Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
grat all 😊

átlagnézõszám
liverpoolal, amúgy megyeget a szekér
2. hely 12. forduló, 9 gy 1 d 1 v 23rg 11kg 28p
Most h mondod, meg se néztem a privit 😊
otthon kiprobálom, de a felállást azóüta úgy nyomom és bejön 😊 eddig hoztuk minden meccset vele 😊
zyndar
Ha már én is melózok, megkérdezem, hogy mi a véleményed a taktikáról, amit elküldtem? <#email>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
stancu 6 gólt lõtt 3 meccsen
melóban ennél bõvebb beszámolót nem tudok én se írni <#idiota>

Küldjön már valaki valami beszámolót, itt ülõk melóban és jó lenne valami jót olvasgatni 😊
zorrobomber
tavasz végére durván leeresztettünk de Stancu kimentett és az utóbbi két meccsen ha nem is játszottunk faszán de a rájátszás megvan. még egy bajnoki aztán jönnek a ki-ki meccsek

Darthmushroom
eddig a fradi: (jobb mint számitottam bár most tavasszal jövünk fel, de a védelem iszonyat fos!)

Off:
Végre eljött a nap amire 9éve vártam, A MANCHESTER UNITED ismét BL döntöbe.
HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!
Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ars3nal
idény végén jön Rudolf 250 ezer euroért, nem szeretném megbontani a csapatot azért csak idény végére kértem az átigazolását

Ars3nal
ingyen jön Máté, asszem jó kis erõsítés😄

Ars3nal
hát remélem is hogy az lesz😊 csak ligakupából gyorsan ki kell esni mert két sárgánként eltiltják a játékosaimat:c

Fabio Capello
hmmm szép kis elõny, nyugis tavasz lesz 😊

Ars3nal
vége az õszi szezonnak, kicsit jobb is lehetett volna de sztem panaszra semmi ok
Tisza 15 bajnoki 16 gól 8 gólpassz 8 meccs legjobbja

Darthmushroom
grat all

Ars3nal
8 meccs 7gy 1d, a döntetlen a Kispest ellen volt 2-2 lett idegenben úgy hogy 3-t lõttek kapura én meg vagy 4szer annyit...

ez a Tisza ez egy állat, irányítóként 8meccsen 11gól 6gp és 6szor a meccs legjobbja😄

zorrobomber
4 meccs 3 vereség :/

GTheo
Barcánál nem választottam ki a tizirúgókat, Abidal 6/6, Messi 4/4 és Dinho 2/2. Csodálom hogy nem hibáztam tizit.

#16335: Egyszer láttam idén ETO meccset, kitûnt a srác 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zorrobomber
én meg variáltam kicsit a kezdõt, eredmény=moslék meccs a 23. helyezett ellen

Ars3nal
Tisza eddig 8.4es ratingot szerzett 5 meccs 6 gól 6 gólpassz
eddig 5 meccsbõl 5 gyõzelem, ligakupába annyira nemmegy, de mivel leszarom mindig a meccs elõtt szabadságolom magam egy napra, így lehetõséget kap a keret többi része is és nem kell pöcsölni vele amíg beállítom a keretet, meg lényegében tétnélküli a sorozat

Ars3nal
kénytelenek voltunk a 2-1-2-1-4-et bevállalni miután az elején gólt kaptunk... Tisza a 90. percben valami iszonyat nagyot vágott kapásból

ezt pont tegnap láttam, egy kis infó róla 😄
zorrobomber
/off ki ez a koltai gyerek hogy Koeman behívta?

