Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Elsõ forduló
[/img]

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

InfoMester
habár saját kéz alatt teljesen más 😊)

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

InfoMester
köszi látom nemsokat fejlõdik

Darthmushroom
lol
milyen csapat ez a mons?? kis infot nyomrá már rola😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fradi keret 2008/2009

Érdekes hogy az egyenleg még mindig minuszban ,és hogy Lipcsei-nek van érdeklõdõje😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Mor3llo
Gyah, ez meg kell mutatnom nektek 😄 most figyeltem fel rá a Bl selejtezõknél 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
tessék:

lemaradt tulajdonságok:
technika 14,üresbe m.:17

Forza Italia
Na kezdõdik a szezon. Colchester ellen kezdek
A keret
[/img]

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Darthmushroom
2011bõl tok dobni ha vársz egy kicsit

InfoMester
nah dobtok akk nekem egy képet Giampaolo Pazzinirõl??

Darthmushroom
hanyadikáig van a frissités???

Minnyá megnézem és dobok egy képet<#kacsint>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

tényleg, a barcika keretérõl dobsz egy képet? ha egyáltalán bennevan 😄
jó lenne ha valaki megnézné a fradit

már rég 😄
Darthmushroom
már nyár elején elment oda

letöltöttem és van ben egypár igazolás ,
nem is tudtam hogy gio dos santos totenembe ment

Köszi!

InfoMester
hy all and grat a gyõzeseknek!!
valaki mutatna nekem Giampaolo Pazzini rõl egy elsõ szezonbeli képet??

Fabio Capello
fmhungaryn elméletileg van egy, ott keresgélj

Ma nincs kedvem ilyem fos idõben játszani , inkább berakok pár képet
Legmagasabb nézõszám

És a mindenkor legjobb 11 ( nem vmelyik évi Mindekori ! 😊 )

Darkon
Grat a gyozteseknek(Capello kicsit bundagyanus😊))!

Este lejatszottam a Celtic-es visszavagot 4-3ra nyertunk uh.:
Villarreal-Arsenal, Valencia-Fiorentina a BL dontoert. Nem lesz vedes mivel Real bukta a meccset Valencia ellen.

Born to win

Forza Italia
Jha tom😄 De õ legalább eljött.

remélem nagyon béna lesz !

2015/16-os idény
Ochoa - Bosingwa , Vidal/Christensen , Gérson , Amin - J.Martínez , Nasri - Palanca , Cazorla , M.Fernández - Zárate

Valaki nem tud egy adatbázisfrissítést amiben fõleg magyar csapatok átigazolásai vannak?(Fõleg Fradi😄)Nagyon megköszönném!<#worship>

na akkor nagyon jó helyre ment XD
Eladtam FM-es pályafutásom legcsicskább játékosát !! Mindenhol csak sirni tud hogy menni akar meg mellette egy nagy balfasz is ! CIAO OMAR !
<#wave><#wave>

Hi & grat all!
Mai elsõ meccsem:

2-0-nál kicsit megijedtem de aztán belelendültek a fiúk,fõleg Braulio

zorrobomber
Lõw?? Fene egy ízlésed van 😄

zorrobomber
jaja, Kakát azért nem nagyon tudja kiszoritani, de villog azért néha mellette is 😄

jah amugy az Interes Jiménezrõl beszéltem, ilyen 2.5 - 3m font körül el tudod hozni, igaz jövõre csatlakozik csak a kerethez de überkirály

Forza Italia
😄 Reméel megy 2 év múlva már mi is rúgunk legalább 7 et😄

Forza Italia
thx. Talán sikerül leigazolnom valamelyiket.

Huni92
Grat 😊

Ezt a Dunfermlineot picsázta el a Villarrealom 10-0ra Uefa kupában xD

Gianni Munari, Cedric Konan, Jiménez....

Munari istenkirály itt viszont csak érdeklõdd meg, hogy mennyit kérdnek érte, mert kb. 400e-bõl eltod hozni még úgy is hogy kettõs játékjoga van

Forza Italia
Elsõ meccsem a Q.P.R-nél. Az igazolások egyenlõre nagyon nem mennek. Eddig csak Lõw és Haynes érkezett.
[/img]

Huni92
Hi & grat all!

Grat a gyõzteseknek!

Mor3llo
Gratulálok, taroltál!
És Capellonak is grat (Y)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Jelen pillanatban nekem is kínálhatnák ingyen a Nürnbergbe Walcott-ot, akkor sem kellene, mivel a csapat így egész ahogy van.A pad pont elég hosszú.

zorrobomber
Grat 😊

Darthmushroom
Hi & grat all!
Köszönöm mindenkinek a szavazatok mind a hét képére és mind managere.

zorrobomber
nagyon remélem hogy 09ben javítva lesz hogy nem lehet normálisan eladni egyes plejákat...röhej hogy a bl és pl gyõztes leedsben aktívan játszogató majd kiszoruló Walcott és Kranjcar szinte ingyen se kell senkinek, de David Mendes da Silva és Lustig is bõven el tudna játszogatni még magas szinten. :/ a kutyának se kellenek <#banplz>

zorrobomber

zorrobomber
az alap <#whatever>

melyik sound pack ez ?

zorrobomber
shame on me

Jiménez gólja...

Forza Italia
oks. kezdek velük egyet.😄

zorrobomber
öö, nemtom, irl elvileg van pénze, briatore a tulaj, innen jött az ötlet hogy megleshetnéd õket

Fabio Capello
sok.