Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Mar akinek, nekem a nyar csak jovo honapba kezdodik.

Mostanaban minden meccs vege elott uvoltenek a csapattal. Az utolso 5meccs eredmenye. Ez elott versenybe voltunk a bajnoki cimert. Megint csak 3.-ok leszunk. Csod!

Born to win

Fabio Capello
kösz az elismerést 😊

Mor3llo
ott 0-24 élet van....

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
ja az mindig ott van topba

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

soma22
pedig a 2. helyezett topikot b@szotnehéz letolni😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mor3llo
1. Football Manager
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Modellautók
4. Namiez?
5. 18 Wheels of Steel Haulin
<#eljen><#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
yeahh 1.helyen a topic😄

soma22
tudom, hogy nem Te voltál a ludas😊

csakhát itt a nyár, millio autos program, és néha 2-3 naponta aludni is kell😄

Darkon
Bagolyzona hivatalos arca vagyok😊 szoval rajtad all.

Born to win

soma22
Fabio:
egész jo lett ez a szavazós mlap-os oldal, még a végén ujra tolok képeket, persze csak ha lesz valami érdekes😊

remélem idén robbantunk uefában

soma22
régen virrasztottunk már együtt, valamikor keritek rá sort😊

Darkon
<#wave>

Born to win

Fabio Capello
nagygrat 😊

soma22
szeva cimbi!😊

Darthmushroom
Hi & grat all!
köszönöm aki rám szavazot stb...
gratulálok a gyõzteseknek

Huni92
Elérkeztem a West Ham Uniteddel az elsõ szezonom végére. Utolsó fordulóban 0-0t játszottunk az Aston Villaval, és mivel a Chelsea x-elt a MU-val, igy 4. helyne végeztünk ebben az idényben. Ha nyertünk volna, akkor dobogósok lettünk volna, hiszen a Tottenham is döntetlent játszott az épphogy bentmaradó Readinggel. De nem bánkódok, sõt. Nagyon is elégedett vagyok ezzel az eredménnyel. Itt a tabella, mindjárt rakok be képeket az egyéni telesitményekrõl is.

Most nagyot nézek, hiszen UEFA-t ir....de ha jól tudom, a 4. helyezett a BL selejtezõben fog játszani....és a bajnokság szabályainál is ezt irja. Tehát jövõ évben BL 😄 RESZKESS JURÓP, JÖVÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!

Darkon
Hogy ne mindig a 90.-ben kapjuk -.-

Born to win

Markov
Hát jó, <#worship>

Csak gondoltam, ez változatosabb lesz mint az a NAGYBETÜS lesötétített felirat ,hogy FM 2008 <#taps>

una volta per sempre INTER!

a mostani is sötét...<#rolleyes> meg túl interes
soma22
régi jobban bejön

nem

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
htx, szavazásra bocsájtom a kérdést 😊

Markov
Hi & grat all!

Csináltam egy BANNERt, ha gondoljátok...<#wave>

una volta per sempre INTER!

Fabio Capello
Tovább dübörög a Juve-daráló

Darkon

Grat 😊

Born to win

hát nem volt egy szar meccs 😄
Huni92
Jön az utsó bajnoki, Aston VIlla ellen, utána teszek képeket.

Tele vagyok sérültekkel..szerencse, hogy Ballack már elkezdte az intenzitású edzéseket!

Basszus..
nemis Nyert a Csapat .. s mellé két jó játékos kidölt...Gera 3 hét, Drogba 1hétre

Fabio Capello
Lehet hogy sok a sérült, de attól még simán lezúzom a riválist... 😄DD

Legend Killer
ezt én is mondtam, h i love this game 😄. csak én szmájlikkal, beee 😛 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Fabio Capello
I love this game...

A 26 fõs nagykeret sérültlistája:
Chimenti, Buffon, Abbiati, Giannichedda, Vieira, Emerson, Nedved, Camoranesi, Mutu, Ibrahimovic

természetesen mind minimum 3 hét. Van egy darab épkézláb kapusom, ráadásul a BL miatt is szarban vagyunk, hiszen nem lehet a helyükre mást nevezni.... Fasza szezon lesz ez, már érzem

egy képet a tabelláról pls
Huni92
Nag megvolt az utolsó elõtti forduló is. Palacio a 45. percben vezetést szerzett, majd még a hosszabbitás 2. percében, azaz a 47.ben VDV szabadrúgása lepattant és bement a hálóba, majd rögtön középkezdés után lõtt a Bolton egy gólt.

InfoMester
Na megyek FM ezni és mindjárt hozom az átigazolásaimat..kiszemeltem pár kinai focistát magamnak 😄D

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Huni92
Na jó, sztem ezt abba is hagyhatod. téháiksz.

Huni92

InfoMester
Ámióta az okosok engednek,sok szamár lenni miniszterelnök!!Ez egy bölcs KÍNáI mondás!

Huni92
no comment.....

InfoMester
Én Lenni Kínái!!Nehezen tudni magyar és sok MSN megtanulni magyarul irni lenni nehéz!!De megpróbálni!Gyors gépelés rossz helyesirás!!Kináiak jelekkel komunikálni!Beszélni Állatokkal!!Mondani:Fogd meg a majom farkát!
Azt is mondani:Szörmentén simogasd a macskát!!Bár az utóbbit nem tudni mit jelent!!!

Huni92
10-15 perc és rakom

Gunnersboy
valami olyasmi hogy azt üzenték neki hogy 4,6ér viheti, megajánlotta, és utána megüzenték hogy csak 7ér veheti meg

asszem 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

InfoMester
Képet a keretrõl pls

kérlek mester irj érthetõbben:S

nem birom felfogni mit irsz, addig tiszta, hogy 4,6-ot akartak, erre te vmi 7m izéltél.

szal tagoltan, szépen...

nem hajt a tatár

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

InfoMester
A Felület Chachenak mi értelme van??Ha GIGAPACKOT ugy töltöm fel higy bevan kapcsolva akkor nem viszi??

Huni92
ja, ok 😄 2 darab #20910-es hsz van 😄
Közben nézem, h nagy mákkal még 2. is lehetek 😄 Ha a MU és a Tottenham elveszit 1-1 meccset az utolsó 2bõl, és én nyerek 2szer, akkor 2. leszek.

InfoMester
ÁÁÁhhh.
PSV Dzsudzsákért kért E 4,6 M -t MOst meg küldtem neki ajánlatot és irta hogyE 7 M-t az enyém..

Fabio Capello
egyszerre nyomtuk le a mehet gombot, és ezért a tied kiütötte az én üzenetemet, és duplán ment a tied. Ritka, de elõfordul...

Huni92
ehh...ezt most miért rakta be 2szer? Sry.....