Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
utólagosan hbd mégegyszer 😊

Mike94
nah megjöttem 1hetes táborból, amint látom sok minden változott, ne várjátok h visszaolvasok, úgy h grat all

Atesz89
Grat!
Forza Roma!

Hi & grat all!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

totti10

hajrá,lilák!

Fabio Capello
Mai elsõ meccsem volt az utolsó is... Hogy a francba lehet les az, ha szögletnél a védõ a gólvonalon áll, a csatárom meg az ötösrõl fejel gólt... I love this game, Mocskos, csaló gamma <#boxer>

zorrobomber
Derry City - Leeds 0:3(Higuaín 2, Park-Ji Sung)

Fabio Capello
Reggelt és grat all

Huni92
Nem hagytam abba a Villarrealos mentésemet, csak pihentetem 😊 Most a WHU-val játszok (mdjuk tegnap nem toltam és ma sem fogom ^^), de majd folytatom a spanyolországi karriert is 😊

BBeno2
oké rájöttem. amig a reports-okat nem törlöm addig nem m,ehet ujra abba az országba,.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
pls. help.

miért van az hogy a játékos figyelõket csak azokba az országokba nem küldhetem ki ahol van ismerete...??? multkor még engedte de azóta agyik figyelõmsem mehet abba az országba ahol van ismerete.... van olyan ohgy apár éven belül nem küldhetem ugyanabba az országba???

zorrobomber
egye fene

zorrobomber
Grat 😊

zorrobomber
Átigazolási szezon elsõ részében elment Lennon 8,5millárt, Nené aprópénzért, jött ingyen Ducasse és Higuaín, Reyes pedig 9milláért

BBeno2
mondtam hogy nem nagy szám eza liverpool

uccsó meccsem Espanyol ellen idegenben. már az X is elsõ helyet jelentene nekem.

zorrobomber
még õt keresi kb barca, juve, real, utóbbi ajánlott érte 22m+higuain-t, de nemigen adom el 😊

Legend Killer
Amúgy remélem Xfire-n toljátok a géjmet<#ravasz1>. Javítani kéne a helyét az FM 2008nak 😄, 50 vhányadik asszem most 😄. Én mindig X-n jáccom, hogy feljebb toljam.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Darkon
Ha nalam lenne most eladnam mert -10M-ba vagyunk mert 5000 ulohelyes bovites volt. Tehat ha nagyon kell a penz igen. Ha mar most ilyen penzeket ajanlanak akkor biztos van benne valami, szoval el lehet kerni majd 20M-t is a szezon vegen.

Born to win

zorrobomber
Andrade-t kéne inkább eladnom õ viszont a kutyának se fog kelleni -> 6(14)meccs, 1 gól, 2 gólpassz <#mf2>

Darthmushroom
én nem adnám el... legfejebb tartaléknak vagy padosnak jo lesz ha lesz jobb...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darkon
Szegeny amcsik meg kinaiak. 2turnen voltam osszesen 8 meccs 36-0 lett osszesitve.

Ebbol a friss igazolas Foti 15gol. Remelem szezonba is ilyen jol illeszkedik be. Persze felkeszito meccs nagoyn nem mervado, plane iylen csapatok ellen.

Born to win

zorrobomber
Az évad elején elég jól beindult de aztán most már nem rottyantom össze magam a 3 bajnoki góltól, fejlõdni se fog már, na de az Arsenal-nak?? Amilyen niggerek biztos ontaná a gólokat.

zorrobomber
nem semmi karriert futna be a srác. a döntésre alszok egyet, majd holnap elolvasom mit javasoltok 😊

Legend Killer
Én lassan haladok, lévén hat menedzserrel jáccok eccerre és eszembe jutott a hatodik. AC Milan.

Há vazzeg a Marseille Auxure ellen mekkora szívás volt. Nem néztem a meccset, közben végeztem dolgom, arra jövök vissza, h kiállították emberem... akkor utána 1-0, majd 2-0 és közben, vagy utána kiállítottak még egyet, plusz a végére meg is sérült egy ember, h lekellett hozni 😄D.
Szóbeli figyelmeztetésben részesítettem a két piros lapost a meccs után és zokszó nélkül elfogadták 😊.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Darkon
Nemsemmi<#wow2>

(az a szemet Valencia)

Born to win

Darkon
Hi & grat all!

Born to win

zorrobomber

zorrobomber
<#rinya>

Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>
zorrobomber
<#vigyor5>

BBeno2
vertem már meg a POOL-t BLben 2-1 re még pár évvek ezelõtt a GYÕRREL. csak ideges voltam emrrt nem nagy szám a pool.

zorrobomber
Ellenfél a döntöben a Valencia, aki Szigeti Péterrel fogja rohamozni a soraimat 😊

zorrobomber
üdv minden bagolynak

Fecoh ez meik skin, linket pls?
Darthmushroom
azért irtam h jó mert a liverpool az jobb... de õ már 2013ba szoval ne az eredeti gyõre gondolj....

Legend Killer
nem rossz 😄, sztem ász... csak Liverpool jobb.

Darthmushroom
szép 100 fölött rugni😄

Huni92 ! Mér hagytad abba a villarreal-os mentésedet ?

Ma csak 1 meccsre futotta az idömbõl 😊
7. szezonom nyitánya ESPANYOL - VILLARREAL 1 - 2 !! <#taps><#taps><#taps>

Ezt illik betennem

Darthmushroom
akkor nem rossz eredmény

BBeno2
igen.

Darthmushroom
gyõrrel vagy?

BBeno2
<#guluszem1><#ejnye1><#idiota><#gonosz2>

Darthmushroom
fõõ és még 2golt is rugtak a 90percbe... mondjuk Sharp az sokszor köcsög cheater...

Fabio Capello
No comment... Az már csak hab a tortán, hogy Hendrie-nek volt legalább öt sárgát érõ szabálytalankodása, és még mindig ott rohangált... Kapják be.

myl0
Hi & grat all!
Töltöm a fradit...

Darthmushroom
bari mecs:
Cardiff 3:1 Chelsea 😛
holnap hozzom a képet ma már nem játcok....(asszonyál vok)
ja meg igazolásokrol is hozom

Darthmushroom
grat

Legend Killer
:S, ok. és kösz.

zorrobomber
szégyen-gyalázat de 1-0 után védekezés+kontra volt..