Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Hello! valaki nem tudna készíteni egy 3. számú mezt a Juventusnak?? Elõre is köszi.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Vicc.....rossz vicc az ami most a csapattal történik. Valencia ellen hiába szereztük meg a vezetést, Villa mester3asával (2 gól 11esbõl) és Morientes mester3asával 1-6ra kikaptunk 😞 A Barca 5-1re nyert, 2 forduló van hátra és már csak 1 pont az elõny. Nagy a valószinûsége, h elveszitjük a már félig megnyert bajnoki cimet.
fejben elfáradtak a fiúk......

Huni92
Ésigen....egyre jobb 1-2 a Betis ellen....4 pont elõny, 3 forduló hátra, Espanyol, Valencia is az ellenfelek között. Miközben a Barca ilyen Almeria és Racingok ellen játszik. Elúszhat a bajnoki cim....

Huni92
Nincs, csak 1 verzió van. Fmhungary.hu oldalon megtalálod.

Hullámvölgy. Azt hiszem igy nevezik azt, amiben most a csapat van. 3 vereség sorozatban, mind3 az Atletico Madridtól. Ezúttal Uefa kupa vv-n 0-2. Morál a padlón. Védelemben arra megy ki a játék h ki tud több gólpasszt adni az ellenfélnek. Csatársorban Rossi kb labdát is alig kap. Nihat minden labdát kapusba lõ.
Motsmár csak azért kell izguljak, h el ne csesszük a bajnokságot 4 fordulóval a vége elõtt és 7 pont elõnyt elpocsékoljunk.

kraawz
igen,de annak is van 2 verziója ha jól emlékszem. a végén van vmi v xy.**

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
A 8.0.2-s patchre gondolsz?

kraawz
faszomat

feltettem nemrégiben valami MAC OS X templatet, aztán installnál akármit kérdezett,nyomogattam h jóvan,csináld,aztán meghalt xp-m .. újraraktam minden szart,összes cuccomnak kb annyi,ami nem volt kiírva. FMben mi a pontos verziószám most ? 😄
(am most felrakta megint mac cuccot és tökéletesen mûködik)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
Sok mindent elmond az, h meccs végi osztályzatként G. Rodriguez és Javi Venta is 4est kapott, vmin további 6 embernek 5ös osztályzat jutott....

Huni92
Bajnokin belefutottam egy hatalmas zakóba.....1-7re kiszoptam az AtMa ellen....Védelmem áááá....Garay eltiltott volt, és máris összeomlott a hátsó alakzat.

Huni92
0-1re kikaptam, egy 35 méteres Forlán szabadrúgásgóllal, ami mellesleg megpattant......majd idegenben elpicsázom õket....

Játék ismét alakitott...meccs végi kommentár: 'Nihat szomorúan ballag le, megnyerhette volna a mérkõzést'.
Nihat a 75. perctõl pályán sem volt ^^

zorrobomber
nem volt sétagalopp..meccs közben tûnt fel viszont hogy a 167 centis khátvéd akár sebezhetõ is lehet, Elmander fejelt 2 gólpasszt <#hehe>

Huni92
Hi & grat all!
Töltöm VIllarrealt. 33 forduló után 7 ponttal megyek a Barca elõtt.
Jön 3 meccs az Atletico Madrid ellen.

zorrobomber
reggelt & grat all!

Hypercammel felveszed, átrakod animatorshoppal gifbe és kész^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy látom szoktatok gólokat felvenni és belinkelni ide. Nos, hogy vesztek fel/milyen programmal gólokat, úgyhogy a lejátszásnál ne akadjon???
Pl.: ez
Mert én hiába veszek fel, akad a lejátszásnál! Pls, nézzétek meg és segítsetek! 😉 Köszi! 😊
Atesz89
Nincs mit 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Darkon
Kosz ez meg is van nekem ahogy latom.

Born to win

Darkon
Azzal az a baj hogy el van forgatva.

Born to win

Atesz89

az én fajta mezeimnek kellenek az alapjai?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Höh....Getafe elleni meccs után 3 darab Atletico Madrid elleni jön....1 héten belül....Uefa kupában otthon, majd idegenben bajnoksg, és ismét idegenben Uefa kupa visszavágó. húúúzós lesz.

