Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
elég sokan hiányoztak kezdõcsapatból, de akkor is bús panda vagyok<#shakehead>

Forza Italia
én még nem játszottam angol csapattal. De QPR?? ott mennyi az átigazolási pénz??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
QPR? bár én már kezdek besokallni az angol ligától :)

Forza Italia
Jóreggelt mindenkinek. Hanyagolom egy kicsit a Juvés mentésem. Kezdeni akarok egy csapattal de nem tom kivel:D Mu,Fulham,West Brom, Cardiff, között variálok szerintetek kivel??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
Reggelt all, sorry hogy elmaradt az eredményhirdetés éjszaka, baszkurált végig a netem, nem tudtam felcsatlakozni...

No szóval az e heti eredmények:
Hét képe: 6 képre érkezett szavazat, a múltkorinál sokkal szorosabb állásnál dõlt el a végeredmény:
1 szavazatot kapott: puma1, KoniZTE, Fabio Capello
2 szavazatot kapott: Mike94
4 szavazatot kapott: miki36
5 szavazatot kapott, és ezzel a hét képe verseny gyõztese: Darthmushroom

Hét managere: 7 managerre érkezett szavazat, itt viszont holtverseny is alakult ki...
1 szavazatot kapott: Mor3llo, karajjj, zorrobomber
2 szavazatot kapott: Huni92, koniZTE
3 szavazatot kapott, és ezzel holtversenyben az élen végzett: Darthmushroom és Fabio Capello

Ezen felül mint korábban említettem, volt egy alreg által leadott szavazat, amit nem állt módomban figyelembe venni.

Gratulálok minden résztvevõnek, Darthmushroomnak grat a duplázásért, és természetesen sok sikert mindenkinek, pénteken kezdõdik minden elõlrõl :)

További jó játékot, és sok sikert!

Fabio Capello

zorrobomber

zorrobomber
jóreggelt & grat all!
soldado <#gun>

Mike94
"tegnap" fél2-2 körül betöltöttem borot, idegenbe 4-0ra beaprítottam pompeyt Gyan 4 góljával, aztán otthon a csíterderbyt 2-0ra vertem, de sokkal többel kellett volna, 1.gólnál D'Alessandro szögletét Vidal váltotta gólra (1. gólja a boroba), 2. gól elõtt 88. percbe behoztam Pachecot a két lesgólt szerzõ Guilherme helyére, 90:00kor gólt lõtt szintén D'Alessandro passzából :)

saviola83
Srácok van valami jó adatbázis frissítés már amit érdems letölteni sürgõs lenne köszielõre is.

Huni92
Egész éjjel ébren vtam. Hajnalban elkezdtünk egy online bajnokságot xD Olaszországban, Roma, Milan, és Inter (én). Pár perce húztam be a Szuperkupát 2-0ra. Palacio 3 hónapra, Agüero 2 hétre dõlt ki.

soma22
sokadik, 2012,v 3 asszem

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Duborog a gepezet

Amugy erre a Deporos jatekodra szintisztan emlekszem Soma. Hanyadik szezon?

Born to win

Huni92
Grat! Már azt hittem, h 1edül vagyok :D

Darkon
Kosz megint:)

(remelem tobbszor mar nem kell ujrajatszanom)

Born to win

soma22
legyen kettõ:)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
ez már megérdemel egy nagy gratulát :)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Darkon
Vegulis jobb lett az ismetles:)

Born to win

Darkon
es csak 750pix alattival:P

Born to win

kraawz
jólvan,akk az 1.vel :D
(csak azért nevezek,h ne kápelló nyerjen..de szeretem (L))

csak a friss képekkel lehet, amit a héten csináltál
kraawz
nemtudom,mikor mivel lehet nevezni, most itt van randomra 1-2 pikcsõr

de kb 100 ilyen képet tehetnék,az elsõre vok a legbüszkébb,azzal neveznék :)

Darkon
Na hulla vagyok, egy kis fm. Delelott termeszetesen lefagyott a gep ahogy kell ujra kell jatszanom a 4-5-os BArca-s meccset is<#falbav>

Born to win

Huni92
Elsõ meccsem a Benfica élén.

