Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber

nagyon tetszik a beszámolód, nagy grat!

Sziasztok. Egy régi Arsenalos mentésemet folytattam, amit nem tudom miért hagytam abba...

Vége a szezonnak, bajnokság harmadik hely, BL Elödöntõ, Inter mmákolta be a második meccset, LK Döntõig mentem, ott a Chelsea nyert, FA Kupából szégyenteljesen kihullottam az elején..

Igazolásaim csupán Huntelaar és Arteta.

Adebayoor lett az év játékosa 40< góllal, kiválló volt egész évben.

Pénzem 117 millió font,ennyi lém a játékban még sose volt...Viszont nem szeretnék játékost venni, szvsz még nõni fog. Elég tömör voltam, de álmos vagyok, úgyhogy jóéjt! 😊

zyndar
Ennyi volt a móka mára:

Köszi mindenkinek <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darkon
Koszi

Born to win

Darthmushroom
jo nekem ennyi elég volt rennes 2:0 oda... holnapra valami naon uj és jo taktika kéne...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darkon

Eleg volt 13szezon utan ujra osszerakni egy csapatot(windows telepitesrol mar nem is beszelek)

Born to win

Ars3nal
jól megcsaptad õket hazain, gratz

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
köv mecs idegen lile 0:0 mind2 csapat büntetõt hibázott

grat Zyndar

zyndar
Jön a Bayern a döntõbe jutásért:

Ars3nal
www.spanyolmasodikligasmezek.hu<#banplz><#banplz>

viccen kívûl most így hirtelen nem, sztem csapatonként keresd meg googleba

Ars3nal
hajrá, lesz itt még vagy 20gyõzelem a ligában bõven, nem rossz a Saint-Etienne

Darkon
Valaki tud oldald ahol spanyol masodligas mezek vannak?

Born to win

Darthmushroom
meg van elsõ gyõzelem 1:0 a Metz ellen végig támadtunk a 86percbe lett meg a gyõztes gól! (idehaza)

Ars3nal
FSV Frankfurt😄
Bochummal egész jót lehet amugy játszani

Darthmushroom
jön a folytatás 1:1 a valencieanes ellen idegenbe... ezt most fejeztem be...

Darthmushroom
elsõ bajnokin még mindig szar a csapat odahaza kikaptunk a caentõl 2:1re..:S:@

Ars3nal
én még mindig a Felcsútos csíttaktikkal tolom😄 ha szarul állunk akkor meg játék felgyorsít, két védõ csatárnak és kész😄

Darthmushroom
fuhh van erõnlét franciaországba bari mecsen kis nyomi csapatoktol 5söket kapjuk.... még a taktika se az igazi

Gunnersboy
iylen összefoglalók hallatán jön meg cask az ember kedve igazán.....olyan szivesen játszanék énis, csak sajnos nincs rá idõm 😞

pedig 2 mentésem is van, egy angol és egy német alsóbb osztályú, talán majd vasárnap tudok játszani egy kicsit

addigis további sok sikert mindenkinek 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darthmushroom
hát naon remélem!

Mike94
õ a wimbledonnal se nagyon izzadt meg 😊

Ars3nal
azzal meg is lesz, FSV Frankfurtba viszont megizzadnál azthiszem😄

Darthmushroom
Saint-Étienne esett a választásom célom elsõ évbe nemzetközi kupa szereplés elérése

Mike94
😄DDDD
uefa meg igen sok oldalú :/

Darthmushroom
07be volt már

zyndar
A labdaszedõ srácok cserét kértek, én pedig látásvizsgálatot ennek a szépreményû bandának <#lama>

zyndar
UEFA kupában:

Cambridge :angol coca cola league 2.

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

webibebi
aki együtt dolgozik Fabregassal az árulja el h lehet munkára bírni?😄 mer folyamat 6os 7es osztályzatokat kap pedig átképeztem VKP-nek meg KP-nek is játszatom a posztjain de semmi

msn:[email protected] bárki felvehet

zyndar
San Marino

Mike94
kezdj az eléctrico p. sôr-rel, portugál 3ad osztály, asszem c csoport 😊

Darthmushroom
mivel a fradival elértem amit akartam ujat kezdek csak még nem tom mivel...
francia vagy német vagy olaszt szeretnék, de más országbol is jöhet.
(eddig volt leeds,qpr,blackburn,brescia,fradi,afc wimledon kisideig pedig:fulham,derby,juve,aston villa,west ham)
Ötletek várok.Én mindenkit szivesen meghallgatok!!😄

asafderg
Hahó,

- egészen pontosan nem emlékszem, de olyan 35-40e font körül/hét
- stabil 4-1-2-1-2 és ezen csak finomhangolok meccsek elõtt. támadóbb v. defenzivebb
-

Ars3nal
csak szegény számítógépasztal meddig bírja még a nyomást...:c

Mike94
nincs szerencséd 😄
felcsút...amadora...😄

Ars3nal
na hát ez k....jó, vezetõségcsere volt(eddig sose kaptam) és ez vezetõedzõcserével is járt... elhozták a csira Camachot a helyemre<#falbav><#falbav>

Darkon
<#eljen>

Born to win

Fabio Capello
i'm on it

Ars3nal
Amadora-Leverkusen 1-2 megvan a továbbjutás, mostanában hogy másképpen játszok, valahogy ragaszkodom pár játékoshoz, ilyen pl. Faria akit az elsõ évben vettem meg, most 26 éves, simán kirakhatnám a csapatból mert van nála egy kicsivel jobb középsõ középpályásom, de ez alatt a két év alatt bizonyított annyit hogy csapatkapitány legyen, mindig okoz valami meglepetést, most például harmincról olyat vert, öröm volt nézni😄

Darkon
!

Born to win

Jah ,de én azért irtam h abol is kilehet hozni a jót ha ügyes vagy mint a gép 😊

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

dudusrac
Na megvan a megoldás. Fenn volt a net framework, csak javítani kellett.

zorrobomber
Örömteli hogy ilyen szuper élménybeszámolók születnek, grat mindenkinek!! Hogy ne lankadjon a kedv, este sztem én is rittyentek egyet, van mirõl.

dudusrac
2.0-ás. De azt írta hogy kéri.

Fabio Capello
.net framework fennvan?

dudusrac
Nem tudjátok, milyen Mini Scout kell a 8.0.1.114310 verziószámú játékhoz? Mert az összes létezõ verziót leszedtem, de mindig valamilyen hibát ír ki.

Ars3nal
totógyilkos meccs volt😄 sztem el is dõlt ki a továbbjutó😛 mikor egyenlítettek, már kezdtem ideges lenni hogy feltámadnak ahogy a Benfica,Sporting,Porto hármas szokta bajnokságba és megszórnak úgy hogy ahány lövés annyi gól... ehelyett Oliveira lõtt egy gyönyörû gólt, Agyemang meg egy lecsorgót a kapuba vágott😄

én most a rííl helyezéseket írtam 😊