Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A két csatár meg: Stancu-Necid,Anichebe beugrik. Télen meg próbálj igazolni vagy kölcsön venni valakit csatárnak.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
2. kevés az egy csatár
3. kreativitás mindenkinek nulla max irányítónak adni sokat ( nem tudom hogy van beállítva most )
mentalitást faszán belõni játékosokra mert az is számít a védekezésben
4. egy tipp
5. meg még egy
És nagyon értessz a focihoz!
........................................................................................................................................se
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Ha akarsz küldhetsz privibe egy kis utasítást 😄 Nem muszáj,csak mondtam:d
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Nagy merészen kezdtem egy új karriert a Workington csapatával (Angol Conference Észak)
Egyenlõre még az elõszezon zajlik: Zajlik a komplett csapat lecserélése, magyar csapatokból jönnek ingyen a pléják
Hacsak idõ elõtt meg nem unom majd küldök képet ill beszámolót az eredményekrõl
egyébként grat mindenkinek
Forza Milan!
ON
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Bocsi hogy oktondiskodok de még sosem játszottam a játékkal ember ellen,elmondaná valaki hogy az miylen?Úgyértem hogy mint pl a fifába kiválasztunk az ellenfelemmel 1-1 csapatot és meccs, vagy teszemföl egy angol bajnokságot játszunk 4-en pl, a többi csapatot meg a gép irányítja?Mármint hogy ha 4-en vagyunk 4 angol csapattal, akkor a többivel játsziké-e a gép?
de sajnos nincs idõm játszani, fõleg most nemlesz sztem nemis leszek gépnél egész héten :s hétfon kiderül mitnyertem, nyaralást firenzére vagy potvizsgaidõpontot töriböl :-ccc
namindegy, sziasztok, majd jelentkezek
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Born to win
Born to win
lenne 2 kérdésem:
1. Ha valaki letöltötte az 1820 napot az EU-ban akkor hogy tudok neki állampolgárságot ajánlani/adni?
2. Ha 1 játékosnak kettõs játékjoga van akkor megéri megvenni az 50 %-át az 1ik csapattól? És akkor melyikünknél fog játszani o.O?
elõre is thx
bár Vuoso a végén már nem játszott mer túl biztos volt a feljutás watforddal
Egyetlen szépséghiba: Eastwood és King az összes meccsén kezdõ volt, Stancut meg 11szer csak becseréltem. Sebaj ennyi baj legyen. :/
gondolom nagyon kellett Agüero-Gilardino-Pato mellé 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!