom
grat mindenkinek

Matthew Prosac
kisöpörtem az egész team-et mikor érkeztem, nem maradt senki. ebbõl olyan 2.5 milla jött össze, illetve igazoltam - továbbadtam 2-3-10x-os áron emberkéket, csináltam pénzt, így elsõ szezonra kb 4-5 millám volt átigazolásokra, második szezonban a championshipre pedig úgyemléxem 10 millát gazdálkodtam ki, de alapvetõen a keret nagyrésze együtt maradt. most h feljutottam 20 millát adtak, + már eladtam játékosokat 6 milláért. mingyár nyomok egy print screent ide a transfer-sztrádámról...:)

zorrobomber
nem sok emberke maradt az elsõ évados csapatodból :) mennyi pénzed volt 2. szezon elõtt igazolni?

zorrobomber
annyi haszna volt, hogy megerõsödhettek kicsit mentálisan a fiúk, simán nyertük a két meccset a 2-2 után. swindon ellen 20 helyzet volt, gól mondjuk lehetett volna több is..

zorrobomber
már látom hogy zte-mu effektus lesz az újrajátszáson és kapok egy sima ötöst...

zorrobomber
<#rinya>

Matthew Prosac
ennél azért verejtékesebb playoff final-ra számítottam, de sebaj.. amúgy 4. lettem az "alapszakaszban". Kiegészítés: Betolingar egy csodacsatár, Bodnár nagyon beb*szta a szabadot, a keret átlagéletkora 25 év :)