Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"SZERVUSZ PARASZT, SZERVUSZ PARASZT!"
"HÜLYE VAGY, HÜLYE VAGY!"
Ezeken belehet halni a röhögéstõl :DDDDDDDD. Viszont nagyon örültem, mikor OM 2-1-re nyert az ellenfél ellen, hogy a szurkolók a szép volt fiúkat skandálták.
Most lesz Chelseanek meccse Arsenal ellen, há rögtön nyilatkoztam a médiának, h bírnám, ha egybõl szétrombolhatnám a bajnoki vágyát az Arsenalnak.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Engem meg a köcsög Sevilla vert ki 5-4 összesítésben :@. Madridot.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Blackburn 4:0 Cardiff
Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Cardiff 2:2 Newcastle nyerhetünk volna buzi 90perc szindroma Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>
nem baj igy a 7.helyen vagyunk szerzünk még 16pontott akkor tuti bentmaradunk (15forduloba vok)
cardiff 2:0 watford
bajnoki:
Cardiff 0:2 Man city
Csak a Zete nem kell semmi más undorító Haladás :)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Legend: ez a most zajló barimeccs nso.hu-ról :D
kik vannak a csapatodban h leverték? :D
Haladás - Arsenal 1-0
vagy idegenben, vagy a második félidõben úgyis kapunk egy ötöst XD
Üdv, és hajrá srácok! <#integet2>#integet2>
Még egyszer bocs a Házigazda Úrtól :)
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Wigan 1:2 Cardiff nekünk rugják meg elsõ goljukat:S
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Gosztonyi kölcsönbe 7mecs 5gól:D
Charthon 0:1 Cardiff
jelenleg 4. hely ez eddig fura de ugy is csuszunk még vissza:D
8 mecs 11gól és 2golpassz:D
van ilyen irl is, hehe
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Gera adta be a szögletet, ahol Cesar a 16-os körülrõl az ötösig befutva fejelte a labdát a hálóba. Mindez idõ alatt a kapuban a két kapufa mellett álló játékos mindvégig a gólvonalon tartózkodott, az ellenfél többi játékosa a 16-os területén szétszórva.
Ergó a gólszerzõ játékosom elõtt állt a kapus és még két védõ, még az általad felállított szabályzat szerint is a gól érvényes volt.
sokat segítene, ha látnánk is, mirõl van szó, de én elsõsorban erre tudok gondolni.
tehát ha az ellenféltõl csak egyetlen játékos áll a gólvonalhoz közelebb a támadónál, akkor lest kell ítélni.