Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
legmagyarabb😄

nekem másik ország jut róluk eszembe

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

toysoldier
mérkõzések -> felkészülési meccs -> kiválasztasz 1 lehetséges idõt aztán jobb oldalt minden mást beállítasz

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

NeverwinterKING
sziasztok.
az lenne a kérdésen h: hogyan tudok kihívni egy csapatok barátságos meccsre?😮

\"You are fucking crazy people!\"

Mike94
nem tetszik annyira nekem ez az everton, ezért eligazolok magyarhonba, a legmagyarabb NB I-s csapathoz, az MTK-hoz
meglátjuk, most sem érzek késztetést h újat kezdjek, mint a boronál, rem ezt is fogom úgy élvezni 😊

Darthmushroom
grat
én meg ugy döntötem a juve se kihivás, sok ember mondta már a derbyt lehet elkezdem majd velük

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

GTheo
Féltávnál, veretlenül:

A három döntetlen az Arsenal, a Pool és a Blackburn ellen volt idegenben.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hudeporogaforum

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

GTheo
14es win streakem van, 16 meccsen 47et rúgtam és 8at kaptam. a PLben 12 win, 1 x 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darthmushroom
Gunnersboy valamikor letoljuk a mecsünket?

GTheo
Grat, Arteta milyen? 2007ben nagy isten volt, középcsapatokba mindig leigazoltam.
Én meg folytatom a Spurssel, eddig elég jól állok 😊

Mike94
egyik sem lett, everton lett 😊 bari meccseken 25gólt rúgtam 5 meccsen és 0t kaptam 😊
érkezett Aquino, Huntelaar, Mati Fernandez
elsõ bajnoki még tegnapról:

Darthmushroom
szerintem a stoke cityvel kezdj most ugy is feljuttnak a plbe valszeg(valoságba) ugyis tedd meg te is velük utána irány a bl!!😄
amugy grat all

GTheo
BL van 😊
Majd a szünetben fmezek bõven 😄

Fabio Capello
Micsoda pangás van.... 😞 😊

Gunnersboy
Westhammel ne, mostkezdtem 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mike94
nah telepítem efemet, majd meglássuk kivel leszek

GTheo
Én a Dortmundot javaslom, nincs pénz, nagyon játékosok se, nekem a 2007ben csodával sikerült bajnoknak lennem velük 😄

Az a Blackburn elleni x becsúfít, de már régen kaptunk gólt 😄

szabocsaba1983
Betis, Palermo, Hamburg
Én nagyon szerettem õket

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
A szuperkupa döntõn büntetõkkel kikaptunk tõlük. Azt hiszem alaposan visszavágtunk:
(a statisztika beszédes...)

Mike94
várom tippeket kivel legyek

GTheo
Ja 2007 mert a BL Döntõ idén Moszkvában van, õ meg a Bernabeuban játszott.

Hozok mindjárt képet, Spurssel elég jól kezdtem a szezont, MU és Chelsea verés 😊

Atesz89
ZTE-Fener 2-2
Fener-ZTE 1-1

Így kiestem az Uefából...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Kössz szépen. 😊

Mike94
hát még nekem...

Atesz89
Nálam ZTE-ben jól tolta végülis csak 1 évig tudtam megtartani nálam TKJ-t játszott
Jah és grat mindenkinek!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

trnokikoma
én akkor is sokallom, sok meccs ment el óriási védekezési hibák miatt

Mike94
ez sok gól?
én amikor 5. lettem akkor 80 gólt kaptam pl-be 😄

#15627: elsõévbe nálam megbízhatatlan, de állítólag ha kifejlõdik akkor igen jó kis pléja lesz belõle

szabocsaba1983
Marvin Angulo, Costa Rica, védõ/szélsõhátvéd/támadó kp jobb

Nálatok milyen? Ismeri valaki?

szabocsaba1983
Az idei felkészülés azthiszem elég jól sikerült:
(a Juve olasz bajnok, és BL ezüstérmes)

