Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xp ujratelepítése után... felteszem a daemon toolst bemuntolom a bin fájlt feltelepítem a gamét és nem indul el kiírja, hogy system does not meet minimum requiments...
probálkozok vele sehogy sem indul el... más könyvtár úgy sem...
rendszergazda beállításban bügykölök ugysem..
csinálok egy uj felhasználoi fiokot amit jogosultsággal látok el és ott meg elindul? ez hogy lehet és mért van? hogy tudnám elindítani a másik fõ rendszergazda profilon(fiokon)?
Kösz.
gép: xp SP2 van fent most már sp3... AMD 4200+ 7600Gt vkari 1 Gb ram..250 winyo 😊
úgynézki bejön a tippmixxem (H)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Csak 1 tipp : TIPP 😄
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Valaki segíccsen nekem plz, elvileg már egy órája vége az Elfsborg - Örebro svéd kupameccsnek, de sehol nemtalálok eredményet, még a hivatalos honlapon sem (sajna nemtudok svédül)
ha valaki tudna adni tippeket hol nézhetném meg azt megköszönném 😊
/on
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nem tom alapkerettel dinamo zagreb ellen egy hétig tartott.<#nevetes1>#nevetes1>
Cegléd ellen is 0-0 :/ .
Na mind1 probálkozok thx a válaszokért
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
meg az ingyen piacrol hoztam kiegészítõ embert, ha feljutsz utána viszonylag stabilizálódik a helyzet ne aggódj....
sok szerencsét😊
A Fradival kezdtem egy menedzsert,de pénzt nem kaptam persze átigazolásokra.A csapat meg hááát inkább hagyjuk. 😄 Valami ötletet szeretnék kérni,hogy hogy igazoljak jobb játéksokat.Válaszokat elõre is köszi!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Lehetek a lábtörlöd?<#mf2>#mf2>
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
jópár ismerõs név pofozza majd a bogyót
majd meglátjuk mit tudok kihozni belõlük...
Közben mi meglehetõsen bravúrszagú dolgot hajtottunk végre!4. kiemeltként sikerült továbbjutni, azonban ehhez kellett egy jóadag szerencse is.De a lényeg h megvan 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ja amugy jövöre naon kell erõsitenem h ez ne történjen meg megint....
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Most a barcás mentésembe eddig csak Silva és Veloso jött, és már nehéz összetenni a kezdõt.
Anno a 2007ben volt az hogy 9 szezon után olyan keretem volt hogy mindenki 76os rating felett volt, és az ilyen tartalék játékosokat 30-40 millió euroért lehetett eladni 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
sok gólt kapsz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ja és amibõl lekvárt lehet készíteni, abból pálinkát is 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
zyndar: szívesen feltöltöm a taktikát,ha érdekel, sima 4-4-2 nyilak nélkül. de most már kiléptem,megyek ajándékot venni, este születésnapra,szal leghamarabb szombaton tudom ezeket.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
annyi változott,hogy Bernardot elvitte az Atlético 10M font + 50% (2 éve jött 200 ezer fontért)
Most a 2. szezon megy, érdekes módon a 3. kalapban voltam a sorsoláskor, dehát a gép tudja ilyen csoportot hozott össze:
Nah ezek után az elsõ két meccs:
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
tejjesen 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
és mér nem vetted meg már most?😛
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
arsenal bajnokság mikor kezdõdik?sok sikert
keretbe elég sok szar pléja volt, fõleg támadósor volt gyenge, ha meg ingyen jönnek...
jó a neved 😄
am nem értem mér cseréled ki egész keretet :S 1x voltam burghausen-nel (igaz nem sokat) és az alapkereten alig kellett változtatni
riemann meg egy állat 😊
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC