Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
otthon kiprobálom, de a felállást azóüta úgy nyomom és bejön 😊 eddig hoztuk minden meccset vele 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
melóban ennél bõvebb beszámolót nem tudok én se írni <#idiota>#idiota>

Off:
Végre eljött a nap amire 9éve vártam, A MANCHESTER UNITED ismét BL döntöbe.
HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!
Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ez a Tisza ez egy állat, irányítóként 8meccsen 11gól 6gp és 6szor a meccs legjobbja😄
#16335: Egyszer láttam idén ETO meccset, kitûnt a srác 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
eddig 5 meccsbõl 5 gyõzelem, ligakupába annyira nemmegy, de mivel leszarom mindig a meccs elõtt szabadságolom magam egy napra, így lehetõséget kap a keret többi része is és nem kell pöcsölni vele amíg beállítom a keretet, meg lényegében tétnélküli a sorozat
/on
várható eredmény volt, remélem a fiuk észbekapnak

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
De az biztos, hogy erre pont kitérek a következõ, 5. szezon beszámolójában😊
Viszont emlékeztet az én Ciceromra, aki az elsõ 5 tizenegyesét kihagyta.
Utána már nem rúghatott többet. Még le is cserélem, ha büntetõhöz jutunk, nehogy sunyiba ellõje. Pedig neki a legmagasabb a penaltija, és a freekickje is erõs. Ettõl függetlenül még nem váltott gólra egy 11est sem.
Ellenben ha én szívtam volna így, elõ nem veszem a játékot egy darabig 😄
90.perc, mondom úgyis hosszabítás lesz, hiába játszottunk emberelõnyben, komoly nyomást nem tudtunk gyakorolni.Erre Westermann felvágta Nenét.TIZENEGYES 😄 Westermann az égvilágon semmit sem kapott, Pander meg elkezdett reklamálni, és megkapta a 2. sárgáját 😄DD
Cícero nekifutott, kihagyta...felsõ kapufa.Ott kapott el az agyvíz.De láttam hogy Nené sprintel a labdafele mint 1 félõrült, és bevágta a kipattanót😄

Nálam hatalmas zsugás.
htx 😄
Azt gondoltam már nem is mûködik. De ha a helpben vagy privátban leirja valaki, hogyan kell bejegyzést irni, akkor oda is felteszem.
Egyébként örülök, hogy kedvezõ fogadtatásra talált a beszámolóm.
Mivel már a 6. szezonnak is vége, igy biztos folytatom még.
Az a Cícero melyik Cícero ? Dobnál 1 képet az értékeirõl, és hogy milyen klubbokban játszott elõtted ?