Felhoztam Szalai Ádámot a felnõttekhez a felkészülési meccsekre. Összesen 5 félidõt játszott!!! Gólt lõtt a Barcának, Juvénak is.....

trnokikoma

Fabio Capello
nagyonjovagy <#eljen><#worship> Csak így tovább 😊

Grat evribodri!
Újabb fél év telt el a QPR kispadján.
Egyelõre jól megy a szekér, szépen teljesít a csapat a bajnokságban, és a BL csoportból is továbbmentem, a Valencia vár rám majd tavasszal.
A vezetõség is aktív volt, kibõvítették a stadiont 25.000 fõsre, és az edzéslehetõségeket is újra fejlesztették, így már az tökéletesnek nevezhetõ, most a utánpótlásbázis javítására fogom majd õket erõsen ösztönözni.
Ja, Gignac meg továbbra is állat...

Képek:

(Közben meg sikerült csinálnom egy hülyeséget, de nem tudom hogy hogyan. Ugyanis a 19. forduló után, ráadásul egy gyõzelem után sikerült úgy kilépnem hogy nem ajánlotta fel a mentés lehetõségét a gép...
Úgyhogy a tabellából vonjatok le 1 meccset, meg 3 pontot.)

Mike94
attól függ melyikrõl

szabocsaba1983
Mi a véleményetek Angulo-ról? Játszatta valaki?

Darkon
<#heureka>
Jaaa!
Backupold azt is<#vigyor5>

Born to win

de neki winfos halt meg nem a játék😊
Nem tudta kimenteni a mentést😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mike94
a gépet kellett újrarakni, nem az fm krepált be -.-
am meg csak be kell állítani a beállításokba h legyen backup fájl v ne

Darkon
Ezek en sohase ertem mindig csinal egy backup file-t abbol vissza lehet hozni max 1-2meccs veszik el.

Born to win

zorrobomber
részvétem

Mike94
am ful váratlanul bekrepált a winfos, nem akarta betölteni, így újra kellett raknom mindent és nem tudtam kimenteni semmit :'(
boro mentésem oda... pedig rég élveztem már ennyire egy mentést... nincs az a mentés amivel összehozom azokat az eredményeket, ill. azt a keretet ami volt nekem :'(
<#rinya><#rinya>

Mike94
ez 07 emberek 😊

Gunnersboy
mondjuk ha ez a 08, akkor Halmosit nemtudom hogyan vásárolta vissza Plymouth-bol....

nemtudom hogycsinálta de ez a gyerek pénzügyi + taktikai zseni is egyben

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
szerintem mini se van a dologban erõsen.

ez lehetetlen, nincs az a taktikai zseni aki ezt bárminemû csalás nélkül végigvinné.a visszatöltés sem pálya, mert rommá alázzák minden meccsen. ekkora szintkülönbségnél nincs véletlen.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Volt nehanyszor hasznalva a save-load kombinacio az a gyanum<#ravasz1>

Born to win

Gunnersboy
Everton 28,5M-ért megvette Van der Vaartot 😄

szabocsaba1983
Hát nekem se....
Érdekes, hogy valaki egy jó játék helyett ilyenekkel szórakozik....
(vagy jól kezeli a photoshop-ot)

Gunnersboy
hát nekem kb a 2. visszatöltés után nemlenne idezetem ijenhez😄

Az agyam eldobom honnan a francból van egy Ipswichnek 12.000.000 fontja átigazolásokra?!Ez a Pekic gyerek meg összesen a szezonba 36 meccsen 4 gólt vert,de naná hogy mind a 4et nekem...Az idegeim megviseli ez a genya játék,mert amióta ez a 8.0.2 van azóta a sikerélményeim nem igazán gazdagodnak...
szabocsaba1983
Rossz eredmény---A jelenlegi játék nincs elmentve. Biztos, hogy kilép a játék mentése nélkül?---Igen---FM ikon dupla katt---játék folytatása---jó eredmén----ctrl+s
És ezt kb. 3000X megismételve 😊

sümegi
kapus gond megoldva egy idõre muhahahaha