Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
No szóval az e heti eredmények:
Hét képe: 6 képre érkezett szavazat, a múltkorinál sokkal szorosabb állásnál dõlt el a végeredmény:
1 szavazatot kapott: puma1, KoniZTE, Fabio Capello
2 szavazatot kapott: Mike94
4 szavazatot kapott: miki36
5 szavazatot kapott, és ezzel a hét képe verseny gyõztese:
Hét managere: 7 managerre érkezett szavazat, itt viszont holtverseny is alakult ki...
1 szavazatot kapott: Mor3llo, karajjj, zorrobomber
2 szavazatot kapott: Huni92, koniZTE
3 szavazatot kapott, és ezzel holtversenyben az élen végzett:
Ezen felül mint korábban említettem, volt egy alreg által leadott szavazat, amit nem állt módomban figyelembe venni.
Gratulálok minden résztvevõnek, Darthmushroomnak grat a duplázásért, és természetesen sok sikert mindenkinek, pénteken kezdõdik minden elõlrõl :)
További jó játékot, és sok sikert!
Fabio Capello
Amugy erre a Deporos jatekodra szintisztan emlekszem Soma. Hanyadik szezon?
Born to win
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
(csak azért nevezek,h ne kápelló nyerjen..de szeretem (L))
de kb 100 ilyen képet tehetnék,az elsõre vok a legbüszkébb,azzal neveznék :)
Born to win
<úgy érzi, elvesziti a kitüntetését>úgy érzi, elvesziti a kitüntetését>
1ébként én is kiváncsi vagyok eredményre
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Juve-Empoli: 2-1 és ki lövi náluk a szépítõ gólt?! ---> Gionvico,aki tõlem ment kölcsibe...
Egyébként 10 forduló után 3. a csapat, csak a csítergeci Inter vert meg 3-1re (Ibrahimovic rulz) ezenkivül becsúszott még 2 döntetlen (Roma ellen term 89p ben bünti nekik :P + egy 0-0 a Fiorentina ellen 23 kapura tartó lövésem volt...) a gólkülönbség 16-5 ami sztem nem rossz (mármint kapott oldalról).
Igazolások: 10,5M fontot kaptam kezdetben, amit feltornáztam 13,5M-ra a fizetések csökkenésével, aztán a bari meccsek végeztével kértem a vezetõségtõl lesz, ami lesz alapon és hozzám vátak még 10misit.
Érkezett Arshavin (7M), Saivet (500e), P.Ferreira (1,5M), Barzagli (12,75M)
Két u18as csávó távozott összesen 16e -ért:)
Képek majd a hosszabb beszámolon, ha szezonvége lesz
én mindig ugy mentek hogy más nevet adok nekik és igy nem tud olyan nagyon sok idõm elszállni miatta ,max 1 hónap
már leszedtem ezt a skin sztem sincs vele gond az enyémen a fejléc is jó
Azon a fejlécbeli apró hibán kivûl nincs semmi gond vele. Nekem bejön :)
És a WHU-s mentések szálltak el. De értetlenül állok a dolog elõtt, hiszen egyszerre halt be mind a 2.
mien mentésed szállt el??