Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
akkor építõ jelleg. legfontosabb a védelem közepe. Oda van 2 állat plejád,egyik jobb védõt játszik,másik MC. Szerintem rohadt gyorsan válts át Maduro-Zuiverloon belsõ védõ kettõsre. És állj át sima 4-4-2re. Két szélsõ Castalen és Nene,egyik MC lehet az irányító,pl Recoba, a másik meg inkább szûrõ felfogású,mondjuk Ivan Campo,ha még nem túl öreg.

A két csatár meg: Stancu-Necid,Anichebe beugrik. Télen meg próbálj igazolni vagy kölcsön venni valakit csatárnak.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ars3nal
1. nincs középpályás szûrés ahogy elnézem ( nem mindig a taktika alapja, de azért nem árt fõleg szar csapattal )
2. kevés az egy csatár
3. kreativitás mindenkinek nulla max irányítónak adni sokat ( nem tudom hogy van beállítva most )
mentalitást faszán belõni játékosokra mert az is számít a védekezésben
4. egy tipp
5. meg még egy

zorrobomber
valami építõ kritika? 😊

Ars3nal
ez cinkelés üzemmód...gyenge keret meg ratyi a taktik elsõ osztályhoz legalábbis ezzel a kerettel

zorrobomber
diagnosztikai üzemmód:

szabocsaba1983
Nagyon intelligens gyerek vagy!
És nagyon értessz a focihoz!

........................................................................................................................................se

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Hát nem tudom milyen dolgokkal csináltad de én eléggé szenvedek.. 😞
Ha akarsz küldhetsz privibe egy kis utasítást 😄 Nem muszáj,csak mondtam:d

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

soma22
fradival elsõ évben alapkerettel simán feljutottam, a 2. évben 5. nb1ben, most pedig küzdök a bajnoki cimért a 3. idényre.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Az semmi én a Fradival 1. félévbe ilyenektõl kapok ki 4-2-re hogy Vác meg Mezõkövesd...<#gun> Ilyenkor kicsit eldurran az agyam...

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

GTheo
Ismerõs, Swanseaval 7es Lose Streakem volt elsõ 7 PL meccsemen, de hidd el a második félévben jobban fog menni 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zorrobomber
6 meccs 1 rúgott gól, 11 kapott, 1 pont eddig <#gunyos1>

myl0
Szép napot!
Nagy merészen kezdtem egy új karriert a Workington csapatával (Angol Conference Észak)
Egyenlõre még az elõszezon zajlik: Zajlik a komplett csapat lecserélése, magyar csapatokból jönnek ingyen a pléják
Hacsak idõ elõtt meg nem unom majd küldök képet ill beszámolót az eredményekrõl

egyébként grat mindenkinek

Fabio Capello
Grat all 😊

andrij: editorban át tudod írni a stadionok nevét.

andrijcar
Sziasztok! Grat az eredményekhez! Lenne egy kérdésem. Hol lehet, ha lehet, átnevezni a stadionokat? Valamelyik db fájlon belül megtaláható? Köszi

Forza Milan!

zorrobomber
nyomom az átigazolási szezont, 20millából kell Premier League csapatot faragnom a Leedsbõl..

asafderg -tõl kedvet kaptam a Portugál bajnoksághoz,igy ma hajnalba alvás helyett neki is ugrottam...

A fél keretem lecseréltem,és hoztam helyettük pár Brazil "zsugást"...Egy 4-4-2 támadó variációban gondolkodok...Igaz bari meccsen,de már ráéreztek a srácok a lényegre!
aham,köszönöm szépen az infókat 😊
OFF: ez kemény
ON
olyan mintha simán a gép ellen játszanál... csak a másik három csapatot az többiek irányítják 😄
Gunnersboy
én ugytudom hogy a többi csapatot a gép "irányítja"

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Sziasztok!
Bocsi hogy oktondiskodok de még sosem játszottam a játékkal ember ellen,elmondaná valaki hogy az miylen?Úgyértem hogy mint pl a fifába kiválasztunk az ellenfelemmel 1-1 csapatot és meccs, vagy teszemföl egy angol bajnokságot játszunk 4-en pl, a többi csapatot meg a gép irányítja?Mármint hogy ha 4-en vagyunk 4 angol csapattal, akkor a többivel játsziké-e a gép?
Gunnersboy
elég rég irtam ide, néha játszogatok, most 2 mentésem is volt mióta irtam (Egy angol és egy német, majd hozok képeket egyszer talán)

de sajnos nincs idõm játszani, fõleg most nemlesz sztem nemis leszek gépnél egész héten :s hétfon kiderül mitnyertem, nyaralást firenzére vagy potvizsgaidõpontot töriböl :-ccc

namindegy, sziasztok, majd jelentkezek

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
MSN-emmel most gondok vannak privatba ha estelg tudnad megkoszonnem.

Born to win

soma22
van egy program amivel megvan az esélye annak hogy visszaszedd. ha kell msnen át tudom küldeni

Darkon
Az.Valami nagy gaz volt, a gep kikapcsolt 10mp utan a winistall kikapcsolt 15mp utan valahogy 1x nem kapcsolt ki akkor felinstallaltam a winfost uh. most elveszett 12es fel kinkeserves szezonom de legalbb felertunk a csucsra. Lehet kezdek ujat.

Born to win

soma22

soma22
ilyen légiósokat a magyar nb1-nek:

soma22
format volt?
arra lehet hogy van megoldás

Darkon
Na ez most visszavett nemkicsit a motivaciombol hogy feltegyem megint az FM-et. De lehet meg meggondolom magam...

Born to win

Mike94
próbálj rajta is segíteni 😊

soma22
nebazz!

Darkon
13szezonnak annyi

Born to win

soma22
doc&sett/usered/dokumentumok/sports interactive/fm 2008/games

Darkon
Ugye a menteseket a fokonyvtarban a c:-n tarjolja a jatek?

Born to win

soma22
nem te adod neki, hanem majd megkapja.

csõsztök kollégák!

lenne 2 kérdésem:

1. Ha valaki letöltötte az 1820 napot az EU-ban akkor hogy tudok neki állampolgárságot ajánlani/adni?

2. Ha 1 játékosnak kettõs játékjoga van akkor megéri megvenni az 50 %-át az 1ik csapattól? És akkor melyikünknél fog játszani o.O?

elõre is thx
zorrobomber
szorri, elbújtam <#vigyor3>

soma22
ezért játszik Peti 37 évesen is:

Mike94
170-180 közt szokott pa-t kapni, kraawz meg már 6. szezonba jár, kifejlõdött

baez, nálam csak 135/137 a fiú<#wow3>
Mike94
nálam Vuoso a másodosztályba 39 góllal nem lett gólkirály, Sharp 42-t lõtt
bár Vuoso a végén már nem játszott mer túl biztos volt a feljutás watforddal

zorrobomber
bakker, Stancu nem lett gólkirály -> 3as holtverseny lett, és gondolom a lejátszott meccsek száma dönt : Eastwood 42/28 Stancu 44/28 King 46/28
Egyetlen szépséghiba: Eastwood és King az összes meccsén kezdõ volt, Stancut meg 11szer csak becseréltem. Sebaj ennyi baj legyen. :/

zorrobomber
lenyomtam bentrõl a rájátszást, de psszt <#buck>

Mike94
én is kérem msnen már mióta, de b*szik küldeni 😄
annyit tudok h 170/173 nála

zorrobomber
képeket küldesz róla?

dartonita
<#eljen>
Profi beszamolo nagyon 😊

Komolyan mondom a "pályafutásod" felcsigázta a kedvem a Portugál bajnoksághoz 😊 Na igen sajna nekem a Varzim a kedvenc portugál csapatom,és ha jól emlékszem 2.ligás csapat....Na de bele kell vágni..Grat sok sikert a BL-be😊
kraawz

gondolom nagyon kellett Agüero-Gilardino-Pato mellé 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ars3nal
grat<#taps><#taps>

Darthmushroom
Meg voltak az igazolások elég jol kezdünk bár a debrecen a kupába megvert bár nem a legerõsebb csapat ált ki.
Képek:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC