Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
kiütöttél... 😄

Gunners: nem gyenge igazolások <#eljen>

Huni92
cselzi - pulikutya 2-2, igy ha nyerek, visszaszerzem a 4. helyet 😄

Fabio Capello
FMHungary-s szerkesztõ vagyok, nem kérés, nem önszorgalom hanem munka 😄

Gunnersboy
a nyárra asszem megis vagyok az igazolásokkal 😄DD

Érkeztek:
Goriscki (idei gólkirály)
Hamsik
Zuiverloon
Verthongen

😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Na BOlton elleni meccs jön, utolsó elõtti, 37. forduló.
Kellemes emlékeket hordoz számomra Bolton, mivel azzal a képpel nyertem a hét képe dijat, amikor õket vertem 6-0ra 😄

InfoMester
OK
Capello,
akkor mostmár tiszta a kereted az agyamban :?

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Huni92
FMhungaryre láttam, h irtál cikket. Megkért vki rá, v csak "önszorgalom"? 😄

InfoMester: Mutut a Pool/Arsenal 2s vmelyike veszi meg a játékban. És 31 millió még kevés is. Általában 40+ amit kiadnak érte.

Fabio Capello
Arsenal mindig ennyiért veszi, kb. minden gammában. Amúgy nagyon kifizetõdõ, nálam vagy három évig volt gólkirály... 😄

Sziasztok!

Bocsi Capello, csak bedõltem:S Ezért nem szeretek laptopon játszani:S😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

InfoMester
Kiadna MUTU-ért EURO 31.M -t???
Arsenal megvette a Fior-tol ennyiért..

Fabio Capello
FM2006 - Juventus (most ezzel fogom tolni egy darabig)
FM2008 - WBA (2. szezon)
CM2008 - Tottenham (1. szezon)

Huni92
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

InfoMester
Grat midnenkinek aki bene volt a versenybe és akik nyertek is..
én is nevezek a következõ versenyre,csak én nem ezen a gépen nyomom a FM-et hanem a mellettem lévõ szobába,és átkell hoznom USB-s Rack-on a képeket,Capello te meik csapattal vagy??majd hozok egy átigazolási listámat és mondjátok meg nekem hanyadik tudok lenni az idényben,új szezonban a Leeds-el <#alien>

Huni92
VDV elsõ gólja ezen a meccsen egy hatalmas szabigól volt. Jobboldalról, oldalvonal és a 16os között volt a labda, és a hosszúba áttekerte. Meg is kapta a hónap gólja cimet.

Fabio Capello
<#worship><#eljen><#taps><#eljen><#worship>

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ok
bocsi

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Huni92

ENNNNNNYIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 😄D

Huni92
Grat 😊

A képeidet méretezd át 640x480-as méretre, ha már a pirateclubra töltöd fel. Ott van ilyen funkció. 😉

Gunnersboy
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!
(Ennél nagyobb betûkkel már nem tudom kiírni, tessék végre felfogni, hogy max 750 pix széles lehet!!!)

.........................

Huni92
Ésigen.....eltiltottak...Tottenham ellen nem leszek padon.
És akkor most kell igazoljak vmi jó men. asszisztot. Moniz nem jönne Tottenhambõl, pedig 6x annyit keresne, mint ott....

Huni92
Lehet, h elhamarkodottan mondtam, h a BL-t érõ helyezés megvan. Mert 0-2 a Reading ellen. Nemvárt meglepetés.Igy pontegyenlõséggel ugyan, de az 5. helyen állunk, rosszabb gk-val.

Henry idén nagyott szakítotott

Ronaldinho is kap valamit

A Copa del Reya a Huesca ellen nyertünk 2*6-0 ra

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Rangers teljesen beállt védekezni .. Nem volt könnyü feltörni a védelmüket..De sikerült😄
Két Nehéz Meccs, de ...

