Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94
nálam 2008s eb-n ellõdöntõsök voltak és ott is csak büntetõkkel kaptak ki a németektõl 😄

Atesz89
Svájc 😮
Grat Huni!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

fecoh
Lement a 2014-es brazil VB.

Európa bajnoki cím után a VB címet is bezsebelték Torres-ék Benitez írányítása mellett. <#worship>

Final standings:

1. Spanyolország
2. Svájc
3. Argentina
4. Mexikó

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
Igy van, a bajnoki 2. helyezett az ellenfél ilyen esetben.

Huni92

3 szép gól volt a meccsen. VDV 3. percben laposan, 25rõl bombázott a sarokba. 10. perc, Kameni az oldalvonalig ment egy labdáért, elõrerúgta, a félpályán álló román játékos meg üres kapuba bebombázta 😄 Aztán Barnetta gólja sem volt semmi, szögi, kifejelték, Barnetta levette, 2 másodpercet várt, majd a felsõbe lõtte a labdát.
Érdekesség, h az 1. meccsen is kihagyott VDV egy 11est, ahogy most is (Fotit szünetben lehoztam, neki 20as a 11eslövõ értéke).

fecoh
Na megvan a kövi szezon sorsolása:

Boro (otthon)
Man. UTD (idegen)
Arsenal (otthon)

Közben zajlik brazíliában a 2014-es VB. Eddig bombameglepetés a brazílok kiesése a csoportjukban a svájciak elleni 1-4-es vereséget követõen <#zavart1>

viszont nem vágom ,hogy a community Shield-en miért az arsenal csapatával játszom mikor az F.A. kupában a Newcastle döntõs volt,igaz viszont az ágyúsok 2-ok lettek a PL-ben. Ha megnyerek mindent akkor ezek szerint a bajnokság másodikjával játszok.

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
^^ Grat! A szurkolók meg általában elmehetnek a *****-ba 😄 Kiakadtak, mert Mottat leigazoltam, erre jól tolja, már nincs bajuk vele, most Fotit szemelték ki, õ is jól tolja, köv. hónapban kiv. vok h mibe fognak belekötni...

Fabio Capello
gyááá jobb ötletem van
oda kéne tenni nekik vésõt kalapácsot a bomba mellé, és kiírni rá, hogy elvihetõ színesfém... csak úgy özönlene a sok ork 😄

Gunnersboy
vigyék át a 8.kerbe a bombát és had szóljon<#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fecoh
No comment... ezt kaptam most:

Ennyire azért nem akartam magsra rakni a lécet. A kis telhetetlen népség ehh..

Y\'oull Never Walk Alone

InfoMester
hy all grat!!
most xarozom egy géppel megpróbálom addig felrakni a képeket... tegnap nagyon megvertek 5-1 re még este
aztán 2 4-0 gyözelemmel zártam a napot..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

fecoh
Nem vagyok egy fegyver guru e téren aláírom ,a lökéshullám biztos tarolna ha figyelembe vesszük az ottani épületek strapabírását és állapotát.

Y\'oull Never Walk Alone

Fabio Capello
1 km. körben mindennek kampó lenne, 10 km körzetben minden ház megsérülne vagy összeomlana...

fecoh
Azért nagyobb a csínadrattája az egész bombázósdinak mint kellene. Az biztos ,hogy nagyot szólna és a nagy púsztítást végezne ,de nem egy egész kerületet döntene romba ez azért túlzás... nem egy napalm vagy uram bocsá atombobmbáról beszélünk,lásd angyalföldi esetet.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
fecoh best tactics

Ha esetleg valakinek kell vagy ki szeretné probálni ezt a taktikot.

Y\'oull Never Walk Alone

Fabio Capello
azténse bánnám... csak ne itt 😄 Am. buda külterületén élek, de ha ez robban, azt még itt is hallani/ érezni fogjuk. Hálisten nem betonban van, ha azt nekiállnak fúrni.... Szóval most kiszedik állítólag a gyújtószerkezetet oszt elviszik... Kicsit para, nitrós bombát felnyitni, és odabenn kutakodni.. Állítólag a magyar tûzszerészek értik a dolgukat (Afganisztán), reméljük, hogy akik itthon vannak, azok is jó képzést kaptak 😄

Huni92
Elõzõ szezonban a Chelsea 5., a Pool 6. lett. A Tottenham meg odaért a dobogóra.

Huni92
Milyen jó, h én "viszonylag" messze vagyok Pesttõl 😄

fecoh
Na szép lesz ha eltünik az egész 9 kerületi gettó <#eplus2> habár szépen építik át azt részt.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
<#eljen> a bányászcsapat ellen mindig jóérzés nyerni.

Habár már ennyi év után átrendezõdni látszik nálam a pl erõsorrend. Az arsenal folyamatosan a mumusom vagyis a legnagyobb vetélytársam évek óta. a MU és Chelsea leszállóágban van ,viszont a Man City, Newcastle mintha vennék át a helyüket az elõzõ két csapatnak.

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
Az új taktika tehát bevált.....LigaKupa köv. körben persze, h megkaptam a MU-t....

Atesz89
A francia simán szupersztár lesz a görögön még kell dolgozni, de simán befuthat õ is jó igazolások!

