Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a két belsõ védõm lõ két akciógólt, aztán a 2 cserém vág kettõt a 90. perc után 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Tudom, hogy sokan le fogtok szólni, de akkor is, végre összejött az általam elképzelt "álomcsapat":
Kezdenek belejönni a fiúk:
(nem akármi a city kerete<#wow1>#wow1>)
Nem semmi a formája a fiúnak:
Egy igazi "kiesési rangadó 😊

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Én teljesen lelkesen vetettem bele magam, mindig próbálom minél elõbb lenyomni a meccseimet. De minek? Szarik bele szinte mindenki, szar így az egész... Hagyjuk a picsába az egészet, mert ennek így semmi értelme.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Amúgy grat 😊
Én kezdtem egyet a barcával, egyik haverom is velük játszik aztán elkezdett igazolgatni mert hogy szerinte kell igazolni az alapkerethez, elsõ évben alapkerettel mindent megnyertem, a bajnokságban 18gólt kaptam, úgy hogy az utsó 3 meccsen Pinto védett és 5-t kapott 3 meccsen.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
amúgy szép teljesítmény, gratula hozzá!!!
Az elõzõ év még most is felfoghatatlan sikerének következményeképpen, a nyári alapozás nem igazán a terveknek megfelelõen alakult. A fiúk fürödtek a sikerben. A megérdemelt, hosszított vakáción túl számtalanul elmaradoztak az edzésektõl. Jöttek a szokásos dumával, hogy itt fáj, meg ott kékül, esetleg utóvizsgázik az egyetemen, de volt temetés és betegség (ez nagyon alantos), de sms-ben küldtek vízóra cserére hivatkozó, kibúvó üzenetet is. Viszont hamar feltûnt, hogy egyik játékosom sosem hagyott ki egy edzést sem. Szerintem kiközösítették és nem vitték magukkal az éjszakába. Rontotta volna az esélyeiket a prédacserkészésnél.
Persze én tudtam, hogy a csajok, bulik, éjszakázások a megnövekedtet ismertséggel és az elért sikerrel ugrásszerûen megnõnek. De gyorsan elejét vettem a további lazulásnak egy-két renitens fizetésmegvonásával.
Egy páran eligazoltak, vagy vehették a stoplisukat:
És persze jöttek is néhányan. Nagy reménységet az amerikai csatár gyerek Nimo és a brazil bekk Eduardo jelentette. Guarín cseréje, pedig a szerb Lekic lett, aki lehet át is veszi a szerepét. Õk jelentették a kimagasló minõséget. Összességében, már volt lehetõségem komolyabb játékerõt képviselõ spílereket a klubhoz csábítani.
A kupagyõzelem hírére elismert csapatok akartak megmérkõzni velünk, így nagynevû ellenfelekkel tudtam csatázni az elõszezonban:
A barátságos meccsek és a bajnokság kezdete közé, beékelõdött az eddig oly ismeretlen és elérhetetlennek tûnõ SZUPERKUPA:
A BAJNOKSÁG elején a halmozott döntetleneket, az említett nehézkes alapozásnak tudtam be. Araszolgattunk a középmezõnyben, de az európai porondon koncentráltabbak voltunk:
Így bent voltunk a csoportkörben, ahonnan szerencsésen továbbléptünk:
(A kép a kupagyõzelem elismeréseként kapott apartman teraszáról készült.)
Ez a szerencsefaktor elhagyott az elsõ egyenes kieséses szakaszban, de nem is kergettem hiú ábrándokat a továbbjutást illetõen.
Tisztes helytállás maximálisan elégedett voltam:
A hullámvölgy ingadozást a bajnokságban egy idegenbeli fölényes, egyben klubrekordot jelentõ gyõzelemmel tudtam le.
Ettõl kezdve igen egyenletes, jó teljesítményt nyújtottunk és végig az európai indulást érõ 4-5. hely valamelyikén álltunk. Egészen az utolsó fordulókig, mikor is picit visszaeset a teljesítményünk és hirtelen a 6. helyen találtuk magunkat. Kiváló teljesítmény és nagyon elégedett is lehettem volna, DE végig kvalifikációs helyen tanyáztunk és a végén lecsúsztunk róla. Savanyú volt a szám íze és csalódottságot is éreztem. Aztán jött, hogy a kupadöntõt két BL induló vívja, így a hetedik is megy Európába, szóval kár volt aggódnom.
A szezonértékelõ díjátadó ünnepségen beigazolódott, a fiatal brazil Eduaro nagy reménység:
Meg is nõtt a kereslet a srác iránt, amit õ nagyon élvezett és egybõl „nagyobb” klubhoz akart igazolni a hálátlan. Rájöttem, hogy utálom a játékosmenedzsereket, mert telibeszélik a fiatalok fejét minden baromsággal és azok meg lépni akarnak, mert a mézesmadzag olyan édes számukra. De nincs mit tenni, próbálom megtartani az értékeimet és nem áron alul megszabadulni tõlük. De jó pénzért persze…
A szezon összegzése, pedig álljon itt zárásként:
Portugália büszkeségeként az UEFA kupát a Benfica nyerte.
érettségik letudva, minden legalább négyes pedig az elmúlt négy évben nem tanultam semmit reggel éjjel és este😄
kezdtem egyet Felcsúttal, eddig 18 meccsen 10gy 7d 1v 17-4es gólkülönbség
kupában eddig Celldömölk 2-0 Bóly 2-1 MTK 1-1 tizenegyesekkel nyertünk, Gyõr ellen 0-0 majd idegenben 3-3, most idnul a tavaszi szezon😊
Amióta pangás van, én sem játszok, remélem jöttök vissza hamar! 😊
Ez a Madeirás beszámoló nagyon tuti, vizuális alkat vagyok, tetszett am.
Mindenkinek egy kalappal a vizsgáihoz.
Pá
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nyitottam eggyet a Honvéddal; remélem nem sokban tér el a game a cm 0304 tõl 😊 ha nem akkor nyert ügyem van;
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
elsõ szezon a Barcikával röviden tömören: 1-2 új igazoláson kívül semmi nagyobb változtatás, kicsit nehezen nyert bajnoki címmel az nb2-ben
második szezon: az NB1-re fel kellett készíteni a keretet, a húzóemberek maradtak, igazoltam egy halom külföldit meg a többi elsõ osztály csapat tartalékából pár tehetséges srácot, + 100 000 euróért Gosztonyit az mtk-ból
9. lettem, bár szerintem simán jobb is lettem volna, csak volt egy igen kemény hullámvölgyünk amikor még az utolsóval is csak döntetlent játszottunk,
a kupában viszont a Debrencennel kerültünk össze a döntõben, ahol egy idenbeli 2:3-as gyõzelem után otthon 2:2-t játszottunk és így magyar kupa gyõztesként kvalifikáltuk magunkat az UEFA-kupa selejtezõkre
3. szezon elõtt: igazoltam egy magyar védõt és egy mexikói jobbszélsõt, akiket próbálok most beépíteni a csapatba, szeptemberben érkezni fog egy elefántcsontparti duó, akiket már nagyon várunk,
jelenleg itt tartok most 😄