Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
fejben elfáradtak a fiúk......
Hullámvölgy. Azt hiszem igy nevezik azt, amiben most a csapat van. 3 vereség sorozatban, mind3 az Atletico Madridtól. Ezúttal Uefa kupa vv-n 0-2. Morál a padlón. Védelemben arra megy ki a játék h ki tud több gólpasszt adni az ellenfélnek. Csatársorban Rossi kb labdát is alig kap. Nihat minden labdát kapusba lõ.
Motsmár csak azért kell izguljak, h el ne csesszük a bajnokságot 4 fordulóval a vége elõtt és 7 pont elõnyt elpocsékoljunk.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
feltettem nemrégiben valami MAC OS X templatet, aztán installnál akármit kérdezett,nyomogattam h jóvan,csináld,aztán meghalt xp-m .. újraraktam minden szart,összes cuccomnak kb annyi,ami nem volt kiírva. FMben mi a pontos verziószám most ? 😄
(am most felrakta megint mac cuccot és tökéletesen mûködik)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Játék ismét alakitott...meccs végi kommentár: 'Nihat szomorúan ballag le, megnyerhette volna a mérkõzést'.
Nihat a 75. perctõl pályán sem volt ^^

Töltöm VIllarrealt. 33 forduló után 7 ponttal megyek a Barca elõtt.
Jön 3 meccs az Atletico Madrid ellen.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Azt szeretném kérdezni, hogy látom szoktatok gólokat felvenni és belinkelni ide. Nos, hogy vesztek fel/milyen programmal gólokat, úgyhogy a lejátszásnál ne akadjon???
Pl.: ez
Mert én hiába veszek fel, akad a lejátszásnál! Pls, nézzétek meg és segítsetek! 😉 Köszi! 😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Born to win
2-0 a Recreativo ellen, ahol Nihat helyén (pihentettem) Stancu kapot lehetõséget, góllal hálálta meg. Másik fõszereplõ Cygan volt (Garay sérülése és G. Rodriguez eltiltása miatt játszott), aki fejelt 1 gólt, aztána meccs vége elõtt, a 95. percben kiállitották. Barcat az Atlaetico Madrid 2-1re verte, igy 6 ponttal megyek 32 meccs után.
azé kérdeztem hogy azt a csúnyasárgát-e😄
Roma mez kicsit borsodi ligas azzal a sok cimkevel
Born to win
Csak az ujjára nem tudom rárakni, mert nem tudom úgy forgatni😄
Hazai:
Vendég:
Harmadik:

kicsit sötétebb 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

A spanyol liga logóját vagy az ujjára kellene rakni vagy lekicsinyíteni
valamint a coca cola logot sztem lehetne egy picit feljebb rakni valamint a roma hazai mezénél a bordó túl sötét
De nem rosszak! <#eljen>#eljen>
Born to win
Kinek-hogy tetszik a mezötleteim?😊
Valencia away:
Valencia home:
Roma third:
Roma away:
Roma home:

Elõdöntõben Atletico Madrid lesz az ellenfelem, amely 2-1 2-1gyel búcsúztatta a Romat, másik ágon meg Lyon (3-0 2-0 a Bayern ellen 😮) - RC Lens (1-0 1-1 Sampdoria ellen) párharc lesz.
Garay 6 nap pihi....
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Forza Juve!!
tudom, mert bl gyözelemig vezettem a reddbullt 😄
FAQ-ban nagyon sok jó pléja van
Remélem nem baj hogy ennyi hülyeséget kérdezek/kérek xD<#szomoru1>#szomoru1>
Forza Juve!!