/on
várható eredmény volt, remélem a fiuk észbekapnak

Ars3nal
ezt sikerült összehozni, tekintve hogy Stark 2milláért ment el, kicsit jószivû voltam mert röhögve megadta a Livorno

Ars3nal
kicsit izgalmasabb meccs volt az elején a többi sima nyerésnél

Mor3llo
Majd kipukkadnak.De eddig le a kalappal elõttük.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mike94
grojter fürt :|

Mor3llo
Nos, Gelsenkirchenben sem kell edzõnek lennem😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

asafderg
Igaz. Azt hiszem, azt nem is figyeltem. Holnap megnézem, pontosan milyen arányban rúgja be/hagyja ki a 11ket. Emlékeim szerint borzasztó statisztikája van.
De az biztos, hogy erre pont kitérek a következõ, 5. szezon beszámolójában😊

Mike94
az lehet h neki a legmagasabb de 8s higgadtság... nem kell csodálkozni

Mor3llo
Nálam õ az örökös büntetõrúgó.A tizenegyesek 95%-át belövi.

asafderg
Szép.

Viszont emlékeztet az én Ciceromra, aki az elsõ 5 tizenegyesét kihagyta.
Utána már nem rúghatott többet. Még le is cserélem, ha büntetõhöz jutunk, nehogy sunyiba ellõje. Pedig neki a legmagasabb a penaltija, és a freekickje is erõs. Ettõl függetlenül még nem váltott gólra egy 11est sem.

zorrobomber
detto így van nálam is <#idiota>

Mor3llo
Ilyenkor tényleg 😊
Ellenben ha én szívtam volna így, elõ nem veszem a játékot egy darabig 😄

zorrobomber
I love this game

Mor3llo
Húúú micsoda mérkõzésen búcsúztattok a Schalke-t a kupából!!!
90.perc, mondom úgyis hosszabítás lesz, hiába játszottunk emberelõnyben, komoly nyomást nem tudtunk gyakorolni.Erre Westermann felvágta Nenét.TIZENEGYES 😄 Westermann az égvilágon semmit sem kapott, Pander meg elkezdett reklamálni, és megkapta a 2. sárgáját 😄DD
Cícero nekifutott, kihagyta...felsõ kapufa.Ott kapott el az agyvíz.De láttam hogy Nené sprintel a labdafele mint 1 félõrült, és bevágta a kipattanót😄

Szia,köszönöm..igy tényleg sikerült.
Fabio Capello
az updates/802 mappába is tedd be a magyarosítást, és akkor jó lesz 😊

-s
Szevasztok,nektek a magyarositás teljess?Mert nekem sajnos egy két helyen pl sérüléseknél vagy egyéb helyeken németül irja le...és igy sajnos nem értem.Már letöltöttem több magyarositást is,de mind ugyan az .Viszont fent van a 8.2 es patch.LEhet az az oka?Köszi
Mor3llo
Õ az irányító nálam most Nürnbergben 😊
Nálam hatalmas zsugás.

asafderg
Lássuk.

Megvan. Köszi. Én voltam a vak.

asafderg

Fabio Capello
Elõször a bloggerek nevei alatt katt a blogod beállításaira és hozz létre blogkategóriát. Aztán ugyanott találsz egy Új bejegyzés nevû hivatkozást, katt arra, és nosza írás 😊

Mor3llo
CíceroCíceroCícero 😄
htx 😄

asafderg
Én regisztráltam is, hogy ott is meglegyen, de nem tudok bejegyzést irni.
Azt gondoltam már nem is mûködik. De ha a helpben vagy privátban leirja valaki, hogyan kell bejegyzést irni, akkor oda is felteszem.

Egyébként örülök, hogy kedvezõ fogadtatásra talált a beszámolóm.
Mivel már a 6. szezonnak is vége, igy biztos folytatom még.

zorrobomber
bármilyen géprõl be tudsz jelentkezni az otthoni gépedre. korlátozott a színmélység, szaggat, de mûködik. ugyanaz csinálta aki a hamachit. bõvebben

Mor3llo
Élvezet olvasni az ilyen beszámolókat 😊
Az a Cícero melyik Cícero ? Dobnál 1 képet az értékeirõl, és hogy milyen klubbokban játszott elõtted ?

Darthmushroom
ez mi??

zorrobomber
logmein.com
Kicsit szaggat a game, de erõs elvonási tüneteknél kibírható 😊

Darthmushroom
õszi szezon végén:

amugy grat mindenkinek