Darkon
Ha mar igy benne vagyunk a mezcsinalasba lokhetnetek ide alapokat en is csinalok uj Villarrealos mezt a csapatnak

Born to win

<#eljen> leginkább a vendégmez^^

nah karajj azt a perspektivikus torzitast elmondhatnád😄

Huni92
Roma home mindnet visz 😄

2-0 a Recreativo ellen, ahol Nihat helyén (pihentettem) Stancu kapot lehetõséget, góllal hálálta meg. Másik fõszereplõ Cygan volt (Garay sérülése és G. Rodriguez eltiltása miatt játszott), aki fejelt 1 gólt, aztána meccs vége elõtt, a 95. percben kiállitották. Barcat az Atlaetico Madrid 2-1re verte, igy 6 ponttal megyek 32 meccs után.

háttdefaszom, darkon linkjébe csak ezt az egy szines dolgot láttam😄

azé kérdeztem hogy azt a csúnyasárgát-e😄

Darkon
Ettol azert erosebb az a sarga igy mar nagyon kijon az a coca felirat az elejen, amit majd nem artana perspektivikusan torzitani mert igy latszik hogy szembol ra van "tapasztva" a meg ugye megy el van forgatva a terben.

Roma mez kicsit borsodi ligas azzal a sok cimkevel

Born to win

Köfi, kövinél megcsinálom^^

Csak az ujjára nem tudom rárakni, mert nem tudom úgy forgatni😄

disz? 😄
Atesz89
Ha már mezek akkor a 2010/11-es szezonra a Venezia mezei:
Hazai:

Vendég:

Harmadik:

Gunnersboy
ez dortmundsárga 😄
kicsit sötétebb 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ilyesmi?😊

van még mit csiszolni, de határozottan fejlõdõképes 😄
Atesz89
Ötleteim:
A spanyol liga logóját vagy az ujjára kellene rakni vagy lekicsinyíteni
valamint a coca cola logot sztem lehetne egy picit feljebb rakni valamint a roma hazai mezénél a bordó túl sötét

De nem rosszak! <#eljen>

Darkon

Born to win

az a valenciasárga az a csunya narancs?😄

Darkon
Valencia(away) tetszik de valenciasarganak kene lennie.

Born to win

Kicsit off de annyira mégse😊

Kinek-hogy tetszik a mezötleteim?😊

Valencia away:

Valencia home:

Roma third:

Roma away:

Roma home:

Huni92
A gyõzelmi mámoromban elfelejtettem emlitést tenni arról, h a 16. percben lloris megfogta Kavenaghi büntetõjét 😄
Elõdöntõben Atletico Madrid lesz az ellenfelem, amely 2-1 2-1gyel búcsúztatta a Romat, másik ágon meg Lyon (3-0 2-0 a Bayern ellen 😮) - RC Lens (1-0 1-1 Sampdoria ellen) párharc lesz.

Garay 6 nap pihi....

Gunnersboy
nekem olyan játékosaim voltak 2011re mint Ignashevic, Breno, Kerlon, Lulinha, Arce.... 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Bogdan Stancu (Unirea Urziceni), Marius Niculae (Inverness CT). Õk tuti elmennek, és jók is azon a szinten.

Huni92
Egy alapjaiban kaki meccsen, ahol Nihat 66%os kondiban lépett pályára, és 75. percben le is cseréltem, nyertünk 1-0ra. Bogdan Stancut a 0-0s félidõ után behoztam Josemi helyére, tkp pozicióba raktam. 77. percben Nihatot Cani váltotta, aki 4 perc múlva gólpasszt adott a csatárként játszó Stancunak. Utolsó 12 percet (94.ig) kibekkeltem. Igy továbbjutottam.

rolee17
Rendben, köszi a tippeket!! Majd ha már belekezdek én sem állok meg BL Gyõzelemig<#eplus2>

Forza Juve!!

egycsatárral játszok de azért köszi

hát ez sokmindentõl függ, pl a bajnokság meg a csapat hírnevétõl, vagy az anyagi helyzetedtõl, legegyszerûbb, ha elindítod a játékot és a keresõbe az aszisztenseddel kiszûreted azokat, akik hozzádigazolnának, aztán ha egyet sem ismersz, akkor esetleg a minscout progi segít rajtad...
Gunnersboy
Salzburgba eljönnek akk Sturmba is elfognak 😊
tudom, mert bl gyözelemig vezettem a reddbullt 😄

FAQ-ban nagyon sok jó pléja van

rolee17
Most azon gondolkodom, hogy kezdjek-e egyet a Strum Graz-al... Tudnátok ajánlani esetleg 1-2 normálisabb játékost akik el is jönnének?
Remélem nem baj hogy ennyi hülyeséget kérdezek/kérek xD<#szomoru1>

Forza Juve!!

Huni92
A Bordeaux elleni Uefa kupa meccsen idegenben 1-2re kikaptam. Chamakh a 2. félidõ elején 4 perc alatt lõtt 2 gólt igy megforditotta az állást. Murciat 2-0ra vertem, Nihat 1 hétre kiesett :S nem biztos h nevezhetem majd Bordeaux elleni visszavágóra.....az pedig hatalmas érvégés lenne.

rolee17
Kösszi kösszi 😄

Forza Juve!!

Huni92
Megéri. Vedd meg