Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rolee17
Hi & grat all!
Valaki megtudná mondani hogy érdemes-e leigazolni Rolando Bianchi-t a Roma-ba, mert csatár kéne...és õ pont eljönne...Nektek milyen tapasztalataitok voltak/vannak(ha egyáltalán vannak<#zavart1>) vele?Hi & grat all!

Forza Juve!!

Darkon
Kezdem az uj szezont. Saviolat el akartam adni, de nem volt ra komoly vevo. Kolcsonbe meg nem akartam, mert csak rivalisok jelentkeztek. Igy nagy harc lesz a 2 esetleg 3csatarposztert.

Born to win

Huni92
Töltöm Villarrealt. Murcia ellen fogok játszani

zorrobomber
<#hehe> ismerjük milyen, kb csak kapust nem játszott. de most vszleg elbúcsúzik majd tõlünk. <#szomoru1>

Bulykin
és nyertem 0:2-re😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
nah fasza...tegnap kikaptam a Valenciától 4:1re és most látom, hogy nem mentettem elXD szal most revansot veszek(vagy nemXD)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Hi & grat all!
töltöm a Chelsea-t^^

Darkon
Lokomitiv<#vigyor3>

Born to win

zorrobomber

Atesz89
Én is csak kisebb szinten mégis csak Serie B-sek vagyunk csk 😛
Nálam tavaly Morfeo,Locatelli,Micoud,Corini és most Del Piero és Diana

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

yakisha
Hi & grat all!

trnokikoma
[/img]

trnokikoma
halihó managerek
TI mit gondoltok errõl a taktikrõl hol kellene változtatni???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
vagy milyen taktikkal kellene tolnom????????
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]

Darkon
Aha. Kovetem a real-t a hozz minden evben egy szupersztart, nalam hozz minden evben egy kioregedett supersztart 😛

Tavalyelott: Van Nisti utanna Ballack most Riquelme.

Born to win

Atesz89
nem is rossz
Jó az öreg a háznál 😊

Darkon
Hi & grat all!

En is igy vagyok Riquelme-vel
Tavalyi felszezonja 17meccs 6gol 8ass 7.39es atlag

Born to win

Hi & grat all!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mike94
a Chicago Bulls is csak akkor tudott bajnok lenni amikor Jordan nem 40 pontot átlagolt, hanem csak 30t és jobban a csapatjátékra helyezte a hangsúlyt 😊

zorrobomber
Detto ugyanígy voltam Soldado-val. Tavaly 30 felett hintett, idén meg valami 8nál jár szezon 2/3-ánál. Szerencsére a védelem stabilizálódott tavaly óta, plusz többet vállalnak a többiek, így jobb a mostani szezon eddig <#buck>

Huni92
Elnéztem, mert nem 42/42, hanem 43(2)/42........9 válogatott meccsén meg 10 gól.

Huni92
0-2re kikaptam hazai pályán kupa elõdöntõben a Realtól, igy búcsúztam 1-3mal. Mallorcat 1-0ra megvertem, majd egy újabb nagyszerû meccs 2. félideje következett. zaragoza ellen félidõben 0-2s hátrány. Lecsesztem a játékosokat, fél csapat a félidei 6os után 8ast, Nihat 9est hozott. 5-2re nyertem Nihat 2, Garay, Matias, és Rossi 1-1 góljával.
Április 1-je van, Nihat: 42 meccs/42 gól 😊

Huni92
Szóval......nem biztos h érthetõ.....2 csatár közül a jobb oldali legyen õ 😊

Huni92
Nihatot told be a jobb oldalra csatárnak állitsd be célembernek, és célember használata: labdához. Mati Fernández irányitó, és máris jobb lesz talán 😊

megcisnálom majd a mezeket, de most egyenlõre a kbsc weboldalán dolgozok...
Nihat elbaszta az egész 3 . szezonom . Nem vetttem senkit ( kivéve a kapuba ) Aztán Nihat ba bizva meg hogy összekovácsolodott a banda komoly szereplést vártam . De ez a majom nem rugja a golokat . Március van 15 golt rugott ( Hajduk ellen 5 , meg még egy 5 ) de nincs potcsatár mindenki béna - Saivet jo de fiatal 9 gól , Braulio foss 3 gól , Ruben foss 2 gól . Bajnokságba 5 . vok de meglesz a 4 rem. BL 8ad döbtõ

Darthmushroom
Grat 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

drucker
Hi & grat all!

Vége a 2017/2018-as szezonnak... Képekben:

Tabella:

Teljesítmény:

Darthmushroom
köszi

Grat 😊 Keci jó vagy <#eljen>
Darthmushroom
3szezon naon jo évünk volt. de inkább beszéljenek helyetem a képek:

sajnos a bl és fa kupa döntött elveszitettük de igy is jo szezonunk volt. Cacia meg egy állat😛 golkirály bl,fakupa és bajnokságba

Darthmushroom
Hi & grat all!
nemsoká hozzom a képeket derby 3.szezon végérõl!!

Atesz89
Hi & grat all!
Keci jók vagytok <#eljen>

Az ilyenekért szerzõdtettem -.-

Mellesleg gyõztes gól...

Bulykin
Cruz középsõ középpályás? Solari meg balhátvéd??
ilyet se láttam még<#idiota>

Nah lássuk😄

Cordoba középsõvédõ nem szélsõ.
Solari baloldali Kp nem balhátvéd.
Coco nem Vkp.
Cruz nem irányitó, hanem inkább hátravont csatár.
Recoba helyett inkább Solari menjen a szélen.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Na tessék! Ezt képtelen vagyok lehozni. Olasz kupa negyeddöntõ otthon 1-1. Idegenbe megesznek...

Itt a Keret:

Kérem kapcsolja ki!

Ja igen fm07-el játszok, amúgy a MIlán lazán vezetne...
Azt nem tudjátok, hogy a meccs végére miért fulladok ki sokszor? a riválisok ellen mindig vezetek félidõben, aztán meccs végefelé lerohamoznak és megfordítják.

Kérem kapcsolja ki!

én most léptem ki a millwall elleni FA kupa meccs elõtt, majd holnap lejátszom 😛
szóval jó8
nah maradt még vki?:S

<#eljen>
Nah igy pontos😄

Ajánlhatom a török ligát😄

Fener-Kayserispor-Besiktas-Trabzonspor.

Nah elsõ kész mezem😊

BBeno2
én csak minivel játszom. genie-vel még egyszer nem volt dolgom.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Mike94
Darkon van egy jóhírem, leteszem én is geniet, minit, kezdek vkivel újat, tippeket elfogadok😊

Bulykin
Keci jó vagy <#eljen>

BBeno2
jah amuyg elég jól felkeltettem a figyelmet. merthogy elutasítottam a Werder,Schalke,Lille,Sevilla állásajánlatát is.

BBeno2
tess 😄

Darkon
<#nevetes1>

Born to win

Darthmushroom
lol!!!!!!xdxddxxddxdxdxxddxdx

Bulykin
loál<#banplz>