Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanaban minden meccs vege elott uvoltenek a csapattal. Az utolso 5meccs eredmenye. Ez elott versenybe voltunk a bajnoki cimert. Megint csak 3.-ok leszunk. Csod!

Born to win
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Modellautók
4. Namiez?
5. 18 Wheels of Steel Haulin
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
csakhát itt a nyár, millio autos program, és néha 2-3 naponta aludni is kell😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
egész jo lett ez a szavazós mlap-os oldal, még a végén ujra tolok képeket, persze csak ha lesz valami érdekes😊
remélem idén robbantunk uefában

köszönöm aki rám szavazot stb...
gratulálok a gyõzteseknek
Most nagyot nézek, hiszen UEFA-t ir....de ha jól tudom, a 4. helyezett a BL selejtezõben fog játszani....és a bajnokság szabályainál is ezt irja. Tehát jövõ évben BL 😄 RESZKESS JURÓP, JÖVÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!
Csak gondoltam, ez változatosabb lesz mint az a NAGYBETÜS lesötétített felirat ,hogy FM 2008 <#taps>#taps>
una volta per sempre INTER!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Csináltam egy BANNERt, ha gondoljátok...<#wave>#wave>

una volta per sempre INTER!

nemis Nyert a Csapat .. s mellé két jó játékos kidölt...Gera 3 hét, Drogba 1hétre
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A 26 fõs nagykeret sérültlistája:
Chimenti, Buffon, Abbiati, Giannichedda, Vieira, Emerson, Nedved, Camoranesi, Mutu, Ibrahimovic
természetesen mind minimum 3 hét. Van egy darab épkézláb kapusom, ráadásul a BL miatt is szarban vagyunk, hiszen nem lehet a helyükre mást nevezni.... Fasza szezon lesz ez, már érzem
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Azt is mondani:Szörmentén simogasd a macskát!!Bár az utóbbit nem tudni mit jelent!!!
asszem 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nem birom felfogni mit irsz, addig tiszta, hogy 4,6-ot akartak, erre te vmi 7m izéltél.
szal tagoltan, szépen...
nem hajt a tatár
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Közben nézem, h nagy mákkal még 2. is lehetek 😄 Ha a MU és a Tottenham elveszit 1-1 meccset az utolsó 2bõl, és én nyerek 2szer, akkor 2. leszek.
PSV Dzsudzsákért kért E 4,6 M -t MOst meg küldtem neki ajánlatot és irta hogyE 7 M-t az enyém..