Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érkeztek:
Goriscki (idei gólkirály)
Hamsik
Zuiverloon
Verthongen
😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Kellemes emlékeket hordoz számomra Bolton, mivel azzal a képpel nyertem a hét képe dijat, amikor õket vertem 6-0ra 😄
Capello,
akkor mostmár tiszta a kereted az agyamban :?
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
InfoMester: Mutut a Pool/Arsenal 2s vmelyike veszi meg a játékban. És 31 millió még kevés is. Általában 40+ amit kiadnak érte.
Bocsi Capello, csak bedõltem:S Ezért nem szeretek laptopon játszani:S😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Arsenal megvette a Fior-tol ennyiért..
FM2008 - WBA (2. szezon)
CM2008 - Tottenham (1. szezon)
én is nevezek a következõ versenyre,csak én nem ezen a gépen nyomom a FM-et hanem a mellettem lévõ szobába,és átkell hoznom USB-s Rack-on a képeket,Capello te meik csapattal vagy??majd hozok egy átigazolási listámat és mondjátok meg nekem hanyadik tudok lenni az idényben,új szezonban a Leeds-el <#alien>#alien>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
bocsi
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
A képeidet méretezd át 640x480-as méretre, ha már a pirateclubra töltöd fel. Ott van ilyen funkció. 😉
(Ennél nagyobb betûkkel már nem tudom kiírni, tessék végre felfogni, hogy max 750 pix széles lehet!!!)
.........................
És akkor most kell igazoljak vmi jó men. asszisztot. Moniz nem jönne Tottenhambõl, pedig 6x annyit keresne, mint ott....
Ronaldinho is kap valamit
A Copa del Reya a Huesca ellen nyertünk 2*6-0 ra
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
De azér a BL helyezés meglesz 😄D
Nem Fabio, nem orrolunk meg. Habár szerény személyem 1ik csapatot jobban utálja a másiknál 😄
7-0
Mutu 2x, Delgado 3x, Nedved, Camoranesi
Morálnövelésként nyomtunk egy meccset a fiatalsággal (u20), egy laza 8-0 lett a vége, Ibrahimovic szórt hatot, Delgado kettõt, remélem az Inter elleni Szuperkupára is tartogatnak pár gólt...
Nah megvót elsõ barátságos, vmi noname belga juhászcsapat ellen 0-6 😊 6 gólszerzõvel, 2 taktikkal, sorcserével😊 Rájöttem:
Cafú szar, öreg, lassú, béna, öngólveszélyes. Szal megy a nyugdíjasotthonba😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
<#nevetes1>#nevetes1>
Born to win
Barzagli elvileg jön, hacsak Abrapapa be nem kavar.
Zapata 8.5 misit kérnek, Felipe-ért meg 10.5-et. Andreolli meg elment kölcsönbe Ruhr-vidékre...
Amelia még nem jön. Majd nyáron😊
aztán ha adnak pénzt még, megveszem olasz U-19-et😊
ui. ex-detoxos😄 moscsak vendíg vótam.
hogy alakul a lefiatalítum a milant projekt? 😄
hentesgecik:ddd
Foti hasonlo ideg allapotba volt mint en. Moral 0-n meccs elott, mert be volt igzulva hog ynem fogunk nyerni. Igy Zarate-t jatszattam, de ot "kicsit" lerugtak, igy felidobe behoztam Foti-t, mondtam neki hogy kapcsoljon ki, szallitott.
Bonusz: A Forster-Godin hentes-paros tovabbi 2 aldozatott szedett <#hehe>#hehe>
Born to win
leigazoltam Koprivecet, Sivokot és Delgadot, és mindegyiknek Fabio Cannavaro a példaképe... 😄
Amelia (opcionális) , Zapata, Andreolli, Barzagli.
2. talált<#vigyor1>#vigyor1>