Huni92
Nah, úgy néz ki, h a 4. helyért harcolok. Miután a TOttenham megverte 3-2re az Arsenal elleni meccset, 2 ponttal vannak elõttem. Játszok ugyan még velük, de nem hiszem, h megtudom majd verni õket. A bajnokság elsõ felében sima 0-4 volt....:S
De azér a BL helyezés meglesz 😄D

Huni92
Reggelt & grat all!

Nem Fabio, nem orrolunk meg. Habár szerény személyem 1ik csapatot jobban utálja a másiknál 😄

saviola83
jó reggelt.Lenne egy kérdésem?van valami jó új adatbázis frissítés amit érdemes feltenni?

Fabio Capello
Azér remélem nem orroltak meg nagyon rám azért mert elpicsáztam õket mint a franc... 😄DDD

Fabio Capello
Hamár az U20 megvolt, a tartalékok se maradjanak ki

7-0

Mutu 2x, Delgado 3x, Nedved, Camoranesi

Fabio Capello
én ezt megmondtam volna meccs nélkül is.... 😄

Morálnövelésként nyomtunk egy meccset a fiatalsággal (u20), egy laza 8-0 lett a vége, Ibrahimovic szórt hatot, Delgado kettõt, remélem az Inter elleni Szuperkupára is tartogatnak pár gólt...

(Y)

Nah megvót elsõ barátságos, vmi noname belga juhászcsapat ellen 0-6 😊 6 gólszerzõvel, 2 taktikkal, sorcserével😊 Rájöttem:

Cafú szar, öreg, lassú, béna, öngólveszélyes. Szal megy a nyugdíjasotthonba😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
csak a barátságosokat tolom permoment... Eddig veretlenül, 6meccs 5-1-0 a mérleg (angol túra volt)

Darkon
Radasul most neztem Babel-t most vettek 51M-ert Interbol hohohohohho
<#nevetes1>

Born to win

nah és mimegy merdáéknál?:d

Fabio Capello
jó8

am py😊

mirégi Werder mez :o

Darkon
1 honap
1 het
<#eplus2>

na jo ejt<#integet2>

Born to win

hááá Costakúrta már tarcsiba van😄

Barzagli elvileg jön, hacsak Abrapapa be nem kavar.

Zapata 8.5 misit kérnek, Felipe-ért meg 10.5-et. Andreolli meg elment kölcsönbe Ruhr-vidékre...

Amelia még nem jön. Majd nyáron😊

aztán ha adnak pénzt még, megveszem olasz U-19-et😊

ui. ex-detoxos😄 moscsak vendíg vótam.

Fabio Capello
néddmá a detoxos srác még fennvan <#hehe>

hogy alakul a lefiatalítum a milant projekt? 😄

ezszép😊

hentesgecik:ddd

Fabio Capello
hánemszégyelled magad, hogy két játékosukból is fasírtot csináltál?!<#ejnye1>

Darkon
Latlelet: kronikus visszaeso, gyogyszeres kezeles ajanlott. beteg sajat felelossegere tavozott.

Foti hasonlo ideg allapotba volt mint en. Moral 0-n meccs elott, mert be volt igzulva hog ynem fogunk nyerni. Igy Zarate-t jatszattam, de ot "kicsit" lerugtak, igy felidobe behoztam Foti-t, mondtam neki hogy kapcsoljon ki, szallitott.
Bonusz: A Forster-Godin hentes-paros tovabbi 2 aldozatott szedett <#hehe>

Born to win

Darkon
<#hehe>

Born to win

Fabio Capello
Hát ez poén... Juve(FM2006)

leigazoltam Koprivecet, Sivokot és Delgadot, és mindegyiknek Fabio Cannavaro a példaképe... 😄

Milannal kiszemeltek elsõ évbe:

Amelia (opcionális) , Zapata, Andreolli, Barzagli.

tudom, ismerem a fanolásod a MU irányába😄😄😄:

Darkon
Egyes gondoltam hogy nem, csak az en olvasatomban😊))

Born to win

1. nem
2. talált<#vigyor1>