Fabio Capello
OFF: aki pesten lakik, jobb ha evakuálja magát, a fantasztikus magyar tûzszerészek nemsoká nekilátnak hatástalanítani a bombát 😄DD

Atesz89
Grat!
<#worship>

fecoh
THX!

Nálam a keret ua. mint tavaly nem változtattam Barzagli és Gerrard (szeretném ha majd az edzõi stábban nálam maradna)kaptak még egy évet bónuszként tölteléknek még jók lesznek ha nagy lesz esetleg a sérüléshullám. lásd lentebb vettem egy fiatal védekezõ középpályást és védõt.

most már a célom,hogy egybentartsam ezt a keretet ameddig lehet.

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
88. percben még volt egy Foti kapufa is. Cech meg a Chelsea legjobb embere volt.

Huni92
Afonso Alves utolsó 'Boro mezben játszott meccsén mester3mast ért el ellenem. Akkor leigazoltam, és azóta semmi. Most meg:
Jaés a Chelsea 2 gólja 2 szögibõl esett, a 2. a 95. percben, 4 perc hosszabbitás volt 😄

fecoh
A mezeket egy kûlfõldi fórumon bogarásztam össze, én csak átméreteztem és png konvertáltam. Akkor lehet a készítõje volt lúzer ,habár másról jót vagy semmit.

Y\'oull Never Walk Alone

Atesz89
Grat Fecoh!
Keret az új szezonra:

fecoh
photoshop nincs most fent, lusta vagyok megkeresni.

Ashampoo photo commander5 van fent most muterom jóvóltából...

Y\'oull Never Walk Alone

photoshop

vagy ha nem te csináltad a mezeket, akkor a készitõje elbaszta😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

fecoh
ps-be? annyira nem vagyok lúzer ,de nem esik le mi az a ps...<#idiota>

Y\'oull Never Walk Alone

ps-be vedd ki a hátteret a mez mellõl😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

fecoh
Köszönöm a válaszokat amúgy!

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Kipróbáltam a te általad vázóltakat is,de ugyanaz ... pedig a többi mez rendben van majdnem az összes ligához ss08 mezek vannak bent, kivétel a 'pool új mezei nem stimmelnek csak.

Y\'oull Never Walk Alone

Fabio Capello
háttérrel együtt mentetted el, ezért van ott... majd vmi PS zseni megoldja neked 😄

rolee17
Köszi a képet!<#worship> Majd, ha elhagyom a Sturm-ot akkor talán leigazolom...így nincs rá esély...:S😄

Forza Juve!!

Huni92
Jahogy igy.....ez más....azt hittem, ha háttérben maradt meg a régi mez árnyéka....Erre viszont nem tudom a megoldást. Talán vki, aki ért a ps-hez...

Gunnersboy
mert háttérrel együtt mentetted el.......

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fecoh
Viszont megcsináltam az fmhungary útmutatása alapján az anti shadow dolgot ,de még mindig ilyenek a mezek:

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Elnézést a helyesírásért...

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Igen én is olvastam a hírt ,el ninoval szerinte mnagy páros lehetnek,mert Crouch-ot ,hogy is mondajm sosem tartottam livi szintû pléjának. Némethenk pedig még vvan ideje majd bizonyítania hisz még nagyon fiatal nem aggódok érte.

Na jó elég az off-ból.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Igen megvan még a fiú <#wink>

Nálam tariban van,és nem sok sót fog megenni szerintem itt van egy kép a 2013-14 idény utánról.

Egyébként nem rossz pléja.

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
Off: Amit már sejteni lehetett, mára hivatalossá vált: Robbie Keane a Tottenham együttesétõl a Liverpoolhoz igazolt. Az ír válogatott csatár érkezésével a Vörösök magyar reménysége, Németh Krisztián igen komoly konkurenciát kapott, de még egy sztárt is, akitõl tanulhat.

ON:
Ligakupában a Fulhamet vertük 2-0ra Ferdinand és Foti góljaival. A 19. és a 29. percben is kiállitottak 1-1 Fulham játékost 😄 Érdekes felállásuk volt, 2 kiállitás után: 4-4-0 xD

rolee17
Hi & grat all!
Fecoh! Nálad volt olyan nevû gyerek a 'Pool-ban hogy Daniel Pacheco? Én most figyeltettem meg...elég ígéretes játékos...

Forza Juve!!

fecoh
Köszönöm!

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Köszönöm!

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
A csapat instrukció ez lenne általában:

Állandó rotáció van forma alapján illetve ha becsúsznak a sérülések.

A norált pedig a meccs elején és félidõben probálom feltüzelni általában bejön. a Végén pedig mindig gratulálok nekik nagy lebaxás nincs hacsak nincs valami katasztrófális vereség, hála istennek ez ritkán fordúl elõ.

Viszont a rentienskedést 1 vagy 2 heti fizetésmegvonással jutalmazom, dicséretet ritkán adok ,de azt akkor ha valaki megérdemli.

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
Van FMhungaryn egy AntiShadow nevû kiegészitõ. Azt töltsd le, és rakd a megfelelõ helyre, és akkor mûködni fog 😊

fecoh
Róluk lenne szó a méretezés már rendben van.

Y\'oull Never Walk Alone