Huni92
Capello vmelyik kocsmában ül/fekszik holtrészegen :D Mi meg várjuk, h hirdessen eredményt.

<úgy érzi, elvesziti a kitüntetését>

zorrobomber
Az csak akkor lenne ha beirtam volna pl hogy Johnny Walker <#buck>
1ébként én is kiváncsi vagyok eredményre

Huni92
Reklámozunk, reklámozunk?! ejnyebejnye :P

zorrobomber
szomat este ivás helyett? ejnyebejnye <#pias>

Kész !

Gunnersboy
énis :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

oksa csak én még nem láttam ilyesmit , Capello lesz hirdetis éjfél után vagy reggeltájt ?

Huni92
Igazis.....lassan jöhetne a Don :D

zorrobomber
Én baglyozok, focis posztot irok blogba :)

megvárom az eredményhirdetést :D
Huni92
Van/lesz valaki baglyozni?

Huni92

Huni92
Lényegében annyi, h amikor beakarod tölteni, kidob az asztalra, és kiirja egy kis ablakban, hogy a mentés betöltése nem sikerült. Ennyi az egész. Innen kezdve nem tudod használni a mentést. Szkrint is tolok mindjárt.

mutatsz képet hogy száll el egy mentés ? mert mindig annyian irják de én nekem sose volt , kössz

InfoMester
hmhm..megnézem akk azt, nem non használok iylet szeretem magamnak csinálni

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Huni92
FMHungaryn pedig vannak edzések is. Elég sokan ajánlják a 3. (?) csomagban levõ Tug's training edzéseket.

myl0
Ha jól emléxem fmhungary-n ha bemész az fm iskolába ott van egy cikk, az a címe, h a jó edzés alapjai v vmi ilyesmi...

myl0
Hi & grat all!
Juve-Empoli: 2-1 és ki lövi náluk a szépítõ gólt?! ---> Gionvico,aki tõlem ment kölcsibe...
Egyébként 10 forduló után 3. a csapat, csak a csítergeci Inter vert meg 3-1re (Ibrahimovic rulz) ezenkivül becsúszott még 2 döntetlen (Roma ellen term 89p ben bünti nekik :P + egy 0-0 a Fiorentina ellen 23 kapura tartó lövésem volt...) a gólkülönbség 16-5 ami sztem nem rossz (mármint kapott oldalról).
Igazolások: 10,5M fontot kaptam kezdetben, amit feltornáztam 13,5M-ra a fizetések csökkenésével, aztán a bari meccsek végeztével kértem a vezetõségtõl lesz, ami lesz alapon és hozzám vátak még 10misit.
Érkezett Arshavin (7M), Saivet (500e), P.Ferreira (1,5M), Barzagli (12,75M)
Két u18as csávó távozott összesen 16e -ért:)
Képek majd a hosszabb beszámolon, ha szezonvége lesz

zorrobomber
:/

InfoMester
nem tudsz valami leirást ami segit edzésbeosztást csinálni??

InfoMester
háhh ilyen nincs nekem meg eltüntek az edséseim vagyis az edzések amiket csináltam :SSS jó higy belenéztem :SSS

InfoMester
aha :SS
én mindig ugy mentek hogy más nevet adok nekik és igy nem tud olyan nagyon sok idõm elszállni miatta ,max 1 hónap
már leszedtem ezt a skin sztem sincs vele gond az enyémen a fejléc is jó

Huni92
Skin neve: iTunes08
Azon a fejlécbeli apró hibán kivûl nincs semmi gond vele. Nekem bejön :)

És a WHU-s mentések szálltak el. De értetlenül állok a dolog elõtt, hiszen egyszerre halt be mind a 2.

InfoMester
Hy all
mien mentésed szállt el??

Huni92
Benfica és Sporting között vacilálok, mint következõ csapatom. De valószinûleg Benfica lesz.

zorrobomber

Huni92
Na jó. Ez kész. Elszállt a mentés :( grrr....és a 2. mentésemet sem tölti be. Pedig jó kis csapat volt....