Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Európa bajnoki cím után a VB címet is bezsebelték Torres-ék Benitez írányítása mellett. <#worship>#worship>
Final standings:
1. Spanyolország
2. Svájc
3. Argentina
4. Mexikó
Y\'oull Never Walk Alone
3 szép gól volt a meccsen. VDV 3. percben laposan, 25rõl bombázott a sarokba. 10. perc, Kameni az oldalvonalig ment egy labdáért, elõrerúgta, a félpályán álló román játékos meg üres kapuba bebombázta 😄 Aztán Barnetta gólja sem volt semmi, szögi, kifejelték, Barnetta levette, 2 másodpercet várt, majd a felsõbe lõtte a labdát.
Érdekesség, h az 1. meccsen is kihagyott VDV egy 11est, ahogy most is (Fotit szünetben lehoztam, neki 20as a 11eslövõ értéke).
Boro (otthon)
Man. UTD (idegen)
Arsenal (otthon)
Közben zajlik brazíliában a 2014-es VB. Eddig bombameglepetés a brazílok kiesése a csoportjukban a svájciak elleni 1-4-es vereséget követõen <#zavart1>#zavart1>
viszont nem vágom ,hogy a community Shield-en miért az arsenal csapatával játszom mikor az F.A. kupában a Newcastle döntõs volt,igaz viszont az ágyúsok 2-ok lettek a PL-ben. Ha megnyerek mindent akkor ezek szerint a bajnokság másodikjával játszok.
Y\'oull Never Walk Alone
oda kéne tenni nekik vésõt kalapácsot a bomba mellé, és kiírni rá, hogy elvihetõ színesfém... csak úgy özönlene a sok ork 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ennyire azért nem akartam magsra rakni a lécet. A kis telhetetlen népség ehh..
Y\'oull Never Walk Alone
most xarozom egy géppel megpróbálom addig felrakni a képeket... tegnap nagyon megvertek 5-1 re még este
aztán 2 4-0 gyözelemmel zártam a napot..
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Habár már ennyi év után átrendezõdni látszik nálam a pl erõsorrend. Az arsenal folyamatosan a mumusom vagyis a legnagyobb vetélytársam évek óta. a MU és Chelsea leszállóágban van ,viszont a Man City, Newcastle mintha vennék át a helyüket az elõzõ két csapatnak.
Y\'oull Never Walk Alone
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Nálam a keret ua. mint tavaly nem változtattam Barzagli és Gerrard (szeretném ha majd az edzõi stábban nálam maradna)kaptak még egy évet bónuszként tölteléknek még jók lesznek ha nagy lesz esetleg a sérüléshullám. lásd lentebb vettem egy fiatal védekezõ középpályást és védõt.
most már a célom,hogy egybentartsam ezt a keretet ameddig lehet.
Y\'oull Never Walk Alone
Jaés a Chelsea 2 gólja 2 szögibõl esett, a 2. a 95. percben, 4 perc hosszabbitás volt 😄
Y\'oull Never Walk Alone
Ashampoo photo commander5 van fent most muterom jóvóltából...
Y\'oull Never Walk Alone
vagy ha nem te csináltad a mezeket, akkor a készitõje elbaszta😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Y\'oull Never Walk Alone
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Y\'oull Never Walk Alone
Forza Juve!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Y\'oull Never Walk Alone
Na jó elég az off-ból.
Y\'oull Never Walk Alone
Nálam tariban van,és nem sok sót fog megenni szerintem itt van egy kép a 2013-14 idény utánról.
Egyébként nem rossz pléja.
Y\'oull Never Walk Alone
ON:
Ligakupában a Fulhamet vertük 2-0ra Ferdinand és Foti góljaival. A 19. és a 29. percben is kiállitottak 1-1 Fulham játékost 😄 Érdekes felállásuk volt, 2 kiállitás után: 4-4-0 xD
Fecoh! Nálad volt olyan nevû gyerek a 'Pool-ban hogy Daniel Pacheco? Én most figyeltettem meg...elég ígéretes játékos...
Forza Juve!!
Állandó rotáció van forma alapján illetve ha becsúsznak a sérülések.
A norált pedig a meccs elején és félidõben probálom feltüzelni általában bejön. a Végén pedig mindig gratulálok nekik nagy lebaxás nincs hacsak nincs valami katasztrófális vereség, hála istennek ez ritkán fordúl elõ.
Viszont a rentienskedést 1 vagy 2 heti fizetésmegvonással jutalmazom, dicséretet ritkán adok ,de azt akkor ha valaki megérdemli.
Y\'oull Never Walk Alone