Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben félidõben Sunderland 1szer jött át a térfelünkre, 1 gól, és vezetnek. VDV 2 kapufát lõtt.....:S
Állítólag 60 éve miután nem durrant, hatástalanították, csak a vashüvelyt hagyták ott... Kiürítettük a kerületet a semmiért... Feltalálták már a röntgent idióta csürhe...
eladott 30-ért, és 60ból simán lehett részletre venni 100ért... én már csak tudom 😄
Így sem néz ki rosszul <#hawaii>#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Whu - Zaragoza 1-2 Hiába vtunk sokkal jobbak, a Zaragozanak van egy Militoja, aki 2 lövés/2 gól statot hozott. mellesleg volt 2 kapufánk is.
Eddig a meccsig a Barcelona vezetett 10-0-ás gólkülönbséggel.
Átigazolások:
Ronaldo azt hiszem 58m és 20 m-ért jött.Arshavint az életben nem bírom,de kipróbáltam most a játékban.Ronaldoval nagyon nem voltak megelégedve a szurkolók,remélem ezzel a mesterhármassal most már elégedettek lesznek.
Ezzel perpill megvan a 2. hely.Igaz Valenciával ua annyi pontunk van ésReal 1 pontal van lemaradva
Közben a szurkolók már 2. hónapja azon lovagolnak, h kikaptunk a Pooltól.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
tölti cardiffot késõbb képek
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Elõdöntõben a Valencia vár rám.
Bajnkságba 3.vagyok Barca ésa VAlencia mögött.A valencia 3 míg a BArca 8 pontos elõnybevan..
vagy csak feleejtek
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
és nem figyeltem
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
És csak ide be kell tedd a képet, amivel neveznél.
Mike: elsõben azért nemigazán reménykedek, de mindenképp továbbjutok 😄
kösz
majd akkor késõbb írok melyik kép lesz az mert majd még játszok és ki tudja mi lyön össze
és max hány képpel lehet?
Következõ ellenfél: Espanyol
Egy kapítányi posztot vállaltam volna el: magyarországét, mert kihívás lett volna + a nemzeti önérzet. Sajnos fel se ajánlották még ezidáig ,tipikus magyar mentalítás mint az életben...
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone