Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem másik ország jut róluk eszembe
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
az lenne a kérdésen h: hogyan tudok kihívni egy csapatok barátságos meccsre?😮
\"You are fucking crazy people!\"
meglátjuk, most sem érzek késztetést h újat kezdjek, mint a boronál, rem ezt is fogom úgy élvezni 😊
én meg ugy döntötem a juve se kihivás, sok ember mondta már a derbyt lehet elkezdem majd velük
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A három döntetlen az Arsenal, a Pool és a Blackburn ellen volt idegenben.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én meg folytatom a Spurssel, eddig elég jól állok 😊
érkezett Aquino, Huntelaar, Mati Fernandez
elsõ bajnoki még tegnapról:

amugy grat all
Majd a szünetben fmezek bõven 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Az a Blackburn elleni x becsúfít, de már régen kaptunk gólt 😄
Én nagyon szerettem õket
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
(a statisztika beszédes...)

Hozok mindjárt képet, Spurssel elég jól kezdtem a szezont, MU és Chelsea verés 😊
Jah és grat mindenkinek!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
én amikor 5. lettem akkor 80 gólt kaptam pl-be 😄
#15627: elsõévbe nálam megbízhatatlan, de állítólag ha kifejlõdik akkor igen jó kis pléja lesz belõle
Nálatok milyen? Ismeri valaki?
(a Juve olasz bajnok, és BL ezüstérmes)
Felhoztam Szalai Ádámot a felnõttekhez a felkészülési meccsekre. Összesen 5 félidõt játszott!!! Gólt lõtt a Barcának, Juvénak is.....

Újabb fél év telt el a QPR kispadján.
Egyelõre jól megy a szekér, szépen teljesít a csapat a bajnokságban, és a BL csoportból is továbbmentem, a Valencia vár rám majd tavasszal.
A vezetõség is aktív volt, kibõvítették a stadiont 25.000 fõsre, és az edzéslehetõségeket is újra fejlesztették, így már az tökéletesnek nevezhetõ, most a utánpótlásbázis javítására fogom majd õket erõsen ösztönözni.
Ja, Gignac meg továbbra is állat...
Képek:
(Közben meg sikerült csinálnom egy hülyeséget, de nem tudom hogy hogyan. Ugyanis a 19. forduló után, ráadásul egy gyõzelem után sikerült úgy kilépnem hogy nem ajánlotta fel a mentés lehetõségét a gép...
Úgyhogy a tabellából vonjatok le 1 meccset, meg 3 pontot.)
Nem tudta kimenteni a mentést😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
am meg csak be kell állítani a beállításokba h legyen backup fájl v ne
Born to win
boro mentésem oda... pedig rég élveztem már ennyire egy mentést... nincs az a mentés amivel összehozom azokat az eredményeket, ill. azt a keretet ami volt nekem :'(
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
nemtudom hogycsinálta de ez a gyerek pénzügyi + taktikai zseni is egyben
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ez lehetetlen, nincs az a taktikai zseni aki ezt bárminemû csalás nélkül végigvinné.a visszatöltés sem pálya, mert rommá alázzák minden meccsen. ekkora szintkülönbségnél nincs véletlen.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Érdekes, hogy valaki egy jó játék helyett ilyenekkel szórakozik....
(vagy jól kezeli a photoshop-ot)
És ezt kb. 3000X megismételve 😊
kapus gond megoldva egy idõre